標題: [原創] SM 女王 [打印本頁]

作者: Imagine    時間: 2014-5-14 21:04     標題: SM 女王

唔知多唔多師兄試過 希望能拋磚引玉 多些師兄分咁
1  銅鑼灣女王
Office. 地方幾大 上到去我話第一次玩 講左有咩想玩同唔玩
開始給他用勁圈搏住 要我lam 再之後 之後綁住手吊起在 腳緊緊貼地 之後不停摸同lam我 仲打屁股 不過唔大力 玩左一輪後 捉左我入房綁住張床上 之後就住面 d味勁正 肉又滑 再之後她除了著左一晚的底褲笠住個頭用手打出來

2 油麻地女王
Office OK 比較黑 綁工很厲害 真是好似av咁 好專業 綁住後給她蒙住眼玩. lam 摸 震 整體ok 她話下次綁正情會成個人吊起來

3佐敦
身材三者最好 office 位置就一般 威嚴有不足 同埋角色扮演一般 但整過過程都很好

希望多些師兄分享
作者: ttvvmanman    時間: 2014-5-16 14:56     標題: hi

請問師兄佐敦女王係ㄕ鼽m,譋岱銦A,谢
作者: onlan777999hk    時間: 2014-5-22 15:50

引用:
原帖由 Imagine 於 2014-5-14 21:04 發表
唔知多唔多師兄試過 希望能拋磚引玉 多些師兄分咁
1  銅鑼灣女王
Office. 地方幾大 上到去我話第一次玩 講左有咩想玩同唔玩
開始給他用勁圈搏住 要我lam 再之後 之後綁住手吊起在 腳緊緊貼地 之後不停摸同lam我 仲 ...
YMT係邊個呀?
作者: heloo169    時間: 2014-5-22 22:35

作者: billysingh    時間: 2014-5-24 13:46

ymt ?  佐敦jennifer?
作者: onlan777999hk    時間: 2014-6-5 14:00

share下價錢呀唔該
作者: Tony1    時間: 2014-6-10 13:51

玩SM返大陸,去泰國,去日本玩是常識....女王資料GOOGLE一下便有.....外地SM非常專業...香港如之前某周刊所寫只是....一般吧......因我們接觸的只是一樓一...香港的專業女王也有.....但收費貴...如其找,倒不如去外地玩,又可以當去旅遊.....泰國,日本可以用英語溝通,大陸當然是普通話....不用怕溝通不了...

作者: fszxcxs    時間: 2014-7-5 22:53

具体价钱是多少。。。
作者: girllrig    時間: 2014-7-8 02:41

想問下以上三位女皇年紀多少??樣貌如何?
作者: celiamm47    時間: 2014-7-13 18:06

作者: aimesyl    時間: 2014-7-14 16:59

油麻地我玩過幾次,綁功真的唔錯,我比佢綁住成個人吊起來玩,又打又用假九插,最後打出,爽到震
作者: chrissiebb    時間: 2014-7-22 14:23

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0