標題: 『小』報告 [打印本頁]

作者: DonDon    時間: 2007-3-8 10:55     標題: 『小』報告

日期:某年某月某日
時間:放工後
地點:佐敦某大廈(小弟第一次到訪)
目標:A小姐‥‥‥剛剛有客。
   C小姐‥‥‥仲做緊,隱約聽到o的呻吟聲。
   B小姐冇客,順利入閘。

B:第E次泥牙?
D:係呀。(小弟真係第一次o黎呢座大廈)
B:(瞪大對眼)o下! 你仲械處欄牙? 你做過愛未呀? 唔怪得你條賓嘲械粉紅色喇!
D:(真係吹x脹!) 我‥‥唔係處男。
B:(即時笑番) 哦,嚇得我o丫! 幾乎以為要俾封賴是你o忝。
D:(頂!早知就認係處男,睇o下封利是有幾多喇!) 乜你講o野咁好笑o既。
B:%^&#^$)^%%!^! (其實聽唔到佢講乜)
D:‥‥‥‥‥

真人同廣告差唔多樣,身材就ok喇,對波並不太彈手,有少少鬆,腿夠長,不過對腳就唔多o岩我;可以口爆,功夫都幾好,仲可以玩埋後欄,不過我就冇試到(冇力呀)。
作者: 9west    時間: 2007-3-8 12:48

猜謎,忍酒,玩失蹤 ??
作者: TP    時間: 2007-3-8 13:34

Don Don C hing,  Pls advise the link or exact address.  Thanks.
作者: z    時間: 2007-3-8 13:50

地點同埋價錢呢?
佢叫咩名?
作者: fetishman170    時間: 2007-3-8 21:46

how to find her??
thank you very much~!~
作者: 9NgDap8    時間: 2007-3-8 22:27

c hing, could u pm me?
many thanks
作者: 360    時間: 2007-3-9 12:05

where can find her???
作者: DonDon    時間: 2007-3-9 14:28

我o個次俾o左四百。 

B嫂
作者: Im99917    時間: 2007-3-11 11:59

引用:
原帖由 DonDon 於 2007-3-9 06:28 發表
我o個次俾o左四百。 

B嫂
師兄, B嫂dup唔dup骨的? 骨技得唔得?
作者: DonDon    時間: 2007-3-12 09:16

引用:
原帖由 Im99917 於 2007-3-11 03:59 發表

師兄, B嫂dup唔dup骨的? 骨技得唔得?
佢唔係『樓上骨』,骨技應該唔得。          

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0