推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 16:31 發表

有探子回報,話可以攬到 12:00pm。無論咩價錢既囡,都一律只需加¥400。
在此先感謝 蘿蔔 C兄及一眾如 竹人, 無情, 7少, 大象, tt234... 等北上愛國的C兄經常將北上經驗與心得無私分享, 令我們一眾新手獲益良多! 真係萬分感謝!
小弟有跟隨C兄們的指引提示北上愛國, 不過暫時都只局限於深圳區, 但見 蘿蔔C兄經常提及 CP 及 CA 的足浴如何好玩, 真係蠢蠢欲試!
尤其近來天地的報告普遍都很精彩, 所以都想跟隨大家步伐到 CA 見識一下! 但小弟多數要晚上才可出發, 唔知蘿蔔C兄可否提供行程指引, 回程時間最早可以幾點返到香港? 如果過夜是否一如C兄所講可以在天地過夜及加400就可以? 要再俾小費嗎?
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-15 13:25 發表

師兄,唔係想潑你冷水,而家 ca/cp 打大風,不易以身犯險,好多場都進入作戰狀態。

小弟不建議師兄揮軍北上 DG 。

可否用橡皮圈札住隻雀先?過幾日再比錦囊你!  
感謝蘿蔔C兄o既警報提示, 小弟一定唔會輕舉妄動, 就等蘿蔔C兄o既錦囊指示啦!            
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 03:39 發表

師兄你去天地要小心,要帶多 d 燃料,我尋日完全用盡,連最後一滴都用埋,爭 d 飛唔返地球,迷失在太胸中!  
請問蘿蔔兄CP及CA o既風暴係咪已經過左呢?  係咪可以推進呢?      

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 15:18 發表

我點會知呀,你估我係供鞍咩!

上星期五,有沐足場被查,有一間暫停沐足餐,一間停開。安全與否,自已衡量。

如果我去 ca,我只會在黃昏前做一些唔露雀的普通沐足餐。(純屬個人做法)
冇呀, 我見蘿蔔兄有 "我尋日完全用盡,連最後一滴都用埋,爭 d 飛唔返地球,迷失在太胸中!" o既句子, 咪諗住應該風平浪靜囉!      

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-21 15:47 發表

車......我當時色膽包天,諗住出左先算......並非代表真係安全嘛!
咁...... 即係...... 上唔上得呢??       
我呢D唔熟地頭o既..... 靠晒C兄們o既指點..... 信晒你地架喇!
你地話刮大風.... 我地就睇你地指示..... 見你地出得報告就信可以推進架喇!!  

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-22 14:31 發表

以前我鍾意去推拿過夜,但漸漸發覺日頭邪足完,要等12點入場推拿過夜真係幾辛苦,而且剛邪足開完『工』都無咩MOOD攪,而家寧願早D到CA拿定房放抵行裝,再慢慢玩,玩完又返酒店沖個涼充下電,再出動走多兩場仲爽! ...
C兄咁o既行程都好似幾好, 但平均洗費大慨如何呢?         

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-6-22 16:20 發表

其實可以出OFFER 比D女,不如幫D女租,(表面)代價係看屋,搞衛生,等主人星期六,日返黎渡假,(實際)上就係師兄650已經可以包件WEEKEND LOVER !
C兄果然好諗頭, 真係諗得過!                  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。