標題: [疑難] 太古城附近有冇好介紹? [打印本頁]

作者: garylock    時間: 2013-2-26 11:07     標題: 太古城附近有冇好介紹?

公司開了分店在香港東,有冇好骨場推今?否則只有回溫莎了....謝謝!!
作者: 大力188    時間: 2013-3-8 21:00

太古方 , M記後巷....4種植物.....
作者: kotaroisaka    時間: 2013-3-8 23:49

引用:
原帖由 大力188 於 2013-3-8 21:00 發表
太古方 , M記後巷....4種植物.....
師父,嗰間有嘢玩?願聞其詳,謝謝!
作者: 大力188    時間: 2013-3-9 01:24

第一次可能冇 , 不過都係睇人 , 有個叫LINK好服士.....價格貴左D , 我通常一鐘
作者: ABCYHK    時間: 2013-3-9 02:03

引用:
原帖由 大力188 於 2013-3-8 21:00 發表 太古方 , M記後巷....4種植物.....
師兄,4種植物靮Y...?可否講多少少,謝。
作者: kotaroisaka    時間: 2013-3-9 07:51

引用:
原帖由 大力188 於 2013-3-9 01:24 發表
第一次可能冇 , 不過都係睇人 , 有個叫LINK好服士.....價格貴左D , 我通常一鐘
謝謝。師兄,請問這個叫LINK喺咪細細粒事頭婆?還是,細細粒但做咗冇幾耐?還是,幾高吓嗰個呢?我淨係認得呢三個師父。謝謝!
作者: 大力188    時間: 2013-3-9 10:51

引用:
原帖由 kotaroisaka 於 2013-3-9 07:51 發表 謝謝。師兄,請問這個叫LINK鰜}細細粒事頭婆?還是,細細粒但做鼵N幾耐?還是,幾高鶩茤O?我淨係認得呢三個師父。謝謝!
一定唔係老闆,一定做左好耐,幾個人我冇留意了,因去過三次咋,, 我下午三點幾四點去,老闆對下面好嚴,, 因此 link,  要暗示, 最好老闆行開左
作者: 大力188    時間: 2013-3-9 10:52

引用:
原帖由 ABCYHK 於 2013-3-9 02:03 發表 師兄,4種植物靮Y...?可否講多少少,謝。
其中有梅 及 菊
作者: kotaroisaka    時間: 2013-3-9 11:25

引用:
原帖由 大力188 於 2013-3-9 10:51 發表
一定唔係老闆,一定做左好耐,幾個人我冇留意了,因去過三次咋,, 我下午三點幾四點去,老闆對下面好嚴,, 因此 link,  要暗示, 最好老闆行開左
謝謝師兄提點,LINK係唔係高高哋,樣算ok嗰個?
作者: 大力188    時間: 2013-3-9 17:36

其實唔高,但同果度女人比係高 , 不過我好耐冇去果邊 , 你所指可能非我所見
作者: kotaroisaka    時間: 2013-3-9 20:24

引用:
原帖由 大力188 於 2013-3-9 17:36 發表
其實唔高,但同果度女人比係高 , 不過我好耐冇去果邊 , 你所指可能非我所見
去過兩次,都好鬼耐lu。第一次做嗰個係高啲,唔知係唔係阿LINK。有VAS,OK舒服。第二次做係老闆娘,佢話絕對唔俾佢嘅下屬幫客按嗰啲位,好inch下!
作者: 大力188    時間: 2013-3-10 18:31

引用:
原帖由 kotaroisaka 於 2013-3-9 20:24 發表

去過兩次,都好鬼耐lu。第一次做嗰個係高啲,唔知係唔係阿LINK。有VAS,OK舒服。第二次做係老闆娘,佢話絕對唔俾佢嘅下屬幫客按嗰啲位,好inch下!
我都怕左
不過如果揼佢OK
有運既可以有埋驚喜 , 但又唔可以有聲, 仲要睇時機...
我而家去天後多
作者: kotaroisaka    時間: 2013-3-11 09:43

引用:
原帖由 大力188 於 2013-3-10 18:31 發表

我都怕左
不過如果揼佢OK
有運既可以有埋驚喜 , 但又唔可以有聲, 仲要睇時機...
我而家去天後多
老闆娘同師兄你都有嘢玩?勁喎!

天后有無好介紹呢?
作者: 大力188    時間: 2013-3-11 11:39     標題: 回復 13# 的帖子

老兄你可能誤會啦,老闆同我冇野玩,如你所言。好寸,果度驚喜只有link,   天後清風滿粥  有個白白皮 好肉地 既幾放下 按骨夠力 , 好似叫發財。。。。
作者: SCWT    時間: 2013-3-11 11:43     標題: 回復 13# 的帖子

天后有嘅話,請提供多點資料...
作者: garylock    時間: 2013-3-11 15:16     標題: 回復 2# 的帖子

謝謝, 一定要試 試先, taikoo area is too boring comparing North Point, Tin Hau and Causeway Bay
作者: 大力188    時間: 2013-3-11 16:09

引用:
原帖由 SCWT 於 2013-3-11 11:43 發表
天后有嘅話,請提供多點資料...
4台有AD 的
作者: 大力188    時間: 2013-3-11 16:10

引用:
原帖由 garylock 於 2013-3-11 15:16 發表
謝謝, 一定要試 試先, taikoo area is too boring comparing North Point, Tin Hau and Causeway Bay
TAIKO AND QUARRYBAY 都又貴又少好野....
作者: 3luvund36    時間: 2013-3-21 13:29

好耐好耐冇上貓台.....講到太古坊呢 ....

四種植物一台花 做男女賓,老板娘幾好力水,有骨技 不過好睇你係新舊客
聖逃沙 呢個集團可能中得蛇多,驚驚青青,唔幫趁也罷
太豐樓兩檔 好旺,寫字樓區,OB客多需求大,有時book左都冇房. 樓下檔軟件好D
作者: garylock    時間: 2013-3-21 17:15     標題: 回復 19# 的帖子

Brother, thanks a lot for your extra information.  U are really expert in Island East district.
作者: iam46709394    時間: 2013-3-28 10:48

好耐以前去過西灣河mtr對面上一層, C9及房間好窄,都要四舊....
太古坊果間估唔倒有喎!!我仲成日行過睇中醫添M次望下身彩ud環境先!!
作者: loching    時間: 2013-4-8 11:07     標題: 回復 4# 的帖子

thanks Ching information... I went 西灣河 before but Choi B already closed
will try this one later

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0