標題: 原來身邊 d 靚女都比人追晒 [打印本頁]

作者: CBR1100XX    時間: 2007-4-26 20:47     標題: 原來身邊 d 靚女都比人追晒

唉,仲要一個一個咁結埋婚
覺得人生好灰,好似冇乜希望
作者: HoneyBeani    時間: 2007-4-26 23:15

引用:
原帖由 CBR1100XX 於 2007-4-26 22:47 發表
Once apoint a time, an old rider follow told me that....

Riding is better then sex. and I have been confirmed that from my riding club fellows back in Sydney.

If thats true for u....

whats the needs for those beauty girls???

All you need is a nice girl whom love you, and love you as you are. Beauty? will fade out in time....

I guess u are a rider by ur nick - Blackbird! hehehe
作者: 不平凡人    時間: 2007-4-26 23:19

引用:
原帖由 CBR1100XX 於 2007-4-26 12:47 發表
冇靚女咪追D冇咁靚既女囉~~~~靚....唔係大哂既~~~
作者: 細摩    時間: 2007-4-27 15:55

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-26 23:19 發表

冇靚女咪追D冇咁靚既女囉~~~~靚....唔係大哂既~~~
成日有人講:"有錢唔係大曬!!"

之後有人講:" 逢親講"有錢唔係大曬"o既人都係無錢!!"

靚女唔係大曬, 無錯.

但靚女係著數好多係事實.

而溝唔到靚女係因為無錢姐, 有錢你睇海馬牌咪人辦羅.
作者: HoneyBeani    時間: 2007-4-27 16:24

引用:
原帖由 細摩 於 2007-4-27 17:55 發表

成日有人講:"有錢唔係大曬!!"

之後有人講:" 逢親講"有錢唔係大曬"o既人都係無錢!!"

靚女唔係大曬, 無錯.

但靚女係著數好多係事實.

而溝唔到靚女係因為無錢姐, 有錢 ...
I know why you got so many pretty girl around u lor hehehehe

作者: march29    時間: 2007-4-28 17:25

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0