標題: 有無師兄呢期有去好運來?? [打印本頁]

作者: dizonparis    時間: 2013-7-24 10:43     標題: 有無師兄呢期有去好運來??

有無師兄呢期有去好運來?? 有無新技師推介?
作者: danny_partner    時間: 2013-8-3 16:13

The best sauna with good service in HK island side.  
Some of the them are quite good. It depends on yr luck. If u know the PR more. They will give u something good.
作者: Oldman    時間: 2013-8-4 21:29     標題: 回復 2# 的帖子

best sauna ?
作者: danny_partner    時間: 2013-8-5 22:02

I mean with "service".... a lot better than those upstair bones..
作者: 楊鉅祥    時間: 2013-8-12 23:50

好耐無去,各位有無no.提供?
作者: smhung    時間: 2013-8-20 11:21

作者: dizonparis    時間: 2013-8-20 18:53

師兄講麉Y早班定夜班?
作者: gunfiring    時間: 2013-8-20 21:18     標題: 回復 6# 的帖子

什麼價錢呀師兄
作者: smhung    時間: 2013-8-21 08:10

作者: kwokkc    時間: 2013-8-21 08:38

十多年前這間場是我主場,
員工對客人非常親切,
不知現在是否還有熟客有特價優惠呢?
作者: ahyan    時間: 2013-8-23 15:19

師兄請問係邊的??
作者: kwokkc    時間: 2013-8-23 21:33

咪伊利沙伯對面條食街
作者: smhung    時間: 2013-8-24 13:56     標題: 回復 12# 的帖子

作者: smhung    時間: 2013-8-24 13:57

作者: ctimleung    時間: 2013-9-11 01:45     標題: 終於做到 8拾2

多謝樓上CHING, 真係要讚你, 我DUP咁耐第一次有咁後生BG。不過真係好難MARK。第一次就垣I電話號碼,下次一定再M佢。

作者: ctimleung    時間: 2013-9-11 10:33     標題: 回復 10# 的帖子

十多年前叫景麗湖,最出名係玩雙飛。轉手後好少去。
作者: 白貓兒    時間: 2013-9-11 11:46

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-9-11 01:45 發表 多謝樓上CHING, 真係要讚你, 我DUP咁耐第一次有咁後生BG。不過真係好難MARK。第一次就垣I電話號碼,下次一定再M佢。
D:/img_2013
不應貼技師樣相片上來
無論你有無得她同意

刪了!
作者: ahyan    時間: 2013-9-12 16:30

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-9-11 01:45 發表
多謝樓上CHING, 真係要讚你, 我DUP咁耐第一次有咁後生BG。不過真係好難MARK。第一次就垣I電話號碼,下次一定再M佢。D:/img_2013
請問幾錢埋單?
作者: ctimleung    時間: 2013-9-12 17:48     標題: 回復 18# 的帖子

我晚上12點後去, 有特價$57X.
原價好似$66X
全部一口價3粒鐘. (如果唔飛鐘的話)
Happy Take Off
作者: ctimleung    時間: 2013-9-14 03:17

噚晚本來想做82, 因為貪佢後生同細細粒加上上次吹得好舒服, 但由於係即興冇MARK, 上到去話Booking 去到5點. 唯有下次先啦.

今次我做2號, 高頭大馬, 手骨唔錯. 因為佢夠大隻, 所以唔敢比佢企上背脊.

第2Part rpp 都可以. 我一輪上下其手, 要佢打20分鐘左右先出到.

下次要試下D細場....

作者: ahyan    時間: 2013-9-15 17:10

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-9-12 17:48 發表
我晚上12點後去, 有特價$57X.
原價好似$66X
全部一口價3粒鐘. (如果唔飛鐘的話)
Happy Take Off
yea happy happy !
作者: ahyan    時間: 2013-9-15 17:10

不過地點好似好楊, 好易比人見到.....
作者: gunfiring    時間: 2013-9-16 01:15     標題: 回復 19# 的帖子

3粒鐘即係45X3? 又唔貴喎
作者: ctimleung    時間: 2013-9-16 02:45     標題: 回復 23# 的帖子

我通常放低$600就走, 所以唔知係5XX.
如果我12點前去就放低$700, 又係唔知6XX.
星期日及假期全日5XX

抵唔抵好睇囡囡表現, 條囡落力D姣D就乜都抵翻晒啦.
作者: ctimleung    時間: 2013-9-16 03:18     標題: 回復 22# 的帖子

我認為越危險就越安全, 就算比人見到晌果條街出現都唔怕, 因為果條係食街. 可以話去潮興牛什, 三皇, 翠華,扒王.......

如果出來時比人見到, 可以話去完澳門茶餐廳......我試過門口太多人又唔好意思, 所以先入澳門茶..上一層後入電梯一樣去到.
作者: ahyan    時間: 2013-9-23 02:01

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-9-16 03:18 發表
我認為越危險就越安全, 就算比人見到晌果條街出現都唔怕, 因為果條係食街. 可以話去潮興牛什, 三皇, 翠華,扒王.......

如果出來時比人見到, 可以話去完澳門茶餐廳......我試過門口太多人又唔好意思, 所以先入澳門 ...
好野噢師兄, 咁即係話可以好似扮到先入澳茶, 然後上電梯行一層, 咁但係走個時點走?? 會吾會比澳茶的客見到?
作者: ctimleung    時間: 2013-9-24 04:03     標題: 回復 26# 的帖子

C hing 入去係先入澳記,上一層樓梯跟著搭lift上2樓。走果時由2樓搭lift落1樓,出去冇人知你邊度走出來。

但要記住澳記收3點左右。
作者: 雲師兄    時間: 2013-9-24 21:51

引用:
原帖由 smhung 於 2013-8-20 03:21 發表 我8月頭去過,有個八拾2,past 1手骨唔錯,幾後生同靚女,身形都唔錯,past 2上下綠燈,手口并用,各ching有冇其他好介紹?
後生是真,但印象中沒有這樣好待遇吧
作者: pixmaa    時間: 2013-9-25 19:49

I want to know as well, never tried before
作者: fatbill27    時間: 2013-9-26 01:00

i want to know what service they have, coz my fds said that they have not part 2
作者: ctimleung    時間: 2013-9-26 04:58     標題: 回復 30# 的帖子

Maybe your friend looks like a policeman
作者: ctimleung    時間: 2013-10-5 18:11

失驚無神加鷋龤C上兩晚9點幾過銅鑼灣,食完個太興燒味飯。原來飽䁔思yum慾係真鵅C本來早D返屋企唌A結果係衝過對面馬路,跑上十幾級樓梯走髐J好運來。唔知係咪越難Mark 就越想Mark, 今次又係即興所以冇頂先Mark。上到去問8拾2要等幾耐,經理話要12點。無計,唔等,太耐。結果做鱄茈s東東,佢細細粒幾好玩,我地玩多過Dup. 好快就到第二part, 都幾有心機同我吹打出。但係各方面都係8拾2好.
好快搞完,埋單先知完來加鷋龤C搞到差D唔夠錢。
作者: kwokkc    時間: 2013-10-5 23:41

現在即是收幾多錢三粒鐘
作者: ctimleung    時間: 2013-10-10 21:56     標題: 回復 33# 的帖子

其實佢嚜钂真係好麻煩, 加鷋糷妨:
有: 718, 698, 668, 648, 608, 588
好似係咁.
全部都係3粒鐘, 詳細真係吾知, 又MEMBER價, 又現金價, 又零晨價.......
作者: ctimleung    時間: 2013-10-26 02:22

其實呢排仲有2個REPORT未寫, 但今次要打尖寫呢個因為我鄏n運來竟然無端端有人做BBBJ.即係我地奰糮O吹奏. 上幾日下午經過銅鑼灣, 鬼mung腳上鬫n運來. 無端端有個話係後生女, 我當然試啦. K骨鴾滫kOK, 不過做完第二PART之後就覺得佢K到點都唔係問題.可能有CHING會話成日都遇到D技師肯環保吹, 但係我係第一次. 佢唔係全程環保, 前期正正常常, 可能見我出唔到, 特然同我除鱄荇M, 跟住我下面有種無比嚘Z快.嘩, 真係未試過. 我連驚都未識驚, 就比都歡樂蓋過我鵀w全意識. 佢條c佢我支炮頸位置不停上下滑動, WOW WOW WOW.....我頂唔住...

作者: e-zone    時間: 2013-10-26 09:56

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-10-26 02:22 發表 其實呢排仲有2個REPORT未寫, 但今次要打尖寫呢個因為我鄏n運來竟然無端端有人做BBBJ.即係我地奰糮O吹奏. 上幾日下午經過銅鑼灣, 鬼mung腳上鬫n運來. 無端端有個話係後生女, 我當然試啦. K骨鴾滫kOK,  ...
恭喜師兄咁好運, 有皇帝級享受

作者: 白貓兒    時間: 2013-10-26 11:32

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-10-26 02:22 發表 其實呢排仲有2個REPORT未寫, 但今次要打尖寫呢個因為我鄏n運來竟然無端端有人做BBBJ.即係我地奰糮O吹奏. 上幾日下午經過銅鑼灣, 鬼mung腳上鬫n運來. 無端端有個話係後生女, 我當然試啦. K骨鴾滫kOK, 不過做完第 ...
師兄你寫環保吹加细節  可以 但技師郁痟N刪
如保留技師韭N唔好寫第二part太探入
首先不是怕有關部門注意 而是公開左號技師可能受到壓力
她熟客見到有些可能同佢講 佢N感到尷尬 技師之V流传
佢亦受壓力  (其bN環保吹的可能不只她一 但她唔好
彩俾人公開講)請勿以為在此公開她號N带來麥单只是好事
如師兄們私下通传號碼我當然不能阻止  相信師兄們因而去找她最多
只N对她说網友私下给號碼  不N对她说看過報告見講環保吹细節
作者: ctimleung    時間: 2013-10-26 19:21

多謝提點,明白一時樂極忙形,sorry
作者: 白貓兒    時間: 2013-10-26 22:05

引用:
原帖由 ctimleung 於 2013-10-26 19:21 發表 多謝提點,明白一時樂極忙形,sorry
你明白就好了 謝謝。
作者: bj lover    時間: 2014-3-22 13:04

is it really??

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0