標題: [桑拿浴室] 點解而家好似個個都去樓上骨 [打印本頁]

作者: 周圍嘆    時間: 2014-3-3 01:42     標題: 點解而家好似個個都去樓上骨

我就鐘意去大場多
作者: wewa_168    時間: 2014-3-3 11:08

唔知 C-hing 所指樓上骨是指樓上 Spa or 161 ? 樓上 Spa & sauna 大場我都有去, 感覺上好比大酒樓 v 私房菜, 同生意朋友應酬我會去 sauna 大場,除了 massage,仲可以大伙一齊焗,浸,飲湯 & 睇波,閒閒地可以消磨3~4小時,大把時間和朋友搞關係,談生意. 但我想一個人玩會去樓上 Spa,會感覺親切D, warm D,浸 Spa 時 BG會一邊為你擦背,一路和你吹水閒話家常,令我感到有在家的感覺.
作者: jimmy1617    時間: 2014-3-3 20:37     標題: 回復 2# 的帖子

同意wawe_168兄讲法
作者: littlehorse    時間: 2014-3-4 14:46

咸魚青菜, 各有所好... 所謂百貨百客!!

去大場, 慢慢嘆... 沖涼焗下又食野, 睇下波吹下水, DUP完又坐下... 隨時3個鐘起錶落樓.
不過去得多, 除非個場真係以客為本, 或有相熟技師... 否則都係流水公式化多!!
最衰既係, 狗場人多會飛鐘!!

樓上骨, 囡就開門眼緣自己選... 服務就睇骨運...
好處係自己選擇... 好壞由天, 打死無怨... 但就快手就腳!!
不過總覺衛生一般而矣!! 同埋最衰, 唔足鐘!!

足仔嘛... 運氣其一, 其二係會否交學費周圍發掘下有無好野...
其實講到底都好睇負責人點經營... 去熟左,  坐低一齊開住家飯都仲可以...
玩既野, 都係睇你運氣同熟絡程度啦... 感覺好唔同既!!
但足仔亦有樣衰, 跑場, 七日鮮, 唔識DUP比比皆是...
所以我會搵有駐場/老闆娘自己做埋一份既或跟陀地囡走!!

作者: e-zone    時間: 2014-3-4 15:07

引用:
原帖由 littlehorse 於 2014-3-4 14:46 發表
咸魚青菜, 各有所好... 所謂百貨百客!!

去大場, 慢慢嘆... 沖涼焗下又食野, 睇下波吹下水, DUP完又坐下... 隨時3個鐘起錶落樓.
不過去得多, 除非個場真係以客為本, 或有相熟技師... 否則都係流水公式化多!!
最衰 ...
好同意:咸魚青菜, 各有所好...
作者: 周圍嘆    時間: 2014-3-4 16:02

可能樓上我有蠷嶀腄A有事好大單架,我細e鬼
作者: ivan99    時間: 2014-3-4 17:05

引用:
原帖由 周圍嘆 於 2014-3-4 16:02 發表
可能樓上我有蠷嶀腄A有事好大單架,我細e鬼
咁就最好喱系屋企啦。
作者: 周圍嘆    時間: 2014-3-4 23:22     標題: 回復 7# 的帖子

我只係怕去樓上骨,有事都唔知點,大場有保證

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0