標題: 想試下東方悅沐 [打印本頁]

作者: 射精    時間: 2019-3-28 22:53     標題: 想試下東方悅沐

我去開環保的, 其實都好滿意的, 鍾意果度環境同囡囡的質素 不過人始終係貪心, 如果有去開或去過東方悅沐的師兄可交流心得, 就感激不盡, 可以pm我介紹一下有無囡囡好介紹, 價錢和玩法嗎?
作者: fresh6969    時間: 2019-4-6 10:33

Anyone know ML price? Would like to try
作者: XYZ25    時間: 2019-4-8 23:17

其實我都想知係咩玩法
聽聞係正宗大場純骨,又聽聞唔同人有唔同服務 ...
作者: lionaxe    時間: 2019-4-9 10:07

呢間始終係行代支制,咁有乜服務都要自己同技師傾下啦。
當然事前同招呼H主任講下要求先,會比較易對板。
作者: XYZ25    時間: 2019-4-11 01:27

可唔可以講多少少,呢個場主要係有邊種玩法同埋大約價位?雖然話到時同技師再傾,但係都想事先知多少少。
作者: lionaxe    時間: 2019-4-11 09:37

主要玩法咪就係正骨場咁囉。K正骨雙鐘連代支大約1300。
其他要求找公關安排一下,再自己同技師傾下吧
作者: XYZ25    時間: 2019-4-11 21:57

感激解答。有冇好number介紹?
作者: XYZ25    時間: 2019-4-14 20:25

可唔可以 pm 推介?
😆
引用:
原帖由 lionaxe 於 2019-4-11 09:37 發表
主要玩法咪就係正骨場咁囉。揼正骨雙鐘連代支大約1300。
其他要求找公關安排一下,再自己同技師傾下吧

作者: lionaxe    時間: 2019-4-15 13:03

師兄,因為我近來比較喜歡純按摩,所以都冇乜畬v兄的推介。
過年後佢]好似幾多靚女技師加入,找公關介紹一下吧
作者: XYZ25    時間: 2019-4-16 23:12

好的,謝謝意見。等我去撞下板先。
作者: fresh6969    時間: 2019-4-17 19:07

Can you PM me numbers to try? Thanks 🙏
作者: XYZ25    時間: 2019-4-18 23:56

我都有問過 ...
睇下有冇邊位師兄出手指點迷津
作者: lunyik    時間: 2019-4-21 08:49

間場新開一定話自已正骨
想揼得開d 你同BG自己 diu

代支起碼 700 -800先有機本服務

落樓都接近2000
作者: 射精    時間: 2019-4-21 17:10

環保$14XX 已經包起機,包埋 BJ多數都要加$500, 咁樣都要差唔多$2000, 除非東方悅沐$2000係包埋 BJ, 咁就值啦
引用:
原帖由 lunyik 於 2019-4-21 08:49 發表
間場新開一定話自已正骨
想揼得開d 你同BG自己 diu

代支起碼 700 -800先有機本服務

落樓都接近2000

作者: XYZ25    時間: 2019-4-23 08:58

好難比較既,聽之前d師兄講,兩個場賣點都唔一樣。當然,如果悦沐既硬件,加上環保既服務 ...

講到尾都係睇技師質素希望有師兄提點,贈我幾個幸運號碼
作者: lionaxe    時間: 2019-4-23 09:23

老實講如果想又靚又後生又玩得開心,去樓上Spa,性價比仲高。但要堅揼,就係另一會事
作者: 射精    時間: 2019-4-23 10:32

你講H某程度係事實(靚、後生),但我去過好多間樓上 spa, 都無得玩 BJ, 加錢都無得傾 (或者係我唔知窿路,還請各位 ching 指教)
引用:
原帖由 lionaxe 於 2019-4-23 09:23 發表
老實講如果想又靚又後生又玩得開心,去樓上Spa,性價比仲高。但要堅揼,就係另一會事

作者: yellow40    時間: 2019-4-23 10:54     標題: 回復 17# 的帖子

就小弟所知……甜部份有,程one 大部份有,tst太多,search鼢N知。
作者: lionaxe    時間: 2019-4-23 11:11

Part 3場多於繁星,搵下實有的
作者: lionaxe    時間: 2019-4-23 11:14

所以我覺得,有乜需要就去相關場地,勉強要係A場想有B場服務,是唔會好高興的。當然都可以去B場試下,可能會喜歡上另一種服務或風味。
作者: 射精    時間: 2019-4-23 11:20

唔好意思, 有啲睇唔明?
引用:
原帖由 yellow40 於 2019-4-23 10:54 發表
就小弟所知……甜部份有,程one 大部份有,tst太多,search鼢N知。

作者: XYZ25    時間: 2019-4-26 01:06

所以真係想試下呢個場,想試下呢d豪華大場感覺有幾舒服。但係又驚冇揀定技師會中伏 ...
引用:
原帖由 lionaxe 於 2019-4-23 11:14 發表
所以我覺得,有乜需要就去相關場地,勉強要係A場想有B場服務,是唔會好高興的。當然都可以去B場試下,可能會喜歡上另一種服務或風味。

作者: XYZ25    時間: 2019-5-1 17:35

引用:
原帖由 射精 於 2019-4-23 10:32 發表
你講H某程度係事實(靚、後生),但我去過好多間樓上 spa, 都無得玩 BJ, 加錢都無得傾 (或者係我唔知窿路,還請各位 ching 指教)

樓上spa應該好幾間都有,要面談
反而大場就少d機會

心思思想去呢間大場主要唔係為咗呢d服務
係想感受下佢點解可以收咁貴

等老手出嘥比幾個number我去探險
作者: lionaxe    時間: 2019-5-2 08:39

呢類型多數師兄都會試幾次先搵到自己啱心水的。
之前試過俾完建議唔啱該位師兄心水,又話賣廣告又成,都係唔俾號碼,等大家自己摸索比較好。
作者: XYZ25    時間: 2019-5-3 23:54

引用:
原帖由 lionaxe 於 2019-5-2 08:39 發表
呢類型多數師兄都會試幾次先搵到自己啱心水的。
之前試過俾完建議唔啱該位師兄心水,又話賣廣告又成,都係唔俾號碼,等大家自己摸索比較好。
既然係咁,唯有自己去撞下啦
去到問公關,搵個後生細细粒,應該有卦?
作者: wingtsu    時間: 2019-5-4 10:02     標題: 回復 25# 的帖子

xyz25兄
這個埸小弟都去過幾次,人靚場靚,
但都有點失望,特別代支未達要求時
期待你的報告
作者: XYZ25    時間: 2019-5-5 17:22

引用:
原帖由 wingtsu 於 2019-5-4 10:02 發表
xyz25兄
這個埸小弟都去過幾次,人靚場靚,
但都有點失望,特別代支未達要求時
期待你的報告
多謝師兄分享
人靚場靚,正正係我之前聽過所以先成日想去試

至於你所講既失望 ... 睇嚟意思係「比幾多先至有幾多」... 要討價還價就即刻影響哂個心情

你幾次係唔同技師,都係咁?
作者: XYZ25    時間: 2019-5-21 23:55

終於試咗
硬件確實係一流
locker,水池招呼,休息室,一路都服務態度好好

技師 ... 中上質素,勉強後生,少靚,但濃妝扣分。手骨麻麻,少 hea,傾計態度搭救,整體感覺尚算合格。代支同服務成正比,討價還價影響心情。

偏貴,預咗豪一次,但係冇相熟號碼就真係爭d
作者: arhon009    時間: 2019-5-22 13:59

去過一排,真心說,硬件真係一流!
價錢就見人見智啦, 代支係600-1000, 如其它師兄講,起機埋單加埋接近2K, 我就覺得貴左少少。

宜家多去樓上Spa,性價比高好多但硬件當然就冇得比了
作者: wingtsu    時間: 2019-5-22 18:33     標題: 回復 28# 的帖子

多謝師兄分享。
最近都去咗一次
技師都算後生細細粒。
手骨麻麻地。跟住又係討價還價。
最後都係不外如是。
雖然場靚,始終軟件服務重要啲。
都係返返環保好啦
作者: lionaxe    時間: 2019-5-23 09:15

咸魚青菜各有所好,有人喜歡討價還價,更多人喜歡明碼實價,所以親身試了自然明白。
作者: 射精    時間: 2019-5-23 09:33

聽到樓上各位師兄分享,有一共通點,就係去到玩part2 要討價還價,呢個真係好無癮,講笑啲黎講,分分鐘攪到下面果度都縮埋,都係環保果邊好玩好多,起碼明碼實價得多,基本收費最少都有手作仔玩,除非用口或者開大先至要加錢
當初諗住問下各位師兄去東方悅沐有無好嘢,原來咁鬼無癮,因為我真係好憎中途去要求加錢,我諗我唔會去東方悅沐玩囉!
作者: wingtsu    時間: 2019-5-23 10:45     標題: 回復 32# 的帖子

認同師兄的睇法。
明碼實價,公公道道。
作者: LazyMotherLover    時間: 2019-5-23 23:21

請問ching 環保既硬件環境如何呢?因為真係覺得東方悅沐既硬件好好,好滿意. 但又心思思想試下環保.謝謝
作者: 射精    時間: 2019-5-24 09:13

講真我無去過東方悅沐無得比較,但去左環保咁多年,都覺得佢好舒服,好乾淨,你可以話舊,但唔係殘果種,水池,沖涼、水龍頭仍然新淨,休息地方ok, 至於房間,我個人感覺相當安靜舒適,隔音都好好,講真同囡囡響堶掠腆A外面都聽唔到!

講到底,都係囡囡質素緊要過硬件!
引用:
原帖由 LazyMotherLover 於 2019-5-23 23:21 發表
請問ching 環保既硬件環境如何呢?因為真係覺得東方悅沐既硬件好好,好滿意. 但又心思思想試下環保.謝謝

作者: Reeve2    時間: 2019-5-24 11:15

悅沐係咪開設左vip房?無廁所200蚊一個鐘,有廁所400以上一個鐘
有無師兄知道有咩咁特別?
作者: 射精    時間: 2019-5-24 15:12     標題: 回復 36# 的帖子

唔係掛?VIP房仲要另外加錢?東方悅沐收費已經好貴,樓上師兄講玩下手作仔都要加600-1000,加埋vip房豈不是......
作者: XYZ25    時間: 2019-5-25 23:53

係有vip房,聽上次囡囡講係有幾種。
加多少少錢對果度d客應該濕濕碎。我見到有d客好明顯係錢多時間多,去果度做vip享受被招呼,非富則貴。
作者: lionaxe    時間: 2019-5-26 04:47

係有兩種VIP 房 , 一種係冇按摩床,俾幾個朋友吹水按腳用鵅A要按摩都要入返按摩房,呢類環保都有鵅C

呢一種叫F房,有埋}涼同按摩🛏,會跟房鴾j細有不同價錢。

其實東方棕泉都有呢兩種房的
作者: yuml    時間: 2019-5-27 20:57

我都想去試試,有冇師兄可pm我介紹好的技師
作者: XYZ25    時間: 2019-5-29 00:05

引用:
原帖由 lionaxe 於 2019-5-26 04:47 發表
係有兩種VIP 房 , 一種係冇按摩床,俾幾個朋友吹水按腳用H,要按摩都要入返按摩房,呢類環保都有H。

呢一種叫F房,有埋}涼同按摩🛏,會跟房H大細有不同價錢。

其實東方棕泉都有呢兩種房的
"F" 房 ... 有得沖涼 ... 好明顯係 ...
特別為某些原因而設計!
作者: lionaxe    時間: 2019-5-29 08:37

有些名人不會同我們這些人在水池嗰邊沖涼,赤條條周圍走。
作者: XYZ25    時間: 2019-6-2 23:18

引用:
原帖由 lionaxe 於 2019-5-29 08:37 發表
有些名人不會同我們這些人在水池嗰邊沖涼,赤條條周圍走。
原來係咁既用途
仲以為真係方便d咩 tim
作者: 9hui    時間: 2019-6-5 22:35

19 啦,師兄
https://gimy.tv/vod-play-id-73035-src-6-num-9.html
作者: googiliu5    時間: 2019-6-14 08:14

有好的美容師介紹嗎?
有乜服務?
作者: XYZ25    時間: 2019-6-29 00:34

近排有冇邊位師兄去過,可以介紹下?出咗糧又心思思想去消費,有冇細細粒推介?

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0