標題: [原創] 唉!係CP開唔到好年 [打印本頁]

作者: keung1128    時間: 2007-3-8 00:43     標題: 唉!係CP開唔到好年

前幾日晚上去CP滙美唱K,女不是太多,百幾到啦,個心都打定輸數了,見有個媽咪XX帶的一個重慶女女樣子不錯,都諗住冇服務啦,只是不想食扒。點知小弟不慎飲多咗,上房後同佢吹完一輪水,待酒氣過了再冲凉,點知佢要各自冲,上床後就攤咗係到,冇任何想搞嘢的意欲。好,咁就我出招啦,一路小車、揸波(pink lin)、抄妹妹(有真水),但就完全冇動作,要我拉她的手去摸我弟弟,冇吹蕭、啜lin。算,自己帶套,佢繼續大字攤係到,點知弟弟唔生醒,佢就捉住我弟弟係咁fing,fing咗一輪重係未得,唯有冇引收兵。之後睇咗陣電視瞓覺本來想第朝再嚟一Q,佢就自己攬實自己瞓去一邊,擺明唔想你攬佢。第朝八點幾佢姊妹(在第間房過完夜)打手提找她,佢即刻着衫話走,我話我地重未真係做過喎,佢就黑臉話姊妹係樓下等佢,我冇哂性趣俾咗六百佢。我話:我地冇真係做、妳又冇service,其他女女不是這樣的,不可俾八百妳,其實昨晚我可以俾五百妳當食快餐叫妳走(話哂都咀過哂佢全身又了哂西,只是弟弟唔爭氣)。佢呆咗一陣就攞錢走人。我其實不是想有心俾少二百,只是想俾少少教訓佢冇服務(又要擺劉華出嚟啦:今時今日咁既服務態度唔得嫁)。小弟很少到CP玩,但女女的表現應該不是這樣吧。好在之前去了紅獅冲過凉執咗劑正常Q,都不致無功而回。相信這裡醒目的大哥們都不會遇到這種情況,小弟只是找地方舒發一下,沉悶內容多謝費時觀看。
P.S.其實係咪真係應該找不是太太漂亮的女女,她們的服務真是好 D嫁!
作者: anakin    時間: 2007-3-8 01:17

CP會尾?
會尾桑拿就唔錯,K就.............
CP有好多選擇,去RC、絆到、會話.........

"其實係咪真係應該找不是太太漂亮的女女,她們的服務真是好 D嫁!"
揀女係睇嫖運,睇下同D囡啱唔啱玩,邊有話D囡唔係咁靚就服務會好D。
唔信既話,你可以去多幾次會尾K印証下,反正個度大把"不是太漂亮的女女"
作者: 大海浪花    時間: 2007-3-8 01:19

K边度的女最正?????????????????
作者: 流浪的人    時間: 2007-3-8 04:13

各花入各眼喎,不能一概以論
作者: Cowboy    時間: 2007-3-8 09:06

C Hing, 有條女陪瞓都好過自己一個呀!!
作者: Xi+Xi    時間: 2007-3-8 09:25

我有點同意Keung兄, 最近CP眉眉的服務水準是下降很多
作者: 細摩    時間: 2007-3-8 10:01

引用:
原帖由 keung1128 於 2007-3-8 00:43 發表
前幾日晚上去CP滙美唱K,女不是太多,百幾到啦,個心都打定輸數了,見有個媽咪XX帶的一個重慶女女樣子不錯,都諗住冇服務啦,只是不想食扒。點知小弟不慎飲多咗,上房後同佢吹完一輪水,待酒氣過了再 ...
老實講, 恕我直言, 你揀條女之前都預左無service, 扑唔到又係閣下問題.

早早就俾二百佢, 唔好上房, 第日玩SN好過.
作者: sigma    時間: 2007-3-8 10:08

For some people, too much alcohol will affect their sex performance.  Try drink less next time, unless you indeed enjoy alcohol more than sex.

Don't expect sauna service from a K girl, and not every K girl provide blow job.  If blow job is important to you, please specify this requirement when you are choosing girl.  So far as I know, only a very small fraction of the K girls in CP are willing to provide blow job.

If you expect "services", sauna is always a better choice.  Next time you may consider to dismiss the K girl and go to sauna afterwards.  Many people now play in this way.

In order to get a better feel, you may consider to develop a better relationship with the girl first.  Treat her as your girl friend and in turn she may treat you as her boy friend.  This does not always work but do sometimes work.  It is no harm treating her well.

作者: diego    時間: 2007-3-8 10:21

K女多數都冇services喎!同師兄唔得都係自己問題多d...咁記住下次唔好飲咁多囉
作者: colorbhk    時間: 2007-3-8 10:46

果晚冇屌, 而家响度可以屌過不亦樂乎
作者: doubleOO    時間: 2007-3-8 10:49

Hey, don't blame the girl because you can't get a hard-on. May be too much booze. You should try to a morning shot and sweet talk to her. The quality of Kgirl is very random. I found I usually get great sex from sauna girls because they are well trained and physically fit ( when you having sex many times a day, you will be in good shape too with that much extra exercises )
When I went to CP last time, I keep one good one for few days because like I say the quality is so random. It is really a hit and miss depends on your luck. The prettiest girls usually offer less services because they know every night someone will take her home and you have to pay no matter good or bad services. There is no incentive for her do anything extra to please you. May be next time take it easy on booze and save yourself some energy before you take any girl back to hotel.
作者: jo630    時間: 2007-3-8 11:02

I total agree brother doubleoo say. too much in a day without recover. you are wasting your money for overnight, some how you only paid 600 instead of 800. cut $200 is make you cheap. Please don't tell them you come from hong kong next time when you visit Cp.
作者: wakaba2030    時間: 2007-3-8 11:34

囡囡要早走,呢個情況我都試過,舊年我係會話帶左件囡返酒店過夜,開始時先做1Q,然後正常訓教,點知條囡到半夜4點幾起身,之後搞慶我又黎1Q,今次搞完之後佢就話要走,我就幾大都唔肯,我話就算我唔再搞你,我都唔可以做壞D規矩比佢咁早走,要佢坐係房度等到第二朝9點至放佢走。當然錢就梗係比足800啦!
  至於師兄話條囡無BJ等服務,K囡就多數無呢D野既啦!如果要就去SN好D,不過講開話K囡無服務,我又試過又係係會話帶條囡返房,條囡可能知佢自己靚同埋後生,上到房就直情唔理我,唔除衫仲著住鞋就上床睇電視,要我幫佢除清,搞野時完全無任何反應,情況有如姦屍一樣,咁既環境我就梗係做完1Q就踢佢走啦!
作者: hk2005    時間: 2007-3-8 13:31

其實匯美 K 女真系無什麼服務,所以我會選靚女!

不過 cp 其他 K  D 女都系無服務,有 service 就系你好彩!

有時試過幾次叫條女 BJ ,佢多數話吾太識,叫佢試下,佢景然吹 10 mins多!重系好技巧!
作者: hk2005    時間: 2007-3-8 13:33

引用:
原帖由 wakaba2030 於 2007-3-8 03:34 發表
囡囡要早走,呢個情況我都試過,舊年我係會話帶左件囡返酒店過夜,開始時先做1Q,然後正常訓教,點知條囡到半夜4點幾起身,之後搞慶我又黎1Q,今次搞完之後佢就話要走,我就幾大都唔肯,我話就算我唔再搞你,我都 ...
睇來你似鴨子多 D
作者: wakaba2030    時間: 2007-3-8 19:59

引用:
原帖由 hk2005 於 2007-3-8 13:33 發表

睇來你似鴨子多 D
唔明?
作者: colorbhk    時間: 2007-3-8 21:03

引用:
原帖由 wakaba2030 於 2007-3-8 19:59 發表

唔明?
成佢話條女屌完你就走呀
作者: DingDong    時間: 2007-3-8 21:46

引用:
原帖由 sigma 於 2007-3-8 10:08 發表
For some people, too much alcohol will affect their sex performance.  Try drink less next time, unless you indeed enjoy alcohol more than sex.

Don't expect sauna service from a K girl, and not e ...
Brother Sigma is damn right!  This has become my/our SOP when playing in K room.  Pay 200 and go to sauna afterwards!  The good thing is you are guaranteed a good service, can get a hardon easily even you are over-drunk - well we always got nearly drunk everytime :-)  Since sauna girls are automatic, so we can just simply be a "dead-fish" and have a good sleep afterwards.
作者: wakaba2030    時間: 2007-3-8 21:53

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-3-8 21:03 發表

成佢話條女屌完你就走呀
如果佢唔使我比錢佢既話,佢咪走囉!我又無所謂。但要得我比錢,就梗係要佢交足工課,亦唔可以早走,做壞規矩既我就一定唔做。
作者: milokuo    時間: 2007-3-12 17:03

是啦∼∼結果還是要看人的,
當然K女看你靚或大方那或許服務也會好點吧∼∼
作者: 港區淫大    時間: 2007-3-12 18:59

作者: 旅長    時間: 2007-3-13 00:24

引用:
原帖由 wakaba2030 於 2007-3-8 03:34 發表
條囡可能知佢自己靚同埋後生,上到房就直情唔理我,唔除衫仲著住鞋就上床睇電視,要我幫佢除清,搞野時完全無任何反應,情況有如姦屍一樣,咁既環境我就梗係做完1Q就踢佢走啦
仲搞??

換著我俾兩舊叫佢走喇
作者: SMUmbrella    時間: 2007-3-13 00:47

引用:
原帖由 anakin 於 2007-3-8 01:17 發表
CP會尾? 會尾桑拿就唔錯,K就.............
CP有好多選擇,去RC、絆到、會話.........
"其實係咪真係應該找不是太太漂亮的女女,她們的服務真是好 D嫁!" 揀女係睇嫖運,睇下同D囡啱唔 ...
Anakin 師兄, RC "中女" 多的是、絆到就如賭博 (50/50)、會話卻好多囡囡放飛機; 其實每個場都有些問題架啦, 出來玩咗咁耐, 識摰生啦!
作者: seal4708    時間: 2007-3-13 11:45

作者: temp123    時間: 2007-3-13 14:01

作者: Butt    時間: 2007-3-13 18:00

所以有d兄弟喜歡十點零就先上房QC,好玩o既咪直落囉;唔o岩
feel的就哽係一筆勾消啦!反正落番黎仲有不少滄海遺珠等你上訴!
作者: anakin    時間: 2007-3-13 22:08

引用:
原帖由 SMUmbrella 於:47 發表

Anakin 師兄, RC "中女" 多的是、絆到就如賭博 (50/50)、會話卻好多囡囡放飛機; 其實每個場都有些問題架啦, 出來玩咗咁耐, 識摰生啦!
D中女中成點先?
廾五歲樓下我都收貨架
絆倒有一半機會,值博吖
會話我去過兩次咁多,仲要跟住個由森林過檔既囡囡,倖免逃過放飛機既厄運,所以我覺得三個都係好場。
作者: 龍二    時間: 2007-3-13 22:51

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0