標題: [桑拿浴室] 再去一次旺角豉油街碧泉 [打印本頁]

作者: 湖水男    時間: 2013-2-3 22:49     標題: 再去一次旺角豉油街碧泉

其實E間都有幾個心水BG...以前的38長長腳幾好ball.真波皮膚都滑招呼也可以,約30-32左右,仲係keep住幾好招呼 水準.

另外發現鬙鏀kin好白的55,都係高高]長腿,走肥,波路都ok,rpp水準over average,有ball推,食糖,淺車都有,也有清洗車底.個樣就斯文,但又招呼幾open.
作者: yoyoboy    時間: 2013-2-4 02:19

Cool !!
Thanks for sharing !!
點收費?
作者: chaoraymond    時間: 2013-2-4 12:34

Thanks for the report !!  How much for OPEN BIG ?
作者: SPA愛上她    時間: 2013-2-4 15:22

睇落又p錯 抽灡伅‘h行番轉先

首次旺角區   桑拿遊 。

領誤 !
作者: LoveRainy    時間: 2013-2-4 15:57

聽落唔錯喎,得閒試鵅I
作者: 湖水男    時間: 2013-2-5 13:26

$640.......
作者: officeboy    時間: 2013-2-5 16:04

開大都係$640?
作者: partner55076300    時間: 2013-2-9 15:32

Thanks for your sharing.
作者: 射精    時間: 2013-2-19 17:39

引用:
原帖由 湖水男 於 2013-2-3 22:49 發表
其實E間都有幾個心水BG...以前的38長長腳幾好ball.真波皮膚都滑招呼也可以,約30-32左右,仲係keep住幾好招呼 水準.

另外發現鬙鏀kin好白的55,都係高高]長腿,走肥,波路都ok,rpp水準over average,有ball推, ...
想問下價錢, 我唔想開大, 只想ball推同hj? 環境,壎瓨k嗎?
作者: cpcake    時間: 2013-2-20 10:39

我都想知呀,我都係唔想開大,環境衛生嗎? 技師㑹否唔鐘意唔開大及收費?望回覆或PM me。 ths

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0