標題: 尖咀SPA玩環保吹(樓主謝绝查詢場及技師名) [打印本頁]

作者: hungkm    時間: 2013-2-1 14:54     標題: 尖咀SPA玩環保吹(樓主謝绝查詢場及技師名)

好耐無出貼,因為無出來玩一排,昨天上左去尖咀(唔開名,以免攪騿^一間上樓SPA, 第一次幫親,老闆娘好nice, 問我有乜要求,我話照排果個得啦,跟手房內洗白白,然後等左兩三分鐘,正想開門問點解未有技師時就有個廿到尾的技師入來,外表唔錯可惜著牛仔褲,估計無得下身遊。開始時按背唔太夠技巧,佢坐上我後面推背時我話:靚女,你條牛仔褲整痛我呀女:咁你想點丫我:除鬼左佢啦女:你咪好著數!我:邊個著數多D而家未知佢笑淫淫咁落地除左條褲,普通女仔白底 I LIKE IT佢再次坐番上我背,條底同佢D肉同我後大腿接觸時我細佬好大反應,我問佢可否轉身,佢話你喜歡啦。轉身後……

作者: SCWT    時間: 2013-2-1 15:06     標題: 回復 1# 的帖子

師兄,你鴷j仔令我仿以有點失常......pls continue, i have popcorn and coke ready
作者: cahill12345    時間: 2013-2-1 15:53

師兄可唔可以PM介紹我認識
作者: roger5354    時間: 2013-2-1 17:19

作者: jwtongtommy    時間: 2013-2-1 18:14

師兄, 可以PM多啲資料分享嗎?
作者: e-zone    時間: 2013-2-2 00:35

引用:
原帖由 roger5354 於 2013-2-1 17:19 發表
師兄古仔講一半,等我地自己遐想?
作者: ken19lam    時間: 2013-2-2 14:27

咁吊癮
作者: longsomeone    時間: 2013-2-2 14:47

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-1 14:54 發表
好耐無出貼,因為無出來玩一排,昨天上左去尖咀(唔開名,以免攪騿^一間上樓SPA, 第一次幫親,老闆娘好nice, 問我有乜要求,我話照排果個得啦,跟手房內洗白白,然後等左兩三分鐘,正想開門問點解未有技師時就有個廿 ...
c hing寫少少又玩下集,又唔開名!你吹得真唔環保.
作者: hungkm    時間: 2013-2-2 16:57

Sorry, 繼續……
轉身後佢企系床邊問我:有邊度ヰ滬n按
我:你坐番上黎先啦
女:嘩,你咁咸濕
我:唔咸濕就吾黎啦
女:前面咁坐,易出事
我:咁咪大家Happy羅
於是佢真的坐番上來我大腿位,我條J對住佢致敬
女:你咁快想出?
我:吾系,慢慢磨下,隔住條底褲大家爽下先
女:不如慢慢玩下其他先
佢又幾主動咁先除自己上衣,除埋爸爸,用對波甲腸,甲左一陣,我見佢玩得,叫佢掉轉用個屎忽對住我,六九啦……
作者: hungkm    時間: 2013-2-2 17:04

轉左六九之後,佢個西放系我個下巴附近,我又點會錯過機會,隔住條底褲系咁索,又鼻頂佢只漶A又隔褲奶佢,佢摟下摟下個屎忽,水來了,條底濕透,我的口水加佢西水,我見系時候享受我的至愛……奶西,於是用手撥開佢底褲邊,時奶呀鑽,奶到佢成個人軟哂
作者: hungkm    時間: 2013-2-2 17:16

奶左一輪,佢叫左好多聲,D水多到我成個口同下巴都系,我叫佢訓系床,我企,將佢兩腳放我肩上繼續奶,同時用三只手指插佢個西,佢應該有過最少兩次高潮。
平靜之後到佢服侍我,我坐在床邊,佢開始幫我吹,又深喉又啜波子,我手拿住佢條有好多西水的底褲一路聞,最后口爆左
作者: Happy_1973    時間: 2013-2-2 21:45

作者: 肥P仔    時間: 2013-2-2 23:02

Is quite interested, please pme. Thanks x 10000000000000000
作者: 阿mic    時間: 2013-2-2 23:05

哇,ching睇到你咁講細佬都有d心動
hope 可ching可以PM指引,thanks
作者: falo    時間: 2013-2-3 09:26

Pm,plz
amazing

作者: makemyday    時間: 2013-2-3 18:45

Ching可PM 资料嗎?
作者: longsomeone    時間: 2013-2-3 23:19

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-2 17:04 發表
轉左六九之後,佢個西放系我個下巴附近,我又點會錯過機會,隔住條底褲系咁索,又鼻頂佢只漶A又隔褲奶佢,佢摟下摟下個屎忽,水來了,條底濕透,我的口水加佢西水……,我見系時候享受我的至愛……奶西,於是用手撥開佢 ...
你吹口琴都好得鵅I
作者: ken19lam    時間: 2013-2-4 12:03

多謝晒,原來我咁多年都無玩到咁激
作者: chaoraymond    時間: 2013-2-4 12:32

Thanks for the report and how much for the service ?

Please PM more details !!!
作者: spaleung    時間: 2013-2-4 17:59

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-2 17:16 發表
奶左一輪,佢叫左好多聲,D水多到我成個口同下巴都系,我叫佢訓系床,我企,將佢兩腳放我肩上繼續奶,同時用三只手指插佢個西,佢應該有過最少兩次高潮。
平靜之後到佢服侍我,我坐在床邊,佢開始幫我吹,又深喉又啜 ...
內容實屬虛構,你信就真係好 Naive!!

Hungkm 兄,我想你應該可以轉行去寫風月小說,你的文采好得。
作者: ckr1234    時間: 2013-2-4 18:22

其實係堅ga!因為我果次係門外經過,聽到堶捨暆E,咪爆門入去囉,見到條女俾呢位ching口爆完下面咁空虛,咁我咪駛出寶劍上上下下左左右右咁插髐@百幾廿下內射鼳\添。
作者: hungkm    時間: 2013-2-4 22:22

引用:
原帖由 spaleung 於 2013-2-4 17:59 發表 內容實屬虛構,你信就真係好 Naive!!  Hungkm 兄,我想你應該可以轉行去寫風月小說,你的文采好得。   
無需要你表示信或不信,我可以講千真萬確,如果普機餐經歷我都費事寫咁多,有奇遇或好野要同D有質素的爸打分享,絕唔會系度齋睇別人貢獻,更不會衰多口挑事非
作者: hungkm    時間: 2013-2-4 22:26

收到好多Ching PM問我地點,其實三四個月前我有去過老尖幾間Spa,平均七乘以上的技師都好玩得,只要Ching們大膽要求同溫柔對待,多數有好回報
作者: milkydiary    時間: 2013-2-4 23:06

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-4 22:26 發表
收到好多Ching PM問我地點,其實三四個月前我有去過老尖幾間Spa,平均七乘以上的技師都好玩得,只要Ching們大膽要求同溫柔對待,多數有好回報
敢即係無答過!!!!!!
點解唔肯講係邊間遮?
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-4 23:32

引用:
原帖由 milkydiary 於 2013-2-4 23:06 發表 敢即係無答過!!!!!! 點解唔肯講係邊間遮?
首先 若真有玩到如此激我N禁止在此说是哪間埸、
何技師。樓主亦明智 一開始就沒说
我没特别興趣是真實定虚構
雖然我一向反对反感N員杜撰報告
但若無提埸名技師  就沒問題

作者: hkballer852    時間: 2013-2-5 06:40

ching pm please!
作者: hungkm    時間: 2013-2-5 11:24

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-4 23:32 發表 首先 若真有玩到如此激我N禁止在此说是哪間埸、何技師。樓主亦明智 一開始就沒说我没特别興趣是真實定虚構雖然我一向反对反感N員杜撰報告但若無提埸名技師  就沒 ...
我知道這裡遊戲規則,所以無開名
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-5 11:28

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-5 11:24 發表 我知道這裡遊戲規則,所以無開名
就當你的經驗是真 若你將資料pm出去
而被她知道 若向你追究 後果你自負了。
作者: hungkm    時間: 2013-2-5 12:34

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-5 11:28 發表 就當你的經驗是真 若你將資料pm出去而被她知道 若向你追究 後果你自負了。
對,所以我所有爸打查詢一概不回
作者: officeboy    時間: 2013-2-5 16:01

我真係好想jj你啦
作者: Oldman    時間: 2013-2-5 17:38

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-4 22:22 發表
無需要你表示信或不信,我可以講千真萬確,如果普機餐經歷我都費事寫咁多,有奇遇或好野要同D有質素的爸打分享,絕唔會系度齋睇別人貢獻,更不會衰多口挑事非
我會信的, 因比你更激的我都試過
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-5 18:57

引用:
原帖由 Oldman 於 2013-2-5 17:38 發表 我會信的, 因比你更激的我都試過
我地尼d玩左咁多年。。。
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-5 19:14

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-5 12:34 發表 對,所以我所有爸打查詢一概不回
咁你早应講明謝绝一切查詢
我在你題名加個謝绝註喇 等人不N不斷re
方便你同我少些check posts 啦
作者: yellowhite    時間: 2013-2-5 19:53

咁支持環保真係未遇過, 最激都係“鍚”下袋邊。。。
我都覺己經好支持環保嫁喇!!!
作者: ivan99    時間: 2013-2-6 09:58     標題: 回復 31# 的帖子

我同你非常相信,我去咁多間,60%以上都有野玩,只係自己like 唔like个技師,我因應唔同玩法有唔同小費,200,300,500不等。
作者: hj1314    時間: 2013-2-6 10:00

未經囡囡同意,贊同版主唔開名報告 雖然我都想知

好事可預不可求
作者: spaleung    時間: 2013-2-6 15:44     標題: 所在主題: 尖咀SPA玩環保吹(樓主謝绝查詢場及技師名 照問者會被版主重扣分)

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-1 14:54 發表
好耐無出貼,因為無出來玩一排,昨天上左去尖咀(唔開名,以免攪騿^一間上樓SPA, 第一次幫親,老闆娘好nice, 問我有乜要求,我話照排果個得啦,跟手房內洗白白,然後等左兩三分鐘,正想開門問點解未有技師時就有個廿 ...
所在主題: 尖咀SPA玩環保吹(樓主謝绝查詢場及技師名  照問者會被版主重扣分)

你地睇下?要求 pm 問下個場的資料都要 "重扣分",又拉又鎖,各位巴打,更加證明我所講的是真:這個場根本就不存在!!!!!!!!!!

呢個 forum 有 d 似中共囉,嚴打言論自由,問下都有罪。  
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-6 15:56

引用:
原帖由 spaleung 於 2013-2-6 15:44 發表 所在主題: 尖咀SPA玩環保吹(樓主謝绝查詢場及技師名  照問者會被版主重扣分)你地睇下?要求 pm 問下個場的資料都要 "重扣分",又拉又鎖,各位巴打,更加證明我所講的是真:這個場根本就不存在!!!!!!!!!! ...
話要扣分因为樓主既不會答{問 後來的會員又繼續問的話
只會不斷無意義推题上來此
次不同以前如絲勿按摩题 N答pm.
你覺得唔舒服我可以唔話扣 但係我加註的大意仍保留

作者: hungkm    時間: 2013-2-6 17:14

引用:
原帖由 spaleung 於 2013-2-6 15:44 發表 所在主題: 尖咀SPA玩環保吹(樓主謝绝查詢場及技師名  照問者會被版主重扣分)你地睇下?要求 pm 問下個場的資料都要 "重扣分",又拉又鎖,各位巴打,更加證明我所講的是真:這個場根本就不存在!!!!!!!!!! ...
Spaleung兄,唔使咁激,而家又吾系唱你家人,又吾系殺你全家,管理的白兄只是提點下小弟及盡管理的職務
黎呢D版的爸打都系尋開心,你認為不可信就咪睇,吾好影響其他人
作者: longsomeone    時間: 2013-2-7 20:45

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-2-6 17:14 發表
Spaleung兄,唔使咁激,而家又吾系唱你家人,又吾系殺你全家,管理的白兄只是提點下小弟及盡管理的職務
黎呢D版的爸打都系尋開心,你認為不可信就咪睇,吾好影響其他人
咁你就唔好係度寫小說啦!
作者: Salute    時間: 2013-2-8 13:40

引用:
原帖由 longsomeone 於 2013-2-7 20:45 發表 咁你就唔好係度寫小說啦!
各師兄我支持你,罰就应该罰鐆鰜蛈悝@故仔鐆,你吾想上身就早鄍s人咪问,你又冇\明,问者何罪?不如咪㝍啦!老b讲,我就吾信有楼上骨重要系尖咀N同你玩到咁激,吾怕你扮熟客来放蛇咩,十成十老礡I

作者: 白貓兒    時間: 2013-2-8 14:40

正如我前帖講過 我無興趣樓主此經歷是真定作
因為沒場名技師名 不信的無從證明是作
讀者可選擇信不信 理性批評 沒去到漰n就得
反而 以前这埵雪|員多翻化分身 每次都有作野
有證據  我先後都有禁言。
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-8 14:45

不過話時話 以尖沙咀足浴埸现時的處境
有技師若对新客會咁 真係太搏
她可以肯定信任客人不N將場名和她名
散到 傳晒出去咩
作者: ivan99    時間: 2013-2-8 16:41

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-8 14:45 發表
不過話時話 以尖沙咀足浴埸现時的處境
有技師若对新客會咁 真係太搏
她可以肯定信任客人不N將場名和她名
散到 傳晒出去咩
我昨晚去左老尖一间spa,有80% 同樓主相同,波推,輕吹。
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-8 18:08

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-2-8 16:41 發表 我昨晚去左老尖一Vspa,有80% 同樓主相同,波推,輕吹。
可能到你收查詢pm
作者: ivan99    時間: 2013-2-8 19:46

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-8 18:08 發表

可能到你收查詢pm
謝绝查詢場及技師名
作者: Salute    時間: 2013-2-12 06:07

咁帘O题目thread再㝍都Z得冇意憛A冇问冇答,只有故仔。睇方向報、生果報大把啦。
作者: ivan99    時間: 2013-2-12 12:51

引用:
原帖由 Salute 於 2013-2-12 06:07 發表
咁帘O题目thread再㝍都Z得冇意憛A冇问冇答,只有故仔。睇方向報、生果報大把啦。
生果報冇.....long long time
作者: Salute    時間: 2013-2-12 18:11

對唔住喎,呢D專作故仔既XX報紙,我冇睇好耐

作者: Adam4u    時間: 2013-2-15 08:33

Please let us know more details!
作者: NATAKA    時間: 2013-2-18 17:49

is great story woo
作者: longsomeone    時間: 2013-2-18 18:28

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-2-8 16:41 發表

我昨晚去左老尖一间spa,有80% 同樓主相同,波推,輕吹。
咁好服務 ,邊條街呀?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0