標題: [九龍] 久違了的香港夜總會一遊 [打印本頁]

作者: cho    時間: 2014-10-24 17:41     標題: 久違了的香港夜總會一遊

無無聊聊一個人上左去佐敦一間夜總會,揾老相識大班聚舊,好多人話香港夜場已死,但上到去又幾多人喎!坐左件local,係幾靚既但亦好串,飲飲飲唱唱唱左4粒鐘,放低二千大洋!都幾貴,間唔中玩下都得既,經常去就唔會了
作者: 一代新人    時間: 2014-10-25 18:12

乜都冇就2k,而家500/hr?好貴者!
作者: netken2003    時間: 2014-10-31 01:21

今時今日如果落老尖,係乜都冇就 3K半,過千/hr,但一樣咁多客。香港夜場縱使未死,我的心早已死死地,所以七年前已轉戰日本…。
作者: cho    時間: 2014-11-2 17:42

雖然貴又冇內地咁高質肯玩,但唔明點解仲咁旺,唯一原因係方便易走位
作者: netken2003    時間: 2014-11-3 23:31

其實大陸K 都唔好得幾多,囡囡早已港女化。不但冇乜高質貨,價錢又貴,坐檯又唔出聲、全程狂玩手機,上房又揀客、隨時放飛機…。

8月尾開始再係 HK 玩番 NC,今次花了大量子彈去試場。兩間老尖龍頭大場令人大失所望。最後雖然在山林道找到我的新主場,但就唔可以 expect 會有以前一半咁好玩了。

至於大陸K,就未必會再返去了…。
作者: tungpo    時間: 2014-11-5 18:26

引用:
原帖由 netken2003 於 2014-11-3 23:31 發表
其實大陸K 都唔好得幾多,囡囡早已港女化。不但冇乜高質貨,價錢又貴,坐檯又唔出聲、全程狂玩手機,上房又揀客、隨時放飛機…。

8月尾開始再係 HK 玩番 NC,今次花了大量子彈去試場。兩間老尖龍頭大場令人大失 ...
山林道係地庫定二樓?
作者: cho    時間: 2014-11-5 19:54

以前都在尖東玩多,但陸續結業後,呢兩年轉戰佐敦真係冇咁好玩了
作者: netken2003    時間: 2014-11-6 23:20

引用:
原帖由 tungpo 於 2014-11-5 10:26 發表

山林道係地庫定二樓?
二樓。Again, 只能說是勉強滿足我需要,因為相頭平均ok,唔寸。但我諗如果想玩得放的一定要出番佐敦旺角,不過果邊而家既質素和態度就會更參差。

P.S. 其實家下老尖最大賣點就係囡囡較健談、和冇咁寸。其餘便沒有太多過人之處,收費仲非常貴。睇番呢度的舊POST 再比較,原來8年間,坐 package 然後帶女出街價錢足足加了六成六,都咪話唔拿利。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0