標題: [疑難] 各位ching求片 !!!!!! [打印本頁]

作者: 曼聯哥    時間: 2014-7-24 22:48     標題: 各位ching求片 !!!!!!

好想各位ching幫下忙  小弟真係好白痴  又吾小心del左呢兩套現代最正玩鞋片  吾知有冇ching有save低可以send返比我plz  好似有好多的  無限感謝plz
作者: 曼聯哥    時間: 2014-7-24 22:49

吾該好心ching  有冇高清版plz  
作者: TYL    時間: 2014-7-25 15:30

thanks for sharing
作者: PlMoKnIjB99    時間: 2014-7-25 15:34

作者: abc123bca    時間: 2014-7-25 21:49

引用:
原帖由 曼聯哥 於 2014-7-24 22:48 發表
好想各位ching幫下忙  小弟真係好白痴  又吾小心del左呢兩套現代最正玩鞋片  吾知有冇ching有save低可以send返比我plz  好似有好多的  無限感謝plz
第一張相既片我有.
但第二張我就第一次見.
見ching你成日出帖
我一陣pm你
作者: 曼聯哥    時間: 2014-7-26 01:51

第2張果d片好正的   我記得條link係youtube 比人block左  dl吾返    吾知有冇ching save 低   小弟真心想儲全套  無限感激
作者: fll0401216    時間: 2014-7-26 15:01

引用:
原帖由 abc123bca 於 2014-7-25 21:49 發表
第一張相既片我有.
但第二張我就第一次見.
見ching你成日出帖
我一陣pm你
可唔可以比埋我
作者: pighead905    時間: 2014-7-26 18:46

thanks for sharing
作者: bbv_bbb    時間: 2014-7-28 13:32

引用:
原帖由 曼聯哥 於 2014-7-26 01:51 發表
第2張果d片好正的   我記得條link係youtube 比人block左  dl吾返    吾知有冇ching save 低   小弟真心想儲全套  無限感激
ME TOO
作者: mcmc825    時間: 2014-7-29 11:05

有冇CHING 可以 upload 返第一張 個d片 ..有幾條架
作者: 曼聯哥    時間: 2014-7-30 23:05

有冇ching 有第2條片??  果條仲正嫁    有冇好心人
作者: mcmc825    時間: 2014-7-31 11:07

有冇CHING 知 第一條片係咩中學呀
作者: james_tsang    時間: 2014-8-6 00:55

i only have first one https://www.youtube.com/user/loveshowtoe/videos
作者: aiaiford    時間: 2014-8-13 02:42

第2條未見過WOR
有無邊位可分享?
感激

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0