標題: [原創] 珠海玩樂 [打印本頁]

作者: yekcid    時間: 2013-4-6 03:43     標題: 珠海玩樂

新手一名,包膠如寫得不好,請見諒
因工作關係,雖然珠海香港兩邊走的。放工冇野做,當然找地方按骨啦!

而故事就由此開始;珠海其實都有好多骨場 以拱北為例子;大型的都要好幾間,其中有一間叫自然,很多分店的;推油按摩, SPA,按腳樣樣有的。早前自然是正骨場來的;就以 SPA 為例,叫她們起機,十個有九個都唔睬你的!
不過,如果出小小甜頭給她們,故事發展會有好大改變。我就正正食了一件 SPA 妹,樣子不算差,比較聽話;

我對她說,買了份禮物比妳,她工也沒有返,到酒店搵我。看了那份禮物後,好開心。

之後好明顯熄燈入閘啦,唔講以為她是處女,係就爽死了!
不過,她真的好正,戰了兩個回合,擁抱而睡。

現在自然都開始改變,推油分港式及普通,港色我未試過,因為當時有女同事在身邊;但我估港式同香港骨場一樣,包起機。

我那次做了普通,結果都有起機服務,那一刻都呆佐;而最好笑,問夜晚有冇時間,約我去開房;真的很進取!

如果有巴打想知多一點珠海玩樂的資料,PM比我你們想知的 topic, 我會盡量答你們的。

當然,想在珠海M好野食都可以問我的 (比大佬食又有,比細佬食又有;)
作者: 周五一次郎    時間: 2013-4-6 08:42

珠海曾經時不少港人玩樂的好地方,當年有幾家《健康中心》非常出名,我很多朋友經常去玩。

想當年我還在珠海生活時,我的朋友就以探我為理由,到珠海偷跳。
作者: markLee    時間: 2013-4-6 09:14     標題: 回復 1# 的帖子

多謝分享 ,呢到"珠海"資訊比較少。多謝晒 !!
作者: 血魔    時間: 2013-4-6 11:39     標題: 回復 1# 的帖子

多谢分享,

我都好久没去过珠海了,真的有点想去
作者: Haidada    時間: 2013-4-6 14:10

猪海就真只吃过海鲜。。
作者: vic_ca    時間: 2013-4-6 15:40

我以前去開太平洋既......$30一粒鐘任何項目, 做2個鐘可以過夜~
去一次.....加價一次........去一次.......又加價一次............連續5,6次後..........已經唔會打算再去了, 印象中2年前都已經加到人仔$80-110 1粒鐘.
本身諗住e d場過夜正, 又包按.....而家直接去租間房訓過夜算, 都係百幾蚊.

另外珠海好多邪場都留過唔少腳印........金葉, 祈關, 大X圓, 南油......不過都係喇, 加左價後.....都無幫襯了......以前人仔250既服務, 而家收500......咪搞了.
作者: KMY89    時間: 2013-4-6 22:35

來回船票400蚊,成兩個鐘航程 而且成日 full ,咪搞
作者: 周五一次郎    時間: 2013-4-8 08:06

引用:
原帖由 vic_ca 於 2013-4-6 15:40 發表
我以前去開太平洋既......$30一粒鐘任何項目, 做2個鐘可以過夜~
去一次.....加價一次........去一次.......又加價一次............連續5,6次後..........已經唔會打算再去了, 印象中2年前都已經加到人仔$80-110 1粒 ...
想當年(2000年左右)喺5星級酒店內的健康中心,人仔3百多就包起機,呢個價錢喺香港只有啲細場先玩到。
環境、服務(指休息室)、有齊冷熱水池、乾濕蒸等設施,最重要係啲技師後生兼靚女。

所以當時我碰到好幾個香港人逢週末多去珠海玩。而我的朋友,因為我當時在珠海生活,他們就會以探我為名,過來玩。
作者: louhaha    時間: 2013-4-8 16:17

引用:
原帖由 yekcid 於 2013-4-6 03:43 發表
因工作關係,雖然珠海香港兩邊走的。放工冇野做,當然找地方按骨啦!

而故事就由此開始;珠海其實都有好多骨場 以拱北為例子;大型的都要好幾間,其中有一間叫自然,很多分店的 ...
珠海是藻n地方,
可惜有远,
对上一次已r是十几年前的事了。
那时年轻每蘇P期去,
现在不行了。
恭喜Ching玩得开心。
作者: yekcid    時間: 2013-4-9 01:39

如果不是為工事而上,中山較珠海好玩好多的。 有一次約了囡囡在中山玩,由於囡囡未道,結果去了附近(求其)一間細場玩。

老實,珠海就欠缺了這樣的場;陪你沖涼,擦背,之後出去推油,起機。。。。

都係人仔 300 有找!

不過,珠海都有張豬肉^就比較特別,有機會再講吧 :)
作者: Jack-a-Lent    時間: 2013-4-9 10:25

引用:
原帖由 yekcid 於 2013-4-6 03:43 發表

而故事就由此開始;珠海其實都有好多骨場 以拱北為例子;大型的都要好幾間,其中有一間叫自然,很多分店的 ...
珠海我每星期都去一次,生活没深圳紧张,治安比眵藀n,坐的士好公道,但就系v吾到女。。。可能系我岸蚆
作者: markLee    時間: 2013-4-10 10:56

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-4-9 10:25 發表

珠海我每星期都去一次,生活没深圳紧张,治安比眵藀n,坐的士好公道,但就系v吾到女。。。可能系我岸蚆
JACK哥仲有時間溝女咩 ?唔係比老二老三霸晒D時間啦咩 ??
作者: 7-siu    時間: 2013-4-10 13:58

引用:
原帖由 markLee 於 2013-4-10 10:56 發表

JACK哥仲有時間溝女咩 ?唔係比老二老三霸晒D時間啦咩 ??
Mark 哥,你知道為什麼男人都說很忙!很忙,沒時間!就是因為要揸時間出來溝女嘛!
作者: lad168    時間: 2013-4-10 23:24

引用:
原帖由 vic_ca 於 2013-4-6 15:40 發表
去一次.....加價一次........去一次.......又加價一次............連續5,6次後..........已經唔會打算再去了, 印象中2年前都已經加到人仔$80-110 1粒 ...
我03-05年去珠海最多,之前按摩20蚊一粒鐘,現在要成50蚊。歧關、金口岸、綠都、南油、月亮灣、金葉、香江、銀海(貴些)、再遠既聚龍(唔知有冇記錯)等等我留低好多腳毛,多數房$138+小費$200就攪掂。
作者: 周五一次郎    時間: 2013-4-11 09:44

引用:
原帖由 lad168 於 2013-4-10 23:24 發表

我03-05年去珠海最多,之前按摩20蚊一粒鐘,現在要成50蚊。歧關、金口岸、綠都、南油、月亮灣、金葉、香江、銀海(貴些)、再遠既聚龍(唔知有冇記錯)等等我留低好多腳毛,多數房$138+小費$200就攪掂。
師兄,隨著肉價上漲,現在小費200已經沒可能的咯!
作者: Jack-a-Lent    時間: 2013-4-11 11:21

引用:
原帖由 markLee 於 2013-4-10 10:56 發表

Mark 哥,只有老二还跟荍琚C。老三嫁人住深圳。。。V中偷N下.....
妾不如偷啊。。。。。眼 90后又白又可爱又后生。。。
作者: march29    時間: 2013-4-11 13:00

作者: march29    時間: 2013-4-12 12:31

作者: nick1975    時間: 2013-4-25 19:04

有機會再去 玩玩
作者: sas369    時間: 2013-4-28 05:46

珠海桑拿大部份是90分砥A價錢大約是3xX到5XX左右。
作者: andyho0531    時間: 2013-4-28 09:21

昌安,海景還行嗎?中山三鄉有冇情報?
作者: 斯坦利    時間: 2013-4-28 09:22

引用:
原帖由 yekcid 於 2013-4-6 03:43 發表 新手一名,包膠如寫得不好,請見諒 因工作關係,雖然珠海香港兩邊走的。放工冇野做,當然找地方按骨啦!而故事就由此開始;珠海其實都有好多骨場 以拱北為例子;大型的都要好幾間,其中有一間叫自然,很多分店的 ...
自然(海景()我也去過,正骨水

沒野玩,但地方乾淨
作者: andyho0531    時間: 2013-4-28 09:29

應是南洋海景
作者: 快仔王    時間: 2013-4-29 22:30

你所講既係咪米蘭酒店個間???
作者: x0820    時間: 2013-4-30 11:16

感覺有回復以往的盛況了~~~但人頭紙似乎也變高了~~~~期待有機會再次探望~~~謝謝
作者: garylock    時間: 2013-4-30 19:00     標題: 回復 1# 的帖子

多謝報告。不知從前癲場如珠海度假村,銀都酒店,粵海賓館。三百幾豪華飛機十body餐現在有要幾錢?

自然在那裡?
作者: CHANGMAO    時間: 2013-5-1 22:08

引用:
原帖由 7-siu 於 2013-4-10 13:58 發表 Mark 哥,你知道為什麼男人都說很忙!很忙,沒時間!就是因為要雅伅‘X來溝女嘛!
时V跟平胸女子一
挤一挤
还是N有一簹
作者: CHANGMAO    時間: 2013-5-1 22:11

引用:
原帖由 louhaha 於 2013-4-8 16:17 發表 珠海是藻n地方,可惜有远,对上一次已r是十几年前的事了。那时年轻每蘇P期去,现在不行了。恭喜Ching玩得开心。
家下出來玩D女只N用虴A又不是高富帥訄結z由弹仔
作者: CHANGMAO    時間: 2013-5-1 22:14

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2013-4-11 09:44 發表 師兄,隨著肉價上漲,現在小費200已經沒可能的咯!
最近鰝Z鉹@V叫钻石人V玩
小费600
作者: tiger112    時間: 2013-5-28 10:27

多謝分享"珠海"資訊
作者: ZLD    時間: 2013-5-28 21:00

作者: Salute    時間: 2013-5-30 22:08

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-4-9 10:25 發表 珠海我每星期都去一次,生活没深圳紧张,治安比眵藀n,坐的士好公道,但就系v吾到女。。。可能系我岸蚆
我刚相反,洏憧h过拱北,但係溝藻b拱北做幮峖閰f,佢同朋友蟑輕鉿菪悁
作者: Salute    時間: 2013-6-8 10:23

走了第一趟拱北了,跟这新相识妹妹,吃饭唱歌度过了开心的晚上
作者: par3    時間: 2013-6-10 14:40

的起心肝打字update一下啦

南屏步行街路口間酒店SN 398同498 唔知係我1630去得太早定根本冇女 b牌食唔落 a牌揀咗個叫做好少少但冇波 我問a同b差一舊有乜分別 因為囡囡一啲都唔高 只到我膊頭 佢話分別在有同冇口爆 我頂 呢世人暫時都未俾人吹爆過 即係明跌一舊 印象不太好 未必會再去

國信 538 有冇兩Q好睇囡囡 囡囡又係睇你嫖運 有時睇第一轉就有兩個 有時睇兩轉都冇一個 由於係訂房 當保持住關係 通常都硬食一件

拱北區SN前一排死晒 南洋海景仲有冇開我都唔知

以前迎賓路嘅高性價比場香江(香江酒店7樓) 綠都唔知改咗做乜名(7天2樓) 已經冇去好耐唔知仲有冇閞
老香州有一間之前成日俾人掃

灣仔濠天大半年前去過有開但冇囡

三鄉有一間酒店隔離係量販式K場 後門係SN入口 一下子嗡唔出個名 不過好易搵 好似喺戲院對面定差一個街口 同帝濠 度假村係姊妹場 一年前去過好似要6定7舊

長命水海逸酒店好似係400幾 但囡囡冇乜服務 以前係珠海打風時囡囡嘅短期避難所 經常有驚喜 依家拱北長期掃唔知精英會唔會已經冇晒

近排留港時141貨源極之唔掂 酒店囡又唔捨得食 攪到成日諗起奶明一首舊歌
精液你會不會奶

我係咪有少少谷上腦

作者: Jack-a-Lent    時間: 2013-6-11 09:27

引用:
原帖由 Salute 於 2013-5-30 22:08 發表

我刚相反,洏憧h过拱北,但係溝藻b拱北做幮峖閰f,佢同朋友蟑輕鉿菪悁
来港自由行都俾师兄v到
作者: Jack-a-Lent    時間: 2013-6-11 09:29

引用:
原帖由 par3 於 2013-6-10 14:40 發表
的起心肝打字update一下啦

南屏步行街路口間酒店SN 398同498 唔知係我1630去得太早定根本冇女 b牌食唔落 a牌揀鱄茈s做好少少但冇波 我問a同b差一舊有乜分別 因為囡囡一瓥ㄜ灠 只到我膊頭 佢話分別 ...
珠海依家已r冇]得。。。不复当年勇。。
作者: Salute    時間: 2013-6-11 14:23

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2013-6-11 09:27 發表 来港自由行都俾师兄v到
她约了我下臚过去佢屋企玩煮饭仔我吃
作者: Jack-a-Lent    時間: 2013-6-14 11:03

引用:
原帖由 Salute 於 2013-6-11 14:23 發表

她约了我下臚过去佢屋企玩煮饭仔我吃
这么好玩哪。。她有冇姐妹介绍给小弟。。。
作者: eddiech    時間: 2013-6-15 17:34     標題: 珠海已經不復當年!!!

最近去過拱北兩次, 已經不復當年啦, 以往蓮花路上出名之小天使, 完全失晒蹤.
去到昌安sn, 上樓前,先打電話,平d. 兩個價錢, 好似係338 & 438, 仲平過以前, d女都5算差, 又幾多選擇.
不過服務就比以往差好多啦, 話就90分鐘, 但係沖涼到完事, 不足45分鐘, 條女就一聲不嚮就著衫, 只係比快餐好d, 以為只係運氣5好. 以前完事後, 係有碟飯食, 而家無啦!
第二次先去金葉睇睇, 價錢貴, 女少, 仲好差. 最後都係返回昌安, 呢次同上次一撚樣, 不同的只係條女比較靓, 波大.
之後經過酒吧街, 都幾旺, 幾多靓女, 不過要溝.
作者: nick1975    時間: 2013-6-20 15:34

羨慕呀
我都沒去過
好想去呀
作者: dulasing    時間: 2013-6-30 10:59

珠海今年差唔多長期處於緊張狀態,好多桑拿都無開門,只可以打電話去約去普通酒店房做,而且質素差左好多,好小小既場價錢計返港紙其實同澳門場差唔多

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0