標題: 包女 - 討論 [打印本頁]

作者: Haidada    時間: 2012-11-7 12:33     標題: 包女 - 討論

今早一班添威大哥好熱烈甘討論包女。。比了好多意見。。好值得POST出來大家再討論。。不提那句話是那位大哥說的:(又騙翻個貼。。

我咁大個人都冇包過女
, 我覺得比錢佢生活系男朋友必需做的事

比月費其實好少事, 真系鐘意佢, 咪當系比錢佢休息一個月0

我覺得自己追求的是比叫雞高一個層次既野。。兩個人有點感情。。。

女女都吳系真心喜歡自己的。。甘咪又系單純叫雞。。使麥包。。天天新款仲過癮。。

好多人系第一次見到喜歡就會包的。。。那種人就純萃系講交易咯。。

有感情就唔系叫包, 系叫照顧

我就覺得“包女”只是好表面既叫雞。。只系去多幾次而已。。同過夜800900吳麥分別。。仲要什麼服務保證呢。。

好多有錢既就真無所謂。。知道一個大款就包好多女。。多到自己都吳記得有幾多。。

知道有D臺灣客包幾個。。又不常來。。女女可以隨意上班。。他來是陪他就得。。有時兩個被包的仲一起叫埋食飯。。玩。。。

所以咪話0, 你要用錢買感情, 系付出得多架啦, 如果系講果種包, 系拿錢買玩具, 唔講感情就得 !

有人比左月費會覺得女女應該比錢買餸煮飯。。D日用錢都系女女自己搞掂。。吳會再出一個先。。。

平貴就無得講啦。。但應該會有個公價(市價)吧。。

D臺胞給三四萬一個月好平常。。仲系好少來。。

港粲比公價的多吧。。仲會講下價看有無得平D。。
系吾同文化。。吳同荷包。。

when we negotiating
包, both man and women, agreed "anytime, However, when comes to delivering service, it is always women, said not convenient

作者: 7-siu    時間: 2012-11-7 14:36     標題: 回復 1# 的帖子

为什"正"面的那泵h内容!但"反"方只有一句?

仲有,明明Weman 串错字都唔韙H改回?Just copy and paste !!!唔话你骗帖都唔得!
作者: Haidada    時間: 2012-11-7 15:24

如果囡囡真的喜歡自己,自己又喜歡囡囡,再多的送贈,也是無所謂。但如果,要送東西時就老公,囡當自己是老親,就不要搞我了!

香港包女果種就真系包啦, 好似X 美人果d, 最起碼都有層樓響手, 衣食住無憂, 信用卡任碌, 踢佢都唔走果只先算..

你包落唔開心, 下個月咪唔比錢咯, 邊個賺邊個蝕, 都好難講, 特別系下下只講錢, 幾多錢, 包唔包.

大X包李XX都有時要睇條女面色心情啦

X gave his Money to her to fulfill his terms, but whether she has ? Is only laying down in bed and being fuck = fulfilled ?

冇contract系包"情感"架, 響法律上面都唔承認 !!

個人就陪左你, 下一步就靠自己本事, 要你個人日日陪佢, 又輪到你做唔到0者

Sometime....大佬呀, 你比多三倍錢, 我保證佢肯

咁我又唔系好信阿XX用個"包"字, 你包我啦,  簽contract啦咁咩

But, when we negotiating 包, both man and woman, agreed "anytime".

我真系覺得你們太天真了! sorry I have to say this. nothing personal (呢句都话吾personal !!??)

唔包要不要給遣散費呢

She sometime even denied to accompanying XX when he needs her at his convenient time

I think you make a fundamental concept of 包 not the same as norm

至於問退包要不要遣散費。從來都沒說要,但真的不要嗎?高手的囡囡到時反轉豬肚就系屎!

下次你幫X少出合約, 例明可以咀732分鐘,伸脷不得占時間一半, sm每月3次半, 每不長於116分鐘,....做不到扣保證金, 咪唔會再話斬0羅  

多少呢d野, 真系見仁見智, 你話三皮人仔多唔多 , cp大把女收緊呢個價, 我覺得貴, 亦都系因為我人窮0者...
作者: Haidada    時間: 2012-11-7 15:26

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-7 14:36 發表
为什"正"面的那么多内容!但"反"方只有一句?

仲有,明明Weman 串错字都唔韙H改回?Just copy and paste !!!唔话你骗帖都唔得!
引少左七公既话咪都系正面既多咯。。。引翻啦。。也改正了错字。。woman都可以打错。。。

作者: 7-siu    時間: 2012-11-8 12:04     標題: 回復 4# 的帖子

谢谢你的支平支持!
作者: 血魔    時間: 2012-11-8 14:26

包一個女,當然是想有比同女做愛多一重感受

如果女女,真心對你,對你好,我想錢給多少都覺值,
但如果,你給錢,而得不到想要的,如女女好,那不如給多幾陪錢叫女演戲好過
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-11-9 09:19

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-7 15:24 發表
如果囡囡真的喜歡自己,自己又喜歡囡囡,再多的送贈,也是無所謂。但如果,要送東西時就老公,囡當自己是老親,就不要搞我了!

香港包女果種就真系包啦, 好似X 美人果d, 最起碼都有層樓響手, 衣食住無憂, 信用卡任 ...
同女女时V久了,有感情了。当成老二了。。。包女就冇钱哪
作者: KMY89    時間: 2012-11-9 15:21

照顧係無私的不計較回報的,而俾錢有 service 回報當然係交易
作者: kkk661    時間: 2012-11-10 13:07     標題: 感受

包一個女,當然是想有比同女做愛多一重感受
作者: alextian    時間: 2012-11-12 09:17

我觉得包女的基本法应该是你每月给她钱,在包的期V她只可以给你吊,不可以给别人吊。至于俩人之V什么感情,那就看他们峇H怎么交流了。
作者: Haidada    時間: 2012-11-12 11:50

引用:
原帖由 alextian 於 2012-11-12 09:17 發表

我觉得包女的基本法应该是你每月给她钱,在包的期V她只可以给你吊,不可以给别人吊。至于俩人之V什么感情,那就看他们峇H怎么交流了。
但系女女一般都系你果头走拒果头就去上班。。出钟。。喂狗呀甘呢。。。
作者: kenny01    時間: 2012-11-12 12:21

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-12 11:50 發表

但系女女一般都系你果`走拒果`就去上班。。出砥C。喂狗呀甘呢。。。
眼不見為乾淨, 出街坐檯喂狗斷米路, 咪又得佢0羅

最緊要唔好懶係情痴咁, 比曬香港contact佢就得
作者: 7-siu    時間: 2012-11-12 12:27

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-11-12 12:21 發表

眼不見為乾淨, 出街坐檯喂狗斷米路, 咪又得佢0羅

最緊要唔好懶係情痴咁, 比曬香港contact佢就得
你以为不给她 Hong Kong contact, 囡囡蘇P期有峇T晚睡你身ㄐA没可能拿你的所有资料?

当你睡时,你的坏]中的名片,手机的 contact, 什至短信,什炯ㄔi覆制了!
作者: alextian    時間: 2012-11-12 12:27

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-12 11:50 發表

但系女女一般都系你果`走拒果`就去上班。。出砥C。喂狗呀甘呢。。。
如果是这屆A那包来做什么呢?
作者: kenny01    時間: 2012-11-12 12:30

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-12 12:27 發表

你以为不给她 Hong Kong contact, 囡囡蘇P期有峇T晚睡你身ㄐA没可能拿你的所有资料?

当你睡时,你的坏]中的名片,手机的 contact, 什至短信,什炯ㄔi覆制了!
七少哥你可能會, 我比較醒睡, 囡囡離床我一定知...

同埋從未有一個跟我的囡囡會敢咁做.
作者: kenny01    時間: 2012-11-12 12:30

引用:
原帖由 alextian 於 2012-11-12 12:27 發表

因為想霸住 !!
作者: NaughtyJuan    時間: 2012-11-12 12:41

簡單d諗啦!包養既,只不過係身軀,無人保證包唔包靈魂同感情!

再講?引用時下術語:認真就輸了!
作者: NaughtyJuan    時間: 2012-11-12 12:42

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-12 12:27 發表

最簡單,download個app去你smartphone send完d野走再uninstall都唔使10分鐘,隨時你沖個涼就攪掂
作者: 7-siu    時間: 2012-11-12 12:50

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-11-12 12:30 發表

七少哥你可能會, 我比較醒睡, 囡囡離床我一定知...

同埋從未有一個跟我的囡囡會敢咁做.
靓仔 kenny,你被人偷过坏]未?可能你被偷了所有 contact 你都未知!当然你做那一行,我们围内都知。但也N有失手的一天。我和超哥就憟═滫漱H多了!
作者: Haidada    時間: 2012-11-12 14:04

引用:
原帖由 alextian 於 2012-11-12 12:27 發表

我就从不“包”。。即系话讲价”包“那种。。当然这不表示我无赖过野。。。
作者: Haidada    時間: 2012-11-12 14:08

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-11-12 12:41 發表
簡單d諗啦!包養既,只不過係身軀,無人保證包唔包靈魂同感情!

再講?引用時下術語:認真就輸了!
呢句讲得极对。。包只是包个身体。。。 。。但价钱ARM咪就包个身体玩下咯。。。吾好唸甘多。。玩到无兴趣就劈炮。。。也是一个很好既玩法。。。
作者: kenny01    時間: 2012-11-12 14:13

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-12 12:50 發表

靓仔 kenny,你被人偷过坏]未?可能你被偷了所有 contact 你都未知!当然你做那一行,我们围内都知。但也N有失手的一天。我和超哥就憟═滫漱H多了!
我中學後未被人偷過銀包, 因為我銀包永遠跟身的

如果同信唔過d女過夜, 好似以前cp d倉女, 我一定鎖銀包入酒店保險箱,
所以以前去cp酒店, 第一就問有沒有保險箱
而家看眉頭眼額, 就知道d囡囡會唔會有古惑....
作者: kenny01    時間: 2012-11-12 14:14

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-12 14:04 發表

我就洃ㄐ坏]”。。即系话讲价”包“那种。。当然这不表示我赖过野。。。
我冇能力包
作者: alextian    時間: 2012-11-13 08:36

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-11-12 12:30 發表
因為想霸住 !!
可是像大海哥说的:但系女女一般都系你果`走拒果`就去上班。。出砥C。喂狗呀甘呢,那又怎幸鉭牄Q住呢?
作者: kenny01    時間: 2012-11-13 09:40

引用:
原帖由 alextian 於 2012-11-13 08:36 發表

可是像大海哥说的:但系女女一般都系你果`走拒果`就去上班。。出砥C。喂狗呀甘呢,那又怎幸鉭牄Q住呢?
只要比得夠, 女女返工就是為興趣, 誰又能擋為興趣而做的事呢

至於喂狗.....屬於等價交換條件0者
作者: 7-siu    時間: 2012-11-13 16:13

俾几多钱,在我们的能力范围内,是可以{囡囡不去多赚钱的?

我们不是同叔,也不是赌王!
作者: kenny01    時間: 2012-11-13 16:44

怎會不可以呢, 當搵更多錢可能等於斷自己米路的時候

除非佢真係當返工係樂趣, 或返工的男人更吸引吧
作者: KMY89    時間: 2012-11-13 17:57

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-13 16:13 發表
俾几多钱,在我们的能力范围内,是可以{囡囡不去多赚钱的?

我们不是同叔,也不是赌王!
我十分認同肥七的 Concept,the motivation is greed.

Kenny 說的是 rational 的思維,但貪是人類的 Gene.

有眼睇大量大量有錢人因貪乃野
作者: denny2000    時間: 2012-11-17 08:06

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-11-12 14:13 發表

我中學後未被人偷過銀包, 因為我銀包永遠跟身的

如果同信唔過d女過夜, 好似以前cp d倉女, 我一定鎖銀包入酒店保險箱,
所以以前去cp酒店, 第一就問有沒有保險箱
而家看眉頭眼額, 就知道d囡囡會唔會有古惑.. ...
我有曦riend, 早操后,自己换好衣服,等蝷k换衣服时,茞嶁儦j壁朋友,聊了五分砥A回来人不憛A钱也不憛A幸好钱包证件没拿走。。。
作者: pkhkg    時間: 2012-11-17 13:09

既然你包得條囡,除左她外表吸引你之外,還有你對她一定有某種感情存在,至於你不在身邊,她有没有去找外塊?撫心自問,眼不見為乾淨而已。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0