標題: 老婆未夠喉 [打印本頁]

作者: kkiu    時間: 2021-1-11 17:46     標題: 老婆未夠喉

有無師兄試過屌咗老婆或SP,佢明示或有意咁表示未夠喉?
作者: keung647    時間: 2021-1-11 18:28

有,但只是老婆说,哈哈
作者: Fka741743    時間: 2021-1-11 21:23     標題: 回復 1# 的帖子

正常程G下,大多數男人先射,女人未有高潮就完……
作者: kkiu    時間: 2021-1-12 14:08

我夠膽講,大部份男人都有試過,甚至勁常都係添,這正是引誘另一半玩多D花樣的時候,為什麼這谷的男人連認都唔敢呢?
作者: tzetsunsiu    時間: 2021-1-12 14:39

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-12 14:08 發表
我夠膽講,大部份男人都有試過,甚至勁常都係添,這正是引誘另一半玩多D花樣的時候,為什麼這谷的男人連認都唔敢呢?
邊個唔敢認
作者: kkiu    時間: 2021-1-12 16:36

夠膽就講下感受,大家交流下。
作者: newmo853    時間: 2021-1-12 18:11

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-11 17:46 發表
有無師兄試過屌咗老婆或SP,佢明示或有意咁表示未夠喉?
佢暗示,射精條女未夠飽就要磨或繼續插
作者: kkiu    時間: 2021-1-12 23:41

因為好悶,想返起以前內地百花齊放時,老婆知可能感覺我有上咗去年會要我交貨,通常我都要扮死狗。
作者: hu5585    時間: 2021-1-13 10:39

我通常俾左老婆高潮先,之後才射!射完老婆會玩我jj
作者: QDaniel    時間: 2021-1-13 10:53

有,近排老婆有呢個感覺
作者: 442a    時間: 2021-1-13 11:52

當然有喇,甘作為男人要識做,繼續 2nd round
作者: kkiu    時間: 2021-1-13 11:59

引用:
原帖由 hu5585 於 2021-1-13 10:39 AM 發表
我通常俾左老婆高潮先,之後才射!射完老婆會玩我jj
。                   c兄係一個完美的男人
作者: kkiu    時間: 2021-1-13 12:14

嗰時上大陸, 慌死蝕底,次次都屌兩獲,返屋企老婆要間真係苦差,直到有日老婆契仔上屋企,老婆煮飯,我睇新聞,契仔入私廚房幫手,佢哋有講有笑,突然間我硬硬哋,唔通我已經帶咗綠帽?
作者: oldhand1980    時間: 2021-1-13 12:17

唉!人過中年已無復當年勇(其實當年都唔係好勇),呢的事經常發生,有時自己都唔好意思....年紀大左,亦唔係咁易重振旗鼓
作者: kkiu    時間: 2021-1-13 13:20

引用:
原帖由 oldhand1980 於 2021-1-13 12:17 PM 發表
唉!人過中年已無復當年勇(其實當年都唔係好勇),呢的事經常發生,有時自己都唔好意思....年紀大左,亦唔係咁易重振旗鼓
。          c兄使乜唉声嘆氣呢,這叫人生,得快樂時且快樂,屌得一獲時就屌一獲。
作者: Fka741743    時間: 2021-1-13 14:24     標題: 回復 13# 的帖子

帶綠帽带得開心,而老婆又舒服滿足到,又有咩所謂呢,如果老婆仲未有行動,應該鼓勵支持老婆去玩添……
作者: Fka741743    時間: 2021-1-13 14:25     標題: 回復 13# 的帖子

能起上深圳玩,真係九都硬,可惜成年冇得返上去拉
作者: kkiu    時間: 2021-1-13 14:28

當時我個心好嬲,但我不動聲色,在我平時唔會搵佢時特登搵佢,去街又特早回家,又聞佢D底衫褲有冇異味,但是都無發現。
作者: Fka741743    時間: 2021-1-13 14:38     標題: 回復 14# 的帖子

如果接受到老婆去偷食,就叫佢出去玩下,如接受唔到,就買D玩具返屋企同佢玩咯,等佢食番幾日飽飯
作者: hu5585    時間: 2021-1-14 09:54

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-13 14:28 發表
當時我個心好嬲,但我不動聲色,在我平時唔會搵佢時特登搵佢,去街又特早回家,又聞佢D底衫褲有冇異味,但是都無發現。
我都有聞老婆底,睇下有無精味
作者: nonhumanity    時間: 2021-1-14 11:50

今年凍到XX都縮, 無乜MOOD, 草草了事就算
作者: kkiu    時間: 2021-1-14 12:15

因為驚帶綠帽,所以減少北上,轉做跟得人夫,但三四個月都無發現,老婆同契仔都是細声講大声笑,有時攬身攬勢,有時老婆好似又俾波餅佢食,但又唔似有咩。我估我跟得緊佢地唔敢做於是我又北上,有知佢地一齊時我又特登走開暗中睇下有無野。
作者: tzetsunsiu    時間: 2021-1-14 12:26

我仲後生 所以無呢個問題

btw 你有無介打飛機先
作者: kkiu    時間: 2021-1-14 13:00

引用:
原帖由 tzetsunsiu 於 2021-1-14 12:26 PM 發表
我仲後生 所以無呢個問

btw 你有無介打飛機先
哈哈,朋友,你就無以前的享受啦,打飛機都有技師打啦。
作者: Fka741743    時間: 2021-1-14 13:18     標題: 回復 22# 的帖子

哈哈,c兄都幾自私堝,自己出去玩就得,老婆玩就唔得,
作者: kkiu    時間: 2021-1-14 14:11

當時係㗎,不過後來改變咗。
作者: Fka741743    時間: 2021-1-14 14:37     標題: 回復 26# 的帖子

改變左咩,甘快D分享比大家知拉
作者: kkiu    時間: 2021-1-14 14:39

過左一排都無發現,但是唔知點解,由驚帶綠帽到E加好似想老婆俾契仔搞咁,有次老婆在廚房洗菜叫出來問可唔可以幫手,契仔即刻入去,我在後面睇下但我唔覺意撞倒契仔成個人扑埋老婆度,仲成個人攬實老婆明顯雙手有摩到對波,我 若無其事,但佢兩個就有D 尷尬咁。
作者: pobbb    時間: 2021-1-14 15:02

咁呀嫂喺廚房同契仔玩煮飯仔時,d衣著有無性感咗d?有無咩信號發放出來?
作者: kkiu    時間: 2021-1-14 15:22

當晚屌老婆時惗起廚房情境,屌得特別勁,下下都屌到盡,更加同老婆講今日契仔蚍ぇ{啦,佢話唔知我講乜,人地又唔係有意H,我話其實佢想咗好耐都未定呢,佢話你 痴線H,但我感覺到佢有興奮咗,我惗死啦我好似驚帶綠帽改變到想帶綠帽添。
作者: Fka741743    時間: 2021-1-14 15:32     標題: 回復 30# 的帖子

聽你講完後,我估你,你想多左拉
作者: pobbb    時間: 2021-1-14 15:55

我諗ching宜家每次見到契仔上來食飯,個腦一定有好多諗法同期待唔知有咩會發生!例如他們身體接觸,呀嫂走光,語帶相關既說話。
甚至一路食飯,一路勸洒
作者: kkiu    時間: 2021-1-14 16:03

引用:
原帖由 Fka741743 於 2021-1-14 03:32 PM 發表
聽你講完後,我估你,你想多左拉
哈哈,你估錯咗。
作者: kkiu    時間: 2021-1-14 16:06

Sorry, 應該係啱咗前段。
作者: pobbb    時間: 2021-1-14 16:13

咁下半段係點?
作者: kkiu    時間: 2021-1-14 18:00

之後每次感覺老婆未夠喉,我就會惗起廚房這一幕,我就會好快硬返繼續努力,口就同老婆講鐘意契仔抽佢水到契仔想屌佢,老婆就由話我 痴線到你就想,但是每次都感覺佢興奮多水,到有一次老婆生日有飲酒食完飯老婆洗碗將近洗完,我叫契仔幫手,我見差不多攪掂時就入埋廚房,契仔被逼企係老婆後面,我突然間推契仔向前並且捉住佢雙手由後面攬實老婆對波跟住捉佢隻手入衫裡面推高乳罩,佢另一隻手自動同步咁做,當時老婆成個軟哂咁,你令佢個頭過來錫佢個囗,當契仔輕柔我老婆軟滑對波,我推老婆個頭到另一邊契仔即刻接上同老婆打茄輪,跟住我伸手解開老婆乳罩在廚房輪流隍i同打茄輪。
作者: pobbb    時間: 2021-1-14 19:11

居然來堅料!!!之後呢?
作者: Galikeme    時間: 2021-1-14 19:38     標題: 回復 1# 的帖子

Of coz, 由其是30尾, 好desire hard dick
作者: 武將    時間: 2021-1-14 20:05     標題: 回復 36# 的帖子

加油 一定追看落去 (契仔咩年齡)
作者: HappyApex    時間: 2021-1-14 23:11

正, 快啲講埋落去
作者: kkiu    時間: 2021-1-15 17:26

我見老婆感H反應,就放開佢哋用手拖住老婆出廳再入房,點知入到房老婆主動話沖涼先,本來我已經硬咗就更加硬,老婆咗衫入浴室,我同契仔對望儍笑,我都唔知點好,等咗一陣,出廳咫銢鶧s入房準備開,老婆己經出來,著睡袍明顯無帶乳罩,兩粒蓮頭清楚見到,有茤鹵ョC
作者: kkiu    時間: 2021-1-15 17:51

我即刻識做,沖入浴室沖涼,但是用摩打手唔使一分鐘由頭洗到腳,出來時契仔已經同老婆係床度打茄輪老婆衫褲唔見晒契仔有隻手己經放喺隻西上面,估計中指已經插入隻西度。
作者: tzetsunsiu    時間: 2021-1-15 18:17

師兄故事堅定咩 ??
作者: kkiu    時間: 2021-1-15 18:22

我上床示意契仔沖涼,昅實佢隻手指,中指真係係濕濕地,我即刻騎上老婆度想用條能 挑撥撥下,點知老婆已經興晒,用手捉住我條能一野有插入去,嘩嘩嘩,好似水塘咁一插就插晒,過引,興奮,停唔到,博命插。
作者: kkiu    時間: 2021-1-15 18:25

回覆43師兄全部堅料,自己做自己受。
作者: firefrog    時間: 2021-1-15 18:38

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-15 18:22 發表
我上床示意契仔沖涼,昅實佢隻手指,中指真係係濕濕地,我即刻騎上老婆度想用條能 挑撥撥下,點知老婆已經興晒,用手捉住我條能一野有插入去,嘩嘩嘩,好似水塘咁一插就插晒,過引,興奮,停唔到,博命插。
恭喜你 可以搵到契仔一齊玩 一定非常好玩 繼續 唔好比佢停
作者: ryue    時間: 2021-1-15 20:40

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-14 14:39 發表
過左一排都無發現,但是唔知點解,由驚帶綠帽到E加好似想老婆俾契仔搞咁,有次老婆在廚房洗菜叫出來問可唔可以幫手,契仔即刻入去,我在後面睇下但我唔覺意撞倒契仔成個人扑埋老婆度,仲成個人攬實老婆明顯雙手有摩到 ...
阿嫂咁正又有女人味,後生仔好易性衝動
作者: ryue    時間: 2021-1-15 20:49

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-14 18:00 發表
之後每次感覺老婆未夠喉,我就會惗起廚房這一幕,我就會好快硬返繼續努力,口就同老婆講鐘意契仔抽佢水到契仔想屌佢,老婆就由話我 痴線到你就想,但是每次都感覺佢興奮多水,到有一次老婆生日有飲酒食完飯老婆 ...
有師兄呢d唔自私既好老公,阿嫂真係好有性福,咁有艶福既契仔,可唔可以補充一下佢既資料,幾多歲,外表身型如何,點識到你兩公婆?
作者: kkiu    時間: 2021-1-16 18:21

當日我四十出頭老婆啱啱四十,契仔23,係我老婆認H,點識唔知。
作者: kkiu    時間: 2021-1-16 18:32

博命插,博命插,卒之要停一停,望下老婆好似好享受,少少笑,我 趁機會屈起佢雙腳,我路踎係度插,這姿勢我最鐘意,因睇住自己條野一下一下插,深D又得,淺D又得,不過多數都下下頂到盡,因為我頂一下老婆就呀一下。
作者: pasuman    時間: 2021-1-16 22:54

樓主我都成日幻想老婆同其他男人做愛,感覺真係好興奮
作者: 武將    時間: 2021-1-16 23:17     標題: 回復 51# 的帖子

師兄 好多好有同感 最好糸3P感覺
作者: zero_dec    時間: 2021-1-17 00:57

引用:
原帖由 pasuman 於 2021-1-16 22:54 發表
樓主我都成日幻想老婆同其他男人做愛,感覺真係好興奮
yes, 有次同老婆攪,問佢搵多個人一齊插你,
佢答搵邊個, 我就話你想啦, 跟住我奶佢個西,
老婆叫叫下, 話諗唔到喇,快d 插入黎, 好想要
之後隔左一排問老婆, 你中意啦
作者: 2012hongkong    時間: 2021-1-17 06:21

自己同另一個男人一齊來同老婆玩3P係最刺激。
作者: stephen1975    時間: 2021-1-17 07:44

要幫手嗎?
作者: stanleyk217    時間: 2021-1-17 10:44

CHING有同玩老婆玩開3P,佢應該一早想比契仔搞,不過唔好意思主動
作者: stanleyk217    時間: 2021-1-17 10:45

引用:
原帖由 zero_dec 於 2021-1-17 00:57 發表
yes, 有次同老婆攪,問佢搵多個人一齊插你,
佢答搵邊個, 我就話你想啦, 跟住我奶佢個西,
老婆叫叫下, 話諗唔到喇,快d 插入黎, 好想要
之後隔左一排問老婆, 你中意啦
之後有成功3P?
作者: firefrog    時間: 2021-1-17 12:36

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-16 18:21 發表
當日我四十出頭老婆啱啱四十,契仔23,係我老婆認H,點識唔知。
契仔 係你老婆認返來的 即係你老婆都對佢有興趣 也許她一早就想搞同契仔玩
作者: kkiu    時間: 2021-1-17 18:03

回覆58c兄
你估中一大半,所以我要慢慢惗返D細節寫出來先過隱。
作者: kkiu    時間: 2021-1-17 18:21

我開始無乜力,慢咗於是索性踎係度用手隋穜瓥孕怹t頭在老婆隻西度撩,因為好多水我都好過癮,但撩咗幾下老婆竟然用手捉住我條野插晒入去,我為有繼續插,這時契仔沖完涼出來,我叫佢埋嚟用手拉佢佢隻手隋拲C個波,跟住佢扒底同老婆打茄輪,我即刻興哂托高老婆雙腳,用盡力屌入去,博命屌,唔使一陣就標咗野。
作者: kkiu    時間: 2021-1-17 20:44

當我射完野慢慢退出來,契仔仲戇居居咁望住我,我起身扒到床頭坐係度,佢眼光未離開過我,我都唔知點唔通我開口叫佢屌我老婆咩,為有用眼望住我老婆下面,佢先 跨上我老婆度,都係我老婆捉住佢條野插入去。
作者: 武將    時間: 2021-1-17 21:17     標題: 回復 60# 的帖子

戲肉到了 每人夫都最想出現畫面來臨
作者: kkiu    時間: 2021-1-17 22:26

插入晒後,佢即刻伏上我老婆身上好似開咗摩打咁不停咁屌,佢個頭伏係老婆個頭側邊,我見老婆個頭開始擰,仲自己擘大兩隻腳同用手捉住,個頭越擰嚟擰去,噢,我真的好耐好耐無見過老婆這表情,以前我經常都可以令老婆這表情的,當我沉迷看老婆表情時,特然間契仔拮起身下面插實我老婆射精,頂到實將所有精液射晒入我老婆隻西堶情A然後伏返係老婆度,老婆用手攬密官實契仔個頭等佢係度 扯氣。
作者: Kenny00123    時間: 2021-1-18 20:45

C兄安排得很好,阿嫂同契仔應該一早有路,既然你頂綠帽已經戴左,老虎蟹都要現埸睇實佢地點玩,C兄又可以落埸玩埋一份,3P剌激好多,令你兩公婆性生活冇咁悶
作者: HappyApex    時間: 2021-1-18 22:22

精彩
作者: kkiu    時間: 2021-1-18 22:33

其實契仔屌咗唔耐,可能一分鐘都夠,可能極速所以喘曬氣,我笑住望下老婆,佢見我望佢即刻令歪面,令個面契仔又望住即刻暗住面同眼。
作者: zero_dec    時間: 2021-1-18 23:14

之後仲有冇一齊玩呢
作者: zero_dec    時間: 2021-1-18 23:38

引用:
原帖由 stanleyk217 於 2021-1-17 10:45 發表

之後有成功3P?
無呀, 都係得講字
作者: hu5585    時間: 2021-1-19 08:32

非常精彩,聽到硬了
作者: sharpmd    時間: 2021-1-19 08:35

一分鐘貨仔
阿嫂都未夠喉
作者: kkiu    時間: 2021-1-19 15:13

需然契仔抽插得好勁,老婆都 瞇埋對眼,但是契仔屌緊我老婆時,我條嘢好硬,硬到想即刻插咁樣,反為E加開始軟返,於是我捉老婆隻手幫我掃春袋,又捉另一隻手摩下摩下 龜頭,佢 竟然偷偷望契仔 我即刻行返曬, 於是即刻擒上老婆度, 擘開佢雙腳 想插入去佢隻西度,點知佢側起身,用毛巾抹下隻西,原來契仔D精仲未流哂出黎,我見到仲興奮,等佢抹完即刻插入去,係咁插咗二三十下,伏在老婆耳邊同佢講,契仔係唔係屌得好勁,係唔係射好多精,佢無答但是用手博命大力咁打我背脊。
作者: kkiu    時間: 2021-1-19 15:26

回覆70C兄,一分鐘連續不停狂插,見佢個頭擰來擰去可能都幾惡頂或者可以話享受。
作者: kkiu    時間: 2021-1-19 16:13

我見咁更加興奮更加大力屌佢,一路屌一路推佢出床邊,一路屌一路推,這是我鍾意招式,因為我將老婆個頭推出床邊佢被逼用雙手 箍實我條頸,我推到佢兩個 膊頭出咗床邊,我大力屌幾下,老婆叫跌啦,跌啦,你更加再大力屌多幾下,佢佢叫唔好呀,唔好呀,跌死我啦,跌死啦,我又再屌多幾下,因為我知唔會跌H,用用雙手框住佢條脛,又全身責住佢下半身,所以又屌多幾下。
作者: kkiu    時間: 2021-1-19 16:45

這姿勢是在東莞D女教的,各位師兄不防玩下, 尤其是年輕的,因為被逼 恩愛及 接吻或打茄輪都可借機會停一停。
各C兄請多些互動可以嗎?
作者: kkiu    時間: 2021-1-19 18:39

老婆仲叫救命呀,跌死人啦,這時契仔過來用手托住老婆個頭又用 膊頭托住老婆膊頭,我就放開框住老婆脛雙手,老婆個頭向住契仔,好自然契仔吻老婆及打茄輪,我就休息一下陣但是無分開條能仲插賞隻西。
作者: ryue    時間: 2021-1-19 20:05

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-19 15:13 發表
需然契仔抽插得好勁,老婆都 瞇埋對眼,但是契仔屌緊我老婆時,我條嘢好硬,硬到想即刻插咁樣,反為E加開始軟返,於是我捉老婆隻手幫我掃春袋,又捉另一隻手摩下摩下 龜頭,佢 竟然偷偷望契仔 我即刻行返曬,  ...
師兄見到阿嫂比契仔屌緊時,心情一定好矛盾,又妒忌但又好興奮
作者: kkiu    時間: 2021-1-19 22:34

跟住我扯老婆起身,我瞓係度,叫去坐上面佢竟然即刻人坐上來用手將我條野插入去,跟住上上落落,直到無力就伏在我身上,咁我更唔放過佢,用盡力向上頂,插呀插呀,插到無晒力。
作者: 下麵給你食    時間: 2021-1-19 22:44

快用狗仔進攻上口下口
作者: 442a    時間: 2021-1-20 15:02

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-19 22:34 發表
跟住我扯老婆起身,我瞓係度,叫去坐上面佢竟然即刻人坐上來用手將我條野插入去,跟住上上落落,直到無力就伏在我身上,咁我更唔放過佢,用盡力向上頂,插呀插呀,插到無晒力。
ching果然好慶奮, 吊到老婆上氣吾接下條. 隨即又要被契仔吊, 嘩, 真是3個都吊得好滿足
作者: kkiu    時間: 2021-1-20 16:26

無錯,跟住我反轉老婆伏係床度坐在Lopet上用條野插入去,在姿勢插唔深祇是龜頭入咗,但很敏感,速度又快,所以我用極速唔使一陣就射咗啦,老婆都好似有D 攰,反返轉身點知契仔即刻伏上去佢又用手 擘大雙腳就一就契仔就屌晒入去,契仔這次無咁快插下停下再插下有時更玩下老婆對波同啜蓮頭添,屌咗好耐,老婆特然反起身, 拮起個籮pat,側側地個頭叫契仔快D插,契仔插哂入去就將個頭鑽哂入眈頭度,係度叫,插快D插快D,大力D大力D,契仔聽命令照做好快就抱住老婆條腰射野啦,於是老婆瞓返底屈埋個身好似好辛苦咁,原來佢面向契仔兩隻手牽手契仔雙手,我就用手搭住佢 膊頭瞓覺。
作者: 442a    時間: 2021-1-20 16:41

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-20 16:26 發表
無錯,跟住我反轉老婆伏係床度坐在Lopet上用條野插入去,在姿勢插唔深祇是龜頭入咗,但很敏感,速度又快,所以我用極速唔使一陣就射咗啦,老婆都好似有D 攰,反返轉身點知契仔即刻伏上去佢又用手  ...
太滿足了, ching和契仔都中出射了起碼2次, 而老婆又high爆左幾次. 太完美. 相信經過今次甘爽爆的享受後, 你們一定愛上3人行. 恭賀ching和你老婆
作者: HondaEG    時間: 2021-1-20 20:19

睇文字表達都戥師兄開心
作者: zero_dec    時間: 2021-1-20 23:05

睇到扯晒, 師兄有性福
作者: HappyApex    時間: 2021-1-21 11:36

三個都好滿足
作者: Kenny00123    時間: 2021-1-21 20:06

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-20 16:26 發表
無錯,跟住我反轉老婆伏係床度坐在Lopet上用條野插入去,在姿勢插唔深祇是龜頭入咗,但很敏感,速度又快,所以我用極速唔使一陣就射咗啦,老婆都好似有D 攰,反返轉身點知契仔即刻伏上去佢又用手  ...
睇得出阿嫂好契仔
作者: kkiu    時間: 2021-1-22 13:21

瞓到俾老婆叫醒,起身仲光壳壳,走入浴室沖涼及梳洗,整理後出廳檯面上有一份叫完餐具,老婆咧漭鬫倣\出來一齊食,食完我返工,趕到我坐開巴士班次,開車後惗返昨晚都好刺激,有少少硬硬地,惗起自己都好勇猛應該係可以滿足老婆,特然間惗起有D唔對路,就是在廚房推契仔埋老婆度以至捉契仔隻手入衫度推高乳罩隍i時老婆好似無咩反抗,需然我同佢講過揾契仔屌佢,佢仲對契仔打茄輪,唔通之前佢己經俾咗綠帽我帶,惗起我沖完涼見佢同我老婆親熱緊,仲睇到佢手指明顯挖入我老婆隻西度,個心即刻涼一涼,但是係我引佢屌老婆,有無帶綠帽有咩分別,我點知真係有無帶綠帽呃?
作者: 武將    時間: 2021-1-22 18:25     標題: 回復 86# 的帖子

回味中? 還有第二次
作者: zero_dec    時間: 2021-1-22 18:30

帽事,無事
最緊happy
作者: kwanyan9si    時間: 2021-1-22 21:28

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-22 13:21 發表
瞓到俾老婆叫醒,起身仲光壳壳,走入浴室沖涼及梳洗,整理後出廳檯面上有一份叫完餐具,老婆咧漭鬫倣\出來一齊食,食完我返工,趕到我坐開巴士班次,開車後惗返昨晚都好刺激,有少少硬硬地 ...
有熟人小鮮肉幫手,點都好過阿嫂嚮出面唔知畀乜嘢人攪
作者: kkiu    時間: 2021-1-22 22:11

成日都無做過野,究竟係唔係帶綠帽呢?一定有啦,點先可以知道呢?問老婆, 衰更啦,問契仔,更加衰啦,橫掂自己都引佢屌咗啦算數啦,鬼叫自己去玩多咗咩,但我真係唔順氣,一定要惗辦法問清楚。
作者: zero_dec    時間: 2021-1-22 22:15

引用:
原帖由 kwanyan9si 於 2021-1-22 21:28 發表
有熟人小鮮肉幫手,點都好過阿嫂嚮出面唔知畀乜洃H攪
熟人好過街外人
作者: kkiu    時間: 2021-1-22 22:17

特然之間好似寫緊武俠小說咁
作者: Kenny00123    時間: 2021-1-22 22:28

C兄支持你問清楚,如果阿嫂一早同契仔有路,肯定佢兩個瞞住你去爆房偷食
作者: kkiu    時間: 2021-1-22 22:45

哈哈,多謝C兄,其實好耐之前的事啦,多D細節無咁悶吖嘛。
作者: Kenny00123    時間: 2021-1-22 22:49

C兄你寫得好好,一d都唔悶,十個網友睇到九個扯旗,咁阿嫂,契仔佢哋而家仲有冇來往?
作者: kkiu    時間: 2021-1-22 23:16

返到屋企同平時差唔,多,又唔知點問老婆,過咗幾日卒之有日問佢契仔無上來你有無掛住佢呀,點知佢粒聲唔出無表示,咁啱佢又入咗廚房我追入去,特然間硬晒,即刻從後攬實老婆推高佢乳罩催\對波,佢感覺到我條野好硬頂住佢羅pat竟然伸手摩,我即刻除晒佢衫,乳罩,又隊S啜佢對波,跟住自己除褲,又除埋老婆褲,應該係底面一齊除, 撳住佢係星盤,又後插入去,嘩,原來老婆都濕得好緊要,我輕輕撩兩下已經可以入晒,屌咗一陣己經開始叫,呀,呀呀咁,我都博命咁屌佢,但因為位置唔係咁啱,好攰,於是拖返佢入房再屌。
作者: 武將    時間: 2021-1-22 23:52

繼續 繼續 硬了
作者: kwanyan9si    時間: 2021-1-23 01:11

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-22 23:16 發表
返到屋企同平時差唔,多,又唔知點問老婆,過咗幾日卒之有日問佢契仔無上來你有無掛住佢呀,點知佢粒聲唔出無表示,咁啱佢又入咗廚房我追入去,特然間硬晒,即刻從後攬實老婆推高佢乳罩催\對波, ...
契仔支嘢定ching支嘢大碌❓
如果契仔支嘢大碌,再加上契仔年輕力壯,回氣快又夠硬,阿嫂可能會念念不忘,會私下約契仔過番幾招都唔奇
作者: Hokidd    時間: 2021-1-23 13:48

引用:
原帖由 kwanyan9si 於 2021-1-23 01:11 發表
契仔支嘢定ching支嘢大碌❓
如果契仔支嘢大碌,再加上契仔年輕力壯,回氣快又夠硬,阿嫂可能會念念不忘,會私下約契仔過番幾招都唔奇
好認同kwanyan9si 兄,契仔就算冇kkiu支嘢大碌,前奏打茄輪,乃西,契仔會令阿嫂舒服享受感多D
作者: kkiu    時間: 2021-1-23 18:28

我都同意呀,需然大細差不多,我的可能長少少,但契仔粗大一個碼,我的需要老婆又掃又摩先可以硬一半,因為習慣咗上去玩無吹不堅,次次都要吹先硬,契仔硬到向天,見佢插到老婆兩頭擰就知無得比,加上十幾年夫妻,打乜茄輪,但契仔就啜到脷搭脷,睇到我個心 又愛又恨。

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0