標題: 有冇經驗師兄可解答下我.. [打印本頁]

作者: iampc9096    時間: 2016-10-18 23:18     標題: 有冇經驗師兄可解答下我..

我係10月14日果陣搵左個cc,第一次冇套吹.....但事後發現佢一直都係幫人環吹,仲要口爆,做左CC成年.接過成百個客..

我想問我中招既機率幾多呀/_\
如果個天比次機會我,我一定唔會再玩,一定唔會
作者: 傻健~~    時間: 2016-10-19 12:01

作者: wangwong    時間: 2016-10-20 00:19

呢D嘢好睇彩數,真係答你吾到.首先最重要吾好自己駭自己,搞到自己失常或俾人知道你有去叫雞,到時無病你點算?
跟住要觀察下陰莖呢幾日有冇突然痛,紅肿,脫皮,痾血,生嘢,如果有,吾好怕羞,立即去睇醫生啦.
無以上發生你仲驚,去google搵政府診所免費驗性病AIDS,不過呢D嘢都有潛伏期,你如果叫完雞第二日走去驗吾準,因為D病毒未發,所以隔一至二星期去.如果你怕,同屋企人住自己衣物最好暫時分開洗,同老婆/女朋友做愛用condom.
怕死以好吾好叫雞啦.

作者: bplbpl    時間: 2016-10-20 00:29

引用:
原帖由 iampc9096 於 2016-10-18 23:18 發表
我係10月14日果陣搵左個cc,第一次冇套吹.....但事後發現佢一直都係幫人環吹,仲要口爆,做左CC成年.接過成百個客..

我想問我中招既機率幾多呀/_\
如果個天比次機會我,我一定唔會再玩,一定唔會
唔洗咁驚, 環保吹, 只要佢冇吹損條野, 冇血液接觸到

作者: Tw5354    時間: 2016-10-20 22:44

作者: kwcsam    時間: 2016-11-12 18:23

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
作者: kwcsam    時間: 2016-11-12 18:25

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
作者: 木咀阿伯二世    時間: 2016-11-15 12:46

都頗高

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0