標題: [桑拿浴室] 按了正骨水在荃灣 [打印本頁]

作者: 湖水男    時間: 2013-4-20 23:43     標題: 按了正骨水在荃灣

上次dup正宗正骨水都好似係兩三個月前,擒日又去一次,都係去番荃灣的滿天星,最重要係順便蒸下.呢間的乾蒸房同濕蒸房都係大size,不過個爐都幾勁,係咁易落少少水都出晒蒸氣,好快就夠熱同出汗,蒸房內又可以睇到電視,前後都蒸左差唔多10分鐘.
跟住就入濕蒸房,蒸左5分鐘左右,然後沖涼洗頭著浴袍.
係咁易食番少少野,一份牛肉,飲杯奶茶就入房.
女主任介紹件11俾我,中女,妝唔濃,唔係d好重風塵味的女仔,衣著密實,不過唔緊要,都唔係求果d野.中等身材幾好樣咁啦.
果然又真係幾dup得,先吁背,由頸踩落腰,然後踩腳,都響左幾下骨,中等力度,有d位就用重力,都踩得幾舒服,係鬆番好多.小腿的力就柔少少,不過d位都幾準.
然後就係全身推油,再用熱毛巾抹身,最後按手按頭,條頸都俾佢推鬆左好多.and都幾足鐘,
出去就食多d野,食左個麵腸腿蛋,再飲一碗湯走人.
locker仔俾左$20,bg代支簽左一舊水,加$338,四舊零水走人.
作者: SPA愛上她    時間: 2013-4-21 21:11

在桑拿揼  肯定足鐘  

有嘢食
作者: 快樂人    時間: 2013-4-22 00:39

去桑拿場都預左玩半日,有時間是幾好的選擇。
作者: gdnwoo    時間: 2013-4-23 12:30

the price is ok in now and attractive,
作者: hahadad    時間: 2013-4-24 09:56

it is better now to spend in HK .  RMB is too expensive. consider time and money , it is better not to go north
作者: HAUSERMAN    時間: 2013-4-24 10:11

四舊幾,真係可以喎,可惜荃灣唔就腳
作者: carloars    時間: 2013-4-26 02:01

港, 九, 如有咁既就好囉
作者: tang138138    時間: 2013-4-27 03:57

有時間是幾好的選擇.可惜荃灣唔就腳

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0