標題: 關于n73的疑問? [打印本頁]

作者: 魔鬼與天使    時間: 2007-2-22 02:59     標題: 關于n73的疑問?

兩個月前我換了部諾基亞n73,我好喜歡的,誰知用了一月就開始不停時好時壞,今天拿到維修站修時,發現起碼有4百至五百部壞機都是n73,我看見師傅換了一块底板,應該很重要的,直覺告訴我這批機可能有問題,但師傅說小事情。
有沒有綱友新買n73就壞機呢?
作者: kkwong7606    時間: 2007-2-22 12:28

引用:
原帖由 魔鬼與天使 於 2007-2-22 02:59 發表
兩個月前我換了部諾基亞n73,我好喜歡的,誰知用了一月就開始不停時好時壞,今天拿到維修站修時,發現起碼有4百至五百部壞機都是n73,我看見師傅換了一块底板,應該很重要的,直覺告訴我這批機可能有問題, ...
我 想 知 你 係 reception 點 見 到 “起碼有4百至五百部壞機都是n73” 。
作者: 魔鬼與天使    時間: 2007-2-22 23:30

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-2-22 12:28 發表

我 想 知 你 係 reception 點 見 到 “起碼有4百至五百部壞機都是n73” 。
怡和街68号903,剩係派碼都派到七百幾,我走時5點咋。
作者: kkwong7606    時間: 2007-2-23 11:38

引用:
原帖由 魔鬼與天使 於 2007-2-22 23:30 發表

怡和街68号903,剩係派碼都派到七百幾,我走時5點咋。
但 派 籌 是 分 開 不 同 型 號
作者: kkwong7606    時間: 2007-2-23 11:41

引用:
原帖由 魔鬼與天使 於 2007-2-22 02:59 發表
兩個月前我換了部諾基亞n73,我好喜歡的,誰知用了一月就開始不停時好時壞,今天拿到維修站修時,發現起碼有4百至五百部壞機都是n73,我看見師傅換了一块底板,應該很重要的,直覺告訴我這批機可能有問題, ...
你 部 機 點 壞 法
作者: 9966    時間: 2007-2-24 03:36

去cs換個部la xd!!!!!!!!!
作者: jo630    時間: 2007-4-7 16:27

電池很差,hang 机,it is a piece of shit
作者: waiman9876    時間: 2008-2-25 20:30

我果部好正常喔..我覺得電話e家野一水水..睇你好唔好彩
作者: C-朗拿度    時間: 2008-3-28 13:18

ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
作者: C-朗拿度    時間: 2008-3-28 13:19

ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
作者: hainanmht10    時間: 2008-4-27 17:26

冇啵,我部N73用到依家都冇乜問題發生啵。
作者: yongmin530    時間: 2008-4-29 03:32

有啊,摇杆坏过.
作者: 起机王    時間: 2008-9-9 12:51

我果部好正常喔..我覺得電話e家野一水水..睇你好唔好彩...我用左一年多

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0