標題: 有無人試過旺角新興大廈阿芳???????? [打印本頁]

作者: kaiza123    時間: 2020-7-18 15:33     標題: 有無人試過旺角新興大廈阿芳????????

如題, 跪求contact
作者: scottchang18    時間: 2020-7-19 06:33

呢位師兄,阿芳有咩過人之處,吸引到你開個帖搵佢,佢連廣告都無,莫非係隱世高人?
作者: scottchang18    時間: 2020-7-21 18:14

引用:
原帖由 kaiza123 於 2020-7-18 15:33 發表
如題, 跪求contact
  師兄從何得知有呢位技師﹖收費4魚90分鐘,40+中熟女,樣貎、身材、技藝均無額外凸出之處,佢亦無賣廣告,幫趁開均為熟客,問番俾料H朋友咪得囉﹗  
作者: kaiza123    時間: 2020-7-21 22:02

喺新4見到有人講所以係到請教下XD
作者: kaiza123    時間: 2020-7-21 22:03

佢唔賣廣告都咁多熟客唔係先有過人之處咩?
作者: scottchang18    時間: 2020-7-22 00:49

引用:
原帖由 kaiza123 於 2020-7-21 22:03 發表
佢唔賣廣告都咁多熟客唔係先有過人之處咩?
佢喺新興起碼都十幾年,加上收費算合理,基本上樣樣都中規中矩,叫做唔會DM,可惜佢冇part 3,樣貌身材亦唔凸出,唯一過人之處就係待客之道,較遷就少格手順得人,所以喺新四間中有人提下,但又未見爆紅。要年青貌美、大波、頂班骨技H,就唔駛考慮囉。
作者: vinsing    時間: 2020-7-22 10:14     標題: 回復 6# 的帖子

莫非你是熟客
作者: scottchang18    時間: 2020-7-22 11:07

引用:
原帖由 vinsing 於 2020-7-22 10:14 發表
莫非你是熟客
  我是經一位熟客師兄介紹而試過,是近呢幾個月H事,都上過去數次,唔知算唔算係熟客呢!
所以都係問清楚樓主師兄想要H大概係咩,要年青貌美、要身材大波、藝技精湛、想要全套、或平靚正H,都唔好期望有驚喜,費事去完嗌DM貨不對板。
作者: siwa16    時間: 2020-7-22 15:46     標題: 回復 8# 的帖子

有冇請你飲中國茶呀
作者: scottchang18    時間: 2020-7-22 16:44

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-22 15:46 發表
有冇請你飲中國茶呀
有,呢排天氣熱,佢請飲紙包豆漿多。
都話幫趁H係熟客多。
作者: vinsing    時間: 2020-7-22 17:07     標題: 回復 8# 的帖子

要藝技精湛,無可能年青貌美,

13/F幫診過一次,懶過閪:油浸完禾花雀之后不用紙巾將多餘的油沫去。
作者: scottchang18    時間: 2020-7-22 20:38

引用:
原帖由 vinsing 於 2020-7-22 17:07 發表

13/F幫診過一次,懶過閪:油浸完禾花雀之后不用紙巾將多餘的油沫去。
師兄,你中伏H呢個,唔係講緊阿芳呀? 而家舊四喺13樓H叫阿麗,
作者: siwa16    時間: 2020-7-22 21:36     標題: 回復 10# 的帖子

她勁多野講
多到臨走都不停 🤣
作者: scottchang18    時間: 2020-7-22 22:07

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-22 21:36 發表
她勁多野講
多到臨走都不停 🤣
師兄似乎有不爽H經驗喎
作者: siwa16    時間: 2020-7-22 22:52     標題: 回復 14# 的帖子

不是不爽
因為有共同話題 都搵過幾次
似朋友聚舊幾得意
作者: scottchang18    時間: 2020-7-22 23:21     標題: 回復 15# 的帖子

我仲以為師兄嫌佢多嘢講添。不過佢個look都真係幾鄰家師奶架,可以抽鴾穭S係另一份樂趣。

作者: Gariester    時間: 2020-7-23 00:46

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-22 14:52 發表
有共同話題
似朋友聚舊幾得意
That's exactly what I am looking for. Wonder you please PM her contact? Thanks!
作者: scottchang18    時間: 2020-7-23 02:13

引用:
原帖由 Gariester 於 2020-7-23 00:46 發表

That's exactly what I am looking for. Wonder you please PM her contact? Thanks!
師兄,你全部西文,驚阿芳溝通唔到喎。

作者: kaiza123    時間: 2020-7-23 19:47     標題: 回復 6# 的帖子

哈哈 多謝CHING分享
作者: kaiza123    時間: 2020-7-23 19:49     標題: 回復 8# 的帖子

我想要順眼大波韻味熟女呀, 佢身材去到咩LEVEL到?
作者: Gariester    時間: 2020-7-23 20:05

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-22 18:13 發表

師兄,你全部西文,驚阿芳溝通唔到喎。
Da Ng Dao Chung Mun Je, Gong Mo Mum Te [Can't type Chinese. Talk OK ] Grateful if you can PM her contact. Thx!
作者: scottchang18    時間: 2020-7-23 20:13     標題: 回復 20# 的帖子

我睇大約B尾C頭咁上下 ,喜愛大波H會唔過癮。
作者: Gariester    時間: 2020-7-23 20:18

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-23 12:13 發表
我睇大約B尾C頭咁上下 ,喜愛大波H會唔過癮。
For Massage, that is more than good enough...
作者: siwa16    時間: 2020-7-23 20:23     標題: 回復 20# 的帖子

可以試欣欣 深水步
作者: scottchang18    時間: 2020-7-24 05:31     標題: 回復 23# 的帖子

阿芳無BM架 ,亦都無全套,車牌相信都欠奉。
作者: scottchang18    時間: 2020-7-24 05:49     標題: 回復 24# 的帖子

師兄推介H欣欣,係咪指康寧大廈個位?可惜佢唔知停咗廣告或真休假,無晒聯絡資訊。同埋睇相又唔覺大波,報C級喳。
作者: siwa16    時間: 2020-7-24 08:10     標題: 回復 26# 的帖子

大菜刀上面
廣告真相
作者: kaiza123    時間: 2020-7-24 09:55     標題: 回復 27# 的帖子

有無欣欣既LINK睇下?搵唔到
作者: scottchang18    時間: 2020-7-24 10:07     標題: 回復 27# 的帖子

師兄,欣欣喺8台個廣告停咗,乜都冇得睇了。
作者: scottchang18    時間: 2020-7-24 10:51

引用:
原帖由 kaiza123 於 2020-7-24 09:55 發表
廣告停咗,地埗就喺CSW Road 219唐一樓。
作者: scottchang18    時間: 2020-7-24 11:06

引用:
原帖由 Gariester 於 2020-7-23 20:05 發表

Da Ng Dao Chung Mun Je, Gong Mo Mum Te [Can't type Chinese. Talk OK ] Grateful if you can PM her contact. Thx!
打唔到中文啫,講冇問題H。咁都得?師兄浸鹹水讀番書架?咁你睇唔睇得明寫咩,理解得透澈啲意思架? 人家只係有part 2H正經按摩揼骨喎,加埋用上風筒吹背落油按,唔係全套一樓一呀!
作者: scottchang18    時間: 2020-7-24 11:33

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-24 08:10 發表
大菜刀上面
廣告真相
師兄,有冇另一推介? 骨技行先,兼有可集礄慾j波更佳。
作者: scottchang18    時間: 2020-7-24 14:26

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-24 08:10 發表
大菜刀上面
廣告真相
師兄,飛飛(丹丹)係咪遠東發展旺角個位? 個body惦唔惦?
作者: Gariester    時間: 2020-7-24 20:25

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-24 03:06 發表

打唔到中文啫,講冇問題H。咁都得?師兄浸鹹水讀番書架?咁你睇唔睇得明寫咩,理解得透澈啲意思架? 人家只係有part 2H正經按摩揼骨喎,加埋用上風筒吹背落油按,唔係全套一樓一呀!
Of course I can read Chinese. BTW, I only look for relaxing massage session. Actually never go 141 or "open big" at all
作者: Gariester    時間: 2020-7-24 20:32

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-23 21:49 發表
師兄推介H欣欣,係咪指康寧大廈個位?可惜佢唔知停咗廣告或真休假,無晒聯絡資訊。同埋睇相又唔覺大波,報C級喳。
Actually this lady is OK, though everything is just average. Stopped visiting as her massage session is not relaxing enough for me, and I started visiting coconut oil instead.

As coconut oil stopped working, I am looking for alternative now.
作者: siwa16    時間: 2020-7-24 20:52     標題: 回復 35# 的帖子

Coconut oil, sham shui po?
作者: siwa16    時間: 2020-7-24 20:54     標題: 回復 33# 的帖子

中女豐滿正我鍾意正
作者: siwa16    時間: 2020-7-24 20:55     標題: 回復 32# 的帖子

你的要求我都想呀
去美蘭搵下啦
作者: scottchang18    時間: 2020-7-24 22:20

引用:
原帖由 Gariester 於 2020-7-24 20:32 發表

Actually this lady is OK, though everything is just average. Stopped visiting as her massage session is not relaxing enough for me, and I started visiting coconut oil instead.

As coconut oil ...
CoCo 停工休息,唔怪得唔回覆啦!
作者: Gariester    時間: 2020-7-24 23:02

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-24 12:52 發表
Coconut oil, sham shui po?
Yes. Good skill but hard to book... I off-duty around mid-night, and usually have to wait till 2 am (3 am sometimes) to get my turn
作者: Gariester    時間: 2020-7-24 23:06

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-24 03:06 發表

用上風筒吹背落油按
Similar effect as hot towel. Not too many USB offer that and that's why I am interested. BTW, Coconut oil has hot towel
作者: scottchang18    時間: 2020-7-25 00:03

引用:
原帖由 Gariester 於 2020-7-24 23:06 發表

Similar effect as hot towel. Not too many USB offer that and that's why I am interested. BTW, Coconut oil has hot towel
師兄等到午夜2~3鐘先上鐘,咁會唔會喺CoCo處過夜?

CoCoH熱敷鹽包雖則唔錯,但往往顧此失彼,顧得頭又顧唔到腳,好多時控制得唔好會過熱,或者經常鹽包跌落地面唔去撿拾。不過佢H銀環刮痧、熱油搓雀同埋佢對仍挺H波夾腸,都唔係咁易搵番第二個。可惜佢H時間控制同對衛生H執著,令好多客人未能接受,屢受劣評。
作者: scottchang18    時間: 2020-7-25 00:07

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-24 20:55 發表
你的要求我都想呀
去美蘭搵下啦
喺舊四廣告今日美蘭都只得2人,瑤瑤放假中,淨番個倩怡,師兄可否俾多少少提示呢?唔會係要去洗樓等搵到架?
作者: klau010    時間: 2020-7-25 00:12

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-24 20:54 發表
中女豐滿正我鍾意正
師兄, 丹丹呢排仲有冇開工?
作者: Gariester    時間: 2020-7-25 00:52

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-24 16:03 發表

師兄等到午夜2~3鐘先上鐘,咁會唔會喺CoCo處過夜?

CoCoH熱敷鹽包雖則唔錯,但往往顧此失彼,顧得頭又顧唔到腳,好多時控制得唔好會過熱,或者經常鹽包跌落地面唔去撿拾。不過佢H銀環刮痧、熱油搓雀同埋 ...
No la. just wish to get relaxed and have a good night (actually morning) sleep at home... Though 熱敷鹽包 could not cover all needed areas, not too many USB offer similar services.

Agree with you that CoCo has some room for improving her time management. Even booked, I always have to wait.
作者: scottchang18    時間: 2020-7-25 02:05

引用:
原帖由 Gariester 於 2020-7-25 00:52 發表

No la. just wish to get relaxed and have a good night (actually morning) sleep at home... Though 熱敷鹽包 could not cover all needed areas, not too many USB offer similar services.

Agre ...
剛剛V7諗住問下CoCo幾時復工,點知佢又回覆喎,原來佢抖咗7個月,疫情未完結佢仍會繼續休息。
作者: vinsing    時間: 2020-7-25 13:43

椰子油?she is the best at sham shui po I met before , no drop money, but the appointment time to be improved better.
作者: scottchang18    時間: 2020-7-25 14:24

引用:
原帖由 vinsing 於 2020-7-22 17:07 發表

師兄,SSP就CoCo,咁旺角你試過邊個女女最正? 上次DMH新興13樓女女係乜水?等我敬而遠之。
作者: Gariester    時間: 2020-7-25 19:19

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-25 06:24 發表

師兄,SSP就CoCo,咁旺角你試過邊個女女最正? 上次DMH新興13樓女女係乜水?等我敬而遠之。
Though this question is not to me, I think MK 子媛 ( by appointment only ) is one of the best.    HJ only tho and no way for add on services. What a pity that she also not working these days.  
作者: scottchang18    時間: 2020-7-25 21:40

引用:
原帖由 Gariester 於 2020-7-25 19:19 發表

Though this question is not to me, I think MK 子媛 ( by appointment only ) is one of the best.    HJ only tho and no way for add on services. What a pity that she also not working these da ...
  多謝師兄分享旺角電約子媛,好可惜而家好多女女都暫避疫情。
作者: vinsing    時間: 2020-7-26 10:00     標題: 回復 48# 的帖子

一樓一同方向報都有出AD,MK正骨暫時是SOY ST.姊妹花
作者: scottchang18    時間: 2020-7-26 11:19

[quote]原帖由 vinsing 於 2020-7-26 10:00 發表
一樓一同方向報都有出AD,MK正骨暫時是SOY ST.姊妹花 [/quote
姊妹花純揼正真係冇得輸,佢哋個根骶按住條根都幾過癮,可惜只提供Part 1冇Part 2吖。
方向報啲廣告靠唔靠得住? 上到去會唔會質素差啲架?
師兄所指新興13樓喺舊四同方向報都齊落AD?個次DM得很揼春咩?
作者: scottchang18    時間: 2020-7-27 09:46

還惦回答咗123兄,亦不妨分享麰茪HH大波選擇。大波又揼得H,我至今試過H首選係太子金輪Elaine,個收費就略貴啲$600/90分鐘有BM,年紀無四字頭都近卅尾,樣因房較暗唔係好睇得真應唔醜H,對奶有F cup。想平啲H可以揀60分鐘plan不過冇BM,自己衡量啦。佢都幾旺架算難約,新四台有AD,有上開H應該對佢個朵唔陌生。我試過一次念念不忘佢對大奶,睇住自己條腸仔消失豐乳中好過癮,係個收費而言稍高,但個人覺得應絕唔會DM。   

*Gariester兄,有胸都去望下個箱啦﹗

作者: siwa16    時間: 2020-7-28 08:39

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-27 09:46 發表
  還惦回答咗123兄,亦不妨分享麰茪HH大波選擇。大波又揼得H,我至今試過H首選係太子金輪Elaine,個收費就略貴啲$600/90分鐘有BM,年紀無四字頭都近卅尾,樣因房較暗唔係好睇得真應唔醜H, ...
Elaine 水壓問題有冇改善
作者: scottchang18    時間: 2020-7-28 13:14     標題: 回復 54# 的帖子

水壓唔強囉,沖身都問題唔大H。
作者: mini169    時間: 2020-8-14 13:46

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-25 00:07 發表

鷈瞼|廣告今日美蘭都只得2人,瑤瑤放假中,淨番個倩怡,師兄可否俾多少少提示呢?唔會係要去洗樓等搵到架?
有無試過倩怡?我前幾日想搵佢但電話唔通。
作者: mini169    時間: 2020-8-14 13:50

新4台係唔係go果個?
作者: scottchang18    時間: 2020-8-14 19:16     標題: 回復 57# 的帖子

go行頭係舊四,「新」四只要直譯就是了。
作者: scottchang18    時間: 2020-8-14 22:45     標題: 回復 56# 的帖子

倩怡 未試過,所以無評語。可能佢上鐘唔接聽,或者休息唔接job呢﹗試鴷[Whataps留言試試﹗不過16兄推介美蘭H唔係呢位技師呢﹖  

作者: mini169    時間: 2020-8-15 20:36

8台有個旺角叫啊芳,唔知係咪樓主要搵果個?
作者: siwa16    時間: 2020-8-15 21:32

引用:
原帖由 mini169 於 2020-8-15 20:36 發表
不是
同名而已
作者: ciess    時間: 2020-8-16 08:20

有冇人知先達大廈有個肥妹按摩?
冇網廣告,當年只有係東方賣過,
佢按摩ok, part 2 自動除曬,part 3 睇你同佢有冇feel, 幾好傾,完事俾錢都傾麰p唔會冇曬反應黑面要你即走。
作者: scottchang18    時間: 2020-8-16 11:38

引用:
原帖由 mini169 於 2020-8-15 20:36 發表
完全係兩個人嚟。樓主寫明要搵H係新興阿芳,係完全冇登廣告靠熟客H。8台另一位阿芳雖寫電約,但都寫咗山東街門牌號碼,地址在麗晶賓館樓上,比新興H蒼老幾歲,微波並最好能以普通話溝通。。
作者: mini169    時間: 2020-8-16 13:26

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-8-16 11:38 發表

完全係兩個人薄C樓主寫明要搵�係新興阿芳,係完全冇登廣告靠熟客�。8台另一位阿芳雖寫電約,但都寫髐s東街門牌號碼,地址在麗晶賓館樓上,比新興�蒼老幾歲,微波並最好能以普通話溝通。。
唔通史葛兄又試過?
作者: scottchang18    時間: 2020-8-16 15:01     標題: 回復 64# 的帖子

新興H有數次,山東街H僅最上月一次。
作者: Gariester    時間: 2020-8-17 00:40

水壓唔強 is the problem of the whole building. I usually go 8/F for an mid-age lady without AD on any site for massage + HJ, but she also stopped working for months...

Considering to buy an OSxM  +  Tanga as temporary solution
引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-28 05:14 發表
水壓唔強囉,沖身都問題唔大H。

作者: scottchang18    時間: 2020-8-17 06:03     標題: 回復 66# 的帖子

師兄,新興阿芳無停業可幫到你,又唔駛攪到要用飛機杯解決,“奧嬋”始終與真人按揼有差距。試鴷h約阿芳啦!

Golden Wheel 8/F 有好技師?師兄可share any information 嗎?
作者: scottchang18    時間: 2020-8-21 10:57

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-24 11:33 發表

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-7-24 20:55 發表
你的要求我都想呀
去美蘭搵下啦
引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-25 00:07 發表

喺舊四廣告今日美蘭都只得2人,瑤瑤放假中,淨番個倩怡,師兄可否俾多少少提示呢?唔會係要去洗樓等搵到架?
  美蘭H技師今日見出番廣告啦﹗唔係上面個兩位嚟﹗我未有空去住,有冇師兄願身先士卒,上去試完包膠鵅S  
作者: mini169    時間: 2020-8-21 11:41

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-8-21 10:57 發表

美蘭�技師今日見出番廣告啦﹗唔係上面個兩位薄T我未有空去住,有冇師兄願身先士卒,上去試完包膠鵅S  
係咪都係叫啊二啊
作者: scottchang18    時間: 2020-8-22 08:36     標題: 回復 69# 的帖子

同大廈同一樓層,昨天廣告兩則,今日則有三個,有跟貼H就刪去最之前#43有登廣告個二位,其實已是呼之欲出。再唔明就去A室敲門問啦!
作者: mini169    時間: 2020-8-22 18:37

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-8-22 08:36 發表
同大廈同一樓層,昨天廣告兩則,今日則有三個,有跟貼�就刪去最之前#43有登廣告個二位,其實已是呼之欲出。再唔明就去A室敲門問啦!
完全明白
作者: mini169    時間: 2020-9-5 16:08

上兩個禮拜試左啊芳了,而家先得閒報告,啊芳其實技藝普普通通,按摩算有心機,升空手勢不過不失,不過佢勝在熱情招呼俾人有個家既感覺,原本我打俾佢佢話而家鰜峊囓憚薴膝q,又話疫症下休息啊,點知佢收左線後半個鐘後打俾我話而家出薄A問我o唔ok我話ok,跟住上到去佢問我飲唔飲湯,佢話鰜峊鸇s好咱X薄A呢點我相信係佢有咁多舊客既原因。
作者: scottchang18    時間: 2020-9-5 16:47

引用:
原帖由 mini169 於 2020-9-5 16:08 發表
上兩個禮拜試左啊芳了,而家先得閒報告,啊芳其實技藝普普通通,按摩算有心機,升空手勢不過不失,不過佢勝在熱情招呼俾人有個家既感覺,原本我打俾佢佢話而家喺屋企未返公司,又話疫症下休息啊,點知佢收左線後半個 ...
  師兄你咁好彩有湯飲呀﹖我最多都係飲過一次黑杞子茶喳,通常都係飲紙品豆漿﹗
作者: siwa16    時間: 2020-9-5 20:37     標題: 回復 72# 的帖子

我都飲過湯 哈哈哈哈
作者: siwa16    時間: 2020-9-5 20:38     標題: 回復 73# 的帖子

你有冇試附近幾個女女
作者: mini169    時間: 2020-9-5 21:46

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-9-5 16:47 發表

師兄你咁好彩有湯飲呀﹖我最多都係飲過一次黑杞子茶喳,通常都係飲紙品豆漿﹗
上次湯同茶都有
作者: scottchang18    時間: 2020-9-6 19:15

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-9-5 20:38 發表
你有冇試附近幾個女女
仲未呀!師兄。
SSP欣欣 仲放假中。美蘭個位未約。丹丹 V7約好過幾次,但都冇回覆,佢究竟係咪放緊假? 但佢喺新四個廣告又冇停喎。
作者: scottchang18    時間: 2020-9-6 19:24

引用:
原帖由 mini169 於 2020-9-5 21:46 發表
上次湯同茶都有
可能去得多唔馨香,要若即若離疏啲去囉。師兄係幾多點鐘打去約? 睇儱|唔會撞番次帶壺湯過我飲。
作者: mini169    時間: 2020-9-6 22:25

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-9-6 19:24 發表

可能去得多唔馨香,要若即若離疏囓h囉。師兄係幾多點鐘打去約? 睇儱|唔會撞番次帶壺湯過我飲。
1點鐘咁上下
作者: siwa16    時間: 2020-9-7 06:17     標題: 回復 78# 的帖子

其實湯都可以約定煲比你飲
哈哈
作者: Njxcbo    時間: 2020-9-7 14:53

湯就未飲過 紙包飲品就有
作者: scottchang18    時間: 2020-9-8 07:32

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-9-7 06:17 發表
其實湯都可以約定煲比你飲
哈哈
  師兄,最近仲有冇搵過飛飛(丹丹),新四廣告冇停過,早前加V7時有回覆,復工會通知,但而家V7過幾次都冇回應,係咪仲放緊假﹖
作者: siwa16    時間: 2020-9-8 09:46     標題: 回復 82# 的帖子

可能休息
開工她會覆
作者: vinsing    時間: 2020-9-9 22:12

引用:
原帖由 Gariester 於 2020-8-16 16:40 發表
水壓唔強 is the problem of the whole building. I usually go 8/F for an mid-age lady without AD on any site for massage + HJ, but she also stopped working for months...

Considering to buy an OSxM  + ...
8/F flat D rest for揍孫
作者: scottchang18    時間: 2020-9-24 11:36

引用:
原帖由 kaiza123 於 2020-7-24 09:55 發表
師兄,係咪今日舊四個位? 睇相都應該50+
作者: siwa16    時間: 2020-9-24 13:11     標題: 回復 85# 的帖子

我估接近46左右啦
作者: mini169    時間: 2020-9-29 23:23

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-9-24 11:36 發表

師兄,係咪今日舊四個位? 睇相都應該50+
心口有紋身?
作者: siwa16    時間: 2020-9-30 07:32     標題: 回復 87# 的帖子

有紋身心口
是的無錯
作者: lam8833    時間: 2020-9-30 08:41

鐘意熟女的,欣欣絕對可以一試...............
作者: scottchang18    時間: 2020-10-1 06:19

引用:
原帖由 lam8833 於 2020-9-30 08:41 發表
鐘意熟女的,欣欣絕對可以一試...............
看來師兄應該都係欣欣熟客,佢H服務係咪冇得頂? 骨技如何?有冇咩絕活及吸引H地方呢?
作者: siwa16    時間: 2020-10-1 08:01     標題: 回復 90# 的帖子

各方面都好普通
會盡量配合你
作者: scottchang18    時間: 2020-10-2 06:44

引用:
原帖由 siwa16 於 2020-10-1 08:01 發表
各方面都好普通
會盡量配合你
  手骨唔惦又差啲喎,不過原來賣點就係配合度高,咁咪隨時四味五味都有著落﹖會唔會譚仔價逐樣計架﹖  
作者: siwa16    時間: 2020-10-2 21:19     標題: 回復 92# 的帖子

不是骨女
45味應該冇

往年最後一次找她 還有陣催淚彈味 想起都好笑
作者: scottchang18    時間: 2020-10-3 22:26

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-7-24 11:33 發表

引用:
你的要求我都想呀
去美蘭搵下啦
  師兄,姿儀好似都50+咁上下,Part 1揼骨真係唔太差,原來廣告3魚就只係齋揼價,想要出火Part 2就要加多1魚,但只可伸手入去摸冇解甲,同埋有點死chok欠爽呢﹗
作者: siwa16    時間: 2020-10-4 20:32     標題: 回復 94# 的帖子

我找她都係想揼骨
由登德開始都有好幾年

時間過得快
作者: lam8833    時間: 2020-10-5 08:46

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-10-1 06:19 發表

看來師兄應該都係欣欣熟客,佢H服務係咪冇得頂? 骨技如何?有冇咩絕活及吸引H地方呢?
欣欣係141,並不是樓上骨.樣算順眼,波波算幾大,真波,可大車,69,做起時會不停叫"老公,老公,xx死我......".
作者: scottchang18    時間: 2020-10-5 12:51

引用:
原帖由 lam8833 於 2020-10-5 08:46 發表

欣欣係141,並不是樓上骨.樣算順眼,波波算幾大,真波,可大車,69,做起時會不停叫"老公,老公,xx死我......".
多謝師兄,我見廣告標示類型係: 樓上骨,所以先以為係,但望見寫做全套,都預知係唔識揼。
作者: siwa16    時間: 2020-10-5 13:03     標題: 回復 97# 的帖子

她有推油 普通啦
BM幾好
作者: mini169    時間: 2020-10-7 09:39

引用:
原帖由 scottchang18 於 2020-10-3 22:26 發表

師兄,姿儀好似都50+咁上下,Part 1K骨真係唔太差,原來廣告3魚就只係齋K價,想要出火Part 2就要加多1魚,但只可伸手入去摸冇解甲,同埋有點死chok欠爽呢﹗
身形膚色都似黑妹
作者: skyhtk    時間: 2020-10-13 01:26

好多師兄好有料
最近出番來玩
師兄有冇大波大羅好介紹

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0