標題: [上樓骨] 灣仔水雲澗 [打印本頁]

作者: 白貓兒    時間: 2012-11-26 09:38     標題: 灣仔水雲澗

在灣仔譚臣道的水雲澗(4台有廣告), 我大半年前去過,
做當時的紅牌琪琪, 亦見過生另一個後生的其他年紀較大的技師.

近日再去, M左琳琳, 是識得的. 可能人夾人手勢岩我又岩咀型,
過去一年我斷續 平均每隔個零月都有找她按 都共有十次吧 (中間就做下其他靚女囉).
她雖不算非常之靚 但好有鄰家女孩子親切感覺, 有時又幾可愛, 討人喜歡.
尼排天氣涼, 去到見到佢仲係穿件白色短袖低領口薄T shirt同短牛仔褲, 有艣撜萶{.
好在當時無乜客, 可用兩間大房其中一間 (共有兩間大房, 兩間細).

按骨過程不詳述了, 總之就鬆弛又鉔仱.

在場亦見到另一個識得的豆豆(唔駛問我係米做過尖沙咀的那位, 唔係.)
佢短髮亦後生和帶禰i愛.  另外亦見到兩個我未做過的靚女, Abby 和春春, 這兩位我就唔
知手勢、個性和態度係礞F. 年紀較大的我這次就未見到, 我都係講得出上述四個技師
有年紀較大的也不出奇, 唔清楚.
作者: chaoraymond    時間: 2012-11-26 10:26

Thanks for the report !!!
作者: 白貓兒    時間: 2012-11-26 11:43

等下得閒我會講下貼士問題。
作者: fe522000    時間: 2012-11-26 12:59

正想問此問題, 等你回覆
引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-11-26 11:43 發表
等下得閒我會講下貼士問題。

作者: sosad30624    時間: 2012-11-26 21:06

柅問呢間有冇hj的?
作者: 白貓兒    時間: 2012-11-27 09:13

引用:
原帖由 fe522000 於 2012-11-26 12:59 發表
正想問此問題, 等你回覆

無錯初時此場規定技師首次做一個不可要求多過100貼士
但現看來沒再執行此規定.....
作者: 快樂人    時間: 2012-11-27 19:39

"規定100貼士"是很難留住好BG,但又要管理好,免得BG亂R。
作者: hkman1109    時間: 2012-11-28 17:30

難得一見貓兄出報告喎!十扑十扑!
作者: mydolbydigital    時間: 2012-12-1 01:30

that's great! thanks.
作者: anthonyw1214    時間: 2012-12-1 09:13

Goooooooooood

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0