標題: [原創] 紙蜻蜓起飛 [打印本頁]

作者: cccwwk    時間: 2018-5-2 13:57     標題: 紙蜻蜓起飛

看見論壇上的差兄發帖,然後上數字台查冊,終於找到紙蜻蜓!按圖索驥,膽粗粗,v7老闆娘。拍定時間,指定地點,指定囡囡瑤2!
準時到了,竟然發覺數字台地址原來殘缺不全。沒有樓層,沒有門號!
最終又要電召老闆娘!
硬件差兄已講論甚多,圖文並茂!
故只談軟件,軟件數字台也有照片,但真人稍為圓潤!
服務為十米套餐,囡囡自報雙2年華!整體有一定功夫,彈指力度合適!
升空降落行動自如!全部自動!算是一個愉快旅程!
遊記完畢
作者: messenger    時間: 2018-5-2 14:45     標題: 回復 1# 的帖子

謝謝cccwwk兄的試後回來分享

見她們v7封面上
都有詳細地址的
十米套餐都有兩款
是滑翔啫喱
還是汽水中央有儷影一雙呢?
作者: 笨小馬    時間: 2018-5-2 16:23

v7有地址 x 2
不過去前身多數都係Walk-in....   

前身硬件唔錯,
反而睇新店V7入面既囡囡, 暫時唔太啱口味
等一排先
作者: alc    時間: 2018-5-2 18:38

我都係跟住差兄搵食多
前幾天去了飲奶茶
囡囡baby fat,少少肉地,服務周到
十米滑翔沒有汔水果隻
中段環保時間頗短時間,其他服務都不錯
又要再謝謝差兄介紹
作者: cccwwk    時間: 2018-5-2 22:23     標題: 回復 2# 的帖子

古云: 欺山莫欺水, 小弟自然選擇滑翔飛行!
作者: cccwwk    時間: 2018-5-2 22:28     標題: 回復 3# 的帖子

的確, 囡囡的口味, 每期不同, 今次只是蛇王期間, 找一間近工作地方的店舖! 而且今次可選的其實不多!
作者: MeowPan    時間: 2018-5-3 01:37

反而睇新店V7入面既囡囡, 暫時唔太啱口味

同感~
作者: kakaka001    時間: 2018-5-5 22:54

可以PM V7 我加老闆娘睇女嗎
作者: cccwwk    時間: 2018-5-8 06:28

引用:
原帖由 kakaka001 於 2018-5-5 14:54 發表
可以PM V7 我加老闆娘睇女嗎
上數字台,你會搵到

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0