標題: [九龍] 九龍城 喺咪有人妖一樓一?! [打印本頁]

作者: Ly87    時間: 2017-2-18 16:57     標題: 九龍城 喺咪有人妖一樓一?!

路過龍崗道 31 上去looklook 見有一個高 冇乜波 有腹肌 既(女女)但唔知點解好似有啲lady boy feel 咁 ⋯⋯ 有冇巴打 試過?! 🙏🏻thx
作者: tinsever    時間: 2017-2-18 17:16

鵝係後天人為加工,又點會無波呢?
所以無波 o既 ,一系女人,一系偽娘
作者: Ly87    時間: 2017-2-19 15:00

引用:
原帖由 tinsever 於 2017-2-18 17:16 發表
鵝係後天人為加工,又點會無波呢?
所以無波 o既 ,一系女人,一系偽娘
巴打試左?!
作者: aguy202    時間: 2017-2-19 17:28

引用:
原帖由 Ly87 於 2017-2-18 16:57 發表
路過龍崗道 31 上去looklook 見有一個高 冇乜波 有腹肌 既(女女)但唔知點解好似有啲lady boy feel 咁 ⋯⋯ 有冇巴打 試過?! 🙏🏻thx
pls pm me the address details/// thx
作者: tinsever    時間: 2017-2-19 17:30     標題: 回復 3# 的帖子

1)喱D係常識
2)去過泰國幾次,見過唔少人妖亦玩過幾件
作者: Ly87    時間: 2017-2-19 19:06

引用:
原帖由 aguy202 於 2017-2-19 17:28 發表

pls pm me the address details/// thx
Send 左你知 巴打
作者: eustancet    時間: 2017-3-1 13:44

可以pm我嗎,謝謝
引用:
原帖由 Ly87 於 2017-2-18 16:57 發表

作者: Ly87    時間: 2017-3-1 16:53

引用:
原帖由 eustancet 於 2017-3-1 13:44 發表
可以pm我嗎,謝謝

己pm 你

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0