標題: [檔案] 一起走過咸濕的歲月 [打印本頁]

作者: peterkohk    時間: 2016-9-26 10:55     標題: 一起走過咸濕的歲月

小時候樓梯間津津有味看別人丟棄的龍虎豹,少年時入電影院興奮地看刟氏電影一兩分鐘色色鏡頭,18歲三級片成人禮,租香港三級錄影帶光輝年代,現實初嘗不同性經驗,三級電影院由盛至衰,刺激多元性生活,油尖旺由盛轉衰,一樓一由衰轉盛,鮮為人知多元民族,一路向西廿十四式,世界各國浴血奮戰,網絡低能時代,自編自導自演自我滿足,極端非主流性思想與生活......暢談性廣場老鬼不少,相信你和我也經歷了不少這些香港光輝歲月,這是否才是真正快樂的香港人?

作者: alibaba40    時間: 2016-9-26 11:39

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 10:55 發表
小時候樓間津津有味看別人丟棄的龍虎豹,少年時入電影院興奮地看刟氏電影一兩分鐘色色鏡頭,18歲三級片成人禮,租香港三級錄影帶光輝年代,現實初嘗不同性經驗,三級電影院由盛至衰,刺激多元性生活,油尖旺由 ...
Ching 是的,尤其是80-90年代日活院線的精彩日本毛片。
作者: peterkohk    時間: 2016-9-26 11:44     標題: 回復 2# 的帖子

其實不是什麼精彩,不過那年代未有網絡,便是成大班咸濕佬消閒好去處。我當年蒲開金明,成班咸濕佬,看完電影,一齊食飯,幾爽架

作者: peterkohk    時間: 2016-9-26 11:56     標題: 回復 2# 的帖子

不過,當年三級電影的片名,卻成為今天網絡世界的文化和潮語,這是當年想不到的低能未來
作者: skygogo    時間: 2016-9-26 12:07

我記得以前中學時仲興租帶,然後想租當時儱s戲 不扣鈕的女孩 ,講俾老板娘聽個編呀,然後就大大聲講:套戲未滿十八歲唔可以租,我即刻話:哎鵅A講錯number,求其再講返個number俾佢,然後就租鰹M莫欺少年窮。。。。當時真係幾迷珍姐
作者: peterkohk    時間: 2016-9-26 12:19     標題: 回復 5# 的帖子

我較喜歡珍姐果套內容抄自西片的蜜桃成熟時,中西兩套我也入了迷,更是我近十年自編自導自演的仿效人物和內容,唉,這可說看三級片看到中哂毒,把電影和現實拉在一起惡果吧
作者: skygogo    時間: 2016-9-26 15:13

師兄 蜜桃成熟時係抄邊套西片?
作者: peterkohk    時間: 2016-9-26 15:22     標題: 回復 7# 的帖子

一樣都是蜜桃成熟時(The Fruit Is Ripe),連片名都照抄,不過西片在希臘拍,珍姐在大嶼山拍,所以也是當年珍姐最快起貨的三級片

作者: peterkohk    時間: 2016-9-26 15:56

其實,這論壇那麼多老婆文章,大家不妨也看看當年港產三級片,換妻檔案,拍得不錯的
作者: 柒牌小子    時間: 2016-9-26 17:22

想當年,邵氏李大導風月片
作者: peterkohk    時間: 2016-9-26 17:30     標題: 回復 10# 的帖子

哇,真正老鬼出場了
作者: kitty181819    時間: 2016-9-26 20:41

作者: vfa_2    時間: 2016-9-26 22:03

唔明點解會係低能
作者: peterkohk    時間: 2016-9-26 22:10     標題: 回復 12# 的帖子

堅未出世,最頂盡是性報
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 00:40

80's,星期六、日早場去睇禁片 ,但發現最想睇既都剪 x 哂 ,又失望、但又覺得刺激,直至近期去 YT 睇番,算係對少年失落既補償…。   
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 01:03

話時話,以前好多咸片 d 釋名都好正,甚至大有詩意,例如「少女情懷總是詩」、「一樹梨花壓海棠」。但有一齣「O 孃 (Story of O)」(1975),改編自法國情慾小說 Histoire d'O, 呢齣電影係當年已經用 SM 做題材(仲要有基本完整既劇情),真係好前衛的說,唔知有無版友睇過。呢度唔少版友鍾意 玩奴 / 做奴、玩 SM,應該要認識下喇。

作者: bbv_bbb    時間: 2016-9-27 02:03

嘩,呢度好多前輩!
可否分享下九龍城寨有咩奇景?
作者: ho6g2    時間: 2016-9-27 07:12

O孃因為尺度太大,在港放映時,部份性愛場面要另加玫瑰花遮掩,好似武媚娘要封胸。
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 07:38     標題: 回復 16# 的帖子

我睇哂 (^▽^) 性愛世界,不要看少上一代,禧皮年代一早已經流行交換和集體性愛,香港上一代,根本無人用袋,人人打真軍,網絡未流行前,拍露出和交換都普遍過現在很多倍,慨嘆時代越進步,性愛越低能。

作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 07:42     標題: 回復 17# 的帖子

小時候試過跟團參觀九龍城寨,試過在樓與樓之間裡面穿來穿去的奇景,其實好鬼污糟的。但如果是由巿區接載入城寨看脫衣舞或其他色色活動,相信要好鬼老的師兄才試過

作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 10:35

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 10:55 發表
小時候樓梯間津津有味看別人丟棄的龍虎豹,少年時入電影院興奮地看刟氏電影一兩分鐘色色鏡頭,18歲三級片成人禮,租香港三級錄影帶光輝年代,現實初嘗不同性經驗,三級電影院由盛至衰,刺激多元性生活,油尖旺 ...
龍虎豹.. 1984.
作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 10:36

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 01:03 發表
話時話,以前好多咸片 d 釋名都好正,甚至大有詩意,例如「少女情懷總是詩」、「一樹梨花壓海棠」。但有一齣「O 孃 (Story of O)」(1975),改編自法國情慾小說 Histoire d'O, 呢齣電影係當年已經用 SM 做題材( ...
「少女情懷總是詩」great song.
作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 10:38

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 00:40 發表
80's,星期六、日早場去睇禁片 ,但發現最想睇既都剪 x 哂 ,又失望、但又覺得刺激,直至近期去 YT 睇番,算係對少年失落既補償…。   
早場 1030 hrs.
作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 10:39

引用:
原帖由 kitty181819 於 2016-9-26 20:41 發表

一切津津有味由看色情報紙開始,支持三級電影院由盛至衰.亞虫介紹開始
I found many 161 news thereat.
作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 10:39

引用:
原帖由 alibaba40 於 2016-9-26 11:39 發表

Ching 是的,尤其是80-90年代日活院線的精彩日本毛片。
日本毛片 no good.
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 10:40     標題: 回復 21# 的帖子

跟7仔店員聊天,即使今天的龍虎鳳,每期都有人搶購的
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 10:42     標題: 回復 23# 的帖子

懷念早場港產三級片和一眾當年港產三級片女明星
作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 10:42

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 15:22 發表
一樣都是蜜桃成熟時(The Fruit Is Ripe),連片名都照抄,不過西片在希臘拍,珍姐在大嶼山拍,所以也是當年珍姐最快起貨的三級片
主題曲 - Be a Rover, it`s great.
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 10:44     標題: 回復 25# 的帖子

不過當年日本毛片,廣東話配音超搞笑
作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 10:45

引用:
原帖由 kitty181819 於 2016-9-26 20:41 發表

一切津津有味由看色情報紙開始,支持三級電影院由盛至衰.亞虫介紹開始
C hing, you did a good job. I `ve got some inft from this front page. Thanks.
作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 10:47

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-26 22:10 發表
堅未出世,最頂盡是性報
1987 未出世 ?
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 10:48     標題: 回復 28# 的帖子

唉,就是當年中哂這片毒,今天就學電影般,拍拍拍,貼貼貼,所以,看少d AV,是對的
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 10:51     標題: 回復 31# 的帖子

咸報紙,不是咸書,1987年還有嗎?
作者: jumboleung    時間: 2016-9-27 11:00

why not? you can found the date at the front.
引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 10:51 發表
咸報紙,不是咸書,1987年還有嗎?

作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 11:03     標題: 回復 34# 的帖子

係番,原來咸報撐到那麼久,不說真的以為一早消失了
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 11:45

故事上半部很多師兄分享了,下半部大家也分享點吧
作者: benben11    時間: 2016-9-27 12:13

後期三級片變成全日任睇已經知道走去式微黈犮N
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 12:21     標題: 回復 37# 的帖子

到最後期還有一做法更過份的,不過這論壇的人說我吹水,我便一直沒說最後期發生什麼事

作者: benben11    時間: 2016-9-27 12:41     標題: 回復 38# 的帖子

呢個世界乜炡ㄦ|發生,有灡v兄未預過就當聽下,冇必要話你吹水,我願意聽師兄分享下
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 14:50     標題: 回復 39# 的帖子

全日全院開燈!另一篇說到,我們進入香港最後一間三級電影時,發現竟然全院燈光火著,那有電影院,是開著燈放電影?更是全日開著燈,再加上當年手機已經開始普及,咩野都無得玩啦,結果,我們只好失望地送別香港最後一間三級電影院。

作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 14:52     標題: 回復 39# 的帖子

出來最後一間三級電影院後,自己猜測,會否因為太多師兄,在三級電影院內搞野,結果迫著最後都要全日全院開燈?天知了

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 18:44

三陪睇戲,其實唔係大陸發明的,但香港 D 阿嬸,同當年大陸既靚妹,當然無得比。
作者: benben11    時間: 2016-9-27 18:44

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 06:52 發表
出來最後一間三級電影院後,自己猜測,會否因為太多師兄,在三級電影院內搞野,結果迫著最後都要全日全院開燈?天知了
當年油麻地戲院30元道姑打飛機,果d道姑望見根本冇可能鳩硬
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 18:50

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 07:38 發表
我睇哂 (^▽^) 性愛世界,不要看少上一代,禧皮年代一早已經流行交換和集體性愛,香港上一代,根本無人用袋,人人打真軍,網絡未流行前,拍露出和交換都普遍過現在很多倍,慨嘆時代越進步,性愛越低能 ...
我一向都話,d 人成日話現在既後生開放,其實以前真係差好遠咩?都唔野小啦!只不過以前大家都低調 d,唔會係唔係都影相派通街、甚至拍埋片擺上網……咁之嘛!

講番咸片,仲有齣「艾曼紐」都係經典來,但後來果 d 續集愈拍愈差,版友有無都睇哂?
作者: nbghwallace    時間: 2016-9-27 18:56

第一本睇的是徐若瑄封面的閣樓
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 18:58

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-9-27 10:36 發表

「少女情懷總是詩」great song.

主題曲 - Be a Rover, it`s great.
送畀知音人:

[youtube]Pbme0FKjFTk[/youtube]

[youtube]2_8dZhEUUhw[/youtube]

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 19:07

引用:
原帖由 ho6g2 於 2016-9-27 07:12 發表
O孃因為尺度太大,在港放映時,部份性愛場面要另加玫瑰花遮掩,好似武媚娘要封胸。
現在去 Youtube 搵,應該可以搵到無遮掩版本的。
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 19:46     標題: 回復 44# 的帖子

當然看哂
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 19:46     標題: 回復 45# 的帖子

你太後生了
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 19:48

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 19:46 發表
當然看哂
我就無咯…,睇左第二集已經覺得差好遠,之後都無再睇落去。
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 20:31     標題: 回復 46# 的帖子

當年迷哂這套片,內裡的情節音樂風景全部上哂腦,心想如果女友是這樣就好囉,隨後跌跌碰碰很多年,到最後真的要找到如片中女主角的性格,自己才能開心每一天,唉,睇咸片,真是不好的

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 20:37     標題: 回復 51# 的帖子

緣份天註定,找到就好了。  

時光匆匆,貶下眼,我地現在說的都是 30 多年前的舊事了。
作者: benben11    時間: 2016-9-27 20:42

想當年碧麗莎的情人令小弟回味無窮
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 20:47     標題: 回復 50# 的帖子

就是因為不太好睇,所以只記得看了,但情節卻忘記了
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 20:51     標題: 回復 52# 的帖子

是呀,大家也可以分享下半部,近30年來故事的
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 21:19     標題: 回復 53# 的帖子

已屬於年青人了。其實,女人是否應該要學懂問男人喜歡什麼類型的咸片,才去想是否適合自己呢?

作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 21:35

既然還未有師兄分享下半部故事,繼續分享故事最開頭的恐龍年代吧,當年這部邪鬥邪,雖然只是二級類別,但當年少年時代來說,真的睇到好鬼開心

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 21:38

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 20:51 發表
是呀,大家也可以分享下半部,近30年來故事的
一出來社會做野無幾耐,就已經畀人帶去揼骨,第一次揼,係登打士街既「銀河」,大家仲記唔記得「都係 100 文到者…」個廣告?之後就開始上左沖涼癮,隔兩日唔畀人摸下就周身唔舒服,果時我成日去既除左上述既「銀河」、仲有「銀泉」,但因收工多在灣仔宵夜,所以去得最多既係「新瀛閣」。當時呢 d 都係正骨場,但如果有幸遇上 d 又玩得、又「大方」、又「好招呼」既…,咁按摸按摸,妳按下我,我又「無意」中摸下妳,大家傾下 d 有味野,已經覺得好正,有時 d 女仲會有意無意之間,幫你按大髀筋時,d 手指尖「唔覺意」揩下條野,咁就即刻扯到行哂!條女就係咁掩著嘴咭咭笑,呢 d 情趣,偷偷摸摸咁,實在唔係後來揼邪骨時、明碼實價咩都擺到明所能媲美。

作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 21:40     標題: 回復 58# 的帖子

終於有師兄分享油尖旺果part了,這個post真的一路寫,一路回憶,一路笑

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 21:43

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 21:40 發表
終於有師兄分享油尖旺果part了
其實最正果 part 係中環來。

作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 21:46     標題: 回復 60# 的帖子

剩係油尖旺這part,如果有經歷過的師兄,已經大把搞笑野分享了
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-27 21:56

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-27 21:46 發表
剩係油尖旺這part,如果有經歷過的師兄,已經大把搞笑野分享了
講起揼骨,網上有個經典揼骨搞笑鹹故,我搵番出來同大家分享,睇過既可以再笑下,未睇過既當新野睇,唔會蝕底的。

* * * (文中主角不是我,我只是轉載,這故事應該純屬虛構的吧。)

尋日下午三點幾,車住個 friend 經過旺角,佢無啦啦話知檔野幾好响砵蘭某大廈三樓,耍我陪佢去DUP骨全套試下 ,我心諗事旦啦,橫掂攰攰哋, 去 DUP 番粒鐘都 OK H,....,又睇下砵蘭D料有幾高水準啦!

於是咪拿拿淋掉頭停咗架車响家樂商塲然後行過去囉!上到去一路除衫準備沖涼, 嗰條出嚟招呼我哋H靚仔就一路「盧海鵬」咁望燃實我除,直情點燃咗穴咁硬燃晒呔, 我終於忍無可忍, 兜口兜面喝佢 : [你啤燃夠未呀?]

跟住條友先至眼神呆滯、粒聲唔出、好似條喪屍咁轉身行開,不知幾燃恐佈。

跟住入去沖涼啦, 沖左都冇三十秒, 突然間一個類似嗰度老細H中坑物体,竟然帶住兩個裝修佬入嚟睇裝修, 一陣又話要拆牆, 一陣又話要起燃番幅牆,總之九唔答八,長編大論, 鬼殺咁糟…!

我心諗我又由鳩你,跟手有其中一個裝修佬,唔知响邊度潛燃咗電鑽出嚟,真係鑽起上嚟,搞到沙塵滾滾,景京轟轟, 鬼咁熱鬧, 鑽鑽下仲鑽到嚟我嗰格, 個老細仲好意思叫我去後面嗰格再沖過,我好燃滾,想發老脾但係又覺得好燃好笑, 再加上個老細又SORRY 前SORRY後鬼咁好笑容, 仲走去後面嗰格開燃埋水比我過去,,真係發唔燃出。

我心諗我又忍鳩下你,去後面嗰格沖埋佢算燃數. 點知啱啱搽燃咗皂都未沖水, 個裝修佬又鑽燃到埋嚟, 叫我再過多格沖, 激燃到我差D開佢拖, 跟住過老細又好燃敏捷咁彈過嚟, 笑容滿面兼起勢講SORRY咁幫我响隔離嗰格開水。

我實在忍無可忍咁同佢講 :「 呀老細下嘛, 你呢度得六格沖涼我就}燃咗三格,我個Friend都入咗去DUP緊嘞呀老細, 我就涼都未燃沖得完呀, 你到底想點呀老細!」

個中坑老細就係咁得過SORRY ,我見佢都冇燃第二句 ,咪惟有拿拿行過一格沖埋D皂囉!! 點知條裝修佬會唔會又鑽過嚟架…

終於平安無事沖埋個═J去DUP骨, 一開房門, 莫講話條女個樣,  裡面真係黑燃到…到底有人冇人我都睇唔燃倒!!  淨係靠門外少少微弱燈光射入去, 見到有一個細小H人影响黑暗H角落頭慢慢咁行緊出嚟,  你哋試諗下嗰陣時嗰個FEEL係幾咁迷離.  幾咁詭異…

各位, 唔係講笑, 我真係有D驚…………..就正當裡面條囡慢慢飄緊過黎, 外面啲微弱燈光就嚟要照到佢個頭之際, 出面條喪屍靚仔好燃似驚間房有核反應堆洩漏咁, 竟然好燃G 4咁失驚無神就砰燃埋咗度門, 四周圍當堂又黑燃番晒。 大佬呀!真係有幾趕都好啦, 你起碼都比我睇燃倒張床喺邊先砰門吖, 黑蚊蚊我點睇燃倒嘢啫…....

唉. 我都唔燃知條靚仔急乜燃嘢,  吊….我嚟DUP骨啫, 又唔燃係嚟賣核武!駛唔駛咁燃詭秘呀!  吖..但係條女好燃嘢喎, 一字咁就行咗埋嚟幫我除低件衫同帶我埋床, 直頭好似帶燃咗夜視鏡咁,呢下真係唔到你唔服, 但係佢就一句野都唔講H, 咁我見妳咁冷漠, 我咪又唔燃講嘢囉!我又唔係嚟溝你,嚗M?  我一上床攤好,佢就自動波咁禽咗上我背脊開始DUP
Dup得唔夠幾下,越嚟越唔燃對路, 都唔知佢响我背脊搞乜, 又唔啱位又冇力又冇勁, 淨係騎燃咗响我背脊好公式化咁起勢係咁搖, 完全冇第二招, 我都唔知佢搖乜燃嘢, 佢又唔燃問嘢又唔燃講嘢喎, 嘩...大佬..人造人牙?!, 而且仲完全冇乜想停H蹟象, 我終於都忍唔燃住要同佢開口講第一句說話 :「姐姐呀! 唔該可唔可以大力D按. 唔好淨係得個搖字呀?」

佢就用好冷H聲音答:「….大力D…唔好搖……唔...]」

丫吊.唔講由至可, 一講仲仆街, 力..就完全冇架嘞, 但係搖就搖得仲行燃過之前, 搞到我好似坐燃住隻大飛蚨繶顗薴j陸咁, 搖到我爭D想嘔, 喂..我今日H打擊己經夠大嘞, 唔好再嚟嘞...

但我心諗諗下, 嚟得呢D塲都唔好咁多要求嘞, 再加上見佢又真係搖得鬼咁起勁,  唉..!就樓鳩妳把啦, 我又見D氣氛咁沉寂, 仲靜燃過停屍間, 不如撩下佢講下嘢溝通下啦…!或者佢唔DUP得但係傾得呢.…

以下就係我哋H對答….

我 : [姐姐你點稱呼呀?]
囡 : [ 17號 ]
我 : [17號?…大鐵人呀?]
囡 : [唔係, 係17號, ]
我 : [ 你有冇其他名呀? ]
囡 : [得17號炸. ]
我 : [ 你冇其他名H咩?]
囡 : [ 冇呀.. ]
我 : [ 咁你D Friend點叫你架?]
囡 : [17號 囉 ]
我 : [ 咁你個英文名叫咩講得掛?  ]
囡 : [ Seventeen 囉!]
我 : [ ………………… 呢個名邊個幫你改架?]
囡 : [19 囉!]
我 : [邊個19 呀? ]
囡 : [ 未返。 ]
我 :[…吖…吊…………………………………]

講到呢度, 我已經真係再冇乜嘢想同佢講, 亦都冇乜可以再同佢講嘞, 誰不知條囡竟然夠胆死好意思撩番我講嘢播……………….

囡 : [咦…咁先生你點稱呼呀? ]
我 : [................. 28 ]
囡 : [ 28 ? ]
我 : [唔…28 ]
囡 : [ 乜嘢廿八呀…?]
我 : [ 鐵人28]
囡 : [乜嘢鐵人28呀?]
我 : [ 我咪鐵人28囉. ]
囡 : […………………….  都唔知你講乜….]
我 : [ 鐵人28囉…]
囡 : [………………]

講到呢度, 我諗條女都真係覺得冇乜癮. 就完全收燃晒聲,繼續好沉默咁响我後面搖落去…時光飛逝, 都唔知佢搖咗幾耐, 佢突然間伏落嚟响我耳仔邊輕聲問我 :[你呢……..你想要BODY定全套呀? ]

佢一邊問就一邊己經擒緊落嚟, 好似想去準備定D乜咁, 我心諗嚟得呢D場, 又冇理由齋DUP咁寡掛? 我慢慢岳高頭向住佢半發晦氣咁話:「嘩~, 唔好勞煩妳嘞呀呀.大鐵人. …我要 BODY得嘞!! 嚗M!!」

條囡話 :[要 BODY牙!! OK啦!!]
我就順勢咁話 :「梗係啦~~呀17號~!!(高八度,加小小走音),我入燃咗嚟咁耐連妳個樣都未見過呀呀呀17號, 一陣你真燃係大鐵人咁H樣我咪飽燃到中秋~~… !」  出嚟玩咁耐, 我第一次會對住條囡囡講粗口 。

條囡見我講到咁, 就淨係「哦」咗一聲就冇出聲,但就係喺呢個時候, 突然失驚無神火光一閃…….!條女竟然點咗個火機企咗响我面前,  嚇燃咗我一跳, 試問我又點估到, 响咁H環境下條女會無啦啦玩火機呢.....…?

我即刻口震震咁問佢 :[ 妳做咩呀 ?]

囡: [ 冇嘢吖..撻火囉....]
我 : [燒嘢食呀?]
囡: [點爉燭囉 …]
我: [做乜點爉燭呀? 滴爉呀 ??]
囡: [ 你話BODY嘛….咁公司送檀香香薰BODY吖嘛……]
我 :[ ..? 咁燃高級 ??]
囡 :[ 都幾架…..呢個叫香薰自然療法BODY吖嘛….]
我: [ 有幾撚自然呀..?]
囡: [ 都幾啦..…你試下咪知囉..]
我: [ 頭先妳都夠燃晒自然啦, 唔駛搞咁多嘢嘞.. ]
囡: [……….試下啦…檀香味喎…..公司送H…]
我: [ Ah…是但啦….]

條囡點咗支爉燭放咗响^頭, 跟手就咗條純白色H床單企高封起咗個窗口, 就開始除咗件背心,又伏番上嚟我背脊度…..又唔知搖乜燃 (淨係知好痕)…,不過我今次都預燃咗佢架嘞,………….到條囡搖得咁上下,我開口同佢講:「好嘞, 夠嘞夠嘞, ..唔駛搖嘞..下半場啦好無?」

咁條女就落番嚟叫我轉身,開始幫我打飛機,透過微弱H燭光, 我終於可以第一次正面咁望清楚條囡個樣…

咦………………?? …………………喂!!  望落OK架喎…………睇睇下...都仲要係好燃OK嗰隻添喎!廿三.廿四歲左右..皮膚又白又滑, 個樣眼大大, 鼻高高, 個咀半張半合,表情極純真, 真係少有H唔錯,冇乜點打扮, 但係反而仲勁有少女味。嬌小身形, 但係身材就非常平均 ,身短而腳長,  34C胸左右, 條腰勁細勁軟….,冷冷哋H表情仲帶小小哀怨FEEL. 再加埋D燭光映射响佢面上,直情就有D似 「小龍女」 H感覺………………………

我一路望住佢幫我打飛機,我就一邊起勢係咁摷、係咁摷、係咁摷、係咁摷…………

我心諗,己經可以肯定咗H係條女唔DUP得 又唔傾得,但係擁有如此嬌人身材,天使樣貌,, 或者佢H強項係砌得呢 …..?

好! 搏多你一嘢..! 就同妳嚟個機械人大戰.....!

我二話不說.當機立斷咁就即刻同條囡講:「 姐姐!! 嚟!! 轉全套!!」

條囡話聲「好吖」就去咗垣M, 未幾就番咗入嚟, 開始幫我用口帶套吹蕭,佢吹得冇耐, 我個心己經涼咗一大截, 爭D喊撚咗出嚟……

仆街嘞!佢連吹蕭都唔撚識……………….

但係我轉頭又諗….,唔通…佢真係少女剛下海…..蜜桃初熟任我嘗…? ? ?  …咦……似喎....諗到呢度,又再點起我最後H一絲生存希望。

我同佢講: [ 唔駛吹嘞 ! 上嚟啦!!]

佢「哦」 咗一聲, 就迅速咁擒咗上嚟扶正我個細佬向下一坐……

入晒…..咦…..有D希望. 好緊……….

佢坐咗上嚟, 好自動波咁用力搖咗八下( 冇多冇少,  …八下…), 就突然問我:

[ 你…你..要唔要..我訓低..你..坐响.. 坐响身呀? ]

喂….要轉款喎….唔通真係新做…,頂唔順…?嘩….好!..我拿拿林坐响身伏响佢身上面, 死命咁係咁插係咁插, 等佢見識下我D男性雄風吖嘛, 呢鑊仲唔撚有仇報仇?!你老母大鐵人17號你嘩…………….

就响我正興高采例..瘋狂插咗廿零下之際…..我開始發覺有D唔撚妥….,越插就越唔對路……….

[………咦……….點解條女郁都唔撚郁H…???????? 直情冇撚晒反應喎….!仆街….唔通條囡真係頂唔順,暈撚咗?? 唔係咁撚突破下嘩??]  

我又插多兩下, 見條囡真係己經完全冇撚晒反應….,我立即完全停低咗落嚟, 細細咁望住佢,  只見佢雙目緊閉, 嘴巴半張半合, 呼吸若有似無, 氣若柔絲…,出氣多入氣小……我心諗唔撚係下嘩..?呢鑊都算代表作囉…仆街! 邊有人出嚟Dup骨DUP撚到我咁撚有創意, 搞撚到條囡暈撚咗架…..?咁而家點撚樣收科呀………? 唯有叫人入嚟啦…! 唉!都唔知點解釋….,一陣我話比人聽我乜都冇做過都唔知有冇人信….。

思想淨扎咗無耐…,就正當我要掹番細佬出嚟, 出去嗌救世軍嚟救命之際, 條女好撚突然咁張燃大眼望撚住我…,仲開口問咗我一個問題:

[ 出咗嗱 ?? ]  

我定撚咗格起碼三至四秒先有反應識答:  [ 未 !]

囡: [ 哦!!咁繼續囉!]
我: [ ……………..你冇嘢吖嘛女俠? ]
囡: [ 我?? 我冇嘢吖.. 我有咩呀? ]
我: [ …………….冇……冇嘢..…我見妳頭先郁都唔郁…..]
囡: [ 哦咁!! …咁..繼續囉,!..]
我: [ … ?..哦! ]

我人都未回過神, 只係下意識咁又繼續插起上嚟,  跟住條囡又合番埋眼. 張撚番大小小個口…,冇動作、冇聲、冇呼吸、冇表情、冇反應、完全郁都唔撚郁………。

眾兄弟, 大家試諗下當時H環境,一個漆黑H小房間,掛响我後面一張純白H床單 , ^頭點燃住微微H燭火 ,香薰傳出嚟陣陣H檀香味, 再加上一條咁樣樣H囡……….,我直情覺得, 我十足十就似响一間殯儀館H靈堂裹面,吊緊條頭七都未過,仲暖暖哋H女屍。

….嘩!  大佬,此情此景係幾咁撚恐怖片呀真係!

喂..我做錯咗D乜嘢, 要咁撚樣對我呀真係!!我陪個friend出嚟DUP下邪骨啫…!唔駛真係咁撚邪下嘩…?係…!佢個樣的確係唔錯!但係真係死屍咁樣樣點吊呀….? 好彩, 男人有個好處,就係你叫我耐就話啫…,要快容乜易吖, 我合埋眼,伏番落去拿淋係咁吉多幾廿下, 吱 ..吱.. 吱  …吱.. 搞掂….. !

我向後訓返低, 抖返順條氣, 條囡就垮齯礞y出嚟幫我善後, 正响抹抹下H時候, 條囡突然開口問我 :

囡: [ 你..要唔要孖Q呀? 加百五炸喎? ]
我: [? …唔好唔好…真係唔好….]
囡: [ 唔好呀…哦!! 咁.. 試唔試下口爆丫….?]
我 :[ ??....唔駛嘞唔駛嘞,  我夠皮嘞,  我己經好飽嘞,,真係唔駛嘞…]
囡 : [ 仲有鐘剩喎…….]
我 : [ 唔緊要嘞,由佢啦! 我出去沖嘞, 我要走架嘞…我要返屋企嘞…]
囡 : [ 唔試下玩其他嘢呀? ]
我 : [ 我唔玩嘞, 我真係要返屋企嘞…]
囡 : [ 有乜嘢你想試可以講個喎….]
我 : [ 鵅K.死屍我都試埋啦, 仲冇D乜嘢我可以試啫….]
囡 : [ 咁有咩你想試架 ?]
我 : [ 真係冇呀…我想返屋企呀…好冇呀女俠? ]
囡 : [ 哦 !!咁是但你啦…咁你駛唔駛我…... ]

我未等佢講撚完, 自己坐响身幽番條褲 ,件袍都唔撚著番,一推門就一支箭咁衝咗出嚟 , 其間抽空回頭一望, 只見條女己經吹息咗支爉燭, 度門正慢慢咁關埋, 條囡個身影慢慢咁又再次穩藏番响黑暗之中…。

我打咗個冷震, 都唔撚敢再擰番轉頭, 就直入休息室,我當時己經決定咗三件事:

一   我會話晒比全世界聽, 小龍女同死屍都係唔可以要來吊H;
二   我今次會另外俾多一百蚊條女, 唔係貼士, 係帛金, 買個安心;
三   等我個FRIEND出番嚟之後,我會車佢去揾個水塘呀、湖呀咁, 浸撚死佢個仆街冚家剷呀!

* * *

作者: vinsing    時間: 2016-9-27 22:16

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 10:50 發表

我一向都話,d 人成日話現在既後生開放,其實以前真係差好遠咩?都唔野小啦!只不過以前大家都低調 d,唔會係唔係都影相派通街、甚至拍埋片擺上網……咁之嘛!

講番咸片,仲有齣「艾曼紐」都係經典來,但後來 ...
「艾曼紐」通常在紐約電影院觀看,還有經典蘭度布山卡!
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 22:59     標題: 回復 62# 的帖子

師兄咁詳細既分享,明天慢慢再繼續跟你吹油尖旺的歲月
作者: peterkohk    時間: 2016-9-27 23:00     標題: 回復 63# 的帖子

紐約,豪華,碧麗宮,又有排吹了
作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 10:19     標題: 回復 58# 的帖子

油尖旺歲月,揼骨是其中一項很多搞笑的回憶,師兄去的揼骨場,屬於豪爽玩家,多少錢可問師兄,不便宜的。我這類孤寒西,只能玩油尖旺細場,設備環境骨妹更差,我們這班咸蟲,笑說這是“推點心”遊戲,我們是點心,當年有時真是有推點心婆那樣容貌,來幫點心起機,真係叫救命,點起呀?

作者: jumboleung    時間: 2016-9-28 15:14

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 18:44 發表
三陪睇戲,其實唔係大陸發明的,但香港 D 阿嬸,同當年大陸既靚妹,當然無得比。
YMT ?
作者: jumboleung    時間: 2016-9-28 15:15

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 18:50 發表

講番咸片,仲有齣「艾曼紐」都係經典來,但後來 ...
「艾曼紐」後來也有好多續集.
作者: jumboleung    時間: 2016-9-28 15:24

La bonne , 碧麗莎的情人......................................
作者: jumboleung    時間: 2016-9-28 15:26

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 21:38 發表

一出來社會做野無幾耐,就已經畀人帶去揼骨,第一次揼,係登打士街既「銀河」,大家仲記唔記得「都係 100 文到者…」個廣告?之後就開始上左沖涼癮,隔兩日唔畀人摸下就周身唔舒服,果時我成日去既除 ...
100 % agree.
作者: Lsquare    時間: 2016-9-28 15:29

Let me see see sin.
作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 15:33     標題: 回復 67# 的帖子

我蒲開金明,YMT當年去過一次,沒遇過三陪嬸嬸,真可惜
作者: jumboleung    時間: 2016-9-28 15:33

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 21:43 發表

其實最正果 part 係中環來。

去中環揾姨姨打飛機?
作者: jumboleung    時間: 2016-9-28 15:42

引用:
原帖由 fourfoursixsix 於 2016-9-27 21:38 發表

一出來社會做野無幾耐,就已經畀人帶去揼骨,第一次揼,係登打士街既「銀河」,大家仲記唔記得「都係 100 文到者…」個廣告?之後就開始上左沖涼癮,隔兩日唔畀人摸下就周身唔舒服,果時我成日去既除 ...
我記得八六年左右,新銀泉 揼三粒鐘係
264,另外骨女以一舊水貼士,換衫房同櫃面都係兩草。我去開都係揾開嗰兩個,貪佢後生又靚女,大家又抽煙,話題又有共識。雖然無打飛機或下文,但感覺良好。但好景不常,長貧難顧,後期都好少去喇!

作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 15:43     標題: 回復 73# 的帖子

哇,原來說中環姨姨!不說也忘記當年試過一次,真的好撚......

作者: supernew    時間: 2016-9-28 15:45

The story of " O ", SM  ! The woman is nude by the man from beginning till end and blindfold. I still remember, and I come after seeing the movie on thinking again.  OMG!!
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 16:02

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-9-28 15:33 發表
去中環揾姨姨打飛機?
我中環搵果 D 就唔係 ee 咯,高質好多…,但就貴到 hihi …

作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 16:06     標題: 回復 76# 的帖子

每個男人都有不同性取向,我對SM沒有太大興趣,不過自拍SM短片時,例如膠紙縛,包頭,叉頸,掌摑,鞭打等等,拍出來的效果又幾好玩的
作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 16:08     標題: 回復 77# 的帖子

我當年去的不貴,是中環女子理髮店

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 19:13

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 16:08 發表
我當年去的不貴,是中環女子理髮店
當年我行運,錢易搵,但 easy come, easy go…,唔識剩錢,洗腳唔抹腳,現在後悔莫及,或者呢 d 就叫「有咁耐風流,就有咁耐xx…」。

當時中環有間「典麗詩」,我第一次揼邪骨就係呢間,我個個星期去,有時一星期去兩次,淨係鐘錢,最少 double 已經要成 8 舊水,有時再加鐘、贈鐘,每次淨鐘錢都 1200~1500,仲未計代支。 d 女唔係個個肯特別服務,如果肯既都係齋起機,但最少都要 >1000,呢個價,今時今日都覺貴啦!但我講緊係 4 份 1 世紀前既事。

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 19:21

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-9-28 15:14 發表
YMT ?
其一啦!仲有間唔記得咩名,就係大坑東警察會球場對面,好細間的,唔知版友有無印像,我不時經過都見到有班女係門口,我無幫趁過,不過果 d 女真係有樣睇的。但無耐、大概大半年就無哂,唔知係因對正警察會球場、抑或是 d 女問題呢。

但果 d 「女」,真係好重口味的說…。
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 19:29

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 15:43 發表
哇,原來說中環姨姨!不說也忘記當年試過一次,真的好撚......
我都去過「半次」,話說我同事帶我去,但一入門口,見到班大姨,我即時同個同事講,我忘記 d 文件係公司,走先!   
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 19:39

引用:
原帖由 jumboleung 於 2016-9-28 15:42 發表
我記得八六年左右,新銀泉 揼三粒鐘係
$264,另外骨女以一舊水貼士,換衫房同櫃面都係兩草。我去開都係揾開嗰兩個,貪佢後生又靚女,大家又抽煙,話題又有共識。雖然無打飛機或下文,但感覺良好 ...
我去揼骨都係果一、兩個,最記得銀泉有個「孖 4」,一個肥婆,但踐上背時好似識輕功咁,身輕如燕,但又夠力,我最鍾意搵佢踐油背。

但如果佢唔得閒,我就多數叫介紹就算,我貪新鮮,有時有幸遇到 d 後生又好傾既,話唔定仲可以互相抽下水,真係唔使真箇都銷魂呀!   

作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 19:41     標題: 回復 80# 的帖子

這個價錢咪叫豪爽囉,明白我這個孤寒西,為何當年去細場,推點心啦,哈哈哈哈
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 19:45

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 19:41 發表
這個價錢咪叫豪爽囉,明白我這個孤寒西,為何當年去細場,推點心啦,哈哈哈哈
我邊係豪丫…,現在回想起,憨 9 就真!
作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 19:55     標題: 回復 82# 的帖子

你無體育精神,人生點辛苦,點都要試一次坐在老式理髮椅上,嘗試什麼叫女子理髮店,唔係今天點同子子孫孫講故事

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 20:00

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 10:19 發表
油尖旺歲月,揼骨是其中一項很多搞笑的回憶,師兄去的揼骨場,屬於豪爽玩家,多少錢可問師兄,不便宜的。我這類孤寒西,只能玩油尖旺細場,設備環境骨妹更差,我們這班咸蟲,笑說這是“推點心”遊戲,我 ...
大細場其實都係睇運氣既者,當然貴價場既平均水準高 d,中頭獎機會細 d 咁囉!話說後來(都接近 20 年前咯),去旺角道 / 塘尾道口,一間中型骨場,果個極品大嬸話佢係 part time,問我起唔起機,我問佢平時正職做咩,佢話「倒垃圾囉!」,你去推點心,我去畀人推垃圾咋…!   

但我又百厭,心諗,你咁既尊容都可以係呢 d 場生存既?莫非有「驚人手藝」? 好!就試一試妳先!點知就成為我既終生陰影呀!陰功…!   

作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 20:03     標題: 回復 85# 的帖子

今日網絡世界手機裡淨吹馬後炮咪無憨 9囉,人生打死都要憨 9過才好玩的,想當年,我咪又係傻下傻下,比條有點姿色既骨女,左貼士,右又點玩點玩,埋單果時,一睇條數,仆街囉~

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 20:07

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 20:03 發表
今日網絡世界手機裡淨吹馬後炮咪無憨 9囉,人生打死都要憨 9過才好玩的,想當年,我咪又係傻下傻下,比條有點姿色既骨女,左貼士,右又點玩點玩,埋單果時,一睇條數,仆街囉~
咁又係,唔憨 9 過,第二時邊有得笑?
作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 20:09     標題: 回復 87# 的帖子

哈哈哈哈,你分析全對,大場機會小,細場機會大,能否避開推點心倒垃圾,又或是否需要以J考核機師,經驗就是這樣磨練出來了,哈哈哈哈

作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 21:16

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 20:09 發表
哈哈哈哈,你分析全對,大場機會小,細場機會大,能否避開推點心倒垃圾,又或是否需要以J考核機師,經驗就是這樣磨練出來了,哈哈哈哈
其實我地形容得唔夠貼切,應該係平價場同貴價場,而非大細場,我前述果間「典麗詩」都係細場,但 d 女係得,只不過貴到死者。

我人生第一次係骨場開大都係呢度,仲係一個真正既勁正骨女,後所未遇,回味至今。

作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 21:36     標題: 回復 91# 的帖子

大場,有水池,按摩池,休息室也較大,甚至還有飲食區,理髮等等地方。細場,無水池,有簡陋沖涼,細小休息室,所以先計環境,價錢已不同。然後就是該場的骨女質素,玩法,同骨女點傾等等,價錢又不同。這裡有師兄淨按唔搞野的,你還要在骨場開大(後庭?),我都未試過囉,肯定貴啦

作者: peterkohk    時間: 2016-9-28 21:47

喂喂,各路師兄,故事唔係油尖旺就完是吧,大家咪扮正經呀,快d分享故事後面部分
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-28 22:02

引用:
原帖由 peterkohk 於 2016-9-28 21:36 發表
大場,有水池,按摩池,休息室也較大,甚至還有飲食區,理髮等等地方。細場,無水池,有簡陋沖涼,細小休息室。這裡有師兄淨按唔搞野的,你還要在骨場開大(後庭?),我都未試過囉
我講既開大係指前面者。呢間場都無水池,休息室連水吧約 300~400 呎左右吧!只不過裝修既用料都唔係 cheap 野,整得好「骨子」下。呢個場佢老細話就話唔可以搞野的,不過如果我地只係手作仔,只要唔過份(即係唔好哎咁大聲   ),佢地老細係唔理既,所以我地 d 熟客就會要個尾房(Xocat 都有「尾房」 ),好低調咁起機,但唔係個個骨女肯,同埋 d 女個個手骨都有一定水準,就算肯起機果 d 其實揼骨都掂既,加上大部份都有一定姿色,你可以想像,樣靚 + 揼骨技術好,所以係貴過人既「細場」來。

但 ML 嘛…,就只係好偶然咁遇上一個成個黃翠如咁既真正極品,其他既都唔肯(唔肯係場裡面做),但佢老細係賭船有份(可能係大「把仔」掛…),就不時叫我地 d 熟客落船,仲話佢地有 d 女都一齊去,到時我地(客同女)可以「一齊玩」,但我當時做金融,日炒夜炒已經等於日賭夜賭,要搵女又唔使用呢個方法,所以婉拒左佢地老細,試過兩次唔去佢地都再無叫我落船。

作者: peterkohk    時間: 2016-9-29 04:58     標題: 回復 94# 的帖子

是呀,當年就是這情況,想跟翠如BB開大,便要重課金,孤寒西如我的,便要用經驗周旋推點心倒垃圾,正因如此,便開始走向故事下一階段,一樓一!
一樓一,在昔日香港,是最差最婆婆,超級極品才做的,後來,情況開始改變,高質的,開始進軍一樓一,但價錢又大眾化,更開門有版有眼,不用再硬食推點心,慢慢地,便開始告別香港骨場,進入故事另一階段了。

作者: davidchan1212    時間: 2016-9-29 21:20

作者: greatrevival    時間: 2016-9-30 09:28     標題: 回復 96# 的帖子

講到骨場,我都想講兩句。十多年前曾在尖沙咀大陽島開大。完事後,骨女講佢個細妹在尖東貴族做。於是去貴族搵佢細妹按,佢又同樣肯開大。這是我唯一一次上齊兩姊妹,雖然並不是同時上玩3p,但感覺很特別。
作者: peterkohk    時間: 2016-9-30 10:05     標題: 回復 97# 的帖子

那麼這兩姊妹,樣貌,身材,技術,反應,是否都很相似?

作者: peterkohk    時間: 2016-9-30 18:13

其實,油尖旺年代,除了骨精強,另一令人回味的,是砵蘭街catwalk show,大家真的沒欣賞過當年的街頭catwalk表演?唔好嚇我呀
作者: fourfoursixsix    時間: 2016-9-30 18:24

引用:
原帖由 greatrevival 於 2016-9-30 09:28 發表
講到骨場,我都想講兩句。十多年前曾在尖沙咀大陽島開大。完事後,骨女講佢個細妹在尖東貴族做。於是去貴族搵佢細妹按,佢又同樣肯開大。這是我唯一一次上齊兩姊妹,雖然並不是同時上玩3p,但感覺很特別。
在記憶中將佢地放埋一齊,都算係架喇。  

話時話,起雙飛試唔少,但真係未試過 3P 。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0