標題: [檔案] 中環Summer Spa [打印本頁]

作者: 白貓兒    時間: 2015-1-17 22:58     標題: 中環Summer Spa

很久沒去中環按摩,今回,我從前在大場認識的
Cindy,通知我往她近日新張的Summer Spa, 也和我几年前
去過的另一中環店一樣是在閣麟街,於是我走一轉。從地青出口
步行,經中環街市旁的域多利皇后街,橫過皇后大道中,到半山電梯底下,
閣麟街和士丹利街交界,閣麟街9-11號,乘電梯到4楼,就是Summer Spa(4台廣告有地圖顯示功能)。
此店雖然不算很大,但簇新裝修很雅緻,環境新淨舒適。牆紙
美觀,房門用料有質素。有三間寬敞按摩房,各房內都有空間充裕
的淋浴間。我主要觀察和體驗過我享用的中間的一間房,但综合
了照片的顯示,可見房內除按摩床外,掛了金色的窗布,備有紫色的
沙Y椅和墊腳凳,白色抽菮恲d,香薰座和盆栽。其中一間房有踩背架。
設備完善,可見主持人為不削減房間和客廳的舒適和空間感而不圖設
第四間房,寧可只三間。

作者: 白貓兒    時間: 2015-1-17 23:47

我所做的技師叫jenny,後生樣子甜美,笑容親切和有禮。
原來出自尖東大場,手法可剛亦柔,位準,也十分健談,
有時候亦N逗人開心,態度好。到了較溫馨的時候,不急
不過激,令人既輕鬆亦舒暢,我反轉身後还可近矩離觀賞她的
事業線哩。Jenny並介紹我她的同事Nikki,後來在廣告網站
看到她長髮,瓜子臉和纖身型的相。

按完後出房,就和另一位技師吹水。Connie这位靓女也曾在大場和中環
其它店做,稍鬈曲的頭髮,有種風情。

作者: 白貓兒    時間: 2015-1-18 00:15

这店鐘錢價錢是中環公價,主要由60分鐘$398起,詳情見廣告
網站。因租金高企,比尖沙咀及港島其它區貴,但我覺得因環境和服務都好,也值得試試。
作者: k8ooi    時間: 2015-1-18 09:55

Won...Won
有時間都要走一轉
作者: Olevia37    時間: 2015-1-20 15:05

Thanks brother
作者: mixmakelove    時間: 2015-2-7 11:13

thanks brother 早兩日試左, 等陣出報告
作者: 白貓兒    時間: 2015-2-7 12:02

引用:
原帖由 mixmakelove 於 2015-2-7 11:13 發表
thanks brother 早兩日試左, 等陣出報告
Connie先排話師兄你仲未做到佢
不知而家做左未尼?

作者: mixmakelove    時間: 2015-2-8 02:19

Hi 貓兄 久仰 仲未, 好掛住佢女神 級 笑容同骨技, 果度長駐果幾個未Dup 曬仲有part time.

之前試左Nikki,你試過未?
果次佢之前dup左個超受力既客, 之後即刻dup 我, 話手軟得番6成 但都仲夠力DUP我 (小弟受底,但都受力, 對腳試過有師傅推到 舉白旗要換人推 果隻) 完全收貨

Dup完仲試左虖攎鬼佬都連黎幾日既殺手. 到我舉白旗投降.
如果你鍾意野馬技師可以試下
作者: k8ooi    時間: 2015-2-10 17:47

裝修得好靚
作者: 白貓兒    時間: 2015-2-12 23:16

引用:
原帖由 mixmakelove 於 2015-2-8 02:19 發表
Hi 貓兄 久仰 仲未, 好掛住佢女神 級 笑容同骨技, 果度長駐果幾個未Dup 曬仲有part time.

之前試左Nikki,你試過未?
果次佢之前dup左個超受力既客, 之後即刻dup 我, 話手軟得番6成 但都仲夠力DUP我 (小弟受底 ...
Connie力邀我试下她手骨,今天试過,
幾掂,有力,位準,令我鬆馳,推油亦見工夫,
到溫柔的時間有心、用心,有驚喜,令我難忘。
另外,你做過的nikki在廣告站換了相,影得几正。

作者: mixmakelove    時間: 2015-2-16 19:03

Nikki 真人堅心胸廣闊,不過佢鍾意dup 鬼佬有時走場,難book
今日身痕打去問都唔得閒
作者: kenabc123456    時間: 2015-3-4 13:04

nikki looks so pretty, how old is she around?
作者: highpower    時間: 2015-3-4 19:17

樣ok,手骨都ok, 環境新非常ok,但part 2只有佢動,你唔使動,亦冇得動答案係:中環比較緊係咁wor,仲問我係咪好失望。ok我見識少,放低700走。冇下次
作者: highpower    時間: 2015-3-4 21:50     標題: 回復 11# 的帖子

心胸廣唔廣闊就真係唔知,係唔係廣告照咁更加唔知,封到上脛+條C褲就有, 骨齡冇咁多位師兄耐,真係少見識呢D高窸
作者: 白貓兒    時間: 2015-3-4 22:17

引用:
原帖由 highpower 於 2015-3-4 21:50 發表
心胸廣唔廣闊就真係唔知,係唔係廣告照咁更加唔知,封到上脛+條C褲就有, 骨齡冇咁多位師兄耐,真係少見識呢D高窸
師兄你又怎知你骨龄沒这题內的其他師兄耐,
可能你都係按骨經驗豐富呢。
可能你係電预了这位技師,而Y覺她衣著非如你所期望。
我只和她淺談過一次,还未做過他,这里連你說的,
对她評語有好有差,有參考價值。
作者: highpower    時間: 2015-3-4 23:01     標題: 回復 15# 的帖子

有幸見過貓兄真身幾次,亦敬佩貓兄公道持平,今日好超,放工見就在公司附近,又見相片及各位評得不錯,決定一試,我自問是一個合理亦大方付出的人,但今日真是第一次遇見呢D情況,佢又唔係R貼士飛鐘那些,按得亦真的認真到位,問題就係part2你只能隔幾層衣探索,唔好話手動,眼看都咪指意有,最經典係問我: 你係咪冇乜感覺,中環睇得緊D係咁架,你係咪好失望呀?。。。90分鐘498+200大佬你話摸住你冷冰冰硬硬的兩pat野可以有乜感覺,可以有幾開心?可能我冇茼悁,唔似上等人,所以在這些高檔埸得唔到如C兄般熱情招待。又或者我見識少,呢D高檔埸已升華到神交境界
作者: 白貓兒    時間: 2015-3-4 23:13

谢谢你認同和讚許我。咦,你見過我几次?不會弄錯
别人吧?如真是我,不知在哪場?在廳,我一般都少講
野和细\,師兄,我都想見到你啊。
作者: highpower    時間: 2015-3-4 23:41

哈哈,我獨行俠—名,低調低調,在廰,在休息室,甚至吃住家飯也試過,是囡囡同我講先知係貓兄
作者: Oldman    時間: 2015-3-5 19:34     標題: 回復 18# 的帖子

你做左邊個技師咁特別招呼 ?
作者: highpower    時間: 2015-3-5 21:17

C兄,唔使開名, 你留心看留言就會知道。
作者: ILM2014    時間: 2015-3-8 12:11     標題: 回復 14# 的帖子

師兄,Nikki 我早排都試過,整體不錯……泊2就一向講彩數同互動,我上次都可以接受……

作者: midnightcow    時間: 2015-3-8 18:33

環境真係正, 比多小小試下冇問題.
作者: highpower    時間: 2015-3-8 23:43     標題: 回復 21# 的帖子

咁你好采,我中伏lor,希望其他C兄都同你—樣好采數
作者: ILM2014    時間: 2015-3-9 08:05     標題: 回復 23# 的帖子

希望你下次骨運好D啦!
作者: lckan    時間: 2015-3-17 19:50

有時真係睇你好唔好彩
下次食好D補反
作者: lam8833    時間: 2015-3-28 12:28

Nikki手骨我鐘意而每次part2我都好享受......
作者: 白貓兒    時間: 2015-3-28 12:57

引用:
原帖由 lam8833 於 2015-3-28 12:28 發表
Nikki手骨我鐘意而每次part2我都好享受......
師兄都做過她一段時間了?
作者: mixmakelove    時間: 2015-3-31 18:43

早兩日練跑x 骨癮起,跑完肌肉超痛,唔dup 又有排唔得閒,dup 加推完 無痛上加痛
推完暖曬第日訓醒感覺良好,connie 抵讚

作者: 白貓兒    時間: 2015-3-31 18:58

引用:
原帖由 mixmakelove 於 2015-3-31 18:43 發表
早兩日練跑x 骨癮起,跑完肌肉超痛,唔dup 又有排唔得閒,dup 加推完 無痛上加痛
推完暖曬第日訓醒感覺良好,connie 抵讚
Connie真的扺讚,我已第二次给她按,按功推油出色,我也是全
身鬆晒。
mix兄可试過jenny未?也按得很好,聲甜倾談舒服。
Niki好像在放几天假。
作者: mixmakelove    時間: 2015-3-31 19:51

引用:
原帖由 白貓兒 於 2015-3-31 18:58 發表

Connie真的扺讚,我已第二次给她按,按功推油出色,我也是全
身鬆晒。
mix兄可试過jenny未?也按得很好,聲甜倾談舒服。
Niki好像在放几天假。
Jenny 試過呀 估唔到佢禁瘦都幾好力,part 2同connie 一樣有耐性幫小弟's 小弟
熱身 攪到jenny 要OT 佢都嬲我淨係疾左我一句"估到唔到你都幾勁"嘿嘿
作者: 白貓兒    時間: 2015-5-14 08:38

Mixmakelove兄做過新技師Bowie未?
廿零歲靚女,中等高,沒niki的瘦但也不胖
眼大大碌碌望住你。美容業轉來,黑套裙半透視露腰位,
性感不失大方。中力,好有心机,按得细緻,全程好
feel。
作者: 白貓兒    時間: 2015-5-14 08:40

另外也有個新的,叫QQ, Cindy老友我亦識得,
桑拿出身。
作者: mixmakelove    時間: 2015-5-14 22:09

引用:
原帖由 白貓兒 於 2015-5-14 08:38 發表 Mixmakelove兄做過新技師Bowie未?廿零歲靚女,中等高,沒niki的瘦但也不胖眼大大碌碌望住你。美容業轉來,黑套裙半透視露腰位,性感不失大方。中力,好有心机,按得细緻,全程好feel。
無獨有偶你出post 前已做過, 第一次見都卒左兩下眼, 相貌靚, 身型又正 唔係買外賣番公司食走樣OL, 又唔係營養不良果種港女. 最得人歡喜係個人好爽, 又係local, 好少遇到禁細個local 又學過dup, 同佢乜都傾到餐, 佢仲讚我好得意, 溶到唔知點算

按方面好似你錦講按得係幾細緻, 不過我自己鍾意按得再深d 大力d, 唔係大修都OK ,到推都仲有力,無手軟 果個力,果個氣氛, 同果個人,

好岩數.

作者: 白貓兒    時間: 2015-5-15 07:17

引用:
原帖由 mixmakelove 於 2015-5-14 22:09 發表

無獨有偶你出post 前已做過, 第一次見都卒左兩下眼, 相貌靚, 身型又正 唔係買外賣番公司食走樣OL, 又唔係營養不良果種港女. 最得人歡喜係個人好爽, 又係local, 好少遇到禁細個local 又學過dup, 同佢乜都傾到餐, 佢 ...
當然喇,如果要大力幫你修,可以找Connie喇。
作者: mixmakelove    時間: 2015-5-16 15:10

佢成日修理我
作者: erode    時間: 2015-5-23 22:39

作者: lam8833    時間: 2015-5-29 14:31

Is Nikki still working there??
作者: lam8833    時間: 2015-6-3 09:10

早兩日上去,但Nikki放假,結果試左新人Bowie,local girl,靚女,身形走肥,手骨幾好,以後又多個選擇
作者: mixmakelove    時間: 2015-6-6 02:43

引用:
原帖由 lam8833 於 2015-6-3 09:10 發表
早兩日上去,但Nikki放假,結果試左新人Bowie,local girl,靚女,身形走肥,手骨幾好,以後又多個選擇
These days Bowie is king road
作者: mixmakelove    時間: 2015-6-6 02:44

引用:
原帖由 lam8833 於 2015-5-29 14:31 發表
Is Nikki still working there??
She Always go to take care ghost hehe
作者: k8ooi    時間: 2015-6-6 07:35

重未有機會一試,睇螺ㄜn放未日假。
作者: 白貓兒    時間: 2015-7-22 19:56

Thread reopened upon request.
作者: mixmakelove    時間: 2015-7-23 00:21

尋晚上左summer , Connie 同bowie 個靚妹都 後尾仲有個目測3xf 既天使(Angel) 笑笑口同我打招呼 今次都係 Connie Dup我, 傾左陣計飲左d 野先入房, 心情放鬆, 骨又鬆. 之前佢on diet 瘦左幾個碼, 最近 豐滿番小小, "Bonnie"變番Connie 言談問過下天使手骨得唔得, 佢話無試過唔知堅唔堅 不過身材就試過係堅
作者: 白貓兒    時間: 2015-7-23 13:45

我就先排上過去,connie總N穿健康性感的露肩裝,散Y她的
嫵媚。Bowie这陀地後生妹越睇越覺她嬌滴滴,她多人麥,我只能
入房前見她短短一面。那位新的angel衣蚨吇膍隞中H身材,
笑容可恭。
按得好有心机,樣亦甜美的Jenny已返左尼。
作者: mixmakelove    時間: 2015-7-27 21:29

聽講早排有個廟細燈籠大既黑妹 如有巴打見到請通知
作者: 白貓兒    時間: 2015-8-12 08:39

昨天试過新來的Mandy,十分滿意。
到場,主持人未返但已替我预留了Mandy.我坐坐等等,不久Mandy
從房里出來,望見我問我,我就示意麥了她。她就坐在我身邊,問我茶夠暖嗎,很客氣。她見桌櫃上有龍眼,就主V的拿起剝皮给龍眼肉我吃,我不客氣,吃了個她就已剝下一颗,如是剝了多几個给我,剝的手勢都那麼快而俐落。我很感激,心忖她的按摩技巧是否也这纯熟呢?这里寫这细節,只是想帶出,作為一個新進技師,她似乎已有几強的款客意識,尤其是當主持人不再,她懂得主動分擔。我目測Mandy约23-25,面还有繨X氣,笑面盈人。
在房按摩時,她手法不錯,運用出身美容院的技術亦帶礞丹§嶽部A令我放鬆。據她说,她是所謂陀地亦曾因家庭缘故在リ漸肮﹛A所以聽她说道地粵語亦加插了一兩句普通話,很有趣。很健談,但沒因而拖停了手上的工作。说話也有適量的"tum"人,你可以聽得舒服但未至生腻吧。
推油至後階段,想不到她的指掃r功也有料到,令我有觸電的感覺,也欣賞她这方面同樣细心有heart有耐性。
到鉔阞漁伅﹛A的確很鉔氶A有许多甜蜜的肢體接觸,談不上是
激情,但literally小鳥依人緊緊不離不捨,全程柔情的望住我,女友感濃,又顯她的耐性也可说看她也似很享受其中不欲過快完事,互相感受到对方的愉悦,这部份的時間比一般技師騰出的平均為多,也因她先較全面按全身而推油集中下身。
她也有所謂part 3.我坐起身,讓她從後按我肩。她跪在床上緊靠我背,讓我不在和她对望時仍感覺她的貼身呵護,右手用適中的力度按我肩膊,左手溫柔的放在我左肩並加羃智鴃C
我}完身,她已將原本端來的已涼了的茶加暖……

相信Mandy keep住这份令人回味的感覺,將快和Bowie並列成為場的红人了。

作者: 白貓兒    時間: 2015-8-15 14:38

試過了Mandy,就試另一新的Lisa
同是年輕,比Mandy slim少少但上圍也突出,臉尖少少,少繨X氣,
斯文淡定。無巧無不巧,也主動切個小西瓜给我吃,初時
羞答没Mandy那泵h望住我。
入房後就在旁全程服侍。兩個人的天地里就見她笑容顿時增多。
今次是推油較多,Lisa出身大場而香薰按摩式手法很到家舒服
不時問我ok嗎,亦喜欢說普通話。
第二拍初時似是有簼羞,但不久就投入多,親蜜感加L。
又是滿意的一行,
就滿載開心的和在場的Connie, Mandy, Lisa道別。

作者: 4352    時間: 2015-8-22 10:22

I have to try as well!!! thanks ching report
作者: bar2009    時間: 2015-8-27 13:55

最近幸得樓主極力推介,所以就鄐分蘢魕O間。
整體謠縑A門面一流!每間房隔音一流,又唔洗出公海洗白白。呢矕N值得贊!

今次試鷟艄S推介餬andy,佢都係年輕貌美一族。佢手骨係我多年經驗謠縑A屬上乘功架!成個過程真係按到我好舒服,舒服到想訓著。好多年冇試過有呢個感覺!Part 1到位,毋容置疑!

乘住Part 1氣勢,昂然進入Part 2!都係好舒服!互動性都唔錯!但一望囃薄A仲有30分鐘,難道會飛鐘?

非也!原來佢問我洗唔洗幫我按頭,我話:下頭舒服驉A上頭唔洗搞了!加上唔洗整亂我個頭,幫我按鴾j腿就好了!點知佢按按鵅A又游鬙h脾那位,佢話呢個所謂前列腺位,按完行路都快齱I如是者,眨眼就過埋最後30分鐘!禮成!

最後埋單,佢話要添多一齱I但我面皮厚,堅持5+2。(對於我謠縑A我其實都覺得多了!只怪我唔係佢]鴷媦衩禷O群!)

付出得起黈v兄,可以試鵅I但唔建議大家四圍做豪客,搞到全香港都要+3 /+4 /+5。大家攬炒,大家都唔洗玩!齊齊回歸大場好過!分享完畢!
作者: 白貓兒    時間: 2015-8-27 15:53

引用:
原帖由 bar2009 於 2015-8-27 13:55 發表
最近幸得樓主極力推介,所以就鄐分蘢魕O間。
整體謠縑A門面一流!每間房隔音一流,又唔洗出公海洗白白。呢矕N值得贊!
今次試鷟艄S推介餬andy,佢都係年輕貌美一族。佢手骨係我多年經驗謠縑A屬上乘功架! ...
哈哈,查b我不算向你極力推介此場.你说想中環,此区我現在
只有去这間,雖然我知这間附近其它同類場的存在。

謝謝報告。
作者: kenabc123456    時間: 2015-9-25 10:07

any local BGs? i just bowie is one of them

any suggestions?
作者: 白貓兒    時間: 2015-9-25 10:14

引用:
原帖由 kenabc123456 於 2015-9-25 10:07 發表
any local BGs? i just bowie is one of them

any suggestions?
At the moment Bowie is the only local girl.

When I last met her there in the shop two weeks ago,
she looked so sweet and lovely, even though i did not have her do me.
Next time I will have her do me again.
作者: kenabc123456    時間: 2015-9-25 11:27

thank you, white cat bro

want to ask any BG that is tall and slim?
作者: 白貓兒    時間: 2015-9-25 11:34

引用:
原帖由 kenabc123456 於 2015-9-25 11:27 發表
thank you, white cat bro

want to ask any BG that is tall and slim?
Bowie is of medium height, but she is slim.
Dont be too picky.
作者: kenabc123456    時間: 2015-10-6 17:19

agree, whitekitty

i tried bowie 2 weeks before, really nice looking and attractive, my cup of tea
作者: Oldman    時間: 2015-10-6 20:15

""""    最後埋單,佢話要添多一啲!但我面皮厚,堅持5+2。(對於我嚟講,我其實都覺得多了!只怪我唔係佢哋H目標消費群 """""

5+ 3 又真係貴左 D !
作者: 白貓兒    時間: 2015-10-26 10:31

周六中午試了兩個剛加入的女仔,Yan & Nikko.
本來主持人替我约了Yan, 我到場,見亦有另一個新人,
時間還早 ,未有其他客到,我就即時請Nikko也入房,來個雙飛。
Yan 是剛由美容院來,嬌小體態眼大大樣子有點似日本娃娃,穿白上衣碎花短裙 ,斯文中見可愛。Nikko 做過別區的按摩店 穿無袖T黑短裙 笑容燦爛爽朗。兩個都後生 ,應是廿幾歲。
先是Yan入房 ,她主動告訴我她名字,未知她有幾健談,但我心忖和她相處應該不會納悶吧。接著Nikko也入來了,三人互相認識後 ,二姝的推按輪調位置配合不錯,雖不算很有默契,走位交替夠靈活。Nikko以前可能已做過雙飛吧 ,Yan說以前女賓按身雙飛就做過了 今次我是她在這新工作地方第一個做全身的男客 ,我在未諮詢過主持意見就主動要求這位剛入樓上spa這行的新年輕技師和另一位多點經驗但本互不認識的技師起孖,算是心血來潮的大膽嘗試。出來結果 ,在頭拍二人都夾到,Nikko會說點令我開心舒服的話 ,Yan則有時會俯身靠近我來問我力度位置ok嗎或聽我說話 ,也令我感到她表面有點冷鱄I後的關懷和絲絲溫柔。
二姝首半個鐘很有力的替我推按,因我受雙重力 按到一些位置我還請她們輕力點哩。Nikko說一些如“你若感到冷等間讓我抱抱你親親你” 的話,平時我們做單飛都會聽過技師為增加氣氛的話,雖未必會感到膩也不至於很驚喜,但她在初相識的新手同事旁邊向我說 我就覺得多少對Yan有鼓勵和正面刺激的作用 ,也進一步誘導我對最後環節的期盼。
我的情绪更在推油下半部份 被二人巧手穿梭游走我雙股、股溝 ,如蘭花般輕搔我背而推到高漲的水平。意料不到新人Yan在這方面竟達經驗技師的水平 ,或許也因為她說以前有為女賓推胸,其中有些tomboy特別享受 ,今次對於我,也自然有同理心懂得進襲我的敏感部位令我享受 ,哈哈。
希望Yan 從此做我等大/小男人 自更明白我們這些big boy 天生受美麗的異性吸引 響往柔情的肌膚接觸 亦會給對方溫柔的反饋 她如果以前和tomboy相處有任何不自然的感覺 現在可完全揮去 呵呵 上天的原意是男歡女喜 陰陽相濟  對嗎?
回到正題 ,我轉身後 先是較有經驗的Nikko趨前和我作親蜜的交流 Yan 在我下身輔助配合。然後Nikko將主領位置交予Yan. 大概Yan已得她之前言語的鼓勵 ,到她當主將時一點也不怯場 ,和我既有離面幾近零矩離的柔情相視,也有和我投入的肢體交流。大概她是因第一次在這骨房堜M異性有親蜜接觸,面上流露動人、不造作的愉悦真表情 。如此女友感令我難忘  我就留在她溫馨的懷塈@最後的釋放。
我透啖氣 就讚Nikko鼓勵了Yan  當然也讚Yan轉型首次表現已那洛X色。Yan輕聲說:我也知道要做些甚 。Yan真抵讚 !我说感激二姝給我一個愉快的中午  看來亦要多謝主持事前對新人已有一定的提示好作心理準備。
我沖完身後兩位靚女一起替我抹身,感覺幸福。
今次按摩是平時一次按摩費用的雙倍,我對上一次雙飛已是兩年多前的事,那次我先已分別做過兩個技師她們也熟   但我今次大膽的試試三人才剛在房一起新相識 ,可謂自己骨史上破天荒之舉。得來我非常滿意的結果 。
出房後 Nikko出去買東西吃 我坐紏an更為我補補按肩頸 使我精神奕奕的離去。
Yan是位有天份悟性、外冷內熱的新進技師 期待下次和她再續骨緣 該會是just the two of us的房內二人世界了。

作者: messenger    時間: 2015-10-26 11:11

怎麼讀後,有份要去找Yan一試的意識呢?

先兩日看過別台有相的所謂報告,今朝再讀到貓兄這份用家分享,心很感: 非常難得∼
作者: 白貓兒    時間: 2015-10-26 12:07

謝謝差兄嘉許 ,差兄不少報告也都寫得很有心 。
誠然 很難每次寫報告都有份難得的情懷 溢於言表,我今次寫了得你知音也有很大的滿足感。
每個技師 和每次骨聚 都有其獨特性 同中有異 人不是同一個模倒出來
我們不需要對技師,尤其是新技師,有定型看法(stereotype),
同一技師不同時候做我也可會有明顯或细而不易察(subtle)的分別
基於可接受的unpredictability 而take reasonable risks正是骨趣所在,教我們既回歸舊好亦隨心試新,甚至我本人今次躍進的嘗試。
真正用家分享 不是受某方回報利誘而寫 會流露發自內心的感覺和情感 言之有物 相信這不是貼甚洵菕B憑空相像及重覆抄作(self duplication)能達致的 。

作者: 白貓兒    時間: 2015-11-14 23:23

先前曾由connie替我做過幾次,connie樣子俏麗,也是全場按功最好的,
她的服務更是貼身,她的熱情更是令人忘懷的。最近一次,也是先由她替我按鬆,
然後在餘下的時間,翻做小美人Yan. Yan比初來已有進步,手勢更夾我,仍然流露那份小情人的情懷。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0