標題: 中左菜花 [打印本頁]

作者: 放過我    時間: 2015-8-7 09:59     標題: 中左菜花

有無人好返跟住醫好無返發,小弟六月尾有一粒凍甩左,一個月後生多粒又凍甩左,二星期有粒疑似好細粒諗住一變大小小先凍(錢H問題)有粒醫生話唔似都照凍(甩左8成應該會甩)有無師兄每次出都好細粒,醫好左無返發,謝謝
作者: johnnygor    時間: 2015-8-11 12:12

好似係唔會完全好番GA
作者: 尖沙咀達人一號    時間: 2015-8-11 21:18

師兄係邊度中....等我提防下..
作者: 放過我    時間: 2015-8-12 07:05

系旺角141中H,唔好去滾,極度痛苦,金錢同時間,唉...........希望多俾意見,睇返第一次中招個post好多師兄話會好返,希望在此俾多d支持,謝謝
作者: nippleann    時間: 2015-8-27 15:26

congrats and take good care of yourself
作者: 放過我    時間: 2015-8-29 09:56     標題: 咁黑心

唔使咁黑心,我又無害過你
作者: sblade    時間: 2015-8-29 23:12

希望你早日康復, 我2013年11月中招 ( 應該係畀我個EX傳染 ! ) 不斷返發, 要到14年6月才算是穩定下來冇再返發或出新花。之後打左HpV針,目前一切正常。B丅W,師兄不如過來第一次中招那裡發貼吧!有很多師兄分享意見
作者: 放過我    時間: 2015-8-30 00:16

Sblade十分多謝你的支持,無言感激,我在此發言都系想更多人知道不要去滾和找人支持,無其他意思,系第一次中招度post,我唔識回覆同見唔到有回覆呢兩個字,求助賜教。不要去滾,愛己愛人,尊重女性
作者: ongalgal    時間: 2015-8-31 01:55

引用:
原帖由 sblade 於 2015-8-29 23:12 發表
希望你早日康復, 我2013年11月中招 ( 應該係畀我個EX傳染 ! ) 不斷返發, 要到14年6月才算是穩定下來冇再返發或出新花。之後打左HpV針,目前一切正常。B丅W,師兄不如過來第一次中招那裡發貼吧!有很多師兄分享 ...
呢個應該係最可行鴾隤k!!
作者: kasama_shin    時間: 2015-9-17 09:49

係唔係就算帶咗袋都冇用?。。。
作者: 放過我    時間: 2015-9-18 10:35

帶袋有用,但全程都要用,包括口交,但唔系百分之一百。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0