標題: [灌水] 大家記得he-man 嗎 [打印本頁]

作者: lv123    時間: 2007-2-27 14:12     標題: 大家記得he-man 嗎

80 年代長大應用記得he-man 仲有個妹shelia (d 人把支曲叫豬na )大家記得請骷髏頭堡睗力量嗎。以前tvb會很做非日本卡通﹐而且會英文台做完,中文台也做,但現在不是了,只播日本卡通﹐成日播1211 ﹐想看batman 等只有英台但無麗音可惜非常。
另外大家記飛俠哥頓嗎 。
作者: 鐵血將軍巴頓    時間: 2007-2-27 19:51

引用:
原帖由 lv123 於 2007-2-27 14:12 發表
80 年代長大應用記得he-man 仲有個妹shelia (d 人把支曲叫豬na )大家記得請骷髏頭堡睗力量嗎。以前tvb會很做非日本卡通﹐而且會英文台做完,中文台也做,但現在不是了,只播日本卡通﹐成日播1211 ﹐想看bat ...
當然記得啦, 細個果陣都有玩heman 0既玩具架
作者: dragonman    時間: 2007-2-27 21:26

so missing about he-man!
作者: ron9    時間: 2007-3-8 07:03

我叫阿當, 但真正身份係 heman, 請骷髏頭堡睗我力量,

我已經充滿力量啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 風少    時間: 2007-3-8 09:18

記得, 佢仲有個妹SHE-RA
作者: KING546    時間: 2007-3-13 01:25

但唔白HEMAN變身前同變身後個樣都差多,但其他人都唔會知係同一個人?????
作者: crocodilehunter    時間: 2007-3-13 18:52

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0