標題: [原創] 十八大扶貧走火加雜技 [打印本頁]

作者: Lighter    時間: 2012-11-12 21:25     標題: 十八大扶貧走火加雜技

奉七少之喻【食完就要出】唔出下次冇得食.

近期某一個晚上,因出差古都兼小病初愈想試下支槍是否有影響

由於十八大所有SN都冚旗一個人沒有理由去找芳芳便連忙QQ

七少叫佢問老相好是否有需要扶貧囡囡送外賣,多得七少不停找

老相好终於有一個廣西92報名500/2 shot。收線後對自己講

service就唔好期望咁高,Pilot run 可發射就算

叮噹~~~~叮噹, 門一開都OK收貨,望下鐘十點半快D搞早D,

各自解除武裝,轉身見佢對波都OK即時拉去共浴,自然唔洗我出手就

干凈晒,我先訓上床等佢出嚟一出來就咀我兩個一陣就想上套,

我話做乜咁
快就嚟好似你未吹喎, 跟住就開始吹, ~~~乜吹得咁有技巧

仲識深喉添,爽到腳指伸直, 不過都系吹一陣就上套開波,久病初愈的我當然

想用最少武力去完成喇, 臨近快到才郁兩下就咁first shot咗。

又要起身入去沖下再訓返上床,抽支事後煙睇陣電視吹下水,吹吹下隻手無聊

就拉開佢條毛巾做下手部運動點知佢表演一招缩的大法绝技,用手指按住波的旋轉

把波的塞入去變成無的 ,我以為淨系左邊可以原來右邊都得變冇的雙峯.重覆幾次絕技就

自動去吹我 , 出完未夠一個鐘梗系軟過soft skin snake點知不用一分鐘就硬個條柱,

真厲害~~~ 吓吓深喉又舒服唔使三分鐘就俾佢爆咗 second shot。 爆完
先同我講日日都買隻蕉來練習的

令我深深體會這十個字【只要有恆心鐵柱吹成咁!!!!!】

望下個鐘只不過是十一點半 , 咁快就扶完貧???

作者: 9NgDap8    時間: 2012-11-12 22:24

条女真厉害。。有无抄牌啊ching
作者: KMY89    時間: 2012-11-12 23:39

七哥係識好多奇人異士,身懷絕學,哈哈
作者: alextian    時間: 2012-11-13 08:26

这臚k女真是高手!吹功一流,在做second shot时一下子就把师兄的干部吹得坚硬如慼A真是好功夫好享受呀!
作者: par3    時間: 2012-11-13 13:04

我都未成功被口爆過 好想試試嗰種揀雀
作者: kflai2468    時間: 2012-11-13 15:32     標題: 回復 1# 的帖子

师兄遇到箫后了。。。。
作者: 7-siu    時間: 2012-11-13 16:11

我好难叫她韺琝箫后的!她N吃醋的!
作者: simonkok    時間: 2012-11-13 18:22

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-11-13 16:11 發表
我好难叫她韺琝箫后的!她N吃醋的!
你話只睇其他師兄玩....你唔參于咪得囉....
作者: markLee    時間: 2012-11-13 19:27     標題: 回復 1# 的帖子

恭喜遇到高手,爽爆囉 !!
作者: KMY89    時間: 2012-11-13 20:23

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-11-13 18:22 發表

你話只睇其他師兄玩....你唔參于咪得囉....

你太唔了解肥七了吧
作者: KMY89    時間: 2012-11-13 21:55

多年前聽上苑的經理劉婷說,有個技師要一年儲到一百萬回家,於是,把全口牙脫掉   做個真正的簫后
作者: chanpowing$    時間: 2012-11-13 22:11     標題: 回復 1# 的帖子

火雞咁寫得砌得,入黎
作者: 血魔    時間: 2012-11-13 23:46

七少都真係認識唔少奇人異士
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-11-14 10:52

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-11-12 21:25 發表

由於十八大所有SN都R旗一個人沒有理由去找芳芳便連忙QQ

七少叫佢問老相好是否有需要扶貧囡 ...

日日都買隻蕉來練習的
女女真功夫。。。师兄真享受
作者: 周五一次郎    時間: 2012-11-14 11:00

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-11-13 21:55 發表
多年前聽上苑的經理劉婷說,有個技師要一年儲到一百萬回家,於是,把全口牙脫掉   做個真正的簫后   
以前在珠海某5星級酒店內的健康中心內有個技師月入5萬,兩年後存夠100萬返家。
作者: Haidada    時間: 2012-11-14 12:30

吾怪得d蕉越卖越贵原来被d女抢购晒!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2012-11-14 16:24

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-14 12:30 發表
女女专硎諯垠得敬佩。。。没试过萧后。。。
作者: pkhkg    時間: 2012-11-14 17:36

簫后係SN會多D,一般都係吹一做一,cIub囡肯吹就很少。
作者: Ah+Chiu    時間: 2012-11-14 17:48     標題: 回復 1# 的帖子

火機原來咁猛料,咁短時間內 2 shots  
作者: Lighter    時間: 2012-11-14 22:04

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2012-11-13 22:11 發表
火雞咁寫得砌得,入黎
車佬...好耐無見....最近好嗎?
作者: Lighter    時間: 2012-11-14 22:05

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2012-11-14 17:48 發表
火機原來咁猛料,咁短時間內 2 shots  
係我屎忍唔住....就.................
作者: Lighter    時間: 2012-11-14 22:07

引用:
原帖由 pkhkg 於 2012-11-14 17:36 發表
簫后係SN會多D,一般都係吹一做一,cIub囡肯吹就很少。
三個月前系SN 訓練過的.........
作者: Lighter    時間: 2012-11-14 22:07

引用:
原帖由 Haidada 於 2012-11-14 12:30 發表
炒蕉
作者: pkhkg    時間: 2012-11-15 09:58

可惜D蕉容易壞,如果唔係就大量入貨,賺番一筆。
作者: denny2000    時間: 2012-11-17 07:55

引用:
原帖由 Lighter 於 2012-11-12 21:25 發表

由於十八大所有SN都R旗一個人沒有理由去找芳芳便連忙QQ

七少叫佢問老相好是否有需要扶貧囡 ...
火机哥,想问你病过时吃了什么x,甘劲一小时俩Q?   可能Y现了新伟哥,Y}啦。。伟哥都系差唔多甘Y现出来啊。。。
作者: Lighter    時間: 2012-11-17 23:46

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-11-17 07:55 發表

火机哥,想问你病过时吃了什么x,甘劲一小时俩Q?   可能Y现了新伟哥,Y}啦。。伟哥都系差唔多甘Y现出来啊。。。
Den Den 好懷念和你一起玩,你的舞姿好正
作者: lovingchris    時間: 2012-12-5 20:58

Thanks for information
作者: lomo    時間: 2012-12-6 07:49

Strange that it is somewhat common to find K girls who would kiss and not want to blow;
while it is the other way around in SN.
SN girls would blow but not everyone would kiss. I had one at New Century in CP (who came over from TIN DAY MU HAN in CA) who would not kiss even when asked to change to a another one.
作者: 7-siu    時間: 2012-12-6 11:01

引用:
原帖由 lomo 於 2012-12-6 07:49 發表
Strange that it is somewhat common to find K girls who would kiss and not want to blow;
while it is the other way around in SN.
SN girls would blow but not everyone would kiss. I had one at New Cen ...
这是很正常的情G:

SN 囡的训练,第一天就是要a吹箫!而且,这是工作流程的重要一环。不做一定被罚!做多了,就不觉有什洶ㄤ峈A了!

而反之,在K,是喝酒,唱歌,玩色中。而回到房里的下文是在只有臚H,或最多三臚H(3P)之V的事。吹不吹,在大多数情G下,没有规定的!(除了一些场或特定价钱的囡囡规定外)

再者,囡囡觉得如果没感情是吻不下去的。所以只对有好感的客,或者自己蝭T狗才吻!对没有感情, feel 的客就可不吻就不吻了!

所以,在 K,如果想吻囡囡,就一定要利用那几臚p时去型做这 feel !而不是问台时就问你咀唔咀得?这只N适得其反!
作者: ryan_mingchen    時間: 2012-12-8 00:22

多谢C兄!
作者: rickyho08    時間: 2012-12-14 10:13

吹爆试得多,未过口爆。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0