推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

79 1234
發新話題

[原創] CP玩倉女

CP玩倉女

過年前有機會去CP過夜出差,但係比較忙,所以而家才出報告。
因為一條友,唔去K場,本來想去SN,但係在另一個討論區攞咗個倉女媽咪電話,所以去咗木棆睇囡。個倉喺間卡啦OK樓上,都有成50、60條囡,有青春但係樣貎好一般!個媽咪猛推一對堂姊妹,話雙飛好合拍,咁就信佢一次。佢幫我喺『尾而等』訂房,要298人仔,平過WALK-IN!
上到房,左摷一下,右搾一下,非常忙碌,但係兩個囡囡就非常唔合拍,問清楚,原來佢哋未試過雙飛!所以話『媽咪靠得住,豬乸會上樹』係真ge!
跟住去沖涼,個家姐叫個妹幫我沖先﹝因為我同妹喺互摷﹞,佢遲d沖,真係俾吹漲!
沖完涼,三個人喺張床度,個妹同我攬攬錫錫,佢訓喺隔離唔知做咩好,要叫先至識得幫我吹。攪咗一輪,我摷下佢個西,都濕喎?但我都係揀個妹嚟扑先,佢又訓番喺度睇真人表演,真係完全唔似玩雙飛,唉!
玩完佢哋話去對面食麥記,就陪佢哋食,都唔知有咩咁好食?
食完番上酒店再玩,今次主力攻打家姐,佢唔算靚,但身材比較好而且幾姣吓!可能之前玩過,個妹好似比較主動,玩得放咗d,插家姐時都識錫吓我!
本來想話陪過夜,但玩完之後,覺得唔算好玩,所以每人派彩150人仔俾佢哋番歸!
出咗兩次,都有d累,咁就訓陣覺先!

待續……

相關搜索目錄: 酒店

回復 #1 coke818 的帖子

你是早了一兩個月去找他們了,我想如果遲一些時日,他們一定可以上手的了!因為媽咪一定會推銷這對姐妹的。

對姊妹系吾系安微妹?....................

引用:
原帖由 coke818 於 2007-2-26 18:04 發表
因為一條友,唔去K場,本來想去SN,但係在另一個討論區攞咗個倉女媽咪電話,所以去咗木棆睇囡。個倉喺間卡啦OK樓上,都有成 ...
師兄出完一次,著反衫出去食完老麥,跟住反房再出一次,

呢個工序用咗幾多時間

經常係咁喇~~~
d女有時仲專登扮唔玩得...
等你趕佢走
從阿鼻地獄中走出來
仲有千千萬萬既冤魂上緊黎.

各位老大,广东语好难懂的,看的好累

回復 #6 givenchy 的帖子

你找個廣東的女朋友給你做翻譯!然後學好廣東話,我們溝神州的囡囡多了,你也來溝廣東的囡囡嘛!

引用:
原帖由 coke818 於 2007-2-26 18:04 發表
因為一條友,唔去K場,本來想去SN,但係在另一個討論區攞咗個倉女媽咪電話,所以去咗木棆睇囡。個倉喺間卡啦OK樓上,都有成 ...
Coke818 師兄, 玩雙飛都是每件派彩佰伍? 敢平易, 真是要轉過一個媽咪囉! 師兄, 請 PM 我吖 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-2-26 14:27 發表

Coke818 師兄, 玩雙飛都是每件派彩佰伍? 敢平易, 真是要轉過一個媽咪囉! 師兄, 請 PM 我吖 !
倉女通常玩一劑係俾一佰佢﹝先俾五十媽咪,然後帶囡走﹞,所以俾佰五已經係俾多咗。另外,我俾咗十皮貼士,俾佢地搭車囉!
媽咪電話我另外pm你!

引用:
原帖由 coke818 於 2007-2-26 22:57 發表

倉女通常玩一劑係俾一佰佢﹝先俾五十媽咪,然後帶囡走﹞,所以俾佰五已經係俾多咗。另外,我俾咗十皮貼士,俾佢地搭車囉!
媽咪電話我另外pm你!
Coke818 師兄, 多謝先! 希望唔會又是 "阿清" 啦!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

可唔可以pm埋我ar? thanks!!!

引用:
原帖由 mcworker 於 2007-2-26 12:13 發表

師兄出完一次,著反衫出去食完老麥,跟住反房再出一次,

呢個工序用咗幾多時間
前後用咗兩個半鐘左右,我都要抖抖回氣,先至鞭鞭有力!

引用:
原帖由 coke818 於 2007-2-26 23:16 發表

前後用咗兩個半鐘左右,我都要抖抖回氣,先至鞭鞭有力!
Coke818 師兄, 兩個半鐘都是三佰二, 底過去桑拿啦! 另外已收到 PM, 謝謝!

回復 #1 coke818 的帖子

Coke818 師兄, 請 PM 媽咪電話我吖!另外,木棆有酒店介紹嗎?謝謝!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
Brother Coke818,
I'll be going to CP in 2 weeks. Please PM me contact number for above lead. Many thanks.

個D媽咪但求收水,多數信唔過

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-2-26 15:00 發表

Coke818 師兄, 多謝先! 希望唔會又是 "阿清" 啦!
應該唔係『阿清』!佢喺常平市中心條街度,而呢個媽咪係木棆!下半場係同『阿清』介紹條囡有關!
其他要求電話的兄弟,我已逐一回覆!至於佢d囡好定唔好,唔好要向我問責!

Coke818 師兄, did you ask are they really 堂姊妹 ?   

引用:
原帖由 coke818 於 2007-2-26 14:57 發表

媽咪電話我另外pm你!
CP的倉囡¥100咁平,真係新春大優惠。通常玩雙飛你可以插插這個,插插那個,但都係出完就算。你可以出完一鑊,食完麥記返去執多劑,都係畀百五,你有so就真!

Coke818 師兄, 請 PM 媽咪電話我吖!Thank you in advance!!!!

乜野系“倉囡”????????????

PM Me please!~~~~~thanks~~~~~~~~

回復 #22 gegeji 的帖子

基本上,可以用簡單非行內術語,即是"雞斗"

引用:
原帖由 coke818 於 2007-2-27 02:55 發表

應該唔係『阿清』!佢喺常平市中心條街度,而呢個媽咪係木棆!下半場係同『阿清』介紹條囡有關!
其他要求電話的兄弟,我已逐一回覆!至於佢d囡好定唔好,唔好要向我問責!

師兄:

方便的話請PM嗎咪電話給我

先謝過

79 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。