標題: [上樓骨] TST (The one 對面) 叫御X坊 [打印本頁]

作者: RoyaleChris    時間: 2014-5-10 22:51     標題: TST (The one 對面) 叫御X坊

前日好早收工差不多大約2點幾, 就去左尖咀, 見落雨冇野行, 就是但找間足浴HEA下, 揾下揾下就去左THE ONE對面間"御X坊", 上到去,見到3,4個女技師, 樣就一般啦, 比較成熟

場地OK整潔, 有5間獨立房, 3個獨立房有木桶FOR SPA.
甘幫我做SPA既女技師叫(多多): 自稱係4川泥, 味婚, 3x左右, 身材(估計有33c, 25, 30)上面OK掂!

先做左全身dup 骨 + 跟住就磨沙, 好細心甘慢慢磨, 之後浸浴, 最後推油同埋….大家都明啦, 但真係唔錯, 自動解甲,力度OK舒服, 又會問夠唔夠力, 把聲都OK嗲. 而且比TIPS又5使強制要比幾多, 我都只是比200蚊姐,最後埋單落樓$740
時間差不多2個半鐘.

小弟係第一次出報告. 我認為都不妨一試!!
作者: e-zone    時間: 2014-5-10 23:12

引用:
原帖由 RoyaleChris 於 2014-5-10 22:51 發表
前日好早收工差不多大約2點幾, 就去左尖咀, 見落雨冇野行, 就是但找間足浴HEA下, 揾下揾下就去左THE ONE對面間"御X坊", 上到去,見到3,4個女技師, 樣就一般啦, 比較成熟

場地OK整潔, 有5間獨立房, 3個 ...
好像唔錯, 得閑試下, 多謝師兄!
作者: jimmy1617    時間: 2014-5-11 10:29     標題: 回復 1# 的帖子

呢间场己经好耐冇去过了,吾知主持人仲系吾系惠惠同candy呢?
作者: 斯坦利    時間: 2014-5-11 13:15

引用:
原帖由 jimmy1617 於 2014-5-11 10:29 發表 呢间场己经好耐冇去过了,吾知主持人仲系吾系惠惠同candy呢?
應該沒有轉手,早輪還看見candy和Lisa,嘻嘻。
作者: jimmy1617    時間: 2014-5-11 14:35     標題: 回復 4# 的帖子

吾该師兄

作者: ken19lam    時間: 2014-5-12 10:33     標題: 回復 4# 的帖子

Candy真係利害,無乜人講都做左幾年!
作者: ckr1234    時間: 2014-5-12 10:57

謝謝!c hing!!!!
作者: ericyip1889    時間: 2014-5-12 12:30

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-5-12 10:33 發表
Candy真係利害,無乜人講都做左幾年!
我一個星期都去找维维2次啦!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0