標題: [疑難] 美人魚 電話打唔通呀 [打印本頁]

作者: lestelle    時間: 2016-7-28 15:54     標題: 美人魚 電話打唔通呀

各位師兄
有一事請教,小弟由昨天開始,一直想預約美人魚,但電話一直打唔通,請問此處是否有新變動?
作者: messenger    時間: 2016-7-28 16:17

我只知道
她們改了電話

師兄是打這個嗎?
作者: lestelle    時間: 2016-7-28 16:20

差兄
正是呢個電話,一直打唔通;希望只是休息一下吧
作者: messenger    時間: 2016-7-28 16:27

引用:
原帖由 lestelle 於 2016-7-28 16:20 發表
差兄
正是呢個電話,一直打唔通;希望只是休息一下吧
我剛剛打了是通的
師兄再試試...

作者: lestelle    時間: 2016-7-28 18:04

差兄,實不相暪,剛才我都成功入閘啦😁
現在正忙,晚點包膠🙏🏻
作者: lestelle    時間: 2016-8-25 20:56

差兄,各位師兄見諒,近排忙,遲鬙]膠。
小弟都好耐冇出po,剩係潛水,但今次美人魚之旅,真心要推薦一下。

正常預約,順利入房;等髐@陣,見到希希∼一如各位師兄資料∼美少女一名。

或者,唔算一般所謂麊滿坐k神”,但青春活潑、甜美爽朗是不容否定的,對小弟個人謠縑A淡淡妝、青春自然,更加吸引∼19歲就係19歲!

本來都有少少擔心,細路女骨技會唔會唔夠經驗,小弟自問唔算高要求,但都接受唔到隄y灘。但咁多師兄推薦,諗住點都要試一試;經驗豐富算唔上,但真係用心,對小弟謠縑A收貨有餘,絕對可以帶住輕鬆感覺返歸。

或者時間不足,小妹妹只安排1個小時,不知不覺入到直路,親切互動、絕不單調;特別亮眼的是,想不到瘦長翵重活A竟然咁有驚喜!或者開始時略有怕羞,反而有種女朋友儱P覺,驚喜不斷!

過程順利,交足功課,最後再來深情擁抱,一切值得。

各位師兄,不妨一試。文字粗淺,各位見諒!
作者: petpetlover    時間: 2016-8-25 21:29

美人魚是Spa ? 樓上按?
作者: messenger    時間: 2016-8-25 21:57

引用:
原帖由 lestelle 於 2016-8-25 20:56 發表
差兄,各位師兄見諒,近排忙,遲鬙]膠。
小弟都好耐冇出po,剩係潛水,但今次美人魚之旅,真心要推薦一下。

正常預約,順利入房;等髐@陣,見到希希∼一如各位師兄資料∼美少女一名。

或者,唔算一般所謂 ...
有心不怕遲,感謝lestelle兄的報告。

希希妹妹應該進步了不少
作者: lestelle    時間: 2016-8-25 22:52     標題: 回復 7# 的帖子

不好意思!小弟經驗少,我估計算是樓上吧;但如果師兄是指120分鐘的spa服務,是有的;但和收費高的特別spa場,應該不一樣呢
作者: jjpk    時間: 2016-8-26 16:15

Thank you Ching for genuine report

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0