標題: [原創] 市場公司.招聘...... [打印本頁]

作者: 曖昧    時間: 2007-4-17 21:52     標題: 市場公司.招聘......

我喺係一間市場公司做{市場推廣}
我們公司係專幫學校攪升學講座.
加上我們公司黎緊會揾人返黎帶住中五-中七學生
所以有興趣者.留言..
希望有機會合作..
作者: jimmyboy2102    時間: 2007-4-25 12:06

引用:
原帖由 曖昧 於 2007-4-17 21:52 發表
我鰜Y一間市場公司做{市場推廣}
我們公司係專幫學校攪升學講座.
加上我們公司黎緊會M人返黎帶住中五-中七學生
所以有興趣者.留言..
希望有機會合作..
貼完無回頭
作者: 不平凡人    時間: 2007-4-25 23:32

引用:
原帖由 jimmyboy2102 於 2007-4-25 04:06 發表

貼完無回頭
呢D工我以前做過~~~
係搵人O係HK讀外國大學...OR 一D外語課程...
唔算呃人..因為張沙紙同O個間外國大學一樣..而且都真係讀書~~~同埋真係有錢收....
所以我先唔掉走佢~~~(記住..係掉..唔係調...更唔係門字加個小)

不過..唔多建議做..因為1)佢會要你第1次試下搵你D FD黎聽下...叫你SALE下D FD先~~....2)佢會因為你搵唔到客..而好快唔用你(真係見得好多)... 3)呢D經驗都好難拎出去見第2份工~~

不過...對一D冇野做~ OR想做下D唔同既野...OR身邊有好多好多想讀書而又有D錢既朋友...OR想識下女仔或FD既人(我做O個班人...O係呢份JOB完左後都仲有約出黎玩~~)可以試下做下~~~
作者: 纔纔纔    時間: 2007-4-27 21:37

我失業中....................

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0