標題: [原創] 繼續港女之旅part II River @ SG [打印本頁]

作者: MSZ    時間: 2013-5-8 08:04     標題: 繼續港女之旅part II River @ SG

茶名: River
產地: 香港
茶: 廿四, 五
茶杯: 32B
茶錢: 120
茶樣: 6/10  
茶孔: 7.5/10  
服務: 9/10
回沖率: 80%

繼續我鼢鉹k之旅, 請注意呢條女雖然唔過25, 但係只係收$120.

知道SG有新女到, 仲要係香港人, 於是走上去試試. 開門見樣, 覺得麻麻], 但係好後生, 好有鄰家女孩feel. 佢話今日冇化過, 完全素顏出擊, 佢自己都話唔過25歲, 我相信佢冇講大話.

身材大致同Janice @ toe88差唔多, 係對波大佢少少. River都知自己唔係美女型, 所以服務方面做得足, 傾計, 攬實DFK, DATY果屭垠囓, 佢自己本人話希望會有回頭客, 所以唔收140, 同埋一定會俾客仔40分鐘.

River態度真係幾好, 我應該會再去. (補充, 佢話佢3年前褸LToronto, 當時佢做個場超旺, 所以佢頂唔順走, 當時都係收120. 同埋佢真係好enjoy DFK)
作者: nobody123    時間: 2013-5-10 22:37

作者: girlloverhk    時間: 2013-5-26 22:42

作者: ZLD    時間: 2013-5-28 21:04

作者: Adam4u    時間: 2013-5-31 17:11

Thanks for sharing!
作者: LeunGavin    時間: 2013-6-23 13:27     標題: Thanks

Thannnnnnnnka
作者: revanx    時間: 2013-6-25 14:53

thank you for sharing!
作者: dd168    時間: 2013-6-30 06:20     標題: 回復 1# 的帖子

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0