標題: 紫荊 [打印本頁]

作者: lyly    時間: 2012-12-5 00:44     標題: 紫荊

上過紫荊幾次, 老闆娘真係好好人, 人又靚又好傾~今日做做下野收到老闆娘電話: 好耐無見, 麠陘k們好掛住你呀~即刻甜一甜笑左出薪 好!! 放工就上去打搞下欓女們!!無預約下上到去, 老闆娘見到我即刻好熱情同我講: 有個靚女岩岩新番呀~ 你試下佢鴾漍桹掟咁我又順得人意, 即管試下靚女先!!!入到房沖涼食支煙等左陣, 就有位長髮美女入左, 眼大大, 笑起薯n甜, 短褲加對絲襪令到我毫無反抗能力...訓低按背, 力水幾足, 對手好滑好溫柔~ 可能我本身, 有幾個位舒服到真係想訓著... 好彩女女健談~傾傾下知道左靚女叫YOYO, 一知道左對方個名YOYO就開始乜都傾喇!! 個半鐘絕無冷場~按完背就進攻下路... 即係對腳... 同女女講我對腳特別, 女女即刻開行摩打入五波落力按!! 認真抵讚~!!轉身, 終於可以慢慢欣賞女女身材... 唔講太多, 一個字: 正!!完事沖涼, 女女好細心較埋水溫~ 出房前一個goodbye hug~ 開心哂~係大廳見到miki同abby, 兩位依然都係咁靚咁可愛~睇薛琠騋眾ㄦ|再薔晰d老闆娘了..."

作者: chaoraymond    時間: 2012-12-5 10:06

Thanks for the report !!  Where is 紫荊  ?
作者: chaoraymond    時間: 2012-12-5 10:07

And also how much for the service ?
作者: william01    時間: 2012-12-5 10:35

尖沙咀柯士甸路18號僑豐大廈1字樓7室, 電話:53287998; 24134168; 24134176。
香薰90分鐘328、spa120分鐘528, 網上按紫荊spa剪存優惠券有九折。
作者: hokeung    時間: 2012-12-5 11:18

有釂A洈A務?有冇part 2 hj?香薰+part2 貼士落樓多少錢?
作者: william01    時間: 2012-12-5 11:36

貼士200是尖沙咀公價。 個人來說, 如對服務十分滿意會多給一些小費。
作者: william01    時間: 2012-12-6 01:22

經預約後, 來到場中, 先後做了兩個新來的靚技師: Lisa和Yo Yo。 她們是好朋友, 論美貌是不相伯仲,
手勢也同樣舒服, 而且服務態度好, 又開朗健談, 令我極為滿意。

最近, 大美人嬌兒已回來, 再加上Elaine、Miki和Abby, 這堹u是美女如雲, 目不暇給。

作者: itplay    時間: 2012-12-6 09:58

引用:
原帖由 william01 於 2012-12-6 01:22 發表 經預約後, 來到場中, 先後做了兩個新來的靚技師: Lisa和Yo Yo。 她們是好朋友, 論美貌是不相伯仲,手勢也同樣舒服, 而且服務態度好, 又開朗健談, 令我極為滿意。最近, 大美人嬌兒已回來, 再加上Miki和Abby, 這 ...
唔知嬌兒而家仲係唔係著牛仔褲開工 以前造過她兩次她都是著牛仔褲 碰到很不舒服😞
Miki 真的很青春可人😍 如果dup方面再下一些功夫 進步一些 一定大有可為
兩個新美人一定要快d試下😃😃
作者: chaoraymond    時間: 2012-12-6 10:15     標題: 回復 4# 的帖子

Thanks for the info. !!!!!
作者: william01    時間: 2012-12-6 14:29

印象中嬌兒是比較喜歡穿牛仔褲, itplay兄的意見當會向她轉達。

Miki這麼年輕, 在dup方面當然有進步空間。除了青春可人,
難得的是她性格開朗, 以客為本, 在待人接物方面很得體。
作者: aero169169    時間: 2012-12-6 15:20

引用:
原帖由 william01 於 2012-12-6 14:29 發表
印象中嬌兒是比較喜歡穿牛仔褲, itplay兄的意見當會向她轉達。

Miki這麼年輕, 在dup方面當然有進步空間。除了青春可人,
難得的是她性格開朗, 以客為本, 在待人接物方面很得體。
早前因為私人原因, 封筆了接近10個月。
這段時間我也做CDROM...
近來我也是來這場比較多, 找得最多是Miki, 她做了個半月, 已找了她7次
她除了青春可人和服務態度好之外, 還心地善良, 而且也好學不倦, 逢星期天都去學英語, 裝備自己。
我還試過Abby, 嬌兒, Maggie, Michelle ....
Lisa也揾過, 可惜她做了一個星期就無做, 希望她早些回歸紫荊
上次見到新技師Yoyo, 年青靚女一名, 美容出身, 是Lisa朋友, 已經同婷婷約了她下次試試
作者: BMG28    時間: 2012-12-6 15:49

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-12-6 15:20 發表

近來我也是來這場比較多, 找得最多是Miki, 她做了個半月, 已找了她7次
她除了青春可人和服務態度好之外, 還心 ...
熱烈歡迎69兄回來....我又多支明燈
作者: aero169169    時間: 2012-12-6 15:55

引用:
原帖由 BMG28 於 2012-12-6 15:49 發表

BMG28師兄, 客氣客氣
作者: BMG28    時間: 2012-12-6 16:10     標題: 回復 13# 的帖子

紫荊我都未上過去,呢兩日上去試試。有咩推介,你知我最Like係有燈照住
作者: aero169169    時間: 2012-12-6 16:26

引用:
原帖由 BMG28 於 2012-12-6 16:10 發表
紫荊我都未上過去,呢兩日上去試試。有咩推介,你知我最Like係有燈照住
推介新技師Yoyo, 樣子和骨技也不錯
作者: itplay    時間: 2012-12-6 16:37

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-12-6 16:26 發表 推介新技師Yoyo, 樣子和骨技也不錯
Hi aero 兄 long time no hear.
How are you!
作者: aero169169    時間: 2012-12-6 16:53

引用:
原帖由 itplay 於 2012-12-6 16:37 發表

Hi aero 兄 long time no hear.
How are you!
Ok la
Still received pm from many c-hings everyday during the past 10 months
作者: 斯坦利    時間: 2012-12-6 17:55

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-12-6 16:26 發表 推介新技師Yoyo, 樣子和骨技也不錯
很久不見你,

YoYo, Lisa, Miki 真的不錯後生靚妹
作者: aero169169    時間: 2012-12-6 18:00

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-12-6 17:55 發表

很久不見你,

你上次又話會離開香港一段時間嘅?
作者: Oldman    時間: 2012-12-6 18:51

引用:
原帖由 BMG28 於 2012-12-6 15:49 發表

I share the same wordings to Aero brother!
作者: aero169169    時間: 2012-12-6 19:19

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-12-6 18:51 發表 I share the same wordings to Aero brother!
Oldman 師兄,太客氣了
作者: globalwarming    時間: 2012-12-6 22:31     標題: 可否跟各位師兄學嘢?

各位師兄, 我好耐無出來玩, 可否跟各位師兄學嘢去玩吓?
自己去又悶又怕比人搵笨
作者: yywwkk    時間: 2012-12-6 23:26

我都想講講Miki,以她的年齡有咁嘅dup功已經好難得,甚至比好多比她早入行技師還好 ,我最欣賞係佢殷勤服務態度,記得我第一次揾她係我剛做完其她技師要走時,婷婷極力推薦我試試佢,當時因時間關係做咗60分鐘,但等二次揾佢已經要做120分鐘 所以有師兄揾佢7次,都唔係冇原因架
作者: 快樂人    時間: 2012-12-6 23:34

有"YoYo, Lisa, Miki 真的不錯後生靚妹"?真的要去試試!
作者: william01    時間: 2012-12-6 23:36

前文有關該場地址、電話、收費和技師的資料可作參考,
場中環境算是乾淨企理, 每間房都附有浴室, 老闆娘婷婷
又好好人, globalwarming兄有興趣不妨試一次, 再和大家

作者: yywwkk    時間: 2012-12-6 23:38

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-12-6 18:00 發表

你上次又話會離開香港一段時間嘅?
但留系九龍(柯士甸路)
作者: aero169169    時間: 2012-12-7 00:45

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-12-6 23:38 發表 但留系九龍(柯士甸路)
哈哈,原來如此
看看今個星期六會唔會再遇到師兄
作者: dreamlady    時間: 2012-12-7 13:09     標題: 回復 4# 的帖子

Sorry     电话系53287998      24134168      
作者: yywwkk    時間: 2012-12-7 23:08

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-12-7 00:45 發表

哈哈,原來如此
看看今個星期六會唔會再遇到師兄
睇吓機緣啦  到時見
作者: globalwarming    時間: 2012-12-8 00:23

好的 william 兄, 多謝指點,
試了再跟 c hing 分享
作者: dreamlady    時間: 2012-12-8 13:42

天氣已經開始凍, 但各位師兄唔使擔心, 呢度已經準備好暖毯同換左D新毛巾啦~

作者: 白貓兒    時間: 2012-12-8 14:22

謝謝關心。形式上 我需刪去你最後一句“請快些上來
希望妳明白我在此版貫徹原則 不分埸和老闆
服務供应者在此不寫有advertising作用的任何字句
或advertising language .即僅提到事實可以
但不提優(merits)亦無游說(persuasive)語言
这兩項是任何形式廣告的共同特徵.
我不是说你有意賣廣告 但这是形式事宜
個别會員可說無所謂 但作為版主我需跟Xocat版規
不是我按私意訂的規則  
界線明確 貫徹可避免不必要的爭論
和引用不一致處理時鬆時緊的情G而作出質疑。

作者: william01    時間: 2012-12-10 23:45

早前我抽空到場中, 婷婷介紹我做另一新技師蘭蘭。 我很樂意試新技師,
但最怕遇上的是初入行的技師, 完全唔識dup, 更不懂待客之道, 過往曾有
幾次這樣的痛苦經驗, 捱足90分鐘, 貼錢買難受, 從此可免則免。經向 婷
婷了解, 得知蘭蘭並非初入行, 便答應一試。

蘭蘭進來, 樣子合眼緣, 身型高挑, 20多歲。原來她在尖沙咀區幾間大細場
做過, 既用心服務, 穴位又準,  dup得十分舒服, 倦意全消, 而且人夾人緣, 和
我很啱傾。我滿意之餘, 與蘭蘭相約稍後有空mark她, 再試她的好手勢。

作者: 快樂人    時間: 2012-12-10 23:50

天氣凍有暖毯同厚毛巾是很重要。
作者: 1901    時間: 2012-12-12 16:05     標題: 回復 33# 的帖子

hahaha,完全同意你講法,都好少上網留言,但都頂唔順要即刻登記留言,又唔足鐘,都算喇,又要想多貼士,真無言!!!
作者: william01    時間: 2012-12-12 17:29

引用:
原帖由 1901 於 2012-12-12 16:05 發表
hahaha,完全同意你講法,都好少上網留言,但都頂唔順要即刻登記留言,又唔足鐘,都算喇,又要想多貼士,真無言!!!
未知1901兄在何處有此不快經歷, 我在這個場中倒未遇過這種情況。
作者: 1901    時間: 2012-12-12 17:59     標題: 回復 36# 的帖子

william01兄,好不快又未算既,都係個D啦,比多D tips呀之類!講真如按得好我亦都不會計較比多些,可能你是熟客吧!
作者: william01    時間: 2012-12-12 19:50

引用:
原帖由 1901 於 2012-12-12 17:59 發表
william01兄,好不快又未算既,都係個D啦,比多D tips呀之類!講真如按得好我亦都不會計較比多些,可能你是熟客吧!
與1901兄你一樣, 若對服務非常滿意我便不介意付給多些小費。
看來你是對技師的表現不甚滿意, 但未知為何反而比多D tips, 是
否遭技師R tips? 若是, 其實無須就範, 甚至可向老闆娘投訴。

這個場我是去得比較多, 個人認為dup得相當好的有蘭蘭、 Miki、
Joey和Elaine, 你是否有做過?
作者: makemyday    時間: 2012-12-13 08:50

試驓o yo,没有预期咁好。
作者: HAUSERMAN    時間: 2012-12-13 10:28

areo ching
是否以前8樓的婷婷?
作者: 1901    時間: 2012-12-13 10:39     標題: 回復 39# 的帖子

嘿嘿.........無預期就唔會有失望吧!!!!!!
作者: fatboyboy    時間: 2012-12-13 11:07

試了Michelle,整體感覺溫柔,最特別是幫我推肚子吸風,事後真的感覺到肚子好像輕鬆了一點!
作者: aero169169    時間: 2012-12-13 12:16

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2012-12-13 10:28 發表
areo ching
是否以前8樓的婷婷?
係呀, Hauserman 師兄
作者: yywwkk    時間: 2012-12-13 20:48

引用:
原帖由 1901 於 2012-12-12 17:59 發表
同意按得好,我都會俾多D tips, 但呢個場我就未遇過技師問我攞多D tips
作者: william01    時間: 2012-12-13 22:24

引用:
原帖由 yywwkk 於 2012-12-13 20:48 發表

同意按得好,我都會俾多D tips, 但呢個場我就未遇過技師問我攞多D tips
我都未遇過。 1901兄和其他師兄如有遇過, 可否說出來與大家分享。
作者: peterau200609    時間: 2012-12-20 12:18

總結一鼣怐顒漱葑o:
Miki: 健談, 思想比同年紀成熟, 可以和我們溝通; 手勢比想像中好, 話哂後生女, 不能要求太多; 要有交流的她是一個好選擇; 但太多人book!

Joey: 骨技中上, 若果想靜靜休息,她肯定是一個很好的選擇.

La: 聽聞是大場過來, 可能有其望; 骨技可以, 但我會選擇其他.
作者: william01    時間: 2012-12-23 22:12

引用:
原帖由 peterau200609 於 2012-12-20 12:18 發表
總結一鼣怐顒漱葑o:
Miki: 健談, 思想比同年紀成熟, 可以和我們溝通; 手勢比想像中好, 話哂後生女, 不能要求太多; 要有交流的她是一個好選擇; 但太多人book!

Joey: 骨技中上, 若果想靜靜休息,她肯定是一個很好的 ...
一分耕耘, 一分收穫。 Miki真誠親切、 用心待客、 手勢又好, 因而得到眾多師兄
支持, mark單很多, 如果walk in找她, 恐怕較難作安排, 但早一天預約應該OK。

Nar Nar我也做過。 她是來自大場, 有一定水準。 有時客人與技師是人夾人緣, 而
大家對技師的要求亦未必一樣, 自然會有不同的評價。 我倒很滿意Nar Nar的服務,
覺得她dup得舒服、 態度殷勤、 開朗健談, 聖誕假期有空會再找她。
作者: jzdzsy    時間: 2012-12-24 13:41

Thanks for the info. !!!!!
作者: william01    時間: 2013-1-23 23:34

Local 美女紅寶

新年外遊後返港, 去紫荊按摩, Miki和Yo Yo正在放假, 婷婷極力推介本地年青靚女技師紅寶, 我好奇心起, 同意一試。
紅寶進來, 樣貌和身形果然合晒心意, 而且思想成熟、 開朗健談、 十分啱傾, 服務過程輕鬆愉快。 原來紅寶 曾在幾
個大細場做過, 所以手法純熟、 穴位準確。 她的韻味、熱誠和骨技給我良好印象。 一試難忘, 遇上心頭好, 很快便
mark她做第二次, 再度享受令人回味的excellent service。 昨天是我第三次做紅寶, 我上午十一時打電話去預約,竟然
要排第三位, 看來紅寶是有了口碑, 粉絲越來越多。 我今天已再落booking, 明天與伊人見面。
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-23 23:46

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-23 23:34 發表 Local 美女紅寶新年外遊後返港, 去紫荊按摩, Miki和Yo Yo正在放假, 婷婷極力推介本地年青靚女技師紅寶, 我好奇心起, 同意一試。 紅寶進來, 樣貌和身形果然合晒心意, 而且思想成熟、 開朗健談、 十分痗 ...
我以前也在别大細埸做過她。
作者: aero169169    時間: 2013-1-24 09:07

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-23 23:34 發表
Local 美女紅寶

新年外遊後返港, 去紫荊按摩, Miki和Yo Yo正在放假, 婷婷極力推介本地年青靚女技師紅寶, 我好奇心起, 同意一試。
紅寶進來, 樣貌和身形果然合晒心意, 而且思想成熟、 開朗健談、 十分啱傾 ...
我星期一都有找Miki, 佢返埋那天就開始放大假
走時見到新人紅寶, 在別的場試過她數次, 她的骨技的確很好, 而且服務態度唔錯,下次會mark她
紅寶只返了3天, william01 師兄已找了佢3次, 果然是她的忠實fans
作者: william01    時間: 2013-1-24 12:35

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-1-24 09:07 發表

我星期一都有找Miki, 佢返埋那天就開始放大假
走時見到新人紅寶, 在別的場試過她數次, 她的骨技的確很好, 而且服務態度唔錯,下次會mark她
紅寶只返了3天, william01 師兄已找了佢3次, 果 ...
aero師兄見笑了。其實我並非連續3天做紅寶, 經向婷婷了解, 原來我早前第一次做紅寶時
她是到來客串, 尚未正式返工。
作者: aero169169    時間: 2013-1-24 15:48

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-24 12:35 發表

aero師兄見笑了。其實我並非連續3天做紅寶, 經向婷婷了解, 原來我早前第一次做紅寶時
她是到來客串, 尚未正式返工。
哦, 原來如此
作者: 普通的陌生人    時間: 2013-1-25 15:47

小弟見各位師兄推介,就走左上去一轉諗住試下紅寶。唔知係咪太早上去,未有女仔返,見冇野做,老闆娘又攪緊清潔,咁我咪參觀一下環境,呢度俾我第一個印象係郋蒱靿苤A雖然廳係細左dd,但勝在房較多同房內有獨立浴室,俾個Like 入房坐左陣,目標人物紅寶出現,點知就發現原來之前係其他場已經做過,冇見一排,手勢依然都係咁好,適中鴾O度加上落點正確,K完真係輕鬆好多(銀包都輕鬆埋),好笑容,健談同細心都冇變過,有時間必然上去探一探班除左紅寶,仲見到另外幾位靚女,有機會再去刺探下軍情

作者: SW3388    時間: 2013-1-25 16:02

此塲的獨立浴室放了木桶後超窄,空間所餘無幾,或要借助凳仔入木桶,何解勁like?
作者: 普通的陌生人    時間: 2013-1-25 16:57

師兄唔好誤會,我俾like 係指佢整潔同有獨立沐室,非浸浴入木桶要用凳仔。
作者: SW3388    時間: 2013-1-25 17:16

師兄,明白晒,多謝分享.
除了浸浴的客觀環境外,主打年輕BG,不失為一個消閑的地方, Enjoy
作者: Happy_1973    時間: 2013-1-26 16:56

作者: Happy_1973    時間: 2013-1-26 17:00

作者: 普通的陌生人    時間: 2013-1-26 19:36

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-1-26 17:00 發表

陌生人師兄,昨天我也有去,還得James兄帶路,引領小弟上去。整體感覺良好,只是空間稍微狹窄了一點。
Happy兄,我諗你唔會上去齋坐掛!?
James兄睇黎可以做導遊,帶埋我地周圍參觀下
作者: Happy_1973    時間: 2013-1-27 02:03

作者: william01    時間: 2013-1-27 09:32

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2013-1-25 15:47 發表
小弟見各位師兄推介,就走左上去一轉諗住試下紅寶。唔知係咪太早上去,未有女仔返,見冇野做,老闆娘又攪緊清潔,咁我咪參觀一下環境,呢度俾我第一個印象係郋蒱靿苤A雖然廳係細左dd,但勝在房較多同房內有獨立浴室 ...
很高興有眾多師兄支持紅寶, 前晚她做到午夜還未收工。
雖然疲倦, 但還是充滿笑容, 服務態度一樣咁好, 真是令人
感動。 先後已做了紅寶5次, 銀包當然輕鬆哂, 但物有所值。
難得找到心頭好, 做人最緊要開心。
作者: James.Ko    時間: 2013-1-27 13:32

陌生人兄,Happy兄,見笑了,其實前天晚上才是小弟的第二次到紫荊呢! : )

原來William師兄跟小弟一樣那麼欣賞紅寶.  小弟一直都被她出眾的美貌,外型,骨技及熱誠深深吸引荂A在别場一直有長期找她呢! : )
作者: Happy_1973    時間: 2013-1-27 15:51     標題: 回復 63# 的帖子

作者: william01    時間: 2013-1-27 19:10

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-1-27 13:32 發表
陌生人兄,Happy兄,見笑了,其實前天晚上才是小弟的第二次到紫荊呢! : )

原來William師兄跟小弟一樣那麼欣賞紅寶.  小弟一直都被她出眾的美貌,外型,骨技及熱誠深深吸引荂A在别場一直有長期找她呢! :  ...
James兄、 Happy兄, 前晚到場中, 能一睹兩位的風釆, 幸甚! 紅寶的確有強烈的吸引力,
很羨慕你們早已認識這位靚技師, 我與她總算有緣見面, 只是相逢恨晚了。
作者: James.Ko    時間: 2013-1-27 20:40

William兄,閣下真客氣.  其實現在認識她亦不算遲,相信閣下日後還有很多機會好好享受她的骨技!而在下將來跟William兄碰面的機會亦絕不會少呢! : )
作者: Happy_1973    時間: 2013-1-28 11:25

作者: 普通的陌生人    時間: 2013-1-28 12:02

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-27 19:10 發表

James兄、 Happy兄, 前晚到場中, 能一睹兩位的風釆, 幸甚! 紅寶的確有強烈的吸引力,
很羨慕你們早已認識這位靚技師, 我與她總算有緣見面, 只是相逢恨晚了。
william兄,能夠遇到一個理想技師,已經係一件樂事,相逢又何妨恨晚,及時行樂最重要呢~
作者: william01    時間: 2013-1-28 14:59

James兄、 Happy兄、 陌生人兄, 謝謝你們的意見, 有緣認識紅寶這樣高質素的技師確是一件樂事,
謹祝三位身體健康、 生活愉快, 期待日後大家在場中見面。
作者: Happy_1973    時間: 2013-1-28 15:27

作者: SW3388    時間: 2013-1-28 16:08

紅寶的一詳忠實骨迷,跟隨轉塲,沿用一貫密集式的帖子討論,的確BG唔旺都難.
希望持平心態,,以免帶來反効果
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-28 16:44

引用:
原帖由 SW3388 於 2013-1-28 16:08 發表 紅寶的一詳忠實骨迷,跟隨轉{,沿用一貫密集式的帖子討論,的確BG唔旺都難.希望持平心態,,以免帶來反隍G
開一條题以某技師命名 確有highlight她之效
不過此題已演Z轉为討論同場另一技師
我之所以不反对同一場有多個一條題是因为
既無版規禁止 再開新題是原题外另一N員
(不過也非無可能是分身呵。) 只要版面不是過多也可容許
事實上这好幾年來未試過一間場同時在版上超過兩條相關題
容許兩條相關題同存
亦即容許了新一個報告者欲爭取得人注意  

相反大家若始終留在同一條題內 卻有細水長流之感覺.

作者: 白貓兒    時間: 2013-1-28 16:57

留在一題內也好  多個一题也好
重要的是 希望會員勿因殷切分享心情
過度吹捧某人某地 有時这可能是
一時忘形 英語所謂get carried away
因為另開一題既有突顯作用
過度吹捧 若使部份會員目光過度偏側
不是好事
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-28 17:05

舉兩個例子參考去年春天至初夏 新月莊题先後有幾個技師
不同會員包括我都有輪流報告
但輪流之後各人就甚少會再重覆L調
也無需說某埸某女是甚泵僥伎凗T L勢出擊。
又如近期的情雨軒题也是一樣
本版有一現存題關於另一場 雖只一题
但亦曾有少數幾位無興趣的N員
对題內技師不斷受多翻讚譽而表達質疑
我本人也是平常心 但各位留意或勿忘side effects

作者: SW3388    時間: 2013-1-28 17:52

貓兄這個平台,使我等師兄弟知閒來所分享
請.回顧水xx題內討論個別BG 與此題部分手法有似曾相識的感覺
自然使人會有聯想,其後果可能流失有意發表分享的師兄.
未知認同否?
作者: 白貓兒    時間: 2013-1-28 18:09

我只是承你提起
再作提醒
我相信绝大部份會員是明智的
at the end of the day 我仍尊重言論自由
我只會caution大家
作者: SW3388    時間: 2013-1-28 18:15

正確,始終言論自由.
有感而發啫,請勿見怪,在版主主理下,希望本版有更多分享
作者: wong9kin    時間: 2013-1-29 15:46

作者: 斯坦利    時間: 2013-2-2 01:29

最近婷婷處, 特别多新女, 年輕, 貌美,

但是我無獨有偶, 祇喜歡揾Abby,

也是我認識最年輕的90後技師,

但還好, 沒有代溝

享受下
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-2 15:04

引用:
原帖由 斯坦利 於 2013-2-2 01:29 發表 最近婷婷處, 特别多新女, 年輕, 貌美
最近指甚洫伬唌H近日?
特别多指比以前?比其它場?
作者: globalwarming    時間: 2013-2-15 23:21

今日上了婷婷處開年, 由於要等,
婷婷好熱情親自出手幫我按了一陣,
我問佢可唔可以客串益吓我

最後是 Mikki 幫我按, 估唔到後生得來都好健談
佢笑個樣有D似一個上了岸的電視名人, 但醒唔起個名
作者: newkid    時間: 2013-2-16 09:36

引用:
原帖由 aero169169 於 2012-12-6 15:20 發表

她除了青春可人和服務態度好之外, 還心 ...
師兄~~好耐冇見啦~~
恭喜重出江湖~~
作者: newkid    時間: 2013-2-16 09:37

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-12-6 17:55 發表

很久不見你,

師兄~~
好耐冇見, 仍然與你緣慳一面, 殘念!
作者: 斯坦利    時間: 2013-2-16 09:43

引用:
原帖由 newkid 於 2013-2-16 09:37 發表

師兄~~
好耐冇見, 仍然與你緣慳一面, 殘念!
有緣千里必相逢,

大家隨緣。
作者: william01    時間: 2013-2-16 09:59

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-15 23:21 發表

佢笑個樣有D似一個上了岸的電視名人, 但醒唔 ...
globalwarming兄, 我昨天也有上去開年, 在等候靚技師紅寶期間, 情況和你一樣, 婷婷親自出手替我按了幾分鐘, 感覺非常好。

Miki已放完假, 充足了電。 她一向態度親切, 開朗健談, 用心服務, 是一個不錯的選擇。
作者: globalwarming    時間: 2013-2-16 15:13

William01 兄對紅寶十分捧場,
我同婷婷吹水期間撞見紅寶,
我終於明白師兄點解咁捧佢場
作者: Happy_1973    時間: 2013-2-16 16:23

作者: 普通的陌生人    時間: 2013-2-16 17:35

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-2-16 16:23 發表

我星期四也有幸試了Miki,完全認同William兄的講法,甜美的笑容,健康的膚色,親切的態度,絕對可以一試。
Happy兄試過話得,應該都冇走雞。
作者: william01    時間: 2013-2-16 19:00

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 15:13 發表
難得globalwarming兄明白, 未知你是否打算一試?
作者: 普通的陌生人    時間: 2013-2-16 19:22

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 15:13 發表
紅寶手勢的確係唔錯,我都係時候上去探下伊人
作者: dc94king    時間: 2013-2-16 20:25

光是按摩 别的没有做什么吗 可惜了
作者: globalwarming    時間: 2013-2-16 20:52

William 兄
我肯定要試紅寶手勢, 但我等緊 suki 回來,
我係咪好花心呢
作者: yywwkk    時間: 2013-2-16 21:12

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-15 23:21 發表

佢笑個樣有D似一個上了岸的電視名人, 但醒唔 ...
似劉小慧、陳少霞個D樣
作者: globalwarming    時間: 2013-2-16 21:39

師兄講起又有D似,
我又想起後生版的羅霖,
笑起來都算是靚女, 但好難形容,
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-16 21:41

引用:
原帖由 yywwkk 於 2013-2-16 21:12 發表 似劉小慧、陳少霞個D樣
講起有些似喎
作者: william01    時間: 2013-2-16 22:22

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 20:52 發表
William 兄
我肯定要試紅寶手勢, 但我等緊 suki 回來,
我係咪好花心呢
唔算花心, 喜歡的技師何妨多於一個。
據悉Suki將於下星期一(年初九)返工,
globalwarming兄很快便可與伊人相見。
作者: James.Ko    時間: 2013-2-17 11:21

初五晚上去按開年骨,適逢2月14, 可以跟心愛技師於佳節一聚,感覺甚佳… : )

農曆年假期剛剛過去,期望可以很快碰到其他在此出名的技師! : )
作者: aero169169    時間: 2013-2-17 14:46

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-16 21:41 發表 講起有些似喎
你有見過Miki咩?
作者: itplay    時間: 2013-2-17 16:00

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-16 15:13 發表 William01 兄對紅寶十分捧場,我同婷婷吹水期間撞見紅寶,我終於明白師兄點解咁捧佢場
依道有個C-hing浄做紅寶嫁
作者: aero169169    時間: 2013-2-17 16:06

引用:
原帖由 itplay 於 2013-2-17 16:00 發表 依道有個C-hing浄做紅寶嫁
我也是浄做Miki, 已找了她超過20次

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0