標題: 推介~~似北姑既陀地妹 [打印本頁]

作者: horseofking    時間: 2007-5-9 02:24     標題: 推介~~似北姑既陀地妹

今日去左天文台道睇下有咩好野食, sorry....我唔太肯定個地址, 好似係No.6-8號, 總之係上一層樓梯轉右見到門口既第一間, 門口寫住Bobo, 係樓上骨, price 300/400/500

開頭都諗住300個隻算, 但睇下睇下, 個樣越睇越正, 最終食全餐...

黎條女個波唔係好大, 我諗36A~B咁上下, 但態度好好, 有傾有講, 成日笑, 聽佢口音似係香港住過一排, 講廣東話帶少少大陸口音, 閒談時問起, 佢話自己係local (係佢話)

我自己覺得就好掂, 如各位經過個頭, 可以去按鐘睇下板
作者: horseofking    時間: 2007-5-10 01:31

俾人睇左208次

都冇一個人回覆下
作者: 帶子洪郎    時間: 2007-5-10 15:08

引用:
原帖由 horseofking 於 2007-5-10 01:31 發表
俾人睇左208次

都冇一個人回覆下
好多女比人按左200幾次鐘都無人入...你知唔知點解?
作者: apeapeape    時間: 2007-5-10 22:22

作者: horseofking    時間: 2007-5-12 03:13

咁即係話我唔得....

其實我真係唔係好得, so唔好入我, 我亦唔會比人入...哈哈

可能我冇其他人咁"詳細"講解成個過程去吸引人啦...
作者: apeapeape    時間: 2007-5-12 13:39

作者: gingin    時間: 2007-5-13 20:20

nice la
nice nice nice nice
作者: 帶子洪郎    時間: 2007-5-14 00:34

引用:
原帖由 gingin 於 2007-5-13 20:20 發表
nice la
nice nice nice nice
阿樓主係味要呢d咁有"質素"嫁回覆?

nice nice nice...
作者: Zenden    時間: 2007-5-14 14:25

作者: horseofking    時間: 2007-5-17 00:13

哈哈...大家都係兀下o者...

搵唔到link呀, 我當晚毫上去, 搵link....因為已經搵左條女啦

但未有發現

唔知冇冇邊位仁兄上開去睇過呢
作者: powerhorse    時間: 2007-5-17 01:57

oh................too short report it is
作者: horseofking    時間: 2007-5-19 00:05

哈哈....過程都係差唔多o者, 唔使咁詳細交代啦

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0