標題: 西貢越南湯河(灣仔) 千其米去, **黑店** [打印本頁]

作者: darkcho    時間: 2007-4-4 22:48     標題: 西貢越南湯河(灣仔) 千其米去, **黑店**

早幾日去過, 師奶樓面黑面無禮, 算...叫左個牛肉河粉意然有臭味, 同個亞叔講佢竟然話越南野係咁, 你地唔識,
叫佢換過又話唔得, 咁起身走佢話比$先走得, 最後有警察行過幫手先走得, 搞左成個鐘, 真係黑店中黑店

作者: superheman    時間: 2007-4-4 23:26

Is it same as the shop in Prince Edward, Fa Yeun Street ?  
作者: peninsula    時間: 2007-4-8 15:48

引用:
原帖由 darkcho 於 2007-4-4 22:48 發表
早幾日去過, 師奶樓面黑面無禮, 算...叫左個牛肉河粉意然有臭味, 同個亞叔講佢竟然話越南野係咁, 你地唔識,
叫佢換過又話唔得, 咁起身走佢話比$先走得, 最後有警察行過幫手先走得, 搞左成個鐘, 真係黑店中黑店
...
Thanks for warning!
作者: harrierx    時間: 2007-4-16 14:55

thank you for your info!
作者: xayza    時間: 2007-4-17 22:31

間野平時都好少人去...食過一次..味道麻麻
是否黑店我就不敢評論
作者: oldkent    時間: 2007-4-22 23:14

Boycott that .Thanks for warning.
作者: keve0223    時間: 2007-4-30 03:15

香港越南粉得呢間似樣D,但同真正越南粉始終差好遠! 唯有希望太子間好D啦。
作者: SHAREN    時間: 2007-5-1 21:10

食過一次,除左服務態度差小小,冇乜特別野
作者: cj1972    時間: 2007-5-17 04:49

yes.. they are so dirty

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0