標題: 尋晚出尖咀「叫差人」 [打印本頁]

作者: auriga00    時間: 2007-5-23 11:19     標題: 尋晚出尖咀「叫差人」

冇去一段時間,原來二樓都裝修埋,連間細房都有獨立洗手間;不過原來要加17%服務費,開機費仲要$400添,兼有最低消費四千五,不過我地三個人就實夠,所以冇所謂啦!

第一轉:一個珠片晚裝,白白淨,有前有後,好明顯係「戰鬥格」;另外兩個一般陀地囡囡,冇乜特別。大家都八卦,所以全換!

第二轉:再黎三個陀地,但其中一個明顯較「成熟」既就坐我;另一個赫然係老友個舊相好,咁橋又係坐返佢(因之前唔係開呢個媽咪),咁有緣咁梗係留啦;另一個好似都冇乜特別,不過我呢個老友又滿意喎!後來先發覺原來係「好有料」架,只係著到成身黑嗎嗎冇留意到。

第三、四、五轉:全部陀地妹妹仔,肯飲肯玩,都唔錯,但我今日純粹係諗住上黎睇吓乜野環境,所以都冇乜所謂,求其有人陪我飲就得。

結果由九點到十二點,飲存酒,溝綠茶,兩個老友同囡囡去爆房,我返屋企,臨走每人放低千八

出門口時見返第一轉坐我個囡囡,睇真D細細粒眼大大都幾得喎,一於叫媽咪抄定牌下次黎搵返佢
作者: 細摩    時間: 2007-5-23 11:34

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-5-23 11:19 發表
冇去一段時間,原來二樓都裝修埋,連間細房都有獨立洗手間;不過原來要加17%服務費,開機費仲要$400添,兼有最低消費四千五,不過我地三個人就實夠,所以冇所謂啦! ...
如果連埋街鐘每人千八(玩左三粒鐘), 個價錢ok喎.

p.m個mami名 and telephone number , may i?? thanks!!!
作者: playmates    時間: 2007-5-23 11:42     標題: 回復 #1 auriga00 的帖子

我上個星期都去咗次叫差人,都係坐二樓,新裝修幾好,最奇係房門無號碼,女女出咗去要少少時間先搵得番間房,我上次係茶舞去,7-9:30pm, 兩個人都出街,飲存酒,每人大概$1,500
作者: Charlie+K    時間: 2007-5-23 11:43

作者: 舞神    時間: 2007-5-23 14:20

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-5-23 11:19 發表
冇去一段時間,原來二樓都裝修埋,連間細房都有獨立洗手間;不過原來要加17%服務費,開機費仲要$400添,兼有最低消費四千五,不過我地三個人就實夠,所以冇所謂啦! ...
晚舞玩 3 粒鍾每人都係 $1800 真係幾平.
係唔係減左價 ? 還是C兄有 FACE ?
請問如果得 1 個人上去,又消費唔到四千五蚊
又點計?
作者: auriga00    時間: 2007-5-23 15:05

引用:
原帖由 舞神 於 2007-5-23 14:20 發表

晚舞玩 3 粒鍾每人都係 $1800 真係幾平.
係唔係減左價 ? 還是C兄有 FACE ?
請問如果得 1 個人上去,又消費唔到四千五蚊
又點計?
唔坐二樓或者三樓就得,一樓D細房冇最低消費架

至於個計法真係幾繁複架,又唔知點坐到第三個鐘又扣返第一個檯鐘...之類???
作者: auriga00    時間: 2007-5-23 15:06

另外更正返:

應該係九點零到十一點半前走,係唔夠二個半鐘

作者: 舞神    時間: 2007-5-23 15:11

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-5-23 15:05 發表

至於個計法真係幾繁複架,又唔知點坐到第三個鐘又扣返第一個檯鐘...之類???
咁坐一樓 D 囡囡同二,三樓有無得分別?
還是都係同一班?
作者: auriga00    時間: 2007-5-23 15:26

都係同一班,只不過係地方有分別,樓上冇大廳,房裡面有廁所,唔使行出行入俾人見到
作者: 舞神    時間: 2007-5-23 15:31

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-5-23 15:26 發表
都係同一班,只不過係地方有分別,樓上冇大廳,房裡面有廁所,唔使行出行入俾人見到
明白.
積係地方新同舊分別.
作者: tailawyau    時間: 2007-5-23 19:23

上次去, 不過都幾個月前, 好似都係差不多價錢
但囡囡質素就...
作者: monkeyhoneyb    時間: 2007-5-23 23:54

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-5-23 15:05 發表

條數重難計過微積分,問媽咪都冇用,總知平均每人千八左右就差唔多啦!
作者: 蒲鬼    時間: 2007-5-24 11:31

引用:
原帖由 細摩 於 2007-5-23 03:34 發表

如果連埋街鐘每人千八(玩左三粒鐘), 個價錢ok喎.

p.m個mami名 and telephone number , may i?? thanks!!!
真係平喎,邊個媽咪咁做得野?

作者: 蒲鬼    時間: 2007-5-24 11:37

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-5-23 07:06 發表
另外更正返:

應該係九點零到十一點半前走,係唔夠二個半鐘
有兩個人出街,都係平嗟!
作者: radiohead    時間: 2007-5-24 19:57

大約 HK$7Xx, for an hour.....

我的經驗是:

1人, 開 1set blacklabel, 10:00pm - 2:30am = HK$4,850 (冇出街)
1人飲存酒, 11:30pm - 3:45am = HK$2,850 (冇出街)

我也不知是貴 or OK??
作者: auriga00    時間: 2007-5-24 22:48

都係差唔多喎。一SET黑牌$1900加Service Charge嘛,即係點計都係約三千坐四個幾鐘
作者: iwche    時間: 2007-5-25 11:45

引用:
原帖由 radiohead 於 2007-5-24 19:57 發表
大約 HK$7Xx, for an hour.....

我的經驗是:

1人, 開 1set blacklabel, 10:00pm - 2:30am = HK$4,850 (冇出街)
1人飲存酒, 11:30pm - 3:45am = HK$2,850 (冇出街)

我也不知是貴 or OK??
今時今日一個人跳舞要四五千重要唔包拮, 我諗富豪先至去囉.....
作者: NATAKA    時間: 2007-5-25 12:51

尖咀「叫差人」
去親1個人...

我叫孤獨老人
作者: radiohead    時間: 2007-5-25 14:21

ha..ha.....我就是孤獨老人
作者: 生果人    時間: 2007-5-27 01:17

師兄,我上星期都有到過叫差人喎....不過可能夜上去,質素就麻麻....
作者: radiohead    時間: 2007-5-28 01:16

totally agree...9:00pm - 10:15pm...是黃金時間, 再夜一點質素便會一路下降, 有冇師兄可告訴我, 近來富都有冇境? 謝謝
作者: 生果人    時間: 2007-5-29 00:21

但係我上次去個媽咪同我講話6點度係最好喎...
作者: johncage    時間: 2007-5-29 00:25     標題: 回復 #22 生果人 的帖子

早去d女未返,晏去俾客mark哂!
作者: gamer2003    時間: 2007-5-29 00:39

引用:
原帖由 生果人 於 2007-5-29 00:21 發表
但係我上次去個媽咪同我講話6點度係最好喎...
返6點度多數係客串茶舞嘅囡囡, 返9點後嘅係晚舞囡囡, 基本上係兩批女嚟, 唔係咁多女由6點直落到第二朝.
作者: 生果人    時間: 2007-5-29 11:08

引用:
原帖由 gamer2003 於 2007-5-29 00:39 發表

返6點度多數係客串茶舞嘅囡囡, 返9點後嘅係晚舞囡囡, 基本上係兩批女嚟, 唔係咁多女由6點直落到第二朝.
咁樣如果計質素係茶舞好定係晚舞好呢?
作者: auriga00    時間: 2007-5-29 13:22

晚舞收貴D,囡囡可以拆到多D錢 ......
作者: gamer2003    時間: 2007-5-29 21:38

引用:
原帖由 生果人 於 2007-5-29 11:08 發表

咁樣如果計質素係茶舞好定係晚舞好呢?
我睇冇一定, 茶晚我都見過靚女, 不過晚舞囡囡一般比較注重打扮
作者: NATAKA    時間: 2007-5-30 12:49

我唔識飲同猜,一條友去有無k架..大哥!!??
作者: 舞神    時間: 2007-5-30 13:54

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-5-30 12:49 發表
有錢就  OK.
作者: NATAKA    時間: 2007-5-30 14:14

哈哈哈//舞神 兄:擒晚想上去,點知竟然有點驚..哈哈!!

結果搵個紅顏知己搞掂
作者: auriga00    時間: 2007-5-30 19:17

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-5-30 12:49 發表
二、三樓D房既開機(卡拉OK)費由$400(最細房)至$1,000(最大房)
作者: 生果人    時間: 2007-5-30 22:09

咁樣即係茶舞都有靚女?咁等我下次都去睇下先......
作者: ck363    時間: 2007-5-30 23:32

引用:
我巳前都經常自己一個人上花仔,新大華,富都....一樣無問題
作者: 生果人    時間: 2007-5-31 00:49

引用:
原帖由 ck363 於 2007-5-30 23:32 發表

我巳前都經常自己一個人上花仔,新大華,富都....一樣無問題
冇錯啦.....我之前都一個人去啦....都可以好好玩..不過就睇下你搵唔搵到個啱玩的啦....
作者: 舞神    時間: 2007-5-31 09:11

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-5-30 14:14 發表
哈哈哈//舞神 兄:擒晚想上去,點知竟然有點驚..哈哈!!

結果搵個紅顏知己搞掂
大佬有物驚..?
什麼紅顏知己 ?
作者: NATAKA    時間: 2007-5-31 18:00

我都唔知驚..?可能怕唔識飲唔識講野唔識猜...比人笑掛!!

她乃前女友..但有需要會(聚一聚)
作者: Allen05    時間: 2007-6-5 02:03

Big brother Auriga00,
每人千八(玩左三粒鐘)個價錢 very reasonable
May I have  個mami名 and telephone number , thanks a lot !  Would like to try in next week.
作者: ilike709394    時間: 2007-6-7 16:43

最近我都有繼续去,一般都係11點打后,我搵老相好,朋友嗰啲質素就時好時壞,不過百人買百貨,要搵佗地真係要試下叫差人!

至於收費,我都係唔識計,不過如果坐兩个零鐘,其实出唔出街好似一樣錢,上次我埋咗單我老友至話帶走,结果都無話要加錢!

每次我地坐到咁上下,媽咪就會提我地再坐張單就會貴,我地聽話埋單就一定係差唔多每位二干,唔聽話就要問浦鬼兄喇

另外如果有老板可以六点半前埋单,收費大约六百蚊一位,不過揀啱就要走,公價隧道費!我就無机會試喇,祝各位好運
作者: NATAKA    時間: 2007-6-7 18:50

係呀...2仟元走人實要....富貴人局
作者: 舞神    時間: 2007-6-8 12:01

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-7 16:43 發表
最近我都有繼续去,一般都係11點打后,我搵老相好,朋友嗰啲質素就時好時壞,不過百人買百貨,要搵佗地真係要試下叫差人!

至於收費,我都係唔識計,不過如果坐兩个零鐘,其实出 ...
出唔出街好似一樣錢
係咪佢地做套餐

六点半前埋单揀啱就要走
想問下個埸開幾點 ? 啱就要走意思係點 ?
可唔可以詳細謂多小小 . 唔該
作者: ilike709394    時間: 2007-6-8 14:32

應該唔係套餐,因为你係可以繼续坐嘅。

好似話开三点,但媽咪話四五点至有女。"揀啱要走" - 据我理解係佢地只提供一個揀女嘅平台,揀啱就去爆房。不過呢点係媽咪講,我未試過,我要搵日請假去試下先
作者: 舞神    時間: 2007-6-8 16:21

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-8 14:32 發表

好似話开三点,但媽咪話四五点至有女。"揀啱要走" - 据我理解係佢地只提供一個揀女嘅平台,揀啱就去 ...
我都好有性興,會唔會好似果 d  K壓 咁 ?
係咪 1-日 都開 3點 ?
作者: ilike709394    時間: 2007-6-11 09:05

引用:
原帖由 舞神 於 2007-6-8 08:21 發表

星期日例休

遲啲我去问实下晝幾點有女,又或者有無其它兄弟可以堤供資料呢
作者: 舞神    時間: 2007-6-11 09:20

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-11 09:05 發表

星期日例休

遲啲我去问实下晝幾點有女,又或者有無其它兄弟可以堤供資料呢
唔該晒大佬
作者: dizzc    時間: 2007-6-11 09:55

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-8 14:32 發表

好似話开三点,但媽咪話四五点至有女。"揀啱要走" - 据我理解係佢地只提供一個揀女嘅平台,揀啱就去 ...
講明要金魚咪坐定定唔使走籮

坐檯加街鐘就2千, 仲要囡錢, 雜費, 4千幾仆一仆又真係幾貴
作者: ilike709394    時間: 2007-6-11 18:03

引用:
原帖由 舞神 於 2007-6-11 01:20 發表

唔該晒大佬
唔洗客氣,你試完報告下就最好啦
作者: ilike709394    時間: 2007-6-11 18:08

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-11 01:55 發表

講明要金魚咪坐定定唔使走籮

坐檯加街鐘就2千, 仲要囡錢, 雜費, 4千幾仆一仆又真係幾貴
講明要金魚坐兩粒鐘左右大约二干!

咁又唔洗四千幾咁多,坐兩粒鐘左右出埋街加埋时鐘房租3800應该夠!

不過对我嚟講都真係好貴
作者: dizzc    時間: 2007-6-12 03:28

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-11 18:08 發表

講明要金魚坐兩粒鐘左右大约二干!

咁又唔洗四千幾咁多,坐兩粒鐘左右出埋街加埋时鐘房租3800應该夠!

不過对我嚟講都真係好貴
有幾個私鐘妹之前走左去做, 平時都係800-1500, 去到又扮high, 有時間不如玩下私鐘算啦
作者: ilike709394    時間: 2007-6-12 13:03

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-6-11 19:28 發表

有幾個私鐘妹之前走左去做, 平時都係800-1500, 去到又扮high, 有時間不如玩下私鐘算啦
咁又有啲唔同嘅,私鐘中親實开波,NC唔一定开波,無隧道费收重要飲,各有各辛苦,所以收费有分別都正常嘅。
作者: auriga00    時間: 2007-6-12 13:11

係架,曾經都識得有妹妹仔返完俏佳人,之後情願去旺角搞野場做。一來俏佳人唔一定有街出,仲要飲到死;相反返旺角場,又可以早D返(中午就開),分分鐘一檯茶仔搞野客都坐唔過兩個鐘,一劑收三至五百,一日分分鐘都執兩三千,就算冇咁旺都好易有千幾。如果返俏佳人分分鐘食白果

不過相對我地客既角度黎講,我就梗係唔多想個囡囡當日第四、五個客
作者: ilike709394    時間: 2007-6-12 14:09

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-12 05:11 發表
...不過相對我地客既角度黎講,我就梗係唔多想個囡囡當日第四、五個客

所以隧道費差3倍囉!

我绝对相信自由市場,每樣嘢/交易都有個價!
作者: ilike709394    時間: 2007-6-15 09:52

引用:
原帖由 舞神 於 2007-6-8 08:21 發表

問咗!

四点至有女,五点半前埋單$562 or $568 (嗰晚飲大咗聽唔清楚)

可以睇三條女,無酒飲,只有茶飲 (真正喺"茶"舞),揀啱都可以坐一陣

媽咪話女女質素有好有扒,都係果句百人買百貨,不过媽咪話有啲服務都好得嘅

媽咪話呢个時间大部份女仔都係要做完就走嘅兼職,唔会再番去叫差人繼续。呢点好似好吸引,因為感覺個女仔唔係"做"好多
作者: 舞神    時間: 2007-6-15 10:50

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-15 09:52 發表

問咗!

四点至有女,五点半前埋單$562 or $568 (嗰晚飲大咗聽唔清楚)

可以睇三條女,無酒飲,只有茶飲 (真正喺"茶"舞),揀啱都可以坐一 ...
唔該晒

計落好似唔多化算 , 如果三條女都唔啱就煩.
但如果時間啱都可一試.

您係唔係昨晚又上去呀 ? 有無包膠.
作者: JM168    時間: 2007-6-15 14:01

未試過下午茶,一陣早D放工去試試!
作者: 舞神    時間: 2007-6-15 15:22

引用:
原帖由 JM168 於 2007-6-15 14:01 發表
您就好  ,咁早可以收工.
作者: ilike709394    時間: 2007-6-15 17:00

引用:
原帖由 JM168 於 2007-6-15 06:01 發表
好羨慕呀

試完報告下吖,唔該
作者: ilike709394    時間: 2007-6-15 17:06

引用:
原帖由 舞神 於 2007-6-15 02:50 發表

唔該晒

計落好似唔多化算 , 如果三條女都唔啱就煩.
但如果時間啱都可一試.

您係唔係昨晚又上去呀 ? 有無包膠.

我都係搵番同一條女

不過我見朋友嗰啲質素幾好,打算下次換馬

泳衣鋪毛之后第一次去,不过個個都要圍巾,因為房间真係太凍喇不过视覺上都好好嘅
作者: 舞神    時間: 2007-6-16 10:38

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-15 17:06 發表

我都係搵番同一條女

不過我見朋友嗰啲質素幾好,打算下次換馬

泳衣鋪毛之后第一次去,不过個個都要圍巾,因為房间真係太凍喇不过视覺 ...
等您換馬後報告
作者: raymnghk    時間: 2007-6-17 12:45

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-15 09:52 發表

問咗!

可以睇三條女,無酒飲,只有茶飲 (真正喺"茶"舞),揀啱都可以坐一 ...
即係大既 $2300 打過冷震 ,  其實俏佳人d女平時有無指定服務架? 例如話係咪一定包吹, 使唔使帶套吹咁...

我都想試下..

作者: auriga00    時間: 2007-6-17 14:50

引用:
原帖由 raymnghk 於 2007-6-17 12:45 發表

即係大既 $2300 打過冷震 ,  其實俏佳人d女平時有無指定服務洹j, 使唔使帶套吹咁...

我都想試下..
冇!服務因人而異
作者: radiohead    時間: 2007-6-18 12:27

唉! 可能我也去了太多次了, 覺得D女近排差了多..........好悶呀!!
作者: JM168    時間: 2007-6-18 17:06

上星期五6點去老俏,坐咗3個鐘到,換咗4-5個囡囡先叫揀到個麻麻ok既,樣普通但有身材,見到咁既質素本來唔係好想出街,不過另外幾個FAN都出我又唔好意思獨自一個唔出玩另類,卒之全部出街,埋單每人約 HK1.7k,上到房個囡話怕羞自己沖涼先,但上床都有D招呼,唔會死魚咁(都有吹,仲係冇戴套吹添,都幾舒服),跟住正式埋牙時有D怕羞但反應幾大(唔知係唔係好戲?)及多水,所以我都射得幾暢快!
總括來說老俏既媽咪都好好家教,服務都好貼身(可能我個FAN係大客,所以媽咪好招呼D),囡囡既質素就睇運氣啦(都幾多陀地)!
作者: raymnghk    時間: 2007-6-20 00:10

引用:

問咗!

咁o係房可唔可以抄下,車下先o架??

作者: ilike709394    時間: 2007-6-21 14:32

引用:
原帖由 舞神 於 2007-6-16 02:38 發表

等您換馬後報告
終於換馬揾咗上次我朋友坐嗰個

條女樣同身材都係一般,不過係我杯茶好彩佢都認得我,所以唱歌飲酒時都好開心

上到房佢主動車我喂喂喂,唔好啦,諗住傾下計架炸

結果我就喺半推半就下完成任務

其實佢都交足貨嘅,除咗任車之外重全程捉實個枕頭喺咁叫,唔車時就咬下咀唇我停低抖時佢又會咪咪咀笑住話好舒服,明明知係假都開心啦

作者: NATAKA    時間: 2007-6-21 17:15

好正報告!!好野兄弟!!!
作者: 舞神    時間: 2007-6-21 17:44

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-21 14:32 發表

條女樣同身材都係一般,不過係我杯茶好彩佢都認得我,所以唱歌飲酒時都好開心

上到房佢主動車我喂喂喂,唔好啦,諗住傾下計架炸 ...
多謝大佬報告.
您都出擊的幾密
我都好耐無出去玩 ,個媽咪都應該就快 call 我
點解您次次都叫差人唔過下富 x .
作者: auriga00    時間: 2007-6-21 18:57

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-21 14:32 發表
其實佢都交足貨嘅,除咗任車之外重全程捉實個枕頭喺咁叫,唔車時就咬下咀唇我停低抖時佢又會咪咪咀笑住話好舒服,明明知係假都開心啦
嘩!呢個得喎

定係純因閣下既能耐呢

可以彈個名黎嗎?
作者: auriga00    時間: 2007-6-21 18:58

引用:
原帖由 舞神 於 2007-6-21 17:44 發表
呢期富X...
作者: auriga00    時間: 2007-6-21 19:00

尋晚坐左個幾好傾,唱歌又得,原本已經閘住唔飲咁多準備去馬,奈何臨時老婆急CALL
作者: ilike709394    時間: 2007-6-21 19:23

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-6-21 09:15 發表
好正報告!!好野兄弟!!!
多謝收睇,係條女好戲姐
作者: ilike709394    時間: 2007-6-21 19:32

引用:
原帖由 舞神 於 2007-6-21 09:44 發表

多謝大佬報告.
您都出擊的幾密
我都好耐無出去玩 ,個媽咪都應該就快 call 我
咁啱姐,其实平均一个月兩次左右咋

去老俏因為有好嗎咪,又未玩厭

玩厭咗或者有人帶都会試新場架
作者: ilike709394    時間: 2007-6-21 19:37

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-21 10:57 發表

嘩!呢個得喎

定係純因閣下既能耐呢

可以彈個名黎嗎?
我邊有咁利害吖

不过真係好玩
作者: ilike709394    時間: 2007-6-21 19:41

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-21 11:00 發表
尋晚坐左個幾好傾,唱歌又得,原本已經閘住唔飲咁多準備去馬,奈何臨時老婆急CALL
咁慘!祝你下次玩得开心

尋晚唔知有無見到你呢
作者: auriga00    時間: 2007-6-21 19:57

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-21 19:41 發表

咁慘!祝你下次玩得开心

尋晚唔知有無見到你呢
我就慘喇,未夠十點上去,十一點半就要走

尋晚都幾旺,我地幾個人坐左上二樓
作者: ilike709394    時間: 2007-6-21 20:06

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-21 11:57 發表

我就慘喇,未夠十點上去,十一點半就要走

尋晚都幾旺,我地幾個人坐左上二樓
係肯定係大豪客啦,我同你差唔多時间到,坐咗一阵候机室,入二樓房坐咗兩part再轉一楼
作者: NATAKA    時間: 2007-6-22 13:13

我係孤獨老人,二樓無我份!!
作者: F/Ry    時間: 2007-6-22 16:35

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-21 19:00 發表

作者: 蒲鬼    時間: 2007-6-25 04:52

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-7 08:43 發表
每次我地坐到咁上下,媽咪就會提我地再坐張單就會貴,我地聽話埋單就一定係差唔多每位二干,唔聽話就要問浦鬼兄喇.
我認囉,我係爛玩..

作者: 蒲鬼    時間: 2007-6-25 04:54

引用:
原帖由 ilike709394 於 2007-6-21 06:32 發表

上到房佢主動車我喂喂喂,唔好啦,諗住傾下計架炸 ...
唔該唔好再引我啦..
作者: ilike709394    時間: 2007-6-25 10:07

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-6-24 20:52 發表

我認囉,我係爛玩..

我都係不過我聽話
作者: ilike709394    時間: 2007-6-25 10:09

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-6-24 20:54 發表

唔該唔好再引我啦..
你快啲嚟啦好多女等緊你呀
作者: dennle    時間: 2007-6-27 11:03

喂喂,有冇幫我問下個女仔既下落,佢係叫差人過名叫connie,做左好耐,都唔見左有成大半年,打比媽咪又話未返,都唔知係唔係條女唔聽話比佢地班人溶左了。見你地玩我咁開心,真係想重出江湖,不過我玩過咁多女,真係connie係最好砌同埋反應最好,比我感覺唔似假。唔知有冇兄弟有佢下落
作者: NATAKA    時間: 2007-6-27 11:53

師兄:您個connie點樣架?髮型?身材?講多d la
         今晚幫您問
作者: auriga00    時間: 2007-6-27 12:41

引用:
原帖由 dennle 於 2007-6-27 11:03 發表
喂喂,有冇幫我問下個女仔既下落,佢係叫差人過名叫connie,做左好耐,都唔見左有成大半年,打比媽咪又話未返,都唔知係唔係條女唔聽話比佢地班人溶左了。見你地玩我咁開心,真係想重出江湖,不過我玩過咁多女,真 ...
算啦,舊既唔去,新既邊黎?

又或者人地已經搵夠上岸呢,囡囡冇再返未必唔係壞事
作者: auriga00    時間: 2007-6-27 12:42

引用:
原帖由 NATAKA 於 2007-6-27 11:53 發表
師兄:您個connie點樣架?髮型?身材?講多d la
         今晚幫您問

作者: NATAKA    時間: 2007-6-27 14:15

auriga00 兄:有興趣一起嗎?..嘻嘻!!
作者: dennle    時間: 2007-6-27 15:59

長髮大眼靚女,五呎七度啦,香港女仔,身材幾正

歡迎光臨 香港 Xocat Forum 討論區 (http://p.xocat.com/p/) Powered by Discuz! 6.0.0