標題: [上樓骨] 炮台山足X堂與弟弟暢順一遊記 [打印本頁]

作者: chowsingchichi    時間: 2019-2-8 18:19     標題: 炮台山足X堂與弟弟暢順一遊記

首先讓小弟同大家拜過豬年先,我祝大家今年條條大路入羅馬,兼扯旗開得勝,

真係好耐無係度發文,過年前係炮台山撞到以前潤麗呀寶姐,原來佢間舖幾年前

搬咗去炮台山花×餐廳大門入口側X意堂,佢姣騰騰叫我得閒就上去揾下佢,年

初二冇節目就膽粗粗殺上去會一會舊相好,點知去到佢大廈門口先發覺大閘

閂X埋咗,大閘側有冇鐘仔,唔係化,咦睇真d,原來大閘係冇閂實㗎,X你呀.入到

去行上一層樓就到.寶姐坐正係收銀,一見到我就拉住我隻手又恭喜發財又盛,

地方都幾大,左右兩邊都係房,中間係按腳大堂,大堂有三四位人客按緊腳(竟然

仲有個鬼婆係度按(幾大波㗎),仲有四五位佳麗坐係度等開工(目測廿到尾到三

十中)長相一定唔失禮,但一定唔係十八廿二(我估係北方佳麗兼著短褲仔....但

係我目標係有幾年冇揾既呀寶(原來佢而家改咗名叫雯雯)我問佢邊間房ok,佢

就帶咗我入去大房,一入到去我即刻閂門,急不及待既我即刻(唔好意思各位師

兄,寫下寫下原來夠鐘去睇銃夢,再寫寶遲,明天繼績再寫寶姐尋根之旅) TBC

作者: vinsing    時間: 2019-2-9 17:29

waiting your further report
作者: lohengramm    時間: 2019-2-10 12:09

期待佳作
銃夢我都想睇
作者: JOE SENIOR    時間: 2019-2-20 13:38

無㗎拿一,請繼續!

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0