標題: 東海泰 - 一個不愉快經驗@九龍城 [打印本頁]

作者: sktempem    時間: 2013-3-24 13:42     標題: 東海泰 - 一個不愉快經驗@九龍城

剛剛到九龍城侯王道spa,被安排一個c9盈,既不足鐘按又沒有技術,見她自動起機的時候,問過價錢,話100才起機,得到的回答是200,起碼都要150,現在唔做都要100,表示已開始起機,我話妳都沒有問已自動起機,結果在不愉快的情況下完事了,算是一個不快的經驗。
作者: vinsing    時間: 2013-3-24 21:20

衹能夠表示同情...........
作者: pilot    時間: 2013-3-25 08:12

九龍城有好多間足浴,競爭大,多數係30尾40零歲鴾j陸中女,大部份亂黎,
有D冇熱水,有D飛鐘飛到離晒譜,,有D R tips,服務求戀其,當客係水魚,
相信短期內會執好多間.
作者: ahyan    時間: 2013-4-7 08:36

師兄睇開d啦, 出來玩休閒都係諗住有開心野架啦, 所以佢問你同吾問你都冇分別, 橫掂都諗住開心, 好有一餐吾好又一餐, 千其吾好攪到自己冇mood.....努力
作者: yellowhite    時間: 2013-4-7 22:25

多謝C HING分享!
始終都係尖咀場平均BG和管理質素較好吧!
作者: littlehorse    時間: 2013-4-8 10:43

C兄black list佢啦...
但是否個別技師問題?
如是者不如公開下呢D不良態度的從業員吧!!
多謝share!!
作者: 水流柴    時間: 2013-4-9 15:32     標題: 回復 1# 的帖子

又一管理不善的黑店 , 都係尖沙咀好!
作者: confeee    時間: 2013-4-11 16:42

其實好d既都出咗TST揾食啦
作者: supernew    時間: 2013-4-13 23:58

The only thing the best you can do is to blacklist them and also tell others. The only way to promote quality and compitition.
作者: sktempem    時間: 2013-4-14 18:31     標題: 回復 4# 的帖子

問唔問都預鬫雀}心洁A但價錢一定要先講明。
作者: 大靠估    時間: 2013-4-26 01:11

徙錢,嘥時間,

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0