推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

尖沙咀俏佳人

尖沙咀俏佳人

最近去咗兩次,兩個字:正

其实兩个月前monk衫尾去过一次坐咗一陣,个時已經覺得啲女好正,不過当時無特別驚喜,因我朋友係常客,以為係正常待遇,但都抄咗mami個牌以傋不時之需

上星期第一次自己幾个老友去玩,啲女質素差咗,但都可以接受,我第二個就無換到,因為覺得嗰女仔好有氣質,唔算好靓但细细粒眼大大唇厚厚嗰隻,倾落计有纹有路有性格,19歲名校畢业赚錢去留学,金/木魚,放得咁开咁有目標,佩服佩服

嗰晚我齋吹水,無帶走係覺得唔想傷害佢,沉有啲啦,不過好彩我發咗三條s同一個猫佢都無覆,連我過兩日去之前问佢坐唔坐我都無覆,我即時獲救

不过第二晚其实名校妹無覆我,我当时都等咗好耐,所以連彈三條女,到第四个一入嚟,我问佢叫咩名,佢竞係係我耳边講比我聽時用嘴唇輕輕咁碰咗我耳仔一下,我心諗意外姐,點知..............

原來此女子好玩得,講嘢又开放,酒胆又大(当晚佢中途醉咗,醒番就比我.........),總之係有佢無冷場啦。佢中途醉咗就訓咗喺我心口度,后來更訓喺我大比上,其间我梗係車下搞下啦,點知突然佢話,唔好再搞喇,我有反应咖

我咪停一下囉,反正知道再唔走張单就貴到癲佢见我唔搞就用好誘惑嘅語氣问:你今晚照唔照顧我姐原本一路都無諗住帶走,结果...............

去到维記,比佢发现我第一次去時租酒店,重話要封番封老毛比我,吹賬

過程相当开心,好多水,好反应,好好車,做完又唔趕住走,繼续喺床上吹水,夠鐘走人佢話全日無食過嘢(怪不得会醉啦),结果兩條友重去大角咀食豬油渣面,然后我送埋佢番屋企,当晚只訓咗三粒鐘

雖然佢唔靓,不过好玩有feel,我有机会再去一定再塭佢

另:我同我啲老友都覺得啲女質素高,不過係房外面嗰啲但我地無投訴,因為玩得开心!

至於第二个字"貴",我应該講係对我嚟講

第一次喺呢度寫嘢,寫得唔好,不要见怪,如有錯灟,请赐教

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • johncage 體力 +60 精品文章 加分鼓勵 2007-4-26 21:44
  • johncage 威望 +60 精品文章 加分鼓勵 2007-4-26 21:44
  • 蒲鬼 體力 +10 精品文章 正,不過肯定暴露哂我地身份! 2007-4-26 19:15
  • 蒲鬼 威望 +10 精品文章 正,不過肯定暴露哂我地身份! 2007-4-26 19:15

引用:
原帖由 monkeyhoneyb 於 2007-4-26 03:42 發表
可否分享一下第二晚囡囡個名吖? 提示都OK ga!!我都想去一次「叫差人」
好抱搛,我唔想亦唔覺可以喺呢度开名!但我相信你同媽咪提出要好玩又唔介意咩樣,揾一个真係唔难。

我嗰個真係唔靓,呢度最少有兩个兄弟可以做証

引用:
原帖由 iwche 於 2007-4-26 05:29 發表
張單幾錢??????  唔計出街每人$1500 ok?
我地坐咗约晚舞四粒鐘,第一晚開三支芝华士,無女出街,大约三千蚊一位

第二晚都係约晚舞四粒鐘,飲存酒加一打啤酒,每人大约兩千

其实我唔知點计,以上只供参考

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-26 06:48 發表
多謝兄弟報告.
我一直都想去試下,但個場位置比較 "鬼鼠" ,有 D擔心比人老屈,所以一直都無過有機會真要去下.
想請問下老兄有無去過其他TST場例如花仔同富都 ? 如果有可唔可以做同"叫差人"下 ...
小弟见少去玩只去过西瓜刀三几次

个人認為"叫差人"啲女好啲,西瓜刀平少少。不過有一次我地兩条友喺西瓜刀由十一點幾玩到四點,齋飲啤酒無帶女出街都成五千幾埋单我知我地可能比人老點,因為唔熟mami,我同叫差人嘅mami叫做有兩句計倾,佢跟单又比较好,成日話情願我地一筆錢去幾次好過一次用晒

结論係一定要有好mami

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 wf123456fw 於 2007-4-26 06:58 發表
Brother, thanks for your report.
I used to be there recently and the quality of girl is quite acceptable. Talking about price, if you stay there for so long, 4 hours, the price is like that. The p ...
Thanks for your information

I can pay less next time then as I will stick to the same girl for a while

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-26 11:10 發表
我加幾句:

1) 我一個星期內去左四次,每次最多第二 part 就 ok,當然我自動降低要求,同上海比當然唔夠上海 K 房女靚,但陀地場來講算相當唔錯。  正少比花仔好 (我其實偷偷跑左一次花仔,不過好激氣,唔講)。 ..............我地四條友去,一個無坐女,開左 3 支 Chivas,坐左兩個鐘, 無人出街,$8800 (ilike709394 大哥請 confirm,因為你埋單)............
yes, approaching $9,000

when I want to pay the bill the second nite before u decided to pick a girl out, it was around $8,200

thanks for your update and details

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-26 11:18 發表

估唔到你會帶佢走,不過肯定你地o係房好癲好放,出到來都不停纏住你 french kiss!

欲罷不能乎。
As you said in the room, girls in the last couple of rounds look better than the girl I finally choose. I had no intention to bring her out until the last minute, I dunno why............but I had made a right decision and I had a really great time with her, although she didnt do "mouth come" for me

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-26 11:18 發表

估唔到你會帶佢走,不過肯定你地o係房好癲好放,出到來都不停纏住你 french kiss!

欲罷不能乎。
As you said in the room, girls in the last couple of rounds look better than the girl I finally choose. I had no intention to bring her out until the last minute, I dunno why............but I had made a right decision and I had a really great time with her, although she didnt do "mouth come" for me

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-26 20:37 發表

你尾二坐個女真係幾靚,應該係入過房o既女中最靚o既一個,可惜好 cool。
其實佢係今定木?
係呀,不過当時我重期待緊名校妹

金定木我去完厕所佢就坐咗喺度,我連名都無问呀

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 02:54 發表
多謝蒲鬼同ilike709394 兩位大哥d 料,完來您兩係老友記仲一齊好威添,有機會真係相 join 您地一齊去.

聽完兩位d 料真係要試下,價錢都叫做合理,個人應為貴唔緊要,唔係老屈就ok,最緊要係物有所值,蒲兄一個星期內可 ...
謝報告!不过我比较貪心,想睇埋"小鳥"变"小妖"大戰"大鳥"報告

一齊玩無问題,不過小弟财力有限,呢啲貴場真係不能多去,希望有缘夾到時间啦

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 05:03 發表

小弟係一個無墨水及無民化的粗人,上面份小報告都打左好耐,如果再要講"大鳥"戰"小妖" 睇怕有排打,唔好難為我"大鳥"啦 SOR 先

不過比老兄挑起左條根有真係幾回味, ...
舞兄係咪無墨水就唔知,不过一定係"粗"人,唔係隻小鳥點會咁喉擒呢

期待结局

引用:
原帖由 舞神 於 2007-4-27 07:27 發表
(續)
忍下您先睇下物料,做物野好似前世未比人x 過咁,搞完我個咀見我無物反應就開始退兵,心諗就係禁渣,跟手佢眼 6 6 望住我唔出腥,停左2秒,問我物樹我話無野呀,有少少比您嚇親姐,佢面色一沉問我,物我個樣 ...
舞兄寫得噤好,得閒多啲嚟呢度出下嘢吖

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-27 13:47 發表

名我知,駛唔駛回饋俾你?

呵呵,原來你一早就猴實條女

唔洗喇,再去我都会專一下先

引用:
原帖由 dennle 於 2007-4-30 04:49 發表
舞兄,俏佳人yan媽組的女女叫connie唔知仲有冇做呢
我上過幾次,都幾正打聽下可以嗎
有,不過唔係经常番工

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-5-1 02:47 發表

我喜歡交朋友嘛....

算把啦,個森林咁大,專咩一呢。
call 到佢出來另計。
原來如此,怪不得我地咁投契啦

請留意我係話"專一先"

引用:
原帖由 dennle 於 2007-5-1 09:53 發表
ilike709394
你係話yan媽組的connie仲有係度做,冇理由,阿yan媽話佢冇做成半年。
條女25,6歲,唔係仲有冇價。
另外如果下次你上開去問下yan媽阿餅仲有冇做。
Actually, I don't know Yan Ma, but learning from other girls and you are right, Connie has stopped working for at least half a year but still will work there once for a while.

But if Connie is Yan Ma's daughter, Yan Ma should provide the most reliable information.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。