標題: [原創] 東莞又大掃黃 [打印本頁]

作者: alextian    時間: 2014-2-11 10:25     標題: 東莞又大掃黃

星期天眵薴S大扫騿A各位师兄有什么最新消息/状G请报告一下

版主按:標題改留做正體字,文章高亮並置頂一個月。(希望不用延期吧)

作者: Haidada    時間: 2014-2-11 11:10

各大报纸电台QQ微信都报道。。。
作者: KMY89    時間: 2014-2-11 12:14

周星馳電影 武狀元蘇乞兒 :

有幾多乞兒係皇帝既事,皇帝做得好,咪冇乞兒 lor ...

作者: 7-siu    時間: 2014-2-11 12:37

總之,這幾個月就只好約相熟囡囡去私會吧!
作者: alextian    時間: 2014-2-11 12:53

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-2-11 12:37 發表 總之,這幾個月就只好約相熟囡囡去私會吧!
啊,可怜呀,没有逛花街,看性感工衣,挑几百臚k孩子的乐趣了!
作者: Simon+Sit    時間: 2014-2-11 13:41

這次最嚴重,只能等待掃到夠爲止。
看來另一個問題將爆發,強姦案會激增。
作者: arthurinfo    時間: 2014-2-11 14:43

剛看完報導, 掃足三個月.
作者: KMY89    時間: 2014-2-11 14:43

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-2-11 12:37 發表

蛇頭哥,主場唔掂可以去客場嗎?
作者: KMY89    時間: 2014-2-11 14:46

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-11 14:43 發表
剛看完報導, 掃足三個月.
咁X勤力收份皇糧飲茶都未夠

有人實會搞D民憤轉移視線
作者: Haidada    時間: 2014-2-11 14:59

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-2-11 12:37 發表
七公有叫床皇后外送吴担心。。。
作者: Haidada    時間: 2014-2-11 15:01

今晚添威有两个探子去SZ探听虚实。。应该SZ仲有得玩。。
作者: alextian    時間: 2014-2-11 15:13

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-11 14:43 發表 剛看完報導, 掃足三個月.
a了,眵薽雃h人要三臚没有收入!
作者: arthurinfo    時間: 2014-2-11 15:47

引用:
原帖由 alextian 於 2014-2-11 07:13 發表
a了,眵薽雃h人要三臚没有收入!
報導中提到, 要先治標, 再治本.
但在上有政策, 下有對策的傳統文化效應下,
或者未來的東莞又會有另一種新玩法.
說到底, 這個行業是一個古老行業. 打不死的.
作者: gunhand    時間: 2014-2-11 16:35

掃得咁勵害,都係拉左160多人,即係用力有限,做場大龍鳳俾老細睇.
去開都知,如果認真掃一晚,又點會拉得果百零人呀
作者: Haidada    時間: 2014-2-11 18:00

出动五千多人才拉百多人。。。。
一间K都可以拉几百人啦。。。
系留手。。
作者: strange    時間: 2014-2-11 20:01

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-11 18:00 發表
出V五千多人才拉百多人。。。。
一VK都可以拉几百人啦。。。
系留手。。
我估因為看守所的容量有限, 拉百幾人已經爆棚.
作者: lomondsam    時間: 2014-2-11 20:42

數字值得參考.....
6525 KO 查1948間場, 有問題既係39間, 拉左162人....

即係每間場有3.35位KO 掃場....
東莞有0.02%既娛樂場所有問題
每間有問題既場拉左4.15名嫖客及技師
拉每名嫖客及技師出動左40.28位KO:lol

當然, 俾左黑錢放人既唔知有幾多.....
但數字而言, 確係雷聲大, 雨點小:lol:lol:lol:lol:lol
作者: Retav    時間: 2014-2-11 21:33     標題: 回復 17# 的帖子

I have such experience before.

When I was in MB, one of the highlighted SN in CP.
Someone knock the door and yell for open the door.
My girl stupidly open the door after we finished and dressed up.

I just sit there see what the GA said.
The GA said I am dead meat... but I am no worry at all, 1st, they are not wearing uniform, 2nd, I am the VIP of that SN, just like KMY to 1/2...
3rd, I have heard that 2 GA are arguing themselve why take so long...
It means that they are actually waiting for something...

Wait for what... haha.. money... yes, I am free and no harm at all.
The manager said they give money to those GA then finish...

Me? I got a free meal as they said it is a bad experience to me, so free that trip for me and won't charge me...

So, the harder they attack this time.. the more money those GA will get...but still, I expect it will last for 3 month at least...
作者: KMY89    時間: 2014-2-11 22:13

呵呵,我從沒有感覺在1/2有不同的待遇,

Let me tell you what I feel the different this time

由央視做 report 跟住新華、環球、中通 & 新晚 即時詳盡報導,重點係東莞,點解?

只是要對付一群地方官吏?如此勞師動眾 ... 完全不似爺爺過去的方式  

爺爺一直對家醜、面子 ...

如果把家醜揚左、抓爛塊面  

就冇當係家人

我反而認為爺爺想教訓下廣東人,你唔聽話唔乖那就勒緊褲帶食蕉

在睇春晚時,我就很有呢種重北輕南既感覺。
作者: robertchan    時間: 2014-2-11 22:22

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-11 22:13 發表
呵呵,我從沒有感覺在1/2有不同的待遇,

Let me tell you what I feel the different this time

由央視做 report 跟住新華、環球、中通 & 新晚 即時詳盡報導,重點係東莞,點解?

只是要對付一群 ...
就冇當係家人

我反而認為爺爺想教訓下廣東人,你唔聽話唔乖那就勒緊褲帶食蕉

在睇春晚時,我就很有呢種重北輕南既感覺。
同感!
作者: KMY89    時間: 2014-2-11 22:44

某日,教育局為某意見:粵語是方言不是法定語言而道歉,第日就被爺爺傳媒炳:點解要道歉?

這十分有趣

我唔知有冇錯過,今年好像完全沒有大官主席在電視轉播上向港澳同胞拜年
作者: alextian    時間: 2014-2-12 09:00

都不知道是谁在幕后指使央y制作这场报道?
作者: Haidada    時間: 2014-2-12 11:24

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-11 22:44 發表
某日,教育局為某意見:粵語是方言不是法定語言而道歉,第日就被爺爺傳媒炳:點解要道歉?

這十分有趣

我唔知有冇錯過,今年好像完全沒有大官主席在電視轉播上向港澳同胞拜年
主席有向港澳同胞拜年。。
“ 我们即将迎来充满希望的2014年。一元复始,万象更新。在这里,我向全国各族人民,向香港特别行政区同胞和澳门特别行政区同胞,向台湾同胞和海外侨胞,向世界各国和各地区的朋友们,致以新年的祝福!祝福老人们健康!祝福孩子们快乐!祝福每个家庭幸福安康!”
作者: Haidada    時間: 2014-2-12 11:25

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-11 21:33 發表
I have such experience before.

When I was in MB, one of the highlighted SN in CP.
Someone knock the door and yell for open the door.
My girl stupidly open the door after we finished and dressed u ...
被人敲门的感觉也颇惊吓吧。。
作者: KMY89    時間: 2014-2-12 12:08

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-12 11:24 發表

主席有向港澳同胞拜年。。
“ 我们即将迎来充满希望的2014年。一元复始,万象更新。在这里,我向全国各族人民,向香港特别行政区同胞和澳门特别行 ...
哦,我忽略了.
作者: Oldman    時間: 2014-2-12 13:31

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-11 22:22 發表

同感!
robert, 東莞不能去

, 係唔係留深消費

?

作者: robertchan    時間: 2014-2-12 13:41

引用:
原帖由 Oldman 於 2014-2-12 13:31 發表

robert, 東莞不能去, 係唔係留深消費?
回歸 SZ
作者: 周五一次郎    時間: 2014-2-12 17:28

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-12 13:41 發表

回歸 SZ
But 附近的廣州、惠州都有動作喔,SZ會否跟風?
作者: robertchan    時間: 2014-2-12 17:39

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2014-2-12 17:28 發表

But 附近的廣州、惠州都有動作喔,SZ會否跟風?
肯定會,但現時茅頭指向DG,況且SZ在過年前已經掃過,趁個風仲未吹到之前應該可以去打下游擊。
作者: strange    時間: 2014-2-12 19:19

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-11 21:33 發表

My girl stupidly open the door after we finished and dressed u ...
Thanks for sharing your experience.  You are lucky .
作者: strange    時間: 2014-2-12 19:22

引用:
原帖由 lomondsam 於 2014-2-11 20:42 發表
數字值得參考.....
6525 KO 查1948間場, 有問題既係39間, 拉左162人....

即係每間場有3.35位KO 掃場....
東莞有0.02%既娛樂場所有問題
每間有問題既場拉左4.15名嫖客及技師
拉每名嫖 ...
師兄的數學與分析能力很強!  
_
作者: vayuxlq    時間: 2014-2-12 22:03

很棒的分享~~~

作者: shukayl6969    時間: 2014-2-12 23:12

楊洲十日,嘉定三屠,百日嚴打,都是自人類史以來最可歌可泣的殘酷篇章.
作者: Haidada    時間: 2014-2-13 09:18

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-12 17:39 發表

肯定會,但現時茅頭指向DG,況且SZ在過年前已經掃過,趁個風仲未吹到之前應該可以去打下游擊。
萝卜兄, SZ最新战况如何呢。。。
作者: Retav    時間: 2014-2-13 10:43     標題: 回復 24# 的帖子

Of course scary, but somehow, I feel nothing by that time...
作者: arthurinfo    時間: 2014-2-13 11:30

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-12 05:41 發表

回歸 SZ
今早報導昨晚深圳, 廣州, 江門, 惠州和多個市都掃.
未來三個月都打風.
作者: kenny01    時間: 2014-2-13 12:59

引用:
原帖由 Retav 於 2014-2-13 10:43 發表
Of course scary, but somehow, I feel nothing by that time...
今次完全唔同, 比上次三中前更兇險

GA ???完全唔關事, 而家講緊要捉邊個GA, 唔係捉邊個嫖客..
作者: stone0021    時間: 2014-2-13 13:08

问过常平海燕啲囡囡,桑K都冇开,话唔知几时先转番绿灯。我识果个仲啱啱11号到,早知就唔返咁讲
作者: stone0021    時間: 2014-2-13 13:10

10号晚响深圳,K有开,但囡囡个个都唔敢出街了
作者: alextian    時間: 2014-2-13 15:20

引用:
原帖由 stone0021 於 2014-2-13 13:10 發表 10面鉦`圳,K有开,但囡囡議ㄜ矕悼X街了
看来这次的扫鰬O有史来最严重的😭😂
作者: Haidada    時間: 2014-2-13 16:20

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-2-13 12:59 發表

今次完全唔同, 比上次三中前更兇險

GA ???完全唔關事, 而家講緊要捉邊個GA, 唔係捉邊個嫖客..
原来系抓GA吴系抓嫖客。。甘我吴使惊啦。。虽然我都吴系嫖客。。只系过客。
作者: KMY89    時間: 2014-2-13 19:16

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 16:20 發表

原来系抓GA吴系抓嫖客。。甘我吴使惊啦。。虽然我都吴系嫖客。。只系过客。

今日收到DJ們來電,有的想搵路費 ,有的想搵瓦遮頭 ,口氣好平,我問有冇得試車,佢話得,不過車唔靚唔好唱 ,我話肯定啦,心諗最多唔俾咁多試車費 ,呵呵 ... 下畫正骨場兩個正骨技師都叫苦連天,看來甚為水盡  ,曹仁超話:滿目瘡痍,入市良機,有危自有機,我有私家跑道,解放軍都唔怕,助人為快樂之本 (可理解為鋤人 ) 一於先嗒幾件落水狗,再諗長楂定短炒。
作者: KMY89    時間: 2014-2-13 19:20

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 16:20 發表

海哥已簽長約,通街有平野都與你無關,anyway, 平淡是福,知足常樂
作者: Haidada    時間: 2014-2-14 11:59

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-13 19:16 發表

今日收到DJ們來電,有的想搵路費 ,有的想搵瓦遮頭 ,口氣好平,我問有冇得試車,佢話得,不過車唔靚唔好唱 ,我話肯定啦,心諗最多唔俾咁多試車費 ,呵呵 ... 下畫正骨場兩個正骨技師都 ...
师傅我也想试下车。。介绍下吴该。。
试下上次5000果个。。比500.。。

作者: Haidada    時間: 2014-2-14 12:00

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-13 19:20 發表

海哥已簽長約,通街有平野都與你無關,anyway, 平淡是福,知足常樂
要试车呀。。。
作者: KMY89    時間: 2014-2-14 19:03

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-14 11:59 發表

师傅我也想试下车。。介绍下吴该。。
试下上次5000果个。。比500.。。
如果佢肯,點會俾你試呢?
作者: KMY89    時間: 2014-2-14 19:05

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-14 12:00 發表

要试车呀。。。

一枝花有乜車未試過呢?
作者: KMY89    時間: 2014-2-14 19:29

即時新聞

廣東省委常委會決定,免去東莞市副市長兼市公安局長嚴小康的職務,指他未有履行職責,令東莞市涉黃違法行為,屢禁不止,在國內外造成極為惡劣的影響。

真係好笑 ...

都黃左二十年,而家才搵隻代罪羔羊,又唔查埋佢有幾多身家、情婦?

今次打謝左,有排冇得花街了
作者: KMY89    時間: 2014-2-14 20:14

新華網

哈尔滨4800余警力一夜清查酒店洗浴等2700余家

鄭少秋:誰令這火光遍地 ...
作者: 忽然一Q    時間: 2014-2-14 21:24

最慘係去酒店都唔得,
原本星期三約左女女,

但佢話酒店客房都查,

要取消約會!

作者: KMY89    時間: 2014-2-14 21:29

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2014-2-14 21:24 發表
最慘係去酒店都唔得,
原本星期三約左女女,
但佢話酒店客房都查,
要取消約會!
五星級酒店都查?
作者: Ah+Chiu    時間: 2014-2-15 00:50

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-13 11:16 發表

今日收到DJ們來電,有的想搵路費 ,有的想搵瓦遮頭 ,口氣好平,我問有冇得試車,佢話得,不過車唔靚唔好唱 ,我話肯定啦,心諗最多唔俾咁多試車費 ,呵呵 ... 下畫正骨場兩個正骨技師都 ...
師傅,有好野記得關照 2002年度之珠海孖寶兄弟呀!
作者: KMY89    時間: 2014-2-15 01:15

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-2-15 00:50 發表

係人都知道超哥專一
作者: Haidada    時間: 2014-2-15 10:24

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2014-2-14 21:24 發表
最慘係去酒店都唔得,
原本星期三約左女女,
但佢話酒店客房都查,
要取消約會!
约女女去远D,比如南澳的度假酒店啦。。两人都登记身份证。。是男女朋友嘛。。
作者: KMY89    時間: 2014-2-15 11:06

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 10:24 發表

约女女去远D,比如南澳的度假酒店啦。。两人都登记身份证。。是男女朋友嘛。。

那個酒店開間相連房都可以.
作者: Haidada    時間: 2014-2-15 11:56

今晚会有战地记者去各K场“检视”情况。。一个肥记者和一个光头记者。。。
作者: Haidada    時間: 2014-2-15 11:57

可能会捡到好野。。。
作者: KMY89    時間: 2014-2-15 12:14

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 11:56 發表
今晚会有战地记者去各K场“检视”情况。。一个肥记者和一个光头记者。。。
希望唔會扮左蟹
作者: KMY89    時間: 2014-2-15 12:18

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 11:56 發表

條肥記者好精靈我唔擔心,只係個光頭記者傻更更 ...
作者: stone0021    時間: 2014-2-15 12:30

报导话江苏都出左4800个警力,连哈尔宾咁冻嘅地方都扫到,衣次唔系针对广东,可能系全国性啊!
作者: Haidada    時間: 2014-2-15 12:45

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-15 12:18 發表

个光头记者话约相好返狗笼。。真系几但心。。
肥记者如师傅所说系唔会既。。唔使担心拒。。。
作者: Haidada    時間: 2014-2-15 12:47

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-15 12:14 發表

希望唔會扮左蟹
唔使怕。。话系讲警即放。。。
作者: KMY89    時間: 2014-2-15 14:52

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 12:45 發表

个光头记者话约相好返狗笼。。真系几但心。。
肥记者如师傅所说系唔会既。。唔使担心拒。。。

真唔明白咁X有米而家風投火勢梗係住五星有暗格相連房,咪多使幾百,捉鳩左佢去勞改就好
作者: KMY89    時間: 2014-2-15 14:55

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-15 12:47 發表

唔使怕。。话系讲警即放。。。
條光頭記者國語又唔好,等下同阿Sir言語有誤會就仆街
作者: KMY89    時間: 2014-2-15 21:31

引用:
原帖由 Ah+Chiu 於 2014-2-15 00:50 發表

呢個正骨技師超哥一定鍾意

作者: KMY89    時間: 2014-2-15 21:38

而家正骨都關門,真係手停口停
作者: robertchan    時間: 2014-2-16 00:36

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-13 09:18 發表

萝卜兄, SZ最新战况如何呢。。。
上周末 SZ 風平浪靜,前日問過囡囡個風吹到邊,話冇事,今日膽粗粗衝左上去.....

好恐怖啊~~

全城高度戒備,為配合捕快巡查,唔洗出動無影腳踢門捉人,所有按摩房一定要全高清,唔可以遮布。客人身上衫褲不能離身,原本是全身推油的 r 雀餐,改為:前列腺按摩,技師只能伸手入褲管卒雀,做到好似正規按摩咁。

部長話咁既玩法唔知搞幾耐,等朝廷有明確指引先至改規矩。

現時到SZ玩邪骨超高危!
作者: Haidada    時間: 2014-2-16 11:45

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-16 00:36 發表

上周末 SZ 風平浪靜,前日問過囡囡個風吹到邊,話冇事,今日膽粗粗衝左上去.....

好恐怖啊~~

全城高度戒備,為配合捕快巡查,唔洗出動無影腳踢門捉人,所有按摩房一定要全高清,唔可以遮布。客 ...
谢谢罗白哥。。都系要暂时忍耐啦。/。。。
作者: 36D    時間: 2014-2-16 12:57

昨日收到電話,遠年便當求援,借路費著草回鄉避亂。唉!又破財。
作者: 36D    時間: 2014-2-16 13:00

收到風,呢次為朝廷權變所至。實凶險萬分,各位莫要亂來!
作者: girl3000    時間: 2014-2-16 13:34

多謝羅白兄 情報
作者: HappyRunner    時間: 2014-2-16 14:02

Thanks a lot.
作者: KMY89    時間: 2014-2-16 14:26

5 Stars hotel reply today, no allow any visitor to the guest room, all the visitor must be registered at the front desk.
作者: robertchan    時間: 2014-2-16 14:57

引用:
原帖由 36D 於 2014-2-16 13:00 發表
收到風,呢次為朝廷權變所至。實凶險萬分,各位莫要亂來!
完全對。

改朝換代,施下馬威,釐定新制,逆我者亡。

歷史比我地既教訓,這個階段是最凶險的,唔知道劇情發展下去會係點,好難捉摸,就算你風險管理做得幾好,玩得幾精靈,你都會有機會碰到屈原 (老屈), 好容易成為他人之祭品。
作者: Haidada    時間: 2014-2-17 10:05

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-16 14:26 發表
5 Stars hotel reply today, no allow any visitor to the guest room, all the visitor must be registered at the front desk.
五星酒店遮。。狗笼吴使既。。
作者: kenny01    時間: 2014-2-17 11:13

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-15 12:18 發表

知肥記者者, 必是師父也.
作者: kenny01    時間: 2014-2-17 11:14

引用:
原帖由 robertchan 於 2014-2-16 00:36 發表

好恐怖啊~~

全城高度戒備,為配合捕快巡查,唔洗出動無影腳踢門捉人,所有按摩房一定要全高清,唔可以遮布。客 ...
我見邪骨港X 仲有開門...
作者: markLee    時間: 2014-2-17 11:31     標題: 回復 73# 的帖子

簡略報導:

常仔酒店大減價.
日日豪"豪單"星期六都係288. 美x登都減價
2月15, k仍閂門, 沐足關門,( 包括酒店沐足, 寶足林等. ).音樂龍都熄燈.
酒店得番我估1 / 4 入住率. (目測)
街上小貓十隻八隻, 仍有人攬女行街.(但唔多).
"私約"據聞 5張人仔成交 (但係快餐貨, 定係原本k貨, 不詳).

戰地記者報告原畢.
作者: c0t2d0    時間: 2014-2-17 13:40

多謝師兄報告, 今早聽收音機, 好似有其他省份都加入掃黃, 好似有浙江, 廣西, 黑龍江 .....
又話DG罷免鰲X條友職, 都唔知堅定流

作者: alextian    時間: 2014-2-17 14:46

引用:
原帖由 markLee 於 2014-2-17 11:31 發表
簡略報導:

常仔酒店大減價.
2月15, k仍閂門, 沐足關門,( 包括酒店沐足, 寶足林等. ).音樂龍都熄燈.
街上小貓十隻八隻, 仍有人攬 ...
谢谢师兄的b地报道!什么娱乐都没有,那怎么N有人去CP呢?
作者: markLee    時間: 2014-2-17 15:01

引用:
原帖由 alextian 於 2014-2-17 14:46 發表

谢谢师兄的b地报道!什么娱乐都没有,那怎么N有人去CP呢?
仲有老番牒賣, 寶足林星期日好似開番(雖然星期六烏燈黑火).
作者: KMY89    時間: 2014-2-17 18:25

我反而覺得問題的深遠在失去保護的東莞風月場如何能生存下去  

中堂鎮的公安領導下崗就是因為記者舉報而他們不去查辦

如果有日有人在夜總會被放飛機,打110:某某夜總會大量三陪 ....

阿Sir 出動嗎?

阿Sir 敢不出動嗎?

作者: Retav    時間: 2014-2-17 19:06

It seems that this storm will last for quite sometimes...
Heard from some girls, some HK hotel agents are working very hard to persuade them to go to HK for 7-days visit...

Don't know if it is going to affect the HK market...

Any Ching could share... if it is still save to have a quick meeting with girl in CP? like in Kowloon Hotel?
作者: KMY89    時間: 2014-2-17 19:58

引用:
原帖由 markLee 於 2014-2-17 11:31 發表
簡略報導:

常仔酒店大減價.
街上小貓十隻八隻, 仍有人攬 ...

在太平時都沒有1/4,更何況嚴打?
作者: KMY89    時間: 2014-2-17 19:59

最新消息:常平正骨明日回復正常
作者: KMY89    時間: 2014-2-17 20:55

最新消息:不准大陸女性在酒店開房
作者: Ah+Chiu    時間: 2014-2-18 02:36

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-14 17:15 發表

係人都知道超哥專一
我講緊係 (當年) 兩位標誌 young men
作者: alextian    時間: 2014-2-18 08:44

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-17 20:55 發表
消息是真的吗?那么那些韖縐ぁX差的大陆女性怎么办?
作者: KMY89    時間: 2014-2-18 09:53

引用:
原帖由 alextian 於 2014-2-18 08:44 發表

消息是真的吗?那么那些韖縐ぁX差的大陆女性怎么办?
訓街
作者: wt29    時間: 2014-2-18 13:41

由於自己年紀大加上旺區貴價很多了, 所以近年我轉到惠州小鎮玩, 就近一次都是剛剛的農曆新年前,
但照現時所知所聞,  卻是玩了十幾年都未如此兇猛過的大掃黃, 惟可惜自問嫖癮幾深, 實難以自拔,
短期內都要找個日子, 上去見機行事喇! 不安全的話, 就只有按個正骨囉!
作者: Haidada    時間: 2014-2-18 13:56

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-17 19:59 發表
最新消息:常平正骨明日回復正常
正K呢。。下礼拜重开。。??
作者: Haidada    時間: 2014-2-18 14:50

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-2-17 20:55 發表
D记者吴知点探女女啦。。。
作者: 7-siu    時間: 2014-2-18 15:25     標題: 回復 92# 的帖子

光頭記者去囡囡家深入探訪!
作者: Haidada    時間: 2014-2-18 16:25

引用:
原帖由 7-siu 於 2014-2-18 15:25 發表
光頭記者去囡囡家深入探訪!
家访。。。。
要码住光头记者啦。。介绍D家访嘛。。。
作者: arthurinfo    時間: 2014-2-18 16:25

上星期二跟q女龍崗區酒店爆房, 風平浪靜.
作者: Haidada    時間: 2014-2-18 16:29

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-18 16:25 發表
准备几时再去。。。
作者: arthurinfo    時間: 2014-2-18 16:56

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-2-18 08:29 發表

准备几时再去。。。
可能下星期吧. 不過我住那間酒店三星級, 只有中餐部, 沒有按摩, 足浴, KTV.
或者系呢個原因, 無GA查房.
作者: alextian    時間: 2014-2-18 17:03

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-18 16:56 發表

可能下星期吧. 不過我住那間酒店三星級, 只有中餐部, 沒有按摩, 足浴, KTV.
或者系呢個原因, 無GA查房.
GA查房应该是抽帕d房,不可能每V酒店每天查房,可能`气不好时N碰到!
作者: KMY89    時間: 2014-2-19 01:12

引用:
原帖由 wt29 於 2014-2-18 13:41 發表
由於自己年紀大加上旺區貴價很多了, 所以近年我轉到惠州小鎮玩, 就近一次都是剛剛的農曆新年前,
但照現時所知所聞,  卻是玩了十幾年都未如此兇猛過的大掃黃, 惟可惜自問嫖癮幾深, 實難以自拔,
短期內都要找個日子 ...
是否暫時可以去馬交?
作者: KMY89    時間: 2014-2-19 01:14

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2014-2-18 16:25 發表

龍崗屬深圳,不是重災區,深圳正骨正常

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0