標題: [桑拿浴室] 銅鑼灣貴價場碧麗湖結業 [打印本頁]

作者: lunyik    時間: 2020-2-20 22:09     標題: 銅鑼灣貴價場碧麗湖結業

11月見貼左張紙整冷氣 最近又貼張野話拍買桑拿設備這個場收費唔平 但去個下d女 多數都幾好。

我最後去果次應該9至10月 當時諗這間場收費咁貴 d客應該有番咁下智慧個腦唔會咁藍,我這個諗去太天真了,去到休息室 有客不停撐警,到揼完出來 佢都未走 最記得 佢重贊何已完 話佢好聰明
,歷史將來一定會對佢..,.....
作者: oldhand1980    時間: 2020-2-22 00:37     標題: 回復 1# 的帖子

呢間場我80年代已經開始去,雖然不是常客,但久唔久都會去睇下,而家結業,有灟爣丳o,香港就賽A都唔同哂
作者: andrew2726    時間: 2020-2-22 01:48

作者: vinsing    時間: 2020-2-22 10:17

唔使可惜
作者: LTF_123    時間: 2020-3-23 00:21

邊度? 有冇地址可以指引?
作者: dickdick169    時間: 2020-3-29 11:46

引用:
原帖由 oldhand1980 於 22-2-2020 00:37 發表
呢間場我80年代已經開始去,雖然不是常客,但久唔久都會去睇下,而家結業,有啲唔捨得,香港就嚟乜都唔同哂
我硬係覺得呢啲場好貴,不是我咃呢啲打工仔幫襯的。。。
作者: lunyik    時間: 2020-4-6 11:07

引用:
原帖由 LTF_123 於 2020-3-23 00:21 發表
邊度? 有冇地址可以指引?
銅鑼灣新會道 近保良局
不過都執左
作者: 四眼明    時間: 2020-4-6 19:13

而家疫情下,呢 D 場又點生存?
作者: cool03    時間: 2020-4-7 00:37

引用:
原帖由 四眼明 於 2020-4-6 19:13 發表
而家疫情下,呢 D 場又點生存?
非也!
好多碧麗湖老顧客作古了,
長情骨友如煙仔河,填易笑,至霖等人又唔幫襯,
校長做 Rainbow 之友,
今次重惨,Windsor, Rainbow, 悦沐, 皇室都関閉,
連 IFC 的 PURE Spa 都冇得去,

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0