標題: [桑拿浴室] 旺角偉華四樓金沙No.100 [打印本頁]

作者: 湖水男    時間: 2013-2-24 23:03     標題: 旺角偉華四樓金沙No.100

去次旺角偉華,本來諗住去六樓至尊,不過上次件女令我有少少不快回憶,主要係招呼麻麻,淋巴不說是誰,齋姑就ok,唯有話自己唔好彩.

結果去左四樓,見個收銀妹唔同左,佢話已經轉左手,咁就先問價錢,因為唔知同以前同唔同,佢話係$646,咁都同以前差唔多,問佢多唔多女揀,佢話都有3-4個得閒,另外兩個做緊野,問如果唔o岩可唔可以換,佢話ok.

咁揀左100,好快我就入房.房又唔係好暗,走廊都唔暗,雖然係轉左手,但裝修同以前一樣,不過好似乾淨左,以前毛巾,報紙都亂擺,而家齊整左dd.件女ok,28-30,少婦feel,個樣唔串有笑容,中上級波,skin滑滑地,腳唔粗,dup中等,rpp都幾得下,有body,有洗車底,唱K,淺車一輪就上馬,大概都3分鐘我就換番由我接力,最後我就十分鐘內完事,事後都有清潔功夫,濕紙巾抹.

呢件100感覺都唔錯,招呼身材都ok....
作者: e-zone    時間: 2013-2-25 01:19

引用:
原帖由 湖水男 於 2013-2-24 23:03 發表
去次旺角偉華,本來諗住去六樓至尊,不過上次件女令我有少少不快回憶,主要係招呼麻麻,淋巴不說是誰,齋姑就ok,唯有話自己唔好彩.

結果去左四樓,見個收銀妹唔同左,佢話已經轉左手,咁就先問價錢,因為唔知同以前同唔同 ...
多謝師兄分享,但事後都有清潔功夫,濕紙巾抹----冇涼沖咩?????
作者: chaoraymond    時間: 2013-2-25 12:03

Thanks for the report !!!
作者: cwk2677    時間: 2013-2-26 16:45

多謝介紹 !         :P :P :P
作者: stefan    時間: 2013-2-27 09:21

作者: 湖水男    時間: 2013-3-12 23:42

引用:
原帖由 e-zone 於 2013-2-25 01:19 發表
多謝師兄分享,但事後都有清潔功夫,濕紙巾抹----冇涼沖咩?????
係指佢用濕紙巾同我抹抹下面....
完事後就自己沖涼囉~~~

作者: 夜遊子    時間: 2013-3-18 23:32

謝謝師兄分享!
作者: MacaoGuy    時間: 2013-3-20 01:41

good report.  
Thanks for sharing.

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0