標題: [原創] 上環花之泉 [打印本頁]

作者: bar2009    時間: 2015-8-27 14:23     標題: 上環花之泉

之前聽另一位師兄講過呢個新場,就上去踩鼣鶗。
樓下算易搵,上到去門面算唔錯!
房入面又係有沖涼房!又係抵贊!

今次幫我按鴷sAnnie,識講廣東話,但唔太叻!之前鄏y沙咀做開。佢話我知呢個場只係開鰲X日,(計返寫呢篇文黈伅﹛A應該已經開鰹t唔多兩個星期)。裝修好新,但冇新裝修氣味!整體謠興ㄚY好舒服。
Annie手法方面正常,平均!Part 2亦然。過程亦在預計之內。

由於佢之前鄏y沙咀做開,所以佢開頭都話要+3。但我亦有我黻礅龤I最終+2了事!

睇嚙囍傖N機會再試唔同技師!到時再分享!多謝各位!
作者: 水流柴    時間: 2015-8-27 15:23     標題: 回復 1# 的帖子

多謝分享
作者: 白貓兒    時間: 2015-8-27 15:42

那座大驉A其bM floor还有一間店,另外高几層楼上还有一間
但沒招牌,單以環境,似乎新張这間花之泉最好。
作者: longsomeone    時間: 2015-8-27 18:05     標題: 回復 1# 的帖子

尖沙咀都唔一定加3,何況上環,c hing堅持得好。
作者: messenger    時間: 2015-8-27 18:14

引用:
原帖由 bar2009 於 2015-8-27 14:23 發表 之前聽另一位師兄講過呢個新場,就上去踩鼣鶗。樓下算易搵,上到去門面算唔錯!房入面又係有沖涼房!又係抵贊!今次幫我按鴷sAnnie,識講廣東話,但唔太叻!之前鄏y沙咀做開。佢話我知呢個場只係開鰲X日 ...
終於等到bar2009兄的花之泉報告了
作者: bar2009    時間: 2015-8-27 19:02     標題: 回復 3# 的帖子

或者聽日去探儭竷!
作者: bar2009    時間: 2015-8-27 19:04     標題: 回復 4# 的帖子

冇計,我覺得冇理由畀一艭走搞到個個場禷K士咁高,當+3成為基本,埋單要600-800,咁就係去大場明買明賣好過了!
作者: bar2009    時間: 2015-8-27 19:05     標題: 回復 5# 的帖子

如果試到另一囍n技師,我再分享!
作者: whywhy321    時間: 2015-8-29 23:17

引用:
原帖由 bar2009 於 2015-8-27 19:04 發表
冇計,我覺得冇理由畀一艭走搞到個個場禷K士咁高,當+3成為基本,埋單要600-800,咁就係去大場明買明賣好過了!
但呢D野,佢話+3,你俾2,大家都冇“沒”了
作者: bar2009    時間: 2015-8-31 13:05     標題: 回復 9# 的帖子

師兄所言甚是,所以我咪希望各位師兄行動一致,堅持信念!

如果唔係不出幾個月就變晒+3+5。真係唔洗去樓上spa玩了!大家一齊回歸大場吧!
作者: 白貓兒    時間: 2015-9-14 18:25

這個月我去過兩次花之泉,第一次做了識得的技師Mandy,並順道探下許久沒見的主持人。Mandy年約廿中,樣子還點稚氣,手勢也不錯,也給我難忘的女友感。第二次亦和她再聚,她穿了簇新的白色吊帶裙,令我眼前一亮。我亦在場內遇到相識,嬌俏的Jojo,或許他日N约她入房。另外見到美女小雪,还聽說其他技師名字包括lily,阿紅,但未看清楚樣子。

作者: vnfdhgh    時間: 2015-9-16 14:42

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0