標題: [上樓骨] 尖沙咀以心美容(Heart Beauty Spa) [打印本頁]

作者: 白貓兒    時間: 2013-2-20 18:56     標題: 尖沙咀以心美容(Heart Beauty Spa)

尖沙咀以心美容  其實是位於以前凝濼澗原址
即彌敦道68酊鱈a大8G  電話34839952
我記得好像是去年初夏由凝濼澗接手
那時有在4台賣過廣告一陣 後來取消
而我到了秋冬之際 才第一次上去。
此場自己有個網址 google個名就找到.
主持人是靚女Jessica和拍檔Annie.
兩位都好友善亦能用英語溝通因此處有不少外籍客.
以前凝濼澗第一手後期場内做過些翻新
到J and A 她們接手後也執過少少。

作者: 白貓兒    時間: 2013-2-20 19:14

第一次去 我做了一個靚女 Coco (她現在亦叫Kitty  但不是以前另一個Kitty)

年青 據她說是in her early 20s 我亦相信
形象方面她很喜欢穿一件露肩上衣配短衭 很可愛 健康膚色
按和服務方面我都no complaint.
亦有一定的女友感
關於这感覺我報告不是每個技師都說有
这方面其實有禰D观性 多少是個人的感受

作者: 白貓兒    時間: 2013-2-20 19:19

第二個是此场另一個廿歲頭
高點 烏黑長髮到膊 身型slim 曲線不錯的
另一美人。。。
作者: kot    時間: 2013-2-20 23:02

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-20 10:56 發表
尖沙咀以心美容  其實是位於以前凝濼澗原址
即彌敦道68酊鱈a大8G  電話34839952
我記得好像是去年初夏由凝濼澗接手
那時有在4台賣過廣告一陣 後來取消
而我到了秋冬之際 才第一次上去。
此場自己有個網址 go ...
is this not an ad?
作者: chaoraymond    時間: 2013-2-21 10:33

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-20 19:19 發表
第二個是此场另一個廿歲頭
高點 烏黑長髮到膊 身型slim 曲線不錯的
另一美人。。。
Thanks for the report !! What's the name of the second pretty girl ?
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-21 15:57

引用:
原帖由 chaoraymond 於 2013-2-21 10:33 發表 Thanks for the report !! What's the name of the second
pretty girl ?
謝謝 第二個烏黑長髮叫michelle(joy)
她喜欢穿一件灰色ol連身裙 盡顯玲瓏身材
她和第一位kitty(coco) 按方面可以大力
michelle倾向明快 我有時N請她慢
亦可以好酮X女友感
有次見她早收工走 披上同色ol褸 踢上高跟鞋
肖似ol.
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-21 15:59

第三個。。。
作者: Y2K_    時間: 2013-2-21 19:27

Did quite a number of  BGs as Joy, Yoyo, Coco, Anna etc...
They are nice, but I personally feel that the owner prefers foreigner customer, she claim that over 90%.
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-21 19:35

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2013-2-21 19:27 發表 Did quite a number of  BGs as Joy, Yoyo, Coco, Anna etc...They are nice, but I personally feel that the owner prefers foreigner customer, she claim that o
ver 90%.
哈哈  終於引到你講
J and  A  又無话prefer foreigners over Chinese
  你咁講本版其他N員讀者味唔敢去試?
我上次去就先後有兩個華籍包括我兩個外籍
包括一個Caucasian一個South Asian.
作者: makemyday    時間: 2013-2-22 08:15     標題: 回復 4# 的帖子

Of course yes.......
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-22 08:54

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2013-2-21 19:27 發表 Did quite a number of  BGs as Joy, Yoyo, Coco, Anna etc...They are nice, but I personally feel that the owner prefers foreigner customer, she claim that
over 90%.
未見過anna 但懷疑我在别場做過.
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-22 09:05

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-21 15:59 發表 第三個。。。
这位叫daisy 亦係好young 樣子雖然未及joy
但見她穿上日式類休閑校服領结條带 下身短摺裙很可愛
並且身材豐滿初入行無耐 都俾心機按 推油時幾落力
並且 r 功挺好。也享受她少女酮X的情懷。

和这幾個女孩子分别一起 一時說下粤語 又轉下台普通話加幾句簡單英文  都幾好玩。

作者: 2029    時間: 2013-2-23 13:23

好似幾吸引咁。。。要試下
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-27 19:17

之後 再試helen  亦較young
比joy没那炯巧囥弮a媚 多了份斯文
推油是典型淋巴式
服務也算ok
衣著 就有改善空間 可穿得更吸引而不失大方。
作者: 白貓兒    時間: 2013-2-27 19:25

亦在别場以前試過此處的angel及gigi

gigi细粒後生
angel身材好 染blonde hair
及one-piece azure dress幾有睇頭   
服務好好   但年纪就無其他咁young

作者: 土方歲三    時間: 2013-3-3 22:02

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-2-27 19:25 發表
亦在别場以前試過此處的angel及gigi

gigi细粒後生
angel身材好 染blonde hair
及one-piece azure dress幾有睇頭   
服務好好   但年纪就無其他咁young
GIGI後生靚女
DUP骨OK夠力
但假X......
作者: 白貓兒    時間: 2013-3-3 22:38

土兄好耐無上尼!
gigi 唔肯定係米你講那個
因為那處有時技師走左 新來的N用了舊人名
我說的gigi是上個月的。
作者: 土方歲三    時間: 2013-3-4 23:11

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-3-3 22:38 發表
土兄好耐無上尼!
gigi 唔肯定係米你講那個
因為那處有時技師走左 新來的N用了舊人名
我說的gigi是上個月的。
係呀貓兄好耐冇見
之前公私兩忙都係做CD-ROM多
我見你講GIGI鼢y述似上似我做鶡
所以有少少先入為主
作者: 白貓兒    時間: 2013-3-21 21:31

引用:
原帖由 土方歲三 於 2013-3-4 23:11 發表 係呀貓兄好耐冇見之前公私兩忙都係做CD-ROM多我見你講GIGI鼢y述似上似我做鶡鴝狴H有少少先入為主
gigi先後有兩個
细粒我在别場做過
中等高度的我在以心做過一次
穿粉紅或蓝一件頭裙。
作者: 白貓兒    時間: 2013-3-21 21:34

近曰做過靚女sara都是廿幾歲
穿吊带一件頭黑裙
按就稍遜Joy  服務就可說非常好和投入。
作者: SCWT    時間: 2013-3-22 13:09

what is the meaning of CD-ROM?
ching white kitty tried so many BG in such a short time? how can u arrange your time every day? seem like you tried most of the bg in all shops.
作者: 白貓兒    時間: 2013-3-22 13:49

引用:
原帖由 SCWT 於 2013-3-22 13:09 發表 what is the meaning of CD-ROM? ching white kitty tried so many BG in such a short time? how can u arrange your time every day? seem like you tried most of the bg in all shops
.
尼處我之前去開一段時間 後期才寫翻報告。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0