標題: 北韓核試好野 [打印本頁]

作者: jj2jr    時間: 2013-2-13 10:01     標題: 北韓核試好野

蛇年赤口日北韓佬就整粒核彈試爆,最騰雞就係南韓李明博同日本仔安倍樣.美國佬奧巴馬就更加俾佢吹到啤一聲.於是就叫聯合國即刻出條離騷露順,讉責人地核爆,話咁搞法將會破壞東北亞和平咁話.

其實呢 d 野正式係只許周官放火,不許百姓點燈又一明証.我就唔明你班自號民主既國家廿年前已經率先左爆又試,而家倒個頭黎就唔俾人地做你地前做既野,呢 d 又係乜九民主自由?另外你班亞哥又有咩証據認為北韓佬有左核彈就會令當地和平不保?你班大國又之係因為手中有核至可以自保今?講到尾都係唔想有人走上黎,自己難以獨大.

正如今日香港某報所言,北韓核試成功之後,雖則中國都有出聲話下佢,但係可以肯定講,中國係心中暗喜,因為呢個世界多左北韓仔搞搞震,美日韓要圍堵中國就要分身,而鄐誘頝|談上面,更加要依賴中國幫口,於是中國手上籌碼又多左 dd 勒.

以北韓窮過蒙正既環境而言,可以進行核武器發展,箇中資金來源自是心照不宣,睇怕我亞 jj 成日上去唱 k 飲酒既同時,都有少少貢獻.

作者: SLIVERSI    時間: 2013-2-14 16:45

hahaha
作者: zebrawalkway    時間: 2013-2-17 18:50     標題: 回復 2# 的帖子

肥仔好
作者: 瀟灑哥    時間: 2013-2-17 22:01

祖ル亲屁股生了觸疮。一爆就?
作者: 瀟灑哥    時間: 2013-2-17 22:05

以前呢臚炾岩J好似当年越南咁,要乜有乜。w中大妈细妈乜都供应。而家大细妈要照顾自己。反骨仔必定Y穷恶。
作者: qibozi1234    時間: 2013-2-18 09:49     標題: 要谨慎

别给朝鲜钻了空子啊

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0