標題: 遇上这種骨女,可以礡H [打印本頁]

作者: iampossible    時間: 2015-1-23 17:05     標題: 遇上这種骨女,可以礡H

小弟一向對飛鍾都冇乜特別不滿,只要可滿足地踏出門口,便可。但係,飛人就真有羆y,讋G唔得閒就早響呀,做到一半话有booking!難道我唔係booking! 我明白主持人無奈,但作為消費者,可以礡H
作者: fitman    時間: 2015-1-23 19:07

black list  永不錄用
不过现在師兄们喜去usb  她们吾憂冇生意 所以便話飛就  縦坏晒 這些不是别問題  將来亦N继續N發生 所以我以大埸為主 樓上骨? 可免刚免
作者: seacow    時間: 2015-1-23 19:25

邊間場?
作者: iampossible    時間: 2015-1-24 07:51

矣!係齯蘉曮鶻砥A不是usb,主持人知道就叫bg自己解決問題!諗谂下艦D持人都幾龜缩!迈間唔講喇,舒發下便算!
作者: piaget    時間: 2015-1-24 08:12

師兄,我都有同感,我更試過雙飛飛鐘,第一part 已r雙飛Z單飛
作者: piaget    時間: 2015-1-24 08:13

師兄,我都有同感,我更試過雙飛飛鐘,第一part 已r雙飛Z單飛
作者: forester18    時間: 2015-1-24 09:43

引用:
原帖由 piaget 於 2015-1-24 08:12 發表
咁都得???
埋單半價啦......
作者: lalalamla    時間: 2015-1-24 14:13

唉,咁都得....
作者: dcat    時間: 2015-1-25 02:16

作者: 前田優次    時間: 2015-1-25 23:04

之前都遇到個,KK下突然間有事要走(大約1個鐘), 出完火換左另一位技師黎K, 我心諗反正都係,聊佢幫我出多次火,反正出第2次火持久D爽D,比多份貼士,鐘錢一樣, 反而仲滿足
作者: longsomeone    時間: 2015-1-25 23:07     標題: 回復 1# 的帖子

做髐@半走人!我就未試過,呢的場同人都一定blacklist la!
作者: peterau200609    時間: 2015-1-26 11:24

遇上这種骨女,可以礡H

仲使講; 開名及開店
作者: iampossible    時間: 2015-1-26 13:29

都係自己blacklist算la, thx for advice.
作者: dcat    時間: 2015-2-1 09:12

作者: mixmakelove    時間: 2015-2-7 11:18

呢d 未試過, 厄鐘或者事前講明DUP唔到禁耐,醒d 野俾你就試過

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0