標題: [已解決][打印本頁]

作者: Stripped    時間: 2016-7-13 09:17     標題:

此貼被刪除

作者: Goldmine    時間: 2016-7-13 09:42

Please PM her contact. Thank you.
作者: jjpk    時間: 2016-7-13 10:02

嘩,C-hing 寫到貢勁,真系要ㄧ試,please pm website. Thx very much
作者: lohengramm    時間: 2016-7-13 10:07

非常之想試,師兄please PM contact
作者: 矢吹丈    時間: 2016-7-13 11:12

咁快刪除咗貼喇??
作者: Stripped    時間: 2016-7-13 11:28     標題: 回復 6# 的帖子

真的很對不起!
已有很多師兄找到她。她轉告不想太多人知道她的存在。要求刪除。
作者: ky0719    時間: 2016-7-13 15:37

睇反原文講咩得唔得??
引用:
原帖由 Stripped 於 2016-7-13 11:28 發表
真的很對不起!
已有很多師兄找到她。她轉告不想太多人知道她的存在。要求刪除。

作者: siutsz    時間: 2016-7-13 17:48

真係唔明白,你第一個post係互聯網平台上講預鬫酗H睇自然有人搵la。除非你想自己食或唔想分享,駛唔駛講完就縮走都走唔切呀師兄。女又唔講得地方又唔講德,不如自己開個blog輕描淡寫麉}算lor。
作者: ivan99    時間: 2016-7-13 18:41

其实,在呢个forum之人,係俾得起錢,只要有服務,或有樣,个个好似尋狺@樣。
作者: ivan99    時間: 2016-7-13 18:42

引用:
原帖由 siutsz 於 2016-7-13 17:48 發表
真係唔明白,你第一個post係互聯網平台上講預咗有人睇自然有人搵la。除非你想自己食或唔想分享,駛唔駛講完就縮走都走唔切呀師兄。女又唔講得地方又唔講德,不如自己開個blog輕描淡寫麉}算lor。
可能当事人唔想太多客,呢点可以理解。
作者: billyham76    時間: 2016-7-14 23:26

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0