標題: [原創] 元朗足仔介紹及報告 [打印本頁]

作者: littlehorse    時間: 2013-4-3 15:24     標題: 元朗足仔介紹及報告

ET園摺左... 要搵地方落腳...
萬分謝謝!!

作者: klin    時間: 2013-4-3 18:34

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-3 15:24 發表
ET園摺左... 要搵地方落腳...
萬分謝謝!!
Ching! et 園搬到大馬路馬會對面, 工商銀行樓上.
今天路過, 唔知開業未????
作者: littlehorse    時間: 2013-4-4 14:38

未見招牌...
不過新場是拆左伙的...
之前其中一個主持人MAY同另一個技師已經轉左行...
引用:
原帖由 klin 於 2013-4-3 18:34 發表

Ching! et 園搬到大馬路馬會對面, 工商銀行樓上.
今天路過, 唔知開業未????

作者: littlehorse    時間: 2013-4-4 19:03

講下少少探險野啦...
睇完其他台報告, 去左大馬路巴士站一帶試試...
技C普普通通. 白白淨有D肉地咁啦... 唔係做人世又試下羅!!
DUP都OK既... 可接受... 再培訓出身!!
轉身問我要不要PART II, RPP都已經"唔覺意"咁撩慶我... 點會唔要丫!!

條女黑色一件頭長T, 剛夠遮PP多少少, 露出一對肉腿...
你話咁著法無野玩? 我又唔信啦...
欲拒還迎下, 一手入去試探, 頂, 黑色厘士腳邊底底!
款就近傳統D, 都幾SEXY啦!!
最後仲主動錫我心口排洪!!
我覺得熟絡D, 玩大D都仲可以!!
想唔想食, 食唔食得落又係另一回事!!
作者: littlehorse    時間: 2013-4-8 10:34

ET園2代消息:

今早搭巴士, 見掛左招牌係3樓左右外牆,
而樓下梯口未見有掛街招牌...
唔怪得一直搵唔到啦!!
作者: hungkm    時間: 2013-4-8 14:14

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-4 19:03 發表 講下少少探險野啦...睇完其他台報告, 去左大馬路巴士站一帶試試...技C普普通通. 白白淨有D肉地咁啦... 唔係做人世又試下羅!!DUP都OK既... 可接受... 再培訓出身!!轉身問我要不要PART II, RPP都已經"唔覺意"咁 ...
Ching

幾$
作者: littlehorse    時間: 2013-4-8 14:51

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-4-8 14:14 發表

Ching

幾$
元朗公價... 基本稅率!!
作者: littlehorse    時間: 2013-4-11 13:39

樓下已掛招牌, 得閒過去睇下有咩唔同!
引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-8 10:34 發表

ET園2代消息:

今早搭巴士, 見掛左招牌係3樓左右外牆,
而樓下梯口未見有掛街招牌...
唔怪得一直搵唔到啦!!

作者: aaboy    時間: 2013-4-11 15:00

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-8 02:51 PM 發表

元朗公價... 基本稅率!!
聽落好吸引. 但小弟未玩過元朗足仔. 公價即幾多???
作者: march29    時間: 2013-4-12 16:21

作者: littlehorse    時間: 2013-4-12 20:04

單鐘148
雙鐘250
另加打稅

服務既野, 你有唔代表我有, 我有亦唔代表你有!
元朗開到周圍都係, 總有一間合你心意!

元朗足仔多過銀行同便利店, 競爭大, 未試過亂開價!

作者: littlehorse    時間: 2013-4-12 20:35

好, 試左ET圓二代, 出個包膠!

3樓, 隔離係間141
生財工具都係舊場轉移過黎
地方無之前咁大, 但間左5間房!
向後街方向會靜D, 大馬路就一定嘈D啦!
得一間沖涼房, 但比之前闊落好多, 無水浸問題!

打個招呼, 望一眼好似連素兒都有4個技C啦! 無咩心水, 任其發板, 來者都係舊人! 不過我未試過的!
詳情不述, dup就不要有要求, 反而rpp有點驚喜。服務就令人滿意, 互動性很好! 相信希望係新場盡量留客, 特別是舊客吧!

缺點: 我dup45分鐘, 早左10分鐘收工!

作者: littlehorse    時間: 2013-4-16 09:58

隔離台抄番黎既... 未經求証架...

新天地 - 推介技C呀玲&車里子, 另有天天同晴晴
新康園 - 有18~22妹妹仔出沒 (個人認為可能不太大!!)
作者: littlehorse    時間: 2013-4-17 01:34

再探ET園, 因為上次玩得甚開心, 心癢癢照板煮碗。講真, 今次都係純玩心態, 點番上次果條女就入房!

大家成年人, 做事要爽快D! 反正Part 1無料到就無謂花時間, 直入Part 2, 果然是賣點強項!

Anyway, 我想係時候要再搵新景點。始終純玩戰鬥格不是我想的全部, 有時也真想鬆鬆骨的!
作者: Kela    時間: 2013-4-20 16:22

今日去左間叫紅x園係大馬路馬會對面, 新天地樓上
試左個叫 童童
part 1 ok 認真 但可以再大力少少
叫佢按多d頸 佢又真係好用心咁按
小弟隻手係佢行黎行去期間,已經唔規矩,摸下摸下  滑lulu
part 2技師直接問BJ定全套
見佢相頭好, 又有d互動 唔洗問... 全套!
女女一除衫走肥, 吸手波, 白雪雪
幫我上套 仲甜笑幫我含 硬晒! 上馬!
玩波 點摸都無抗拒, 最尾比佢坐爆左!!!     
條女怕怕羞羞咁 I like it!  最尾放低家用 走人!
作者: littlehorse    時間: 2013-4-21 14:46

再去新x地
今次技師小倩, 短髮, 一件頭黑短裙加進取型事業線, 30左右吧
Part I 技術都可以, 要力水既不妨考慮下, RPP落力, 不過技術粗少少。
Part II 都ok服務, 身材不俗, 白滑走肥, 順利暢快升空完事!

呢度試左兩個都dup得下, 可再試下!

缺點: 趕下場, 35分鐘收工!

作者: kingcoolman    時間: 2013-4-21 15:50

元朗區太遠了,好少去。都多謝ching分享報告。
作者: littlehorse    時間: 2013-4-24 23:23

謝謝C兄分享, 試左紅x園

環境普通, 衛生細節就差D啦!
鋪床張薄單勁吸油, 一個個油哄係上面用完又用!
無即棄褲, 果條尼龍褲都怕佢無咩洗!

技師普普通通, 4個坐係度, 無咩特別賣點!
dup dup 下聽到有C兄上黎要搵童童, 但聽到話無返喎! 那位C兄想走之際, 就被眾技師拉下留低!

YoYo技師算勤力, 賣相普普通通, 有基本功既!
Part II 亦都普普通通, 不過走肥黑絲已是一大賣點!
不過又係35分鐘收工, 唉!

礙於衛生考慮, 軟件亦不見得特別吸引, 個人黎講就無下次了!

作者: Kela    時間: 2013-4-26 21:32

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-24 23:23 發表
謝謝C兄分享, 試左紅x園

環境普通, 衛生細節就差D啦!
鋪床張薄單勁吸油, 一個個油哄係上面用完又用!
無即棄褲, 果條尼龍褲都怕佢無咩洗!

技師普普通通, 4個坐係度, 無咩特別賣點!
dup dup 下聽到有C兄上黎要 ...
其實見到佢條褲我都打左個突
所以就入面條boxer無除
作者: hungkm    時間: 2013-4-27 12:08

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-4-24 23:23 發表 謝謝C兄分享, 試左紅x園環境普通, 衛生細節就差D啦!鋪床張薄單勁吸油, 一個個油哄係上面用完又用!無即棄褲, 果條尼龍褲都怕佢無咩洗!技師普普通通, 4個坐係度, 無咩特別賣點!dup dup 下聽到有C兄上黎要 ...
衛生環境系一個十分重要的基本要求
作者: littlehorse    時間: 2013-4-29 20:30

好, 又係我! 今次決定去探險, 試新場!
大馬路果頭落樓實在怕怕, 今次去炮仗坊!

Part I
先上去X, 四仔台有廣告。
地方細細, 呢個都不是問題,
問題是, 識唔識dup好, 我都不想要O sim!
加上見到床上毛巾白加灰, 都無謂講咁多, 即走!
雖主持人極力留人, 但近距離聞到一陣異味, 仲跑快兩步!

Part II
一野落左去金銀XX, 四仔台一樣有AD
上到去, 地方算闊落, 特別是房! 開大片都夠曬位了!
沖完涼開工, 點左件叫後生DD笑容好D的一件, 樣就普通啦。先問邊度倦, 就果度重點多D。位置都ok, 夠力水, 夠勤力! 再換mode, 技C帶點怕醜, 很少見啦! 互動下順利升空!

技師講, 佢地一定次次換鋪床毛巾, 我見D毛巾都ok乾淨。 客又可以選不織布巾, 抵讚!

臨走見另一個短髮都ok, 可以一試!

補充, 呢間用石油氣熱水爐, 夠熱穩定之餘唔怕要等熱水!

作者: presidentfxx    時間: 2013-5-7 16:32

作者: littlehorse    時間: 2013-5-7 16:40

本來仲有兩間場未試過想去試下既...
但想起上次金銀XX有個短髮好像不錯, 就再去多次!

上到去, 上次果個技C做緊野, 原見的恐龍不見了, 另仲有另一個坐係度 (不過我完全無興趣)
淨番短髮招呼我... 正合吾意!!
賣相順眼, 臉圓圓眼大大... 三十鬆, 但KEEP得不錯!! 小背心下身材算係咁!!

PART 1 - DUP就力量欠奉... 不過由於美容底, 推油輕鬆下倒是不錯...
PART 2 - 無RPP, 互動就欲拒還迎, OK合格收貨!

事後清潔做足... 服務不錯... 可惜半小時多就收工... 又係唔足鐘!!
會搵多兩次, 睇下熟D互動性會否提高!!

- 呢個場用石油氣熱水爐真係好, 前後沖身均有C兄用緊, 接手完全不用擔心無熱水問題!!
- 換衫時見技C將全部用過的毛巾(包括鋪床巾)全包走... 抵讚!!

下次會去試下附近兩間場探險!!

作者: littlehorse    時間: 2013-5-7 16:46

引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-5-7 16:32 發表
試過一次新x園, dup開兩次大 埋單700
一次過兩Q $700?
or
上去兩次每次$700?
如是前者合理, 後者... 不合符元朗消費水平...
七舊去大場都可以了!!
作者: presidentfxx    時間: 2013-5-7 16:49

作者: presidentfxx    時間: 2013-5-7 16:50

作者: littlehorse    時間: 2013-5-7 16:52

唔知喎... 相信因女而異吧!!
正所謂你有唔代表我有... 反之亦然!!
引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-5-7 16:49 發表
1次過2q 700
因小弟大食,但是否間間都有2q食?

作者: littlehorse    時間: 2013-5-7 16:53

泰?? 炮杖坊瑤瑤...
不過我未試過!! 唔知咩料!!

元朗都多新移民... 有陀地都唔荒後生!!
引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-5-7 16:50 發表
有無陀地o其他囡囡,食北妹多想試下其他
作者: presidentfxx    時間: 2013-5-7 17:18

作者: littlehorse    時間: 2013-5-7 17:47

好, C兄請賽後報告!! MANY THANKS!!
引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-5-7 17:18 發表
[que]原帖由 littlehorse 於 2013-5-7 16:53 發表
泰?? 炮杖坊瑤瑤...
不過我未試過!! 唔知咩料!!

元朗都多新移民... 有陀地都唔荒後生!!

中女我 ... [/quote]
作者: virginwalker    時間: 2013-5-9 11:52     標題: 回復 27# 的帖子

說得好,服務總是因人而異,茶餐廳都係甘喇
作者: littlehorse    時間: 2013-5-13 19:05     標題: 回復 31# 的帖子

本星期都係食舊場, 無試新場。

前文提及的短髮姐姐,
大家都幾傾得, 佢無估到我真係翻搵佢, 開心到呢! 服務令人滿意, 不過進階技巧有待磨練。會繼續熟絡一下!

前兩日即興上去ET二代, 碰巧又係新架步招呼開果個得閒。兩三下過後都係直接升班part II算了!

dup就無進步, 二步曲就學曬D人工字典機咁立體聲發聲! 不過最不喜係怨我只幫襯一個鐘啦! (其實未又係得果30分鐘!) 出門連老闆娘都係咁講, 真係無咩引! 點都好, 過門都係客, 多少都係生意嘛!

臨走係咁sell我話有個高挑好身材靚女黎左喎! 叫我多D去, 唉, 算吧啦! 口講無憑, 我無見過, 有C兄見到請報料!

作者: littlehorse    時間: 2013-5-27 09:51

有無C兄最近試左元朗其他場呢?? 請簡單報告一下丫!!
如X源, 瑤X 等等呀??
小弟近來只喜好搵固定一件, 所以無暇試新場呀!!

跑江湖DUP骨咁多年, 女都見唔少...
囡囡又唔似係R小費R錢果隻...
但大家又有D友好熟絡感... 所以繼續KEEP下先啦!!
至於邊個就唔好問我啦... !!

作者: littlehorse    時間: 2013-5-27 20:57

是日搵女不著, 炮杖坊周圍行下睇下其他場咩料...

泰姐瑤X
泰嫂一位開門, 我企門口望入去地方算乾淨...
對門有兩間房... 唔知仲有無...
不過泰嫂令我有DD卻步... 下次認真DUP時再去!!

X源
上到去開緊大圍飯吃喝玩樂... 企門一望有位呀叔同桌食飯...
仲有成4位北嫂四萬咁口望住我...
都係唔阻佢地開懷食飯... 算!!
作者: littlehorse    時間: 2013-6-11 13:58

相熟技師放假數天, 不用猶疑, 試新場!
大橋果邊新場樓下街市人流太旺, 費事被點相! 就去對岸試"納米高科技分子"

上去, "神"級疑似老闆娘開門
環境不錯, 有裝修, 闊落企理!
老闆娘話仲有得蒸添!
介紹個排隊既黎, 唔合心水!
其他2個都係三十左右, 北北地, 化妝撈撈地, 似骨場格! 無咩性趣。再見到有個白白淨後生, 都順眼, 就佢啦!

dup就soso, 但都算勤力用心。轉身都好守規矩, 無奶油有專業事業線但無推油喎! 咁就由我主動啦!

後生就是後生, 怕怕羞羞! 熱身後轉身咫u具, 咁當然要問清楚啦!
去赤臘角睇3D片同去大會堂欣賞中式古典音樂同價。
肥媽食盡D代理建議全區零售公價。

服務後傾下偈了解下, 原來是強國七日鮮, 準備走了! 大專生一名, 朋友介紹黎幫補下生活費! 話唔再過黎了! 照咁睇, 七日鮮應該會繼續供應吧!!

呢個場不論軟硬均已為君準備好,
至於軟件是否合用則見人見智!
唯沒有提供一次完浴褲則要改善一下!
作者: hungkm    時間: 2013-6-13 17:33

今日有事入開元朗,工作完即上來睇下各位CHING比的料,自己對環境衛生有D D要求,見CHING對金銀XX評價OK就上去,整體衛生絕對可接受,提供一次性短褲,GOOD
BG就只有一個,可能比較早,3X中中地少少肥(只下部),又唔係對人世可接受
PART I,我無要求,但感覺BG用心,其間小弟同小小弟都好好奇,多手又多口,BG服從性超高,順過順嫂
到PART II就更加就得人,互動性亦強,真正有聲有色,神十咁昇空成功,BG急於洗手而我亦需要抺手(hehe)

總算OK,但唔能夠同TST的場比較
作者: littlehorse    時間: 2013-6-13 20:29

話說7日鮮要走了, 明知人妻老相好放完假返黎, 都唔亮相住, 去貪新鮮多一次! (男人就是如此!)

囡囡見我回頭, 感到驚喜已主動拖入房, 輕輕一擁就認真dup下! 都係果句, 技巧有待改進, 心機同認真搭夠! 咁輕鬆一下都ok既!

小弟自問都斯斯文文, 不喜粗魯暴力。搵女亦寧缺莫濫。人心肉造, 感到對方有feel, 願意接受既都會愛錫多D, 唔會當佢是出黎做既。 話曬風月場所都係寂寞之地, 但有錢亦不是大曬, 做個朋友支持下都好丫! 人夾人緣, 呢個7日鮮就開中曬! 唔好理是咩原因, 總之條女今次對我真係有女友feel的, 又或者真係撻著左佢! 全程囡囡給我的感覺是: 真互動, 真反應, 真投入, 真享受, 最後是真不捨!

臨別, 傾多幾句, 勸勉兩句回去好好讀書, 不要勉強自己再落海! 開門隱約見囡囡帶小眼紅, 低頭不敢正視! 故事完結, 不再多言, 不留下尾巴開步走! 冀為囡囡留下一次苦中的綺夢吧!
作者: littlehorse    時間: 2013-6-17 20:18

終上去會一會老相好, 詳情不述, 反而想分享下見到的騎呢野!

今日上去, 居然見到大廳有兩個廿歲唔夠的C兄係度打疐, 同班C奶一齊食煙吹水, 氣氛樂也融融!

更奇特的是, 聞說是第二天繼續專誠係九龍渣車入黎!!

後生仔不找後生女, 玩戀母情意結?! 令人重拾忘記已久的佛洛依德, 甚有性有趣!
作者: littlehorse    時間: 2013-6-19 20:24

大馬路萬寧旁最近有一新場招牌閃閃, "又水又天", 咁當然要上去打探一下虛實吧! 對面係cafe, 樓上是拳館, 有趣!!
沿路都唔見有價錢牌, 開門問明價錢, 入閘!

望下, 有D裝修 (新場都無就死得了!), 地方算闊落, 5間房, 2個浴室。不過有一間係法式, 全玻璃沿走廊興建! 考你開放度啦! 飲品有檸檬茶, 菊花茶或清水選擇, 抵讚! 有一次完面褲, 我覺得是基本野now! 毛巾ok白淨, 鋪床係唔係次次換就真係唔知啦!

差D以為是神級疑似老闆娘按, 咁我就心無懸念了!
好在沖身後技師回來, 短髮瘦身型, 果一下與神級比, 總是好的! 實際都順眼既, 就開始吧!

dup就普通, 推油普通, 有按下淋巴, 當輕鬆下咁啦!
一路按一路傾, 原來呢度開24, 係咁叫我介紹朋友過去! 附近大寶號咁多, 競爭大吧!
Part II 很死力公式化, 完事我趕時間, 唔等佢返黎, 自己去沖涼算了!
換緊衫, 技師返入黎話差不多夠鐘 (其實連埋我按完沖身才35分鐘)
算, 叫佢按兩下頭。咁佢就開始出口術: 我醒你兩下, 你記得又醒下我喎!
小弟其實最討厭被R tips! 當然唔理佢!
見我無反應, 佢又搬出一堆理由解釋補鑊! 詳情不述, 都費事啋佢!

呢間場硬件ok既, 但我上去當時見到既軟件就soso啦!
一試無妨, 但無特別誘因既, 就無建立長遠關係既因素啦!
作者: littlehorse    時間: 2013-6-26 16:33

昨天感覺有中小伏...

去搵老相好... 上到去話剛落街, 叫我沖身先即call佢番上黎...
咁都叫熟客, 無奶油會諗佢地負面野的嘛...
同埋聽住佢打電話狀既... 天真的信住先啦!!

入房, 換衫, 沖身, 再入房...
前後不到十分鐘... 老闆娘入房, 話老相好唔得閒, 返唔切黎啦!!
放曬電咁話介紹另一個技師黎啦...
咁即場在豬肉檯上的我可以點丫?!

講真... 出面坐係度咁多件, 無一件我有性趣!!
是但求L其啦... 好又一餐唔好又一餐...
咁講真, 公平少少講... 服務 & DUP又無咩...
係我個人要求不同姐, 期望與實際不符吧!!
本來真係想淨DUP收工算了... 都已經出埋聲講左...
但技師最後都係手多多... 相信都係想盡量搵多少少增值貼士吧!!
咁好黎好去羅!!

其實最後我都係唔知老相好真的有無被CALL, 或是落在去真的返唔切黎...
總的來說... 中小伏感覺仍存!!
作者: presidentfxx    時間: 2013-6-27 20:30

作者: littlehorse    時間: 2013-6-28 13:09

引用:
原帖由 presidentfxx 於 2013-6-27 20:30 發表
炮仗坊“捉完"blacklist
C兄, Details PLS!!
咩咁慘呀?!
作者: presidentfxx    時間: 2013-6-29 22:04

作者: littlehorse    時間: 2013-6-30 10:05

C兄夜晚過大馬路會好D

果間我上次開門不入, 因已感到殺氣!
btw, 佢點計可以收到你七舊??? 超特別服務x N次方??
作者: hungkm    時間: 2013-7-5 14:55

前兩天又入開元朗,又再去番金銀…,唉…大九穫,開門時無BG坐系大廳,先入房,由於房後門有間共用沖涼房,咪先沖個涼然後赤條條等BG,入來個BG……無四十五都四十(吾系個胸,系年齡),我問佢,唔太合見緣,有無第二個,佢出番去之後又另一個入來,好D(最多39!!!)無得選擇,本著好又一餐吾好又一餐精神,黎啦!

一開始推背佢就坐在我屎忽上,好能重呀,我叫佢唔使推背,佢落床即RPP,咁快入直路?好,睇下你點玩!(下刪一般野三萬字)……

轉身我望到佢即時軟左,佢見咁情況好努力出手,又自動解除上空防線,唔解由自可,一解我重驚,TMD……更軟,佢拉我個頭埋身要我食奶,唉……我用降龍十八掌推能開佢,叫佢坐床尾,加D油比我徒弟仔,佢真的好努力,二話不說去床尾,解除埋所有防線,坐在床尾招呼徒弟仔,徒弟仔又唔太生性,BG竟然黎一招自我娛樂,左手招呼佢個私姑右手L拉我徒弟仔,好快佢High過我,我見咁,推開佢右手,索性睇佢練功,佢真吾客氣,即時左右手開功,左捽右撩,越玩越性起,絕對忘我之地(當我無存在)我把能火企落地自己撚雀,將近出就向住佢個面,來一野顏射

佢老味……我要自己黎就返屋企廁所都得啦,咁就無左四條紅衫,同一個偷跳的下午
作者: littlehorse    時間: 2013-7-5 20:09

C兄慘痛經歷呀!
果度我覺得質素如十二米高台跳水, 差異很大!
所以只會找老相好!
極其量, 底線... 老闆娘!
作者: littlehorse    時間: 2013-7-6 12:01

早兩日十分疲倦...
在有限時間下, 就要一擊就中服務需要... 不要浪費青春!!
走左去大馬路天地線

一排無去... 咁好彩又係之前dup過果個技C招呼我...
其他都上鐘去了!!
整體有心機... DUP就真係有一定水準....
總的來說, 呢間都可以成為我的後備店!!

補充: 疑團已經解開, 花花薄床單是次次換的! 放心曬!!

作者: littlehorse    時間: 2013-7-9 11:51

我上星期六去金銀找老相好不左...
老闆娘力SELL我一個新返工中女...
為免上次咁半中伏FEEL, 表示無性趣走人...
跟手就黑臉出現... (我好唔鐘意呢個咁既態度!)
講真, 佢唔想D客集中於一個女身上, 想攪好個場...
自己就要搵多D FIT馬返黎至得架!!
唔係女人物體就一定受得落架!!

昨天先打電話上去, 囡囡都係無返...
電話中態度都係一般般!!
有DD心淡啦!!

為左認真DUP下, 就走去大馬路天與地
(樓下太旺, 唔多鐘意, 無得選擇下的選擇!)
其實個場整體DUP起碼唔會渣流灘... 質素整體可接受...

果日錯有錯著, 俾左個車厘子黎...
好熟耳, 醒起係以前係其他討論區成日聽到既名...
真係幾順眼... 身型不錯...
DUP落手勢不俗... 不過人就串串地啦!!
可惜PART II 限制多多...  兼無大開(我無所謂)
咁佢又聰明既... 知自己吸引客的地方...
唔爛做... 又可襟做D既...
可試!!
作者: hungkm    時間: 2013-7-10 17:31

近排多左入元朗做野,前幾日四點半完成工作,跟ching指示去左試又水又雲,比左件乜Q乜Q我,求其系甘二按兩下就直入part2,無上無後,我試探下下路,限制多多,唉,是旦升空,即好似好好甘叫我快去沖走D油同我D機油,回來即叫夠鐘收錢,都只是五點三,挑那星!我問幾錢,佢話五百,好……豪比你,永不回頭

作者: littlehorse    時間: 2013-7-11 07:05

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-7-10 17:31 發表
近排多左入元朗做野,前幾日四點半完成工作,跟ching指示去左試又水又雲,比左件乜Q乜Q我,求其系甘二按兩下就直入part2,無上無後,我試探下下路,限制多多,唉,是旦升空,即好似好好甘叫我快去沖走D油同我D機油, ...
C兄咁都肯豪俾佢?! 俾我已經嘈爆左佢地!
但c兄你去又水又雲?
我上次果間係又水又天呀!
水雲未去過!

當正價雙鐘$238, 加埋增值都唔洗咁多!
上次我第一次去又水又天條囡都係度R tips, 討厭!
結果最後$250單鐘價落樓!(我講明dup單鐘)
亦一直無再上去again!!
$500去教育路食後生七日鮮開大都得了!

作者: hungkm    時間: 2013-7-12 18:05

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-7-11 07:05 發表 C兄咁都肯豪俾佢?! 俾我已經嘈爆左佢地!但c兄你去又水又雲?我上次果間係又水又天呀!水雲未去過!當正價雙鐘$238, 加埋增值都唔洗咁多!上次我第一次去又水又天條囡都係度R tips, 討厭!結果最後$250單 ...
我寫錯,系你介紹過果間
作者: littlehorse    時間: 2013-7-13 15:07

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-7-12 18:05 發表
我寫錯,系你介紹過果間
上次我去都係感覺麻麻, 跟住都未再去過!!
作者: littlehorse    時間: 2013-7-19 21:01

親身試完... 介紹一下炮杖坊瑤瑤
裝修真的不錯... 泰婆主理, 都好乾淨企理...
仲整左個泰式帳篷... 可能係佢地自己休息的地方...
主打老正... 不過聞說有個別提供VAS...
但老實, 泰婆VAS, 我乖乖地好過了!!
上過兩次玩老正... 技C係新黎順眼少少... 無另外兩個泰婆咁惡樣...
認真鬆下骨是OK的!!

另金銀有個新技C黎左...
廿中左右... OK好樣...
DUP就好SOSO, 服務OK啦...
最唔好係成日覆WECHAT... 不過無計, 後生多一點點就係咁!!
我同老闆娘講, 早就應該入多D呢D貨色啦...
佢加埋老相好... 即提升技C的好睇指數!!
不合格的, 早就應該踢走唔好阻住地球轉啦!!
作者: ylbw29    時間: 2013-7-22 23:45     標題: 回復 1# 的帖子

thx for sharing
作者: littlehorse    時間: 2013-7-29 19:40

休戰個多星期, 係時候亮相啦!
金銀老相好仍舊未返工, 唯有再等啦!
反而今天有另一驚喜!

前ET園呀May, 已重出江湖!
現在係大馬路又水又天返夜!!
即約佢啦! 人就纖瘦了點, 不過明顯有打扮過!
手骨都有熟悉感, 無咩生疏!
個場都改番元朗均一價, 就無左檸檬茶送啦!

另, 新ET園小弟曾試過的Coco,
個人覺得part II大勝part I 果位,
都過左檔黎呢度! 有興趣絕玩可試!
作者: littlehorse    時間: 2013-8-19 15:55

試了我未去過的新場, 整個包膠先!!
大橋豬肉菜檔樓上的x美

地方細, 廳就亂亂地...
房都企理的... 三間房與廳間開...
私隱度高D,
所以就算共有洗手間都感覺OK!!

衛生方面有一次完短褲及不織布鋪床巾 <<< 個人十分欣賞
技師都ok, 上次見有一個後生, 三個近三吧...
上次去, 後生果個接第二個客, 比我遲入但早出...
我果個技C服務及態度都OK... 長腿但假波...
但起碼dup做主菜都有心機唔係流既... 可番試!!
作者: littlehorse    時間: 2013-9-2 18:33

最近小弟身體不適沒有外遊探險, 等多排先出動啦!
不過係四仔台見到呢則, 講到好揚太白, 想撩好人黎咩?!
清左場自己都無得玩! 真on9!
拿拿臨打俾相熟技師, 叫佢小心D!
其實出報告, 真係有D唔出得街, 要分下輕重!
你玩到既玩意, 你估我係咁多場無機會未試過咩?!
不過小弟會啟動好人審查機制吧!

copy 內文節錄如下(X係我改加既!)

今次介紹呢間係我初初起教育路玩開果間水XX老闆娘AxA新攪0既場碧XXX 試玩
地方企理,唯一略嫌燈光昏暗一點

PART1,骨技中上,踩背、按頸、按背、樣樣齊,而且細心,無急住入PART2 0既情況
PART2,喜出望外有BM,冰火,最後竟然肯環保XX完事
最後臨走前仲耳起我耳邊吹口氣:「下次同我X仲舒服,我叫小XX,下次記得搵我」
埋單$500
作者: tim815    時間: 2013-9-3 11:45

我未玩過足仔,我想問如果要玩晒全套公價要幾多錢,定系同女女自己講掂個價就得呀?
作者: littlehorse    時間: 2013-9-4 08:01

引用:
原帖由 tim815 於 2013-9-3 11:45 發表
我未玩過足仔,我想問如果要玩晒全套公價要幾多錢,定系同女女自己講掂個價就得呀?
其他區我唔知,, 元朗就公價一張大牛落樓, 當然事前要講清講楚吧!
作者: littlehorse    時間: 2013-9-11 16:21

收到風, 又天又水最近係玩7日仙 n 3個月
作者: ctimleung    時間: 2013-9-12 01:08

試過三,四間, 間間都係30-40女, 按按下又同個仔/女講電話, 轉頭又同其它C9講電話. 話題都係自己D仔女工課.....超冇引.
作者: littlehorse    時間: 2013-9-13 09:43

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-9-12 01:08 發表
試過三,四間, 間間都係30-40女, 按按下又同個仔/女講電話, 轉頭又同其它C9講電話. 話題都係自己D仔女工課.....超冇引.
c兄無骨運真唔好彩... 希望下次好D!!
不過好多駐場既三十左右係正常既...
廿鬆有身份証既唔駛係元朗做啦!!
有仔女唔出奇... 我聽到係仔女打黎通常都包容下...
聽到係其他人吹水野, 就會俾我小佢要佢專心D... 但好彩遇上既唔多!!
上到去見到唔對版既, 我就一定即走頭寧食白果都無下次!!
但廿幾, 又真係試過有喎... 個別場入七日鮮, 三個月...
睇你想要咩服務啦!!
個人而言, 認真識dup下好過下下只食大餐only!!
要食大, 我去大場全套服務都係俾多少少價... 環境同服務差好遠!!
Part 1+2, 呢D廿鬆真係俾唔到咩服務你... 三十左右女人才是王道!!

作者: littlehorse    時間: 2013-9-23 18:14

最近發掘了一個新場
大橋豬肉檔樓上, "綺麗緣份"
一層三檔, 係中間果間

場就細細地, 勝左新開張同裝修, 毛巾新淨, 一切乾乾淨淨!
兩人位老闆娘都係dup得之人, part2招呼服務都好好。
另仲遇番小弟早前係第二個場失去聯絡的相熟技師!
久別重逢, 小弟對佢的服務質素當然不用懷疑!

價錢元朗公價。

作者: littlehorse    時間: 2013-9-30 14:58

早排再去發綺夢...
由靚靚老闆娘之一親自主打... (正合吾意)
長腿, 皮膚滑, 走肥... PART I & II 均令人滿意...
係環境就真係細DD... 要就腳又有基本要求,
我已OK收貨!!
作者: 肥P仔    時間: 2013-10-2 14:56     標題: 回復 64# 的帖子

可否pm地址,電話給我,謝謝
作者: littlehorse    時間: 2013-10-3 02:35

大橋街市豬肉檔...
已很白... 我沒有電話NO.... SORRY!
作者: SPA愛上她    時間: 2013-10-3 10:12

電話是有的

掛在窗外   但都被布縫阻擋

同時在樓梯位  都有出示
作者: kakaol    時間: 2013-10-4 02:10

有無人試過喜月?
間中有好野,但好耐無去了。
作者: littlehorse    時間: 2013-10-4 20:19

有讚有彈, 有碗話碗, 有碟話碟!

都有一排無去豬肉檔發夢, 昨晚過去一轉!
老相好不在, 老闆娘之一自己唔出手, 介紹左個新面孔黎。
已問明dup功如何, 聲稱ok, 唯有博一次!

入房, 開背都未得, 心諗中伏啦!
繼續, 毫無章法可言! 未夠10分鐘已落油推!
好在唔係落重油, 都仲有少少感覺。
快手入Part2, 起步初期手勢方面反而有少少feel!
走肥, 不過無得拆上面棚架。
一陣話想除不如加錢啦!
飛航左一陣又話不如食大餐啦!
我借口拒絕後又話一陣你不如加多D貼士俾我啦!

頂, 我最討厭R tips, 又唔係有咩服務。
谷9氣笑笑口同佢講, 元朗有公價喎!
Dup又無料到! 隄y灘!
最後頭都無按, 攪掂就問我沖涼嗎? 算數!
由我上豬肉床起到我沖完涼, 俾盡35分鐘!
也太離譜吧!

老闆娘留客應以服務及技巧為先吧!
咁求其對客, 只是趕客!
作者: 媾女王1    時間: 2013-10-15 01:21

有冇師兄知唔知鐘聲球場間沐足店有冇得開大?
作者: littlehorse    時間: 2013-10-16 20:13

引用:
原帖由 媾女王1 於 2013-10-15 01:21 發表
有冇師兄知唔知鐘聲球場間沐足店有冇得開大?
C兄, 你上多幾次借廁所, 總有機會開大放低幾兩的!!
番黎記得留個報告講下洗手間的乾淨程度!!
都係果句, 世事無標準可言, 因人而異。
全部如凸衰正苦一樣, 黑箱作業!!
作者: kakaol    時間: 2013-10-25 01:30

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-10-4 20:19 發表
有讚有彈, 有碗話碗, 有碟話碟!

都有一排無去豬肉檔發夢, 昨晚過去一轉!
老相好不在, 老闆娘之一自己唔出手, 介紹左個新面孔黎。
已問明dup功如何, 聲稱ok, 唯有博一次!

入房, 開背都未得, 心諗中伏啦!
繼續 ...
其實豬肉檔係指邊間?近大榮wah嗎?
作者: hungkm    時間: 2013-11-1 14:37

好耐無入元朗.昨天入開去做野,順便上x水xx, 一開門見到4個囡囡,大約2尾到3中,相頭個個都ok, 於是快快洗白白後回房,好快一個入來, 有波, 一件過短裙
part 1....... no la..... 完全唔得, 佢自1都笑話從未學過, 原來剛剛新鮮入境, 停7日果只, 佢唔識為我按摩咪我幫佢籮, 最初有d葉問feel, 我好耐性慢慢來, 先只用手指伸入爸爸撩下粒的,撩得幾撩佢開始放鬆左,輕拉低合少少佢爸爸啜下佢,嘩....佢可能著左, 見到機會來,即刻多手試下路., 又係慢慢先隔住條紅色底底按下佢,外圍撩下撩下, 跟住偷襲伸隻手指入去撩粒核, 好多水呀....,好....我來了, 將佢引導訓系床, 拉扯幾下之後成功除左佢條底, 二話不說即時聞下佢隻西, 無味道, 於是.......奶下粒核先啦, 水水水水超多水, 一邊奶時再用三隻手指挖佢隻西,時插時挖.......佢似乎好快高潮黎左,見佢兩眼反白之後軟晒, 應該到我, 佢加左d油我小弟後以非常不專業手勢套弄, 我為有自己令自己high d 啦, 一手搓籮另一手拿住佢條底底聞,腦海回味剛才幫佢奶個景象, 10秒.....可能得8秒...成功昇空

完成任務
作者: littlehorse    時間: 2013-11-4 03:36

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-11-1 14:37 發表
好耐無入元朗.昨天入開去做野,順便上x水xx, 一開門見到4個囡囡,大約2尾到3中,相頭個個都ok, 於是快快洗白白後回房,好快一個入來, 有波, 一件過短裙
part 1....... no la..... 完全唔得, 佢自1都笑話從未學過, 原來剛 ...
C兄, 幾錢落樓??

其實我無咩興趣食七日鮮, 但現在元朗真係多左好多!
作者: hungkm    時間: 2013-11-7 15:09

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-11-4 03:36 發表

C兄, 幾錢落樓??

其實我無咩興趣食七日鮮, 但現在元朗真係多左好多!
320   .
作者: outmatch    時間: 2013-11-10 07:16

you've  almost done everything...
why not had a big meal??
引用:
原帖由 hungkm 於 2013-11-1 06:37 發表
part 1....... no la..... 完全唔得, 佢自1都笑話從未學過, 原來剛 ...

作者: hungkm    時間: 2013-11-18 17:09

引用:
原帖由 outmatch 於 2013-11-10 07:16 發表
you've  almost done everything...
why not had a big meal??

我甚麼都喜歡就只不愛ML
作者: littlehorse    時間: 2013-11-18 17:18

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-11-18 17:09 發表

我甚麼都喜歡就只不愛ML
C兄真有個性!! 呢點喜好同我好似!!
作者: littlehorse    時間: 2013-11-26 16:51

各位C兄最近有無新場發掘過呢...
有請報下料!! THX!!

老老實實, 我就無新場啦...
因最近同某技C很混熟... 次次都做VIP... 人無我有果隻!!
認真講, 佢都好鬼享受, 大家互動好反應的!!
果種感覺同互動, 帶點女友feel... 當刻房內感覺係幾真實的!!
同一般俾錢就買到既係完全不同, 亦非單單大細餐既分別!!
純粹分享下個人經歷, 所以不要PM問我詳情啦!!

作者: hungkm    時間: 2013-12-4 10:10

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-11-26 16:51 發表
各位C兄最近有無新場發掘過呢...
有請報下料!! THX!!

老老實實, 我就無新場啦...
因最近同某技C很混熟... 次次都做VIP... 人無我有果隻!!
認真講, 佢都好鬼享受, 大家互動好反應的!!
果種感覺同互動, 帶點女友 ...
ching 可以(或者話應該)同大家分享下你d人無你有經驗:
第一可以比各巴打學野,
第二印證下係未真的人無你有

作者: 白貓兒    時間: 2013-12-4 11:32

引用:
原帖由 hungkm 於 2013-12-4 10:10 發表 ching 可以(或者話應該)同大家分享下你d人無你有經驗:第一可以比各巴打學野,第二印證下係未真的人無你有
可以講埸名位置和 囡名
無訪
作者: littlehorse    時間: 2013-12-4 16:13

詳情唔講啦... 因為我知囡囡都唔想揚出去...
可以咁講, 人夾人緣!!
我對佢有情, 尊重佢...
佢又feel到啦... 所以有良好關係下, 底線感受總比一般風月買賣不同吧!!
當然我唔會玩搭沉船! 房內故事房內解決就是!!

印證與否就免啦... 風水野, 信則有, 不信則無!!
骨運人人不同!! RIGHT?!
引用:
原帖由 hungkm 於 2013-12-4 10:10 發表
ching 可以(或者話應該)同大家分享下你d人無你有經驗:
第一可以比各巴打學野,
第二印證下係未真的人無你有
作者: littlehorse    時間: 2013-12-4 16:16

開名免了, 一黎唔關場事, 只是我同個別技師的關係...
其實如果囡轉場, 我都會跟人走!!
二黎囡囡唔係要揚名宣傳...
都係純個人分享而已!! 抱歉!!
引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-12-4 11:32 發表

可以講埸名位置和 囡名
無訪

作者: littlehorse    時間: 2013-12-19 15:01

講下最近一D我的主觀所見... 又順便推下文!!
最新元朗係多左好多新場... 但從一些地方睇出...
個人認為並不是好事!!

在剛死過翻生的著名網站討論區中, 不理是打手與否的討論吧...
好多話題均明目張膽地講幼幼, 廿幾歲, 自助大餐...
另一個我見第二多客仔既指南網站中... POST出黎既廣告相就仲誇張...
相中2-5位技師們排排企的dressing, 就好似N年前係砰蘭街死亡彎角/現今強國夜場咁...
其實揚到底, 去到咁盡, 真係有好處???

明日我唔知... 但今日影響係...
我怕左去搵新場... 因為明知好大機會係玩野場... 全大為本我無興趣!!
以前足仔都有D可以認真DUP下既...
玩到現在咁, 整整下就會趕絕左我地呢班想DUP下既友仔...

唔足鐘唔識DUP為求一大餐, 收大牛一張, 我去按鐘仔都可以!!
如果選擇搭飛機俾埋稅要成四張紅魚以上, 我寧俾多少少番去飛機大場!!
作者: hungkm    時間: 2013-12-23 16:28

引用:
原帖由 littlehorse 於 2013-12-19 15:01 發表
講下最近一D我的主觀所見... 又順便推下文!!
最新元朗係多左好多新場... 但從一些地方睇出...
個人認為並不是好事!!

在剛死過翻生的著名網站討論區中, 不理是打手與否的討論吧...
好多話題均明目張膽地講幼幼, ...
無错,我呢類只喜歡坐飛機的飛行常客最怕遇到D場不停推介食自助大餐
作者: littlehorse    時間: 2013-12-31 15:38

聖誕新年假期...
主場友好技師s均放大假... 摸了個空寶!!
可能是回家陪細路吧... (其實是應該的, 佢地都要休息一下差差電啦!!)

為免中伏... 再遇流灘... 寧吃白果, 故婉拒場主介紹的新人!!
(其實很久前已中過一次! 場主講到天花龍鳳, 即管俾面支持試一次, 結果當然係落差甚大吧!! 始終短期客串非我所好, 細水長流講下感情關係合咀型D!!)

作者: littlehorse    時間: 2014-1-10 08:47

溫提:
昨天同技C傾開... 佢地已經夾緊農曆新年放假日子...
好多都北上探親, 初四打後才回來...
但場好多都會繼續開既... 不過有無你心水囡囡返工, 就要及早問定啦!!
作者: hungkm    時間: 2014-1-13 12:05

早兩日又入左元朗,同埋老婆一齊,行到一陣佢話洗頭,叫我自己去行街,一小時後會合,哈哈哈哈......行街.......偷跳好過....

上到去,比條女入來,算幾ok, 即開波, 佢問我開大我話no la, 唉......奶野....唔係....係無得奶...

佢好有心機慢慢重點按,特別係個頭,果個頭, 但係葉問上身.....咪話奶.....無招埋到佢身, 只有安安份份咁比佢5個打1個,打到細佬吐出白........唉
作者: littlehorse    時間: 2014-1-15 17:35     標題: 回復 88# 的帖子

敢問C兄, 當老虎問你剛才去左邊度行街時, 你點答呢?

骨運野好難講啦! 陪緊老虎你都有機, 已經好好啦!
不過危險左D,下次唔好玩火啦!!
作者: hungkm    時間: 2014-1-15 22:02

引用:
原帖由 littlehorse 於 2014-1-15 17:35 發表
敢問C兄, 當老虎問你剛才去左邊度行街時, 你點答呢?

骨運野好難講啦! 陪緊老虎你都有機, 已經好好啦!
不過危險左D,下次唔好玩火啦!!
我话坐左系茶餐廳饮奶茶同打机
b则啜奶同打鮸
作者: littlehorse    時間: 2014-1-16 15:04

引用:
原帖由 hungkm 於 2014-1-15 22:02 發表
我话坐左系茶餐廳饮奶茶同打机
b则啜奶同打鮸

下次外賣多杯俾老虎, 實無得輸!!
作者: littlehorse    時間: 2014-2-1 17:22

請問各C兄有無新春元朗情報呢?! thx!!
作者: hungkm    時間: 2014-2-7 14:46     標題: 回復 92# 的帖子

littlehoese CHING
恭喜發財, 我多日無出動,你呢?
作者: littlehorse    時間: 2014-2-8 00:50

引用:
原帖由 hungkm 於 2014-2-7 14:46 發表
littlehoese CHING
恭喜發財, 我多日無出動,你呢?
hungkm C兄, 今年賺多D呀!!
過年放假清閒 出動了幾次, 元朗區就昨天開市!!
無去新地方, 搵番老相好, 整封開工利是俾佢... 大家開心!!
作者: littlehorse    時間: 2014-2-8 01:38

隔離討論區見到, 不知真假!!

> 元朗足仔快仔全線加價> 馬年元朗足仔單鐘(非推油) 158.00
> 燃油附加費 200.00
> 同x街xx賓館樓下七日鮮幼企 250.00
作者: hungkm    時間: 2014-2-13 17:30

引用:
原帖由 littlehorse 於 2014-2-8 01:38 發表
隔離討論區見到, 不知真假!!

> 元朗足仔快仔全線加價> 馬年元朗足仔單鐘(非推油) 158.00
> 燃油附加費 200.00
> 同x街xx賓館樓下七日鮮幼企 250.00
CHING
有無賽後報告?
作者: littlehorse    時間: 2014-2-18 07:24

引用:
原帖由 hungkm 於 2014-2-13 17:30 發表
CHING
有無賽後報告?
過年紅日後及早排極寒日子上過去送炭, 我乘機取下暖。
新場無試, 食開ok就無謂周圍試。何況集中消費, 總有D特別收獲既!!
價錢如舊, 囡囡又無提過!
四仔台廣告內容標價如舊, 各大討論區並沒有更新消息。
作者: hungkm    時間: 2014-2-18 23:20

引用:
原帖由 littlehorse 於 2014-2-18 07:24 發表

過年紅日後及早排極寒日子上過去送炭, 我乘機取下暖。
新場無試, 食開ok就無謂周圍試。何況集中消費, 總有D特別收獲既!!
價錢如舊, 囡囡又無提過!
四仔台廣告內容標價如舊, 各大討論區並沒有更新消息。
多謝littlehorse兄的包膠

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0