標題: [原創] 搵單男 [打印本頁]

作者: hk852hk258    時間: 2020-10-5 18:08     標題: 搵單男

徵3p 對象,係呢個forum曾經搵過亦成功搵到
人妻32 小肥,生過細路,現徵單男,高大,樣正常,最緊要最緊要健談,避免出黎大家你眼望我眼,
3p 形式主要係你地玩,我不會加入,但會拍片或相,可以唔影樣,大家認為岩玩的話可轉為長期sp,到時我唔會再出現,由得你同佢出去玩
有興趣可pm我,要俾相,如果冇相或接受唔到以上要求請不要pm,因為實在試得太多講到明要俾相,結果都係冇,如果咁小野都驚,巳經可以想像到出到黎會有幾怕醜,所以諗清楚才pm.避免浪費大家時間,謝謝

作者: phowong    時間: 2020-10-5 18:57

引用:
原帖由 hk852hk258 於 2020-10-5 18:08 發表
人妻32 小肥,生過細路,現徵單男,高大,樣正常,最緊要最緊要健談,避免出黎大家你眼望我眼,
3p 形式主要係你地玩,我不會加入,但會拍片或相,可以唔影樣,大家認為 ...
成功過但無長keep?
作者: 浪人2014    時間: 2020-10-5 20:06

引用:
原帖由 hk852hk258 於 2020-10-5 18:08 發表
3p 形式主要係你地玩,我不會加入,但會拍片或相,可以唔影樣,大家認為 ...
搵單男師兄一定爆PM
作者: kw958    時間: 2020-10-5 22:03

可惜我唔符合要求……唯有推推post
作者: batxhim00    時間: 2020-10-6 06:05

我得果5尺7左右 , 又係THIN
推POST ONLY
作者: 四張幾大叔    時間: 2020-10-6 15:13

引用:
原帖由 kw958 於 2020-10-5 22:03 發表
可惜我唔符合要求……唯有推推post
師兄又點會唔合呀
作者: leo173325    時間: 2020-10-14 09:29

我怕怕,但推一下支持樓主
作者: kw958    時間: 2020-10-14 09:45

引用:
原帖由 四張幾大叔 於 2020-10-6 15:13 發表

師兄又點會唔合呀
人夾人緣,係唔岩就唔岩……

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0